آکادمیا کافه
ادرس موسسات زبان آلمانی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: زبان‌های خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C)
+---- انجمن: آلمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C)
+---- موضوع: ادرس موسسات زبان آلمانی (/Thread-%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: ادرس های موسسات زبان آلمانی - MaMi - 21-07-2016

چند پست اخیر به دلیل نقض قوانین فروم، حذف شد، دوستان عزیز توجه داشته باشند که، بیان تجربه در مورد خدمات شرکت‌ها و موسسات فقط برای کاربرانی که حداقل ۱۰ ارسال دارند و تنها به منظور اطلاع‌رسانی و بدون هدف‌های تبلیغاتی مجاز است.

با تشکر از همه دوستانی که به قوانین فروم احترام میگذارند

RE: ادرس موسسات زبان آلمانی - Ehsan.p - 13-09-2016

سلام.....دوستان کسی تجربه ای از کلاسهای موسسات خانه فرهنگ کیهان(امید اریان سابق)......اریان صدر.....و موسسه ادبا داره.....کدومش بهتره؟؟؟؟!!!!

RE: ادرس های موسسات زبان آلمانی - Taha1 - 03-10-2016

(01-08-2013, 09:17 PM)nader نوشته: موسسه نگین زیر نظر دانشگاه münchen هستش

بهترین موسسه در اصقهان به نظر من البته وکاملا خصوصی و زیر نظر خانواده حجسته فر.

سلام شما مطمئن هستی؟ من چند ترم اونجا دوره گذروندم، آموزشگاه خوبی بود به شرطی که خود خانم های خجسته (نگار و نگین) تدریس کنند اما زیر نظر جایی فعالیت ندارند. فقط یه برگه ساعت آموزشی برای سفارت بهت میدهند.

RE: ادرس های موسسات زبان آلمانی - Taha1 - 03-10-2016

(30-08-2015, 04:34 PM)سیمامرتضایی نوشته: سلام من میخواستم برم موسسه قطب راوندی و یا موسسه خانه فرهنگ کیهان برای زبان آلمانی. 
کتابی که موسسه قطب راوندی تدریس میکنه  DaF Kompakt است.
و همچنین موسسه خانه فرهنگ کیهان کتاب menschen را تدریس میکند 
میخواستم بدونم کدوم بهتره برای یک مبتدی که یک سال وقت داره مدرک B2 بگیره .
ممنون میشم راهنمایی کنید.

من خودم با متد Menschen پیش رفتم. کتاب های بسیار مفید و خوبی است به شرط آنکه در کلاس کار گروهی بشه.
خوبی این کتاب این است که درس ها از لحاظ تنوع بسیار زیاد است و خسته کننده نیست ضمن اینکه تمرینات نوشتاری بسیاری را دارد ولی در کتابی مثل Studio D یا Tangram درس ها یکنواخت و طولانی است و کمی خسته کننده با یک روال مثلا اول یک دیالوگ سپس یه متن بعد گرامر و هوقن. اما کتاب کارهای متد های Studio D و Tangram خیلی قوی تر از Menschen است.

RE: ادرس موسسات زبان آلمانی - mohammadgh - 07-02-2017

سلام من از الان وقت دارم تا اخر. شهریور...میشه به سطح b1 رسید؟ کدوم کتاب؟ و آموزشگاه؟ مًبجز گوته ک وقت نمیشه صف انتظار داره. من آکسفورد. ایرانیان رو. پیدا کردم. خودم. الان انگلیسی تو سفیر. میخونم...

RE: ادرس موسسات زبان آلمانی - Raha121 - 22-02-2017

موسسه زبان المانی انجل
موسسه انجل مرکز آزمونهای ÖSD درشیراز هست که تو سایت سفارت آلمان هم در. قسمت روادید ویزا اسمش به عنوان مرکزازمونهایÖSD در شیراز آمده و. مدارکش مورد تایید سفارت اتریش ، المان و. سویس هست وحتی دانشگاهای این کشورها

RE: ادرس موسسات زبان آلمانی - Mahsa.maqam - 19-07-2017

سلام من اهواز هستم میشه موسسه معتبری برای زبان آلمانی بهم معرفی کنید؟؟ اگر نتونستم موسسه معتبر برم یعنی بهم ویزا نمیدن؟ من قرار غیابی با نامزدم که الان آلمان  ازدواج کنم و برم آیا حتما لازمه که مدرک از موسسه معتبر زبان آلمانی داشته باشم؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون.

RE: ادرس موسسات زبان آلمانی - Mahsa.maqam - 06-02-2018

سلام دوستان لطفا ی زبانکده آلمانی خوب تو اهواز معرفی کنید ممنون میشم

RE: ادرس موسسات زبان آلمانی - saman2018 - 06-03-2018

سلام دوستان.میخواستم اگه امکانش هست یه موسسه زبان آلمانی معتبر تو شیراز بهم معرفی کنید.

RE: ادرس موسسات زبان آلمانی - Rubina - 18-05-2018

(23-06-2013, 02:33 AM)ForeverBlue نوشته: همه این موسسات خوب هستند
اما
از همه بهتر (و آینده دار تر - بنا به دلایلی که مفصل است و ...) بخش فرهنگی سفارت اتریش است.

اولا که هر کسی را راه نمیدهند. قبل از شرکت در دوره باید مصاحبه شوید. اینطور نیست که سرکلاس 20 تا بچه دبیرستانی باشند که پدرشان گفته تابستان برس سر کلاس آلمانی خوبه!!!!!!!!
دوما اگر بتوانید دوره ها را با موفقیت سپری کنید ==> برای ویزا و یک سری موارد دیگر (که بماند!) شانس بهتری خواهید داشت

(20-08-2015, 08:19 PM)nader نوشته: درود

این روز ها همه موسسات استاد حق التدریسی میگیرن و استاد خیلی مهمه
بعضا دیده شده موسساتی که یکی دو ترم استاد خوب آوردن و بعدش استاد نامطلوب
در این خصوص باید بگم تو یادگیری زبان هم استادش مهمه هم متود آموزشی اون موسسه

گوته هم گرونه هم لیست انتظارو کلی دنگ و فنگ
و مزیتشم اینه که مورد تایید سفارته
اما هستند موسساتی که مدرک مقدار ساعت به شما میدن و سفارت هم تایید میکنه

مثلا کانون زبان

باز پرس و جو کن و برو جایی که سریع رات بندازن

دوستان کسی می‌دونه یه موسسه با اساتید خوب و عالی مثل نقل‌قول‌های بالا در شیراز کجاست؟
یا اساتید خوب و دلسوز خصوصی؟