آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - rzbeh - 02-02-2013

دوستان گلم سلام
من اقامت کانادا رو دارم به اتفاق همسرم تا 6ماه دیگه به تورنتو میریم.
من به دلیل اینکه در تمام دوران تحصیلی کار میکردم معدلم اصلا خوب نیست
لیسانس عمران تهران مرکز 13
فوق سازه دانشگاه گیلان 14.6
ielts 6
من مدرک pmp دارم و میخوام در تورنتو جذب بازار کار بشم
فکر میکنم داشتن یک فوق یکساله خیلی به من کمک میکنه
علاقه ام هم به رشته مدیریت پروژه هستش
8سال هم سابقه کار دارم
به نظرتون میتونم در مقطع فوق پذیرش بگیرم?
از کدوم دانشگاه میتونم?
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - ahmadpashaei - 02-02-2013

سلام روزبه عزیز
ضمن خوشامدگویی بابت عضویت امیدوارم بتونید خوب از اطلاعات اینجا استفاده کنید. ببینید شما وقتی مهاجرتی میرید دیگه قضیه شما فرق می کنه و شهریه ها برای شما بسیار بسیار پایینه.مثلا اگر تحصیلی برید باید ترمی 15000$بدین اقامتی میشه 2000$،یه همچین چیزی!!
اما شما شرایط معدل و زبانتون اصلا خوب نیست و در واقع اصلا شرایط min دانشگاه ها رو ندارید و باید اقلا 6.5 داشته باشید.سعی کنید که تا سپتامبر زبانتون رو تقویت کنید و دوباره امتحان بدین و البته چون اونجایید و اقامتم دارید خیلی شانستون بالاتر میره.
امیدوارم موفق و خوشبخت بشید.

[برش] شرط معدل - pooya_1991 - 05-02-2013

سلام
دانشجو برق ترم 6 دانشگاه دولتی هستم دوره لیسانس
برای آیلتس و gre اقدام دارم می کنم
مشکل معدل پایینم هستش حدودا 13
آیا می شه در یه دانشگاه مثل کونکوردیای کانادا بدون بورس و فاند و تنها با هزینه شخصی پذیرش گرفت؟
چون هر مطلبی دیدم راجع به شرط معدل هستش
آیا با هزینه شخصی اما داشتن نمره آیلتس خوب باز هم مشکل وجود داره؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - pooya_1991 - 05-02-2013

سلام
دانشجو برق ترم 6 دانشگاه دولتی هستم دوره لیسانس
برای آیلتس و gre اقدام دارم می کنم
مشکل معدل پایینم هستش حدودا 13
آیا می شه در یه دانشگاه مثل کونکوردیای کانادا بدون بورس و فاند و تنها با هزینه شخصی پذیرش گرفت؟
چون هر مطلبی دیدم راجع به شرط معدل هستش
آیا با هزینه شخصی اما داشتن نمره آیلتس خوب باز هم مشکل وجود داره؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - rzbeh - 05-02-2013

پویا جان این سوال من هم هست از دوستانی که اطلاعات دارند خواهش میکنم پاسخ بدند
مثلا با هزینه شخصی دروسی را بعنوان پیش نیاز گذراند و بعد وارد دوره ارشد شد

[جداشده] بررسي مدارك و هزينه‌ها - shima_cvl - 07-02-2013

سلام
من یه سوال دارم
من ترم 8 کارشناسی تو دانشگاه خوارزمی هستم، سراسری روزانه
برای گرفتن ریزنمرات چیکار باید بکنم؟
چقدر باید هزینه کنم؟
اگه شبانه ارشد رو برم، بازم باید این هزینه رو بپردازم؟ آزاد چطور؟
مرسی

RE: [جداشده] بررسي مدارك و هزينه‌ها - Nasim67 - 08-02-2013

(07-02-2013, 01:41 PM)shima_cvl نوشته: سلام
من یه سوال دارم
من ترم 8 کارشناسی تو دانشگاه خوارزمی هستم، سراسری روزانه
برای گرفتن ریزنمرات چیکار باید بکنم؟
چقدر باید هزینه کنم؟
اگه شبانه ارشد رو برم، بازم باید این هزینه رو بپردازم؟ آزاد چطور؟
مرسی
سلام
برای دریافت ریز نمرات، پیشنهاد می کنم همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید.
پاسخ دو سوال آخر شما در اینجا داده شده.
موفق باشید

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - 912 - 09-02-2013

سلام یه سوال داشتم . من الان ترم هشتم . تو این ترم هم 11 واحدم فقط مونده. برای ریز نمرات اقدام کردم دانشگاه میگه فقط پرینتش رو بهت تحویل میدیم ...رسمی باید فارق التحصیل بشی حتما..( خوب اینو میدونم) می خواستم بدونم برای ترجمه ریز نمراتم همینی که فعلا دارم به صورت یه پرینت ترجمه معمولی کافیشه یا اینم باید تاییدیه بگیرم؟
بعد اینی که گفتید یعنی چی دانشگاه که ریز نمره انگلیسی تحویل نمیده؟" می توانند
با ریزنمراتی انگلیسی که دانشگاه ( با مهر غیر رسمی در پاکتی که مهر
Unofficial بر روی آن زده می شود) در اختیار آنها می گذارد برای Apply
اقدام کنند
. "

ممنونم میشم راهنماییم کنید ، چون تا اواخر فوریه باید مدارکم رو بفرستم .سفارت قبول کرده فعلا ریز نمرات معمولی بهشون بدم

Smile)

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - ice - 09-02-2013

(09-02-2013, 05:53 PM)912 نوشته: سلام یه سوال داشتم . من الان ترم هشتم . تو این ترم هم 11 واحدم فقط مونده. برای ریز نمرات اقدام کردم دانشگاه میگه فقط پرینتش رو بهت تحویل میدیم ...رسمی باید فارق التحصیل بشی حتما..( خوب اینو میدونم) می خواستم بدونم برای ترجمه ریز نمراتم همینی که فعلا دارم به صورت یه پرینت ترجمه معمولی کافیشه یا اینم باید تاییدیه بگیرم؟
بعد اینی که گفتید یعنی چی دانشگاه که ریز نمره انگلیسی تحویل نمیده؟" می توانند
با ریزنمراتی انگلیسی که دانشگاه ( با مهر غیر رسمی در پاکتی که مهر
Unofficial بر روی آن زده می شود) در اختیار آنها می گذارد برای Apply
اقدام کنند
. "

ممنونم میشم راهنماییم کنید ، چون تا اواخر فوریه باید مدارکم رو بفرستم .سفارت قبول کرده فعلا ریز نمرات معمولی بهشون بدم

Smile)
تا دانشنامه نگیرید تاییدیه نمی تونید بگیرید، و ترجمه معمولی بدون مهر وزارت خونه می تونید بگیرید و اگر دانشگاه مقصد اصرار به دریافت ترجمه certified در پاکت دانشگاه نداشته باشه تا ثبت نام نباید مشکل داشته باشید.
بعضی دانشگاه ها (مثل تهران) به دانشجویان ریزنمرات انگلیسی می دهند ولی تعدادشون محدود هست و باید از دانشگاهتون بپرسید که این کار رو انجام می دهند یا خیر.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری ( غیر از بحث هزینه ها) - 912 - 09-02-2013

(09-02-2013, 08:33 PM)ice نوشته: تا دانشنامه نگیرید تاییدیه نمی تونید بگیرید، و ترجمه معمولی بدون مهر وزارت خونه می تونید بگیرید و اگر دانشگاه مقصد اصرار به دریافت ترجمه certified در پاکت دانشگاه نداشته باشه تا ثبت نام نباید مشکل داشته باشید.
بعضی دانشگاه ها (مثل تهران) به دانشجویان ریزنمرات انگلیسی می دهند ولی تعدادشون محدود هست و باید از دانشگاهتون بپرسید که این کار رو انجام می دهند یا خیر.
خیلی ممنون.
طبق چیزایی که تو چک لیست نوشته و پاسخشون گفته تا گرفتن مدرک نهایی می تونم صبر کنم اون موقع اصل رو براشون بفرستم . فقط یک رو نوشت از اعلام تاریخ فارق التحصیلی می خوان که رسمی باشه..این روچی؟ چون فکر نکنم دانشگام انگلیسی بهم بده ....
Smile