آکادمیا کافه
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Artin88 - 07-08-2015

(26-07-2015, 03:44 PM)alix1393 نوشته: اگر پول شما زیاد نیست، بهتر است همه را نقد کنید (اسکناس دلار بخرید) و با خود ببرید. در هر صورت، صرافی‌های ایرانی هم در کانادا فراوان هستند و می‌توانید پول را منتقل کنید. پیشنهاد می‌شود پول‌ها را هم یکباره وارد حساب نکنید. مثلا همان بدو افتتاح حساب، ۴۰ هزار دلار داخلش نریزید. خورد خورد واریز به حساب کنید.

ضمنا گویا در کانادا صرافی‌هایی هستند که با کارت‌های بانکی ایرانی که به شتاب متصل هستند، پول را به ریال برداشت می‌کنند و همان جا به دلار اسکناس می‌دهند. البته کارمزدهایشان را باید دید 
در تایید صحبت آلیکس عزیز
تورنتو پر است از صرافیهای ایرانی که در تبلیغاتشون اومده که با کارتهای بانکی ایران به شما دلار کانادا میدن. سر در یکی شون هم من دیدم نوشته که بدون کارمزد اینکار رو انجام میدن. خودم تا حالا حضوری بهشون مراجعه نکردم ببینم چه خبره.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Artin88 - 07-08-2015

(26-07-2015, 03:41 PM)alix1393 نوشته: سلام. در هر صورت باید بدانید که برای ورود مجدد به کانادا، حتماً به این کارت نیاز دارید. اگر می‌توانید، سعی کنید خودتان بمانید و کارت را بگیرید و برگردید ایران. اگر نشد، مطمئن شوید که دوست شما می‌تواند آن کارت را مثلا از طریق کوریر مطمئن مثل TNT برای شما به ایران بفرستد.

درود بر شما آلیکس عزیز
ما کمتر از یکماه است که لند کردیم و من و پسرم مجبوریم تا یکماه دیگه به ایران برگردیم. همسرم اینجا خواهد بود و پس از گرفتن کارتها به ایران خواهد آمد. میخواستم ببینم تا جایی که شما خبر دارید این خروج ما قبل از گرفتن کارت پی ار از نظر قانونی مشکل دار نیست؟ ریسکی نداره؟ آیا اگر در دوماه اول حضورمون در اینجا خبری ازشون نشه یعنی همه چی اکی هست و عکسامون رو پذیرفتن یا هنوز ممکنه بگن بیاین دوباره عکس بگیرین؟
ممنونم

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - r3z4 - 07-08-2015

(07-08-2015, 07:50 AM)Artin88 نوشته: درود بر شما آلیکس عزیز
ما کمتر از یکماه است که لند کردیم و من و پسرم مجبوریم تا یکماه دیگه به ایران برگردیم. همسرم اینجا خواهد بود و پس از گرفتن کارتها به ایران خواهد آمد. میخواستم ببینم تا جایی که شما خبر دارید این خروج ما قبل از گرفتن کارت پی ار از نظر قانونی مشکل دار نیست؟ ریسکی نداره؟ آیا اگر در دوماه اول حضورمون در اینجا خبری ازشون نشه یعنی همه چی اکی هست و عکسامون رو پذیرفتن یا هنوز ممکنه بگن بیاین دوباره عکس بگیرین؟
ممنونم

نه خروج هیچ اشکالی نداره. واسه قضیه عکس هم بهترین کار اینه که تماس بگیرید و بپرسید. توی کانادا همه کارها با تماس تلفنی انجام و پیگیری میشه. ضمنا
Welcome to Canada

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - sama79 - 07-08-2015

(07-08-2015, 08:16 AM)r3z4 نوشته: نه خروج هیچ اشکالی نداره. واسه قضیه عکس هم بهترین کار اینه که تماس بگیرید و بپرسید. توی کانادا همه کارها با تماس تلفنی انجام و پیگیری میشه. ضمنا
Welcome to Canada
١-اگه بخواهيم مثلا ٢٠٠٠٠ دلار با خود وارد كانادا كنيم و به آفيسر هم اعلام كنيم كه بعلت نداشتن حساب مجبوريم بيشتر از ١٠٠٠٠ تا با خود بياوريم مشكلي پيش مياد؟
٢- اگه آفيسر از ما مدت زمان اقامتمون را پرسيد و ما قصد بازگشت قبل از گرفتن pr داشته باشيم بنظرتون بايد بهشون بگيم؟ ممكنه خودشون از روي بليط هاي رفت و برگشت متوجه ميشن؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - aminel1358 - 07-08-2015

(07-08-2015, 08:58 AM)sama79 نوشته: ١-اگه بخواهيم مثلا ٢٠٠٠٠ دلار با خود وارد كانادا كنيم و به آفيسر هم اعلام كنيم كه بعلت نداشتن حساب مجبوريم بيشتر از ١٠٠٠٠ تا با خود بياوريم مشكلي پيش مياد؟
٢- اگه آفيسر از ما مدت زمان اقامتمون را پرسيد و ما قصد بازگشت قبل از گرفتن pr داشته باشيم بنظرتون بايد بهشون بگيم؟ ممكنه خودشون از روي بليط هاي رفت و برگشت متوجه ميشن؟

دوست عزیز جواب سوال دومتون رو دقیق نمی دونم ولی اولی رو ایرادی نداره. فقط موقع ورود وقتی پرسیدن چقدر همراهتون هست راستشو بگید. توی برگه اظهارنامه  پر می کنن و تایید و امضای گمرک زیرش می خوره. همین.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 07-08-2015

1- مشکلی نداره و نیازی هم نداره که اشاره کنید به علت نداشتن حساب هست. فقط برای مبالغ بالاتر از 10 هزار دلار می بایست اعلام کنید که اون رو ثبت کنند. برای اطمینان بهتره رسیدی چیزی از صرافی داشته باشید.
2- نمی پرسند ولی بر فرض هم که پرسیدند باز هم نیازی نیست که اشاره کنید برمی گردین و کسی هم بلیت برگشت شما رو کنترل نمی کنه. زمان برگشت همیشه قابل تغییر هست حتی اگر بلیت وجود داشته باشه.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - r3z4 - 07-08-2015

Sama79
سوال اول رو دوستان پاسخ دادن
در مورد سوال دوم من معتقدم اگر شرایطی پیش اومد که لازم شد پاسخ بدید کی برمیگیردید (البته واقعا بعید هست) واقعیت رو ذکر کنید. این کار کاملا طبیعی هست و غیرقانونی نیست. پس به هیچ وجه خلاف واقع اعلام نکنید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - sama79 - 08-08-2015

چند تا سوال راجع به کارت pr داشتم
1- اگه آدرس يكي از دوستامون رو بدیم تا كارت براش پست بشه، شنيدم نبايد كارت را پست کنند و بايد بدهند دست يه نفر كه قرار بياد ايران تا برامون بياره، شما مي دونيد كه چرا نبايد پست بشه؟ يا اگه دوستمون پست كنه چه مشكلي ممكنه پيش بياد؟
2- قبلا كارت pr شش هفته اي مي آمد، بنظرتون ٨٧ روز رو همينجوري گفتن و روي همان شش هفته حساب كنيم يا اين تخمين سه ماهه درسته و در همان حول و حوش دو سه ماه رو در نظر بگيريم
3- قبلا که کارت pr شش هفته ای می آمد، کسی می دونه که در آن زمان تو سایتشون processing time را چند وقت اعلام کرده بودن؟ همون شش هفته بود؟
4- با توجه به اينكه من مين اپليكنت هستم آيا همسرم ميتونه چند هفته بعد از من لند كنه؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - r3z4 - 08-08-2015

(08-08-2015, 08:43 AM)sama79 نوشته: چند تا سوال راجع به کارت pr داشتم
1- اگه آدرس يكي از دوستامون رو بدیم تا كارت براش پست بشه، شنيدم نبايد كارت را پست کنند و بايد بدهند دست يه نفر كه قرار بياد ايران تا برامون بياره، شما مي دونيد كه چرا نبايد پست بشه؟ يا اگه دوستمون پست كنه چه مشكلي ممكنه پيش بياد؟
2- قبلا كارت pr شش هفته اي مي آمد، بنظرتون ٨٧ روز رو همينجوري گفتن و روي همان شش هفته حساب كنيم يا اين تخمين سه ماهه درسته و در همان حول و حوش دو سه ماه رو در نظر بگيريم
3- قبلا که کارت pr شش هفته ای می آمد، کسی می دونه که در آن زمان تو سایتشون processing time را چند وقت اعلام کرده بودن؟ همون شش هفته بود؟
4- با توجه به اينكه من مين اپليكنت هستم آيا همسرم ميتونه چند هفته بعد از من لند كنه؟

۱- پست کردن قانونا مشکلی نداره. فقط ریسک گم شدن داره. واسه همین میگن یه نفر با خودش ببره

۲-اگر میخواید برنامه ریزی کنید مثلا برای بلیط برگشت، روی زمان اعلام شده + مدت زمان پست حساب کنید
۳- بله. این زمان مرتبا اپدیت میشه و تغییر میکنه
۴- بله میتونه بعد از اپلیکنت اصلی یعنی شما لند کنه.
موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - sama79 - 09-08-2015

بعد از لند کردن میشه پروسه صدور و ارسال کارت pr را آنلاین چک کرد؟
اگه میشه از طریق همون سایت ECAS انجام میشه؟