![]() |
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +---- انجمن: مشاورههای گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87) +---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7) |
RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 26-11-2012 (24-11-2012, 09:18 PM)goodwin نوشته: سلام آقای پژمان,سوال من اینه که مناسبترین شهریه دانشگاه امریکا برای مستر مکانیک الان آیا میدونید چقدره?سلام، دوستان به نکات خوبی اشاره کردند. در تکمیل صحبت ها باید بگم که: شهریه دانشگاه های آمریکا خیلی متغیره. من زیر 15 هزار دلار در سال کم دیدم و اکثراً بین حدود 15 هزار تا 30 هزار دلار در سال هست. هزینه زندگی رو هم به هزینه شهریه باید اضافه کنید. با توجه به این موارد و نرخ فعلی دلار، فک نمی کنم آمریکا گزینه خوبی برای شما باشه. چون معدل شما پایین هست و شانس فاندتون هم فعلاً کمه. البته ممکنه با نمرات تافل و GRE خیلی خوب بتونید از جایی فاند بگیرید و یا مثلاً از ترم های دو به بعد. ولی در کل نمی شه خیلی روش حساب کرد. همونطور که دوستان گفتند هیچ جایی نیست که پذیرش دکترا رو برای شما تضمین کنه. ولی در کل در شرایط مساوی به نظرم درس خوندن در دانشگاه های خارجی معتبر بهتر از ایران هست، چون هم امکانات و ارتباطات بین المللی خوبی دارند، و هم بیشتر شناخته شده هستند. ولی در هر حال هر جایی که فوق می خونید باید معدل و مقاله و نمرات آزمون های زبان خوبی داشته باشید که ضعف معدل لیسانس تون هم جبران بشه. من به نظرم کشورهای اروپایی گزینه خوبی برای شما هستند، چون هم سطح خوبی دارند، و هم ارزونتر از آمریکا هستند. موفق باشید. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - yasmary14 - 14-12-2012 سلام میخواستم بپرسم با سطح زبان متوسط، اگر دوماه مداوم (روزی 8-9 ساعت بطور متوسط) زبان بخونیم، میشه تافل بالای 90 بیاریم؟ یا طبق تجربه شما زمان بیشتری لازمه؟ و اینکه الان میتونم برای تافل February 16 ثبت نام کنم؟ RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 15-12-2012 (14-12-2012, 10:39 PM)yasmary14 نوشته: سلامسلام دوست عزیز، به نظر من کسب این نمره برای شرایطی که گفتید دور از دسترس نیست، ولی واقع بینانه بخواهیم نگاه کنیم فکر کنم کمی زمان بیشتری مورد نیاز باشه که احتمالش زیاد بشه. باز هم بستگی به خود فرد و نحوه خوندنش و سرعت یادگیریش داره. در مورد ثبت نامش من اطلاعی ندارم الان به چه صورت هست و آیا ظرفیت خالی وجود داره یا نه. در این تاپیک می تونید مطرح کنید تا دوستان جواب بدند. موفق باشید. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - ahmadpashaei - 01-02-2013 سلام.کسی میدونه اگر من برای ارمنستان ثبت نام کنم آیا میتونم مدتی قبل از امتحان محل آزمونم رو از ارمنستان به تهران تغییر بدم و reschedule رو برای مکان هم انجام بدم یا نه؟خیلی فوریه و لطفا جواب بدین.در سایت تافل هیچی دربارش نبود و فقط درباره تغییر زمان به ازای 60$ بود. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 01-02-2013 (01-02-2013, 12:24 AM)ahmadpashaei نوشته: سلام.کسی میدونه اگر من برای ارمنستان ثبت نام کنم آیا میتونم مدتی قبل از امتحان محل آزمونم رو از ارمنستان به تهران تغییر بدم و reschedule رو برای مکان هم انجام بدم یا نه؟خیلی فوریه و لطفا جواب بدین.در سایت تافل هیچی دربارش نبود و فقط درباره تغییر زمان به ازای 60$ بود.سلام، تا جایی که من می دونم چنین امکانی وجود نداره. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - mechanical-eng - 24-02-2013 سلام پژمان عزیز سوالم در ارتباط با رشته هوافضا و مکانیک هست. با توجه به اینکه ورود به دانشگاه تاپ در رشته هوافضا آسونتر از قبول شدن مکانیک در دانشگاه های تاپ ایران(در مقطع ارشد) هست، میخواستم نظر شخصی خودتو بدونم که برای اپلای کردن کدوم مناسبتره؟؟ 1.هوافضا در یه دانشگاه بهتر یا 2. مکانیک در یه دانشگاه سطح پایینتر ((البته هدف نهایی اپلای برای دکترای مکانیک در کشور آمریکا هست)) این سوال از اینجا ناشی میشه که بعضا گفته میشه که تحصیل در یه دانشگاه مطرح و سطح بالا میتونه شانس پذیرش رو بیشتر کنه! از طرفی این نگرانی وجود داره که ممکنه با تحصیل در رشته هوافضا شانس گرفتن ویزا کاهش پیدا کنه! البته فرض رو بر این بزارید که موضوع پروژه کاملا نیروگاهی باشه تا از حساسیتهای امنیتی اون کاسته بشه! RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - mechanical-eng - 24-02-2013 با سلام و احترام مجدد سوالی در ارتباط با زبان انگلیسی و گرفتن تافل داشتم با توجه به پستهایی که در این تاپیک خوندم. منابع آزمون تافل IBT رو تهیه کردم.2تا سوال داشتم.ممنون میشم جوابگو باشد 1.در بعضی از این منابع بخش listening , speaking و... از هم جدا هستند و هرکدوم در یه بخش مجزا اومده در یکی از پست های شما خوندم که همه بخش ها رو با هم تقویت کنیم، آیا منظورتون اینکه در چنین کتابی همه بخش ها رو با هم پیش ببریم یا اینکه به ترتیب کتاب پیش بریم؟ 2.آیا خوندن کتابهای مرجع تافل مثل لانگمن و یارونز و دلتا و... به درستی همه بخش های لازم رو تقویت میکنه یا لازمه کنار اونها (یا قبل ازاونا؟؟؟) کتابهایی مثل 504 و 1100 و tactics for listening و ... خونده بشن مخصوصا خودم که توی بخش شنیداری و نوشتاری مشکلم حادتره؟ ممنون و سپاسگزارم RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 25-02-2013 (24-02-2013, 01:17 PM)'mechanical-eng' نوشته: سلام پژمان عزیزسلام دوست عزیز، واقعیتش اینه که وضعیت رشته های حساس مدام در حال تغییر هست و رشته هایی که یه زمانی کاملاً امن و غیر حساس بودند الان حساس به حساب میان. مثالش همین رشته نفت هست که امسال آمریکا به خیلی ها در این رشته ویزا نداد. اینه که تا چند سال دیگه رو پیش بینی کردن کمی سخته. اما به طور کلی بخوام بگم من اگر باشم رشته هوافضا نمی خونم، چون اسم این رشته (جدا از زمینه تحقیقاتی مربوطه) به خودی خود می تونه حساسیت ایجاد کنه، ولی باز مکانیک بهتره و اونقدر گسترده هست که بشه رو زمینه های غیر حساس کار کرد. البته تا جایی که می دونم نیروگاه هم الان همچین زمینه غیر حساسی نیست. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 25-02-2013 (24-02-2013, 01:29 PM)'mechanical-eng' نوشته: با سلام و احترام مجددسلام، 1- مسلماً باید همه مهارت ها رو با هم پیش ببرید. اگر قرار باشه اول کل Reading رو بخونین، بعد مثلاً Listening و غیره، اصلاً مفید نیست. 2- من همیشه می گم کسی اگر می خواد نمره خوب تو تافل یا آیلتس بگیره، اگر فکر می کنه تو یک یا چند مهارت ضعف داره، باید اول اون مهارتش رو به صورت عمومی تقویت کنه، بعد بره سراغ منابع اصلی آزمون. البته اگر وقتش خیلی کمه که چاره ای نیست. RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - mechanical-eng - 25-02-2013 پژمان جان، اونجوری که از پست ها خوندم شما توی کنفرانس ASME مقاله دادید. میخواستم بپرسم که گواهی پذیرش مقاله رو چطوری دریافت کردید؟در کنفرانس حضور داشتید یا براتون پستش کردن؟ اگه پست کردن آیا هزینه مربوط به پست رو هم ازتون گرفتن و چه مدت طول کشید که بدستتون برسه؟ ضمنا به طور کلی هزینه های کنفرانس رو چطور پرداختید؟ یه سول دیگه اینکه آیا مقاله ها در این کنفرانس هم در دو قالب پوستر و سخنرانی هست؟ و اگه در قسمت سخنرانی پذیرفته بشه حضور در کنفرانس الزامیه دیگه؟درسته؟؟!!! |