![]() |
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-clearance-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF) |
RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 21-01-2016 (21-01-2016, 09:18 PM)Abyss نوشته: با این حساب چه سینگل بگیریم چه مولتی دیگه فرقی نمیکنه درسته؟ این قانون، شامل دارندگان تبعیت دوگانه (مثلا ایرانی و سوئدی - به طور کلی تر اون 38 کشوری که سابقا نیاز به ویزا برای ورود به امریکا نداشتند) میشه. RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Torkan - 08-02-2016 درود دوستان کسی که به عنوان Security Researcher در یک کشور اسکاندیناوی داره کار میکنه از طریق ویزای کار رفته، بعد از دو سال از یک شرکت آمریکایی ازش دعوت به کار شده، چقدر ممکنه بهش ویزا ندن؟! پیشنهاد کاری رو هم به این ترتیب گرفت که به یک شرکت نسبتا بزرگ در ایلینویز یک فایل فرستاد و در اون به اشکالات موجود در پروژه اون شرکت اشاره کرده و خواستار مصاحبه شده بود در حالی که عین تعجب شرکت بعد 2 هفته ایمیل داده که شما رو بدون مصاحبه واسه کار برمیداریم! البته خاطر نشان میشود که شرکت کاملا معتبر میباشد! حالا ایشون از همون سفارت در اروپا اقدام کنه بهتره یا بره آنکارا؟! احتمال داره ویزا ندن!؟ بااحترام، ترکان RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 08-02-2016 @Torkan
در مورد دوست شما دو حالت وجود داره؛ 1- اگر ایشون با اون شرکت امریکایی در اروپا کار کرده باشه (یعنی مستقیما برای این شرکت در دفترش در اروپا کار کرده باشه) ویزایی که باید درخواست بده ویزای L خواهد بود. 2- اگر ایشون با شرکت امریکایی در اروپا کار نکرده و فقط این شرکت پیشنهاد کار در امریکا رو بهشون داده که در این صورت ویزای درخواستی ایشون H خواهد بود. در مورد ویزای H تا جایی که من اطلاع دارم، چنانچه سفارت ویزا رو به متقاضی نده، شرکت درخواست کننده ویزا برای متقاضی، میتونه از دولت فدرال شکایت کنه که خب منطقا نه دولت و نه شرکت دوست ندارند وارد این موضوع بشوند (به دلیل هزینه هایی که برای هر دو طرف داره) ولی موضوعی که در زمینه این ویزا مثل سایر ویزاها وجود داره، بحث کلیرنس هستش که با توجه به زمینه کاری ایشون، شاید یکم حساسیت برانگیز باشه! از طرف دیگه موضوع security (در زمینه شبکه و ...) تا جایی که من از دوستان شنیدم، موضوعی ست که معمولا حساسیت های خاصی روش هست و بسیاری از دوستان international ترجیح میدن حداقل تا قبل از دریافت گرین کارت سراغش نرن. RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Torkan - 08-02-2016 (08-02-2016, 07:24 PM)MaMi نوشته: خیلی ممنون خیر در اروپا کار نکرده با اون شرکت. حالا این دوست international مون یه اشتباهی کرده رفته سراغ اون ![]() شرکت خیلی علاقه مند شده ایشون رو بگیره. به نظرتون در این چنین مواردی باز هم بهتره همون سفارت آنکارا بره دیگه درسته یا از همون سفارتی که در کشوری که کار میکنه بره؟ بااحترام، ترکان RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 09-02-2016 (08-02-2016, 07:34 PM)Torkan نوشته: خیلی ممنون بنظر شخصی من، وقتی ایشون در حال حاضر در اروپا کار و زندگی میکنه، منطقی تر خواهد بود که به سفارت امریکا در همون کشور مراجعه کنند، چون احتمالش هست اگر برای مصاحبه آنکارا تشریف ببرند، افسر ازشون بپرسه که شما که در فلان کشور اروپایی هستی، چرا همونجا نرفتی برای ویزا؟ موضوعی رو که باید توجه داشته باشید، این هستش که همه اینا حدس و گمان ما به عنوان فردی هست که از پروسه صدور ویزا و کلیرنس هیچ اطلاعی نداره و فقط بر اساس مشاهدات و شنیده هاش نظر میده.
RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Atlantis - 29-02-2016 سلام آیا چیزهایی که در SOP و CV نوشته میشه هم در آینده برای صدور ویزا بررسی خواهد شد؟ ارادتمند شما، کسی هستم که در سال های اخیر فراوون در زمینه نانوتکنولوژی کار کردم. مقاله هایی که دارم عنوان نانو در اونها هست، همچنین آزمایشگاهی که در اون به مدت یک سال فعالیت داشتم اسمش Nanotech Research Institute هست که در رزومه من هم قید شده. اگه بخوام اینها رو ذکر نکنم، باید قسمت عمده ای از رزومه رو کنار بزارم (که قطعا دیگه رزومه چشمگیری نخواهد بود). دوستان عزیز در فروم راهنمایی میکنن که در مرحله اپلای حساسیت رو کم کنیم، بعد که پذیرفته شدیم بریم در هر زمینه ای تحصیل کنیم. سوالم اینه که اگه من در SOP ننویسم به نانو علاقمندم، چطور استادی که زمینه کاریش نانو هست رو جذب کنم که منو انتخاب کنه؟ مثلا بنده که رشته مهندسی شیمی هستم نمیتونم در انگیزه نامه بگم به modeling علاقمندم، بعدش که پذیرفته شدم به استادم بگم من قصد دارم با یک استاد دیگه در زمینه ساخت نانوذرات کار کنم. ممنون میشم دیدگاه ارزشمند شما عزیزان رو بدونم. RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Torkan - 01-03-2016 (29-02-2016, 11:55 PM)Atlantis نوشته: سلام البته دیده شده که بعضی ها رزومه و sop که به سفارت میدن با دانشگاه فرق داره و اکثرا مشکل ساز نبوده. ولی من این کار رو توصیه نمیکنم چون شانس شما معلوم نیست ممکنه یقه شما گرفته بشه. این مساله که استاد رو هم بپیچونید به همین راحتی نیست. یعنی واقعا اخلاق اکادمیکتون رو از دست خواهید داد با این کار که برید بگید من نمیخواستم اینطور بشه! نترسید واقعیت رو پنهان نکنید مگر اینکه ریسک اون روش اولی که گفتم رو بپذیرید. هم آمریکا به شما محتاجه هم شما به اون همیشه یک طرفه نرید که جوری به نظر بیاد شما به خاطر آمریکا رفتن حاضرید هر کاری بکنید! بااحترام، ترکان RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - ali agha - 24-04-2016 سلام دوستان حدود نزدیک به بیشتر از پنجاه روز از مصاحبه من در کنسولگری آمریکا در دوبی میگذره و با توجه به سابقه و رزومه کاری و ویزاهای سفری که ارائه دادم و ذکر این موضوع که من مدیرعامل و صاحب یه شرکت بازرگانی هستم و سابقه ویزا و سفر به اکثر کشورهای اروپائی رو به دفعات داشتم و سابقه سفر به دیگر کشورهای دنیا و در حال حاضر هم دارای ویزای مولتی سالیانه شینگن نیز میباشم و تمام مدارکی که در کنسولگری به رویت مصاحبه شونده رساندم کامل و بی نقص بود و هیچ کسری هم نداشتم و ایرادی هم نگرفت اما نمیدونم چرا تابحال جوابی پس از نزدیک دو ماه هنوز اعلام نشد؟؟؟!!! ناگفته نماند که اولین بارم بود که درخواست ویزای آمریکا دادم و 44 سال هم سن دارم و برگه زرد گرفتم که خانم مصاحبه گر فرمودند از دو هفته دیگه تو سایت چک کن حال دوستان راهنمائی کنن که صلاح هست جهت پیگیری ایمیلی به کنسولگری جهت استعلام وضعیتم ارسال کنم یا نه و این که به چه آدرس ایمیلی و چه متنی باید بنویسم؟؟ با سپاس RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Torkan - 24-04-2016 (24-04-2016, 04:27 PM)ali agha نوشته: سلام دوستان درود دوست عزیز برای چه نوع ویزای اقدام کرده اید؟؟ 50 روز؟! جسارتا شما ممکنه چندین ماه هم در کلیرنس بمونیدا! ایالات متحده با اروپا خیلی فرق داره و حتی اینطور بگم شما اگر خیلی هم پاک باشین از نظر رزومه باز هم مممکنه در تور کلیرنس های طولانی گیر کنید! به نظر من صبر کنید ولی اگر عجله دارید میتونید با شماره تلفن های سفارت تماس بگیرید یا ایمیل پیگیری بزنید. هر دو اینها در سایت سفارت ایالات متحده در قسمت contact us موجوده. البته بی نظمی دبی رو نیز در نظر بگیرید. باحترام، ترکان RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - ali agha - 24-04-2016 درود بر شما برای ویزای توریستی اقدام کردم و نمیدونم که اگه ایمیل بزنم چون مصاحبه فارسی بود به زبان فارسی بنویسم یا انگلیسی و چه متن و مطلبی؟ و راهنمائی های دیگه اگه نیاز هست ممنون میشم لطف بفرمائید. |