آکادمیا کافه
راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: نرم‌افزارها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C)
+--- موضوع: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-SPSS)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 22-08-2014

سلام دوستان 
یه سوال از نمودارکشیدن داشتم. 

برای سه تا دسته داده ی مختلف در سه فایل جداگانه ، نمودار کشیدم .  منظورم scatter هست که خیلی راحت ترسیم میشه. و رابطه ی بین دو متغیر رو میخوام بسنجم .
حالا برا سه تا فایل جداگانه کشیدم و میخوام هر سه نمودار رو در یک نمودار ببینم تا بتونم سه تا نمودار رو باهم مقایسه کنم از نظر شماتیکی!! چنین امکانی هست تو این نرم افزار؟؟ 
برای توضیح بیشتر میتونم بگم که انگار سه تا نمودار سهمی حاصل شده جداجدا ، حالا من اینارو میشه یکجا در یک نمودار بتونم خلاصه کنم؟ سه تا مثلا سهمی شکل در یک نمودار تا بگم مثلا کدوم پائین تر از همه س کدوم بالاتر از همه یا ....

اگر جز spss نرم افزار دیگه ای هست که این امکان رو فراهم میکنه ممنون میشم معرفی کنید. 

با سپاس 

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - milad67a - 03-12-2014

سلام دوستان من تازه کارم لطفا یکم راهنمایی کنین
من میخام یک تابع تقاضا طراحی کنم برای یک محصول شرکت.یکسری متغیر مستقل برای آن در نظر گرفته شده و داده ها به صورت فصلی جمع آوری شده اند که 15 دوره هم کلا بیشتر نیست.حالا سوالام:
1-اول از همه ترتیب مراحل آزمونها چی هست؟یعنی اول باید بررسی کنم داده ها نرمالند. بعد ایستا باشند و بعد تخمین رگرسیون؟
2- برای مانا کردن از دیکی فولر استفاده میشه.حالا میخام بدونم در این آزمون اون قسمتی که نوشته روند یا مقدار ثابت کدوم بید انتخاب بشه و چرا؟ و اینکه باید روی level باشه یا 1diffrence و چرا؟
3-آیا این که میگن اگه مانا نشد یکبار تفاضل گیری کن یعنی روی 1diffrence بزارم یا اینکه تفاضل پارامتر با دوره قبل رو محاسبه کنم؟
4-آیا اینکه متغیر در 1diffrence یا 2 diffrence مانا بشه در وارد کردن اون برای تخمین معادله فرقی داره؟
ممنونم

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mahnaz103 - 04-12-2014

(22-08-2014, 07:44 PM)'mahnaz103' نوشته: سلام دوستان 
یه سوال از نمودارکشیدن داشتم. 
برای سه تا دسته داده ی مختلف در سه فایل جداگانه ، نمودار کشیدم .  منظورم scatter هست که خیلی راحت ترسیم میشه. و رابطه ی بین دو متغیر رو میخوام بسنجم .
حالا برا سه تا فایل جداگانه کشیدم و میخوام هر سه نمودار رو در یک نمودار ببینم تا بتونم سه تا نمودار رو باهم مقایسه کنم از نظر شماتیکی!! چنین امکانی هست تو این نرم افزار؟؟ 
برای توضیح بیشتر میتونم بگم که انگار سه تا نمودار سهمی حاصل شده جداجدا ، حالا من اینارو میشه یکجا در یک نمودار بتونم خلاصه کنم؟ سه تا مثلا سهمی شکل در یک نمودار تا بگم مثلا کدوم پائین تر از همه س کدوم بالاتر از همه یا ....
اگر جز spss نرم افزار دیگه ای هست که این امکان رو فراهم میکنه ممنون میشم معرفی کنید. 
با سپاس 

پیرو سوال قبلیم، این نکته رو عرض کنم که در SPSS هم امکان کشیدن چندین نمودار در یک صفحه ی مشترک هست. یعنی میشه به راحتی چندین نمودار رو باهم مقایسه کرد .
این رو من جایی ندیدم نوشته باشند، خودم گشتم تو نرم افزار پیدا کردم . 

Graph-- >Scatter--- >overlay Scatter

نکته ی دیگه این که ،  مدیرمحترم آقای Mami عزیز هم فرموده بودن با نرم افزار R هم گویا میشه همین کارو انجام داد.

موفق باشید 

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - b.sh - 08-01-2015

باسلام وخسته نباشید
من در حال انجام یک تحقیق هستم که دارای دو متغیر است که برای هر متغیر از یک پرسشنامه استفاده کرده ام.
تعداد سوالات یک پرسشنامه 20 و دیگری 10 عدد است و من میخواهم ضریب همبستگی بین این دو متغیر را در spssبه دست بیاورم
لطفا راهنمایی کنید  

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - b.sh - 15-01-2015

با سلام و خسته نباشید
چطور میتونم item discrimination یک تست را حساب کنم
با تشکر

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - اردلان 9 - 12-02-2015

با سلام و احترام
دوستان در خصوص استفاده از برنامهspss در حد صفر هستم و باید یکسری نتیجه از اطلاعات پارامترهای کیفی رود شور و تاثیر بر رود کارون بدست بیارم کلیه پارامترها در دو سال(تمام ماهها) اندازه گیری شده و ایستگاه های پایش هم قبل از رود شور و محل اتصال رود شور و بعداز اتصال رود شور میباشد که سه ایستگاه هستن. از دیروز شروع کردم که چطور با این spss کار کنم آخرش نتونستم. هوای اهواز هم که خاکی هست و الان یک سانت خاک روی سر و گردنم نشسته. از عزیزانی که میتونن کمک کنن کمال تشکر را دارم.

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - نظری - 21-02-2015

با سلام لطفا بگید وقتی میخام رگرسیون گام به گام انجام بده زمانی که یکتغیر ملاک و سه متغیر پیش بین دارم به چه ترتیب باید متغیر وارد کنم

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - JOJO-PISHI - 04-03-2015

سلام بچه ها من موضوع پایانام ام پیش آزمون و پس آزمون داره و برای حل فرضه هام باید از آزمون کواریانس استفاده کنم، یکی از پیش فرض های تحلیل کواریانس پیدا کردن شیب رگرسیون هست ولی من نمی دونم باید چجوری پیداش کنم،ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mgorji - 07-04-2015

سلام دوستان گرامی
ممکنه بفرمایید برای محاسبه مقادیری مثل [1]RMSE, [2]MAE, [3]MAPE   
[1] Root mean squared error(RMSE)[2] Mean absolute error(MAE)[3] Mean absolute percent  error(MAPC)باید از چه قسمتی از Analyze استفاده کرد؟
هدف انتخاب مدلی با توانایی پیش بینی بهتر هست
سپاس

RE: راهنما و آموزش نرم افزار SPSS - mgorji - 10-04-2015

دوستان سلام
ممکنه بفرمایید برای انجام رگرسیون پروبیت باید از قسمتی وارد شد و چه کرد؟
ممنون می شم اگر من رو راهنمایی بفرمایید خیلی ضروریه