![]() |
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Nasim67 - 25-05-2013 (25-05-2013, 03:29 PM)'Star7' نوشته: ممنون از همه. بچه ها حداقل استاپ امن چقدره؟ اگر با یک ایرلاین ثابت می رید و مجبور به تغییر ایرلاین نیستید، خودشون این موضوع رو در نظر می گیرند و معمولا layover شون از 2-3 ساعت هست تا به بالا!! یعنی هرجوری اونا تنظیم کنن مشکلی برای پرواز شما نیست و اگر احیانا پرواز اول تاخیر داشته باشه، ایرلاین تمام مسئولیت رو قبول می کنه. اما اگر مجبور به تغییر ایرلاین هستید، 3:30 ساعت فاصله مطمئن خواهد بود. البته یادتون باشه اگر بعد از رسیدن به امریکا، پرواز دامستیک هم دارید، فاصله بین رسیدنتون و پرواز دامستیک رو 5 ساعت بگذارید.
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mohamad0014 - 25-05-2013 (25-05-2013, 03:37 PM)'Nasim67' نوشته: یله به نکته خوبی اشاره کردید. طی یک ایمیل از دانشگاه با خبر شدم که به دلیل پروسه جدید برای بررسی ویزاهای دانشحویان بین المللی(بعد از اتفاقات بوستون) تاکید کردند که به پروسه قبلی تا 1.5 ساعت اضافه کنید و جوری پرواز دامستیکو نتظیم کنید که مشکلی متوجه نشه از نظر زمانی.
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - lavender - 25-05-2013 (25-05-2013, 03:29 PM)'Star7' نوشته: ممنون از همه. بچه ها حداقل استاپ امن چقدره؟ ببین بستگی به پولی داره که می دی...
دفعه ی اولی کهمی خواستم برم ایران بلیطم رو 1034 دلار خریدم. یکی از دوستام زنگ زد گفت واااااااای گرون خریدی من 900 دلار پیدا کردم...مسیرش رو گه گفت .... کف کردم گفتم تو 2 روز و نیم رفت تو راهی- 2.5 روز برگشت. مسیر من این بود : واشینگتن دی سی=> فرانکفورت=> تهران مسیر اون => واشینگتن دی سی=> نیویورک=> تورنتو ( کانادا)=> آمستردام=> تهران! خب آدم هلاک می شه... به نظرم هر چی استاپ کمتر- بهتر. در ضمن این سایت ها اصولاً قیمت بدون مالیات رو می گن.... کنسلی رو هم حتماً باهاشون چک کن ببین چه طوریه. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Star7 - 25-05-2013 (25-05-2013, 06:06 PM)'lavender' نوشته: مرسییی
توضیحت خیلی کامل و خوب بود ببین این یکی که پیدا کردم قطر یه مسیر ۷۰۹ $ است. استاپ ها ۲ تا ۳ و ۵ ساعته. مشکوک ارزون نیست؟ این سایت ماتریکس قابل اعتماده راستی؟ آخه تو سایت خود قطر نیست این آپشن.قیمت هاش رو هزار و خورده ای هست RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Babak - 26-05-2013 (25-05-2013, 10:33 PM)'Star7' نوشته: من در مورد قابل اعتماد بودن این سایت اطلاعاتی ندارم، اما به طور کلی زیاد پیش میاد که سایتهای دیگه قیمتهایی که به شما ارائه میدهند کمتر از قیمت سایت خود خط هوایی باشه، اما همون طور که بچهها گفتند همه شرایط مثل جریمه برای تغییر تاریخ یا کنسل کردن پرواز، تعداد چمدونهای مجاز، تعداد توقفها، محل صندلی در هواپیما رو چک کنید. این چیزها قیمت بلیت رو تغییر میده.
بعضی از سایتهای معروف برای تهیه بلیت که من خبر دارم و مورد اعتماد هستند اینها هستند: orbitz، priceline، expedia، kayak، travelocity. البته مطمئنا سایتهای قابل اعتماد زیاد دیگهای هم هستند، که من ازشون خبر ندارم یا الان در ذهنم نیست. RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Star7 - 29-05-2013 سلام یه بلیط با قیمت مناسب گیر اوردم. بین کویت تا آمستردامش یه ساعت و ربه. خیلی کمه؟ ![]() آخه قیمتش واقعا خوبه RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - reza_1st - 29-05-2013 (29-05-2013, 12:20 AM)'Star7' نوشته: سلام یه ساعت و ربع واقعاً کمه دیگه، بطور کلی 3 ساعت باید باشه، البته یکم به اینکه فرودگاهش چطوری باشه و لازم باشه ترمینال عوض کنین یا نه و اینکه 2 تا پرواز مال یه شرکته یا نه هم ربط داره و شاید بشه تا 2 ساعت تخفیف داد. من فکر نمیکنم با 1:15 بشه، ولی با این حال اگر هر 2 پرواز مال یه شرکت هست با خودشون هم صحبت کنید. آمریکا چه شهری می خواین برین؟ این قیمتش چنده؟
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Star7 - 29-05-2013 (29-05-2013, 12:53 AM)'reza_1st' نوشته: ممنون از جوابتون. از شرکت منظورتون آژانس هست یا خطوط هوایی؟
چون اولی با کویت ایرویز و بعدی با کی ال ام هست. البته این پزواز رو روی سایت کی ال ام پیدا کردم بوستون-۲۶۵۰ نظرتون چیه؟ RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - reza_1st - 29-05-2013 (29-05-2013, 09:50 AM)'Star7' نوشته: سوالم همین خط هوایی بود که گفتین. قیمتش که خیلی عالیه، ولی واقعاً فکر نکنم اون مشکل 1:15 رو بشه حل کرد، مخصوصاً که پرواز ها هم مال 2تا خط هوایی مختلفه، دیگه اصلاً نمیشه. راستش من برای بلیط خودم 2 تا انتخاب داشتم، وسطای راه بودم ؛)، بوستون یا نیویورک، که نیویورک با ترکیش گرفتم 2900 در اومد. ولی یکی از دوستام که برای بوستون می گشت فکر می کنم ترکیب الاتحاد KLM گرفت برای بوستون، حدود 2700 اونم. onetravel.com رو هم چک کنید، یادمه عمان ایر KLM هم قیمت خیلی خوبی می داد، احتمالا بشه رفت و از آژانس ها یکی از همین بلیط هایی که رو اینترنت پیدا میکنین رو گرفت ولی اگه یه وقت خواستین از سایت های مثل Kayak و Onetravel و ... بخرین، حتماً حواستون به شرایط کنسل کردن یا تعویض بلیط باشه، و ببینین اصلاً می تونین پس بدین بلیط رو یا نه؟
RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - lavender - 05-07-2013 اندر حکایات دو روز و سه پرواز! من چند روز پیش رفتم شارلوت برای orientation. چون خیلی کارم فشرده بود باید 1.5 روزه می رفتم و بر می گشتم.... خلاصه اینکه با هواپیما گفتم می رم. پرواز اول با United airline از بالتیمور به اوهایو! خدا نصیب نکنه.....هواپیما که نبود تراکتور بود![img]images/smilies/confused.gif[/img] یه آب دستمون دادن....و نوشته بودن out of ice! با کلی تاخیر بالاخره نشست تو اوهایو و با 15 دقیقه اختلاف رسیدم به پرواز دوم! دیدم ای بابا اینم که آن تایم نیست...یهو مهماندار اومد هی جابجامون کرد و گفت : هواپیما بالانس نیست نیم تونیم بپریم! این یه ساعت با تاخیر پرید....ولی در نهایت به سلامت رسیدم شارلوت. هواپیماهاش 2 تا صندلی کنار هم بود و یه ردیف صندکی اونور....در حد اتوبوس! شب بعد پروازم از شارلوت به بالتیمور یه سره بود.... گفتن با USA airways باید برید. منم رفتم دیدم به! این کجا و اون کجا.....هماپیماش دو تا ردیف صندلی سه تایی داشت....عالی! البته باز نیم ساعت با تاخیر پرواز کرد اما 15 مین زود رسیدیم.توی این پرواز حتی همون آب رو هم ندادن دستمون! نتیجه گیری: حتماً توی پرواز های داخلی امریکا یه چیزی دمه دست داشته باشید که اگر گرسنه شدید بخورید! |