![]() |
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 (/Thread-%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-21) |
RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - M1KE - 17-10-2016 همین امسال نوبت پرونده های ۲۰۱۰ و ۱۱ هست و در نتیجه به زودی می بایست به مصاحبه دعوت بشین. زمان دقیقش به تاریخ دقیق تشکیل پرونده و ظرفیت ویزادهی بستگی داره. RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - مهمان - 17-10-2016 دختری هستم 29 ساله متولد 1986 میلادی مادر و پدر و برادر کوچکترم سال 2010 از طریق خاله ناتنی من که سیزده سال قبلتر برای همه ی ما اقدام برای مهاجرت کرده بودتوانستند ویزای مهاجرت به آمریکا را بگیرند ولی به علت سن من و خواهرم که بیشتر از بیست و یک سال بود تقاضای ما را برای مهاجرت رد کردند مادر من در سال 2010 بلافاصله پس از اولین ورودش به آمریکا و گرفتن گرین کارت برای من و خواهرم هم از طریق خودش اقدام کرد البته تا این زمان یعنی سال 2016 به علت نبودن زیاد در آمریکا نتوانسته سیتیزن شود در حال حاضر دو تا سوال داشتم سوال اول اینکه حدودا نوبت من و خواهرم چه زمانیست و سوال دوم اینکه خودم میخواستم اینجا ازدواج کنم ولی به دلیل اینکه پرونده مهاجرتم به مشکل برمیخورد ترجیح دادم اول ویزای مهاجرت را بگیرم و نامزد خود را هم با خود پس از طی مراحل قانونی به آمریکا ببرم به نظر شما چه مدت از اولین ورود من به آمریکا تا گرفتن ویزا برای نامزدم طول خواهد کشید و مراحل آن چگونه است؟ مرسی از توجه و راهنمایی شما RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - neda1234 - 17-11-2016 سلام خواهرم سیتیزن آمریکا هست و می خواهد برای مهاجرت من اقدام کند اما شرایط مالی برای اینکه اسپانسر من بشود را ندارد. 1- آیا موجودی بانکی من در ایران برای ساپورت مالی خودم قابل قبول و کافیه؟ صورتحساب چند ماهه می خواهنذ؟(گفته شده که حداقل 125 درصد درآمد سالانه خط فقر (درآمد سالانه خط فقر $23,226 هست) باید در حساب باشه که میشه 30 هزار دلار. )2- گفته شده ملکی با این ارزش هم قابل قبول هست. در مورد خانه چند وقت باید از زمانی که به نامت هست گذشته باشد؟ اگر زمانی که آمریکا مدرک مالی را می خواهد در آن زمان والدین فرد قسمتی از خانه شان را که در آن زندگی می کنند به نام فرد بزنند آیا این قابل قبول هست؟ چون در ترجمه سند تاریخ به اسم زدن و نام منتقل کننده مشخص است.آیا احتمالا آن موقع ممکنه مدارکی بخوان که نشون بده والدین فرد باز هم اموال دیگری برای خودشان دارند که این را به اسم فرزندشان زده اند؟ 3- اگر خواهرم برای مادرم اقدام کند باز جواب سوالات بالا در مورد ایشان هم صدق می کند؟ یعنی موجودی حساب مادرم در ایران و یا خانه ای که در آن زندگی می کنیم قابل قبول هست؟ RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Ashigh161 - 10-12-2016 سلام.ارشام هستم 17 سالمه.سال 2003 عمم واسمون اقدام کرد دقیقا ماهشو نمیدونم.خودش بیشتر از 30 سال اونجاست.شهریور 94 پارسال اسممون در اومد نامه هم اومد که سفارت انکارا باید برید ما هم مدارکی که میخواستن فرستادیم الان بیش از 1 سال گذشته ولی هنوز خبرمون نکردن که کی بریم سفارت.عمم وکیل هم گرفته 1 ماه پیشم یه سری اطلاعات درباره ی محل مدرسه و محل کار و ...میخواستن که فرستادیم ولی همچنان خبری نیست!!!مرداد ماه 18 سالم کامل میشه میترسم نتونم از کشور خارج بشم.به نظرتون چرا اینقدر طول کشیده؟؟ RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - ahmadpashaei - 10-12-2016 (17-11-2016, 05:38 PM)neda1234 نوشته: سلام خواهرم سیتیزن آمریکا هست و می خواهد برای مهاجرت من اقدام کند اما شرایط مالی برای اینکه اسپانسر من بشود را ندارد. 1- آیا موجودی بانکی من در ایران برای ساپورت مالی خودم قابل قبول و کافیه؟ صورتحساب چند ماهه می خواهنذ؟(گفته شده که حداقل 125 درصد درآمد سالانه خط فقر (درآمد سالانه خط فقر $23,226 هست) باید در حساب باشه که میشه 30 هزار دلار. )2- گفته شده ملکی با این ارزش هم قابل قبول هست. در مورد خانه چند وقت باید از زمانی که به نامت هست گذشته باشد؟ اگر زمانی که آمریکا مدرک مالی را می خواهد در آن زمان والدین فرد قسمتی از خانه شان را که در آن زندگی می کنند به نام فرد بزنند آیا این قابل قبول هست؟ چون در ترجمه سند تاریخ به اسم زدن و نام منتقل کننده مشخص است.آیا احتمالا آن موقع ممکنه مدارکی بخوان که نشون بده والدین فرد باز هم اموال دیگری برای خودشان دارند که این را به اسم فرزندشان زده اند؟ 3- اگر خواهرم برای مادرم اقدام کند باز جواب سوالات بالا در مورد ایشان هم صدق می کند؟ یعنی موجودی حساب مادرم در ایران و یا خانه ای که در آن زندگی می کنیم قابل قبول هست؟ 1-بله؛ صورتحساب نمیخواد! فقط برگه مانده حساب به ازای نفر اول 15000 دلار و برای نفرات بعدی نفری 5000 دلار به قیمت ارز مرجع (حالا شما اصرار داری یکم بیشتر بریز ولی زیادی هم نریزین که اصلا خوب نیست). 2-هیچ سند ملکی و .... نیاز نیست و الکی ح.دتون رو درگیر سند و به نام کردن و.... نکنید. فقط همین مبلغ رو در حسابتون یک روز بریزید و مانده بگیرین و اگر مال خودتون نیست پس بدین. 3-بله والدین مثل برادر خواهر هستند. RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - ahmadpashaei - 10-12-2016 (10-12-2016, 04:29 AM)Ashigh161 نوشته: سلام.ارشام هستم 17 سالمه.سال 2003 عمم واسمون اقدام کرد دقیقا ماهشو نمیدونم.خودش بیشتر از 30 سال اونجاست.شهریور 94 پارسال اسممون در اومد نامه هم اومد که سفارت انکارا باید برید ما هم مدارکی که میخواستن فرستادیم الان بیش از 1 سال گذشته ولی هنوز خبرمون نکردن که کی بریم سفارت.عمم وکیل هم گرفته 1 ماه پیشم یه سری اطلاعات درباره ی محل مدرسه و محل کار و ...میخواستن که فرستادیم ولی همچنان خبری نیست!!!مرداد ماه 18 سالم کامل میشه میترسم نتونم از کشور خارج بشم.به نظرتون چرا اینقدر طول کشیده؟؟ شماره پرونده/رهگیری .... دارید که بتونید با اون با سفارت نامه نگاری کرده سوال کنید؟ کل پروسه اقامت گرفتن از این طریق باید حدود 12-10 سال طول بکشه تا شما برید آمریکا نه انقدر زیاد! به هر حال باید نامه نگاری کنید تا پاسخ بگیرین. اونا خوب به ایمیل جواب میدن. شمام تا 21 سالگی فرصت دارید مستقیم با خانوادتون به آمریکا برید. RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - مهمان - 28-12-2016 سلام خسته نباشید از طرف خواهر چند سال زمان میبره که گرین کارت گرفت RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - M1KE - 28-12-2016 حدود ۱۲ سال (28-12-2016, 12:49 AM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید از طرف خواهر چند سال زمان میبره که گرین کارت گرفت RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Mahsa_birjandi - 28-12-2016 سلام، برادر من تازه پروسه ی سیتیزنی رو شروع کردند، من دختر مجرد و بالای 21 سال هستم، ایشون چطور میتونند برای گرین کارت من اقدام کنند؟ و این پروسه چقدر طول میکشه؟ در واقع میخوام بدونم سریع ترین راهی که من میتونم از اون طریق گرین کارت بگیرم چی هست؟ RE: تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21 - Babak - 29-12-2016 (28-12-2016, 03:26 PM)Mahsa_birjandi نوشته: سلام، برادر من تازه پروسه ی سیتیزنی رو شروع کردند، من دختر مجرد و بالای 21 سال هستم، ایشون چطور میتونند برای گرین کارت من اقدام کنند؟ و این پروسه چقدر طول میکشه؟ در واقع میخوام بدونم سریع ترین راهی که من میتونم از اون طریق گرین کارت بگیرم چی هست؟ ایشون باید اول سیتیزن بشن و بعد میتونند برای شما اقدام کنند. متاسفانه اقدام برای خواهر و برادر روند طولانیای داره و حدود ۱۲ سال طول میکشه. شما اگر بتونید با ویزای کار یا ویزای دانشجویی وارد امریکا بشید، احتمالا کمتر از ۱۲ سال طول خواهد کشید تا گرین کارت بگیرید، ولی خوب ویزای کار یا ویزای دانشجویی نیازمند این هست که شما در امریکا کار پیدا کنید یا بتونید از یک دانشگاه معتبر امریکایی پذیرش تحصیلی بگیرید. غیر از اینها لاتاری گرین کارت هم وجود داره که اگر خوش شانس باشید شاید بتونید گرین کارت برنده بشید. |