آکادمیا کافه
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل (/Thread-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%85%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Madridista - 30-10-2014

دوستان سلام
می خواستم بدونم اگر من حج دانشجویی برم به من پاسپورت می دن؟این اتفاق چه مزیتی برای من داره در روند خروج از کشور من برای تحصیل داره؟ آیا باعث میشه که یک سری مراحل مثل رفتن به نظام وظیفه و بردن پذیرش و ... کلا حذف بشه و من فقط برم وثیقه بذارم و خارج بشوم از کشور؟

راستی دوستان اگر دانشگاهی که ما میخوایم مورد تایید وزارت علوم نباشه بهمون اجازه خروج نمیدن؟
راهی نداره که این مشکل حل بشه؟ مثلا بگیم خودمون می خوایم توی فلان دانشگاه درس بخونیم و پول بدیم. یا تعهدی بدیم؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - MaMi - 31-10-2014

(30-10-2014, 11:41 PM)'Madridista' نوشته: دوستان سلام
می خواستم بدونم اگر من حج دانشجویی برم به من پاسپورت می دن؟این اتفاق چه مزیتی برای من داره در روند خروج از کشور من برای تحصیل داره؟ آیا باعث میشه که یک سری مراحل مثل رفتن به نظام وظیفه و بردن پذیرش و ... کلا حذف بشه و من فقط برم وثیقه بذارم و خارج بشوم از کشور؟
راستی دوستان اگر دانشگاهی که ما میخوایم مورد تایید وزارت علوم نباشه بهمون اجازه خروج نمیدن؟
راهی نداره که این مشکل حل بشه؟ مثلا بگیم خودمون می خوایم توی فلان دانشگاه درس بخونیم و پول بدیم. یا تعهدی بدیم؟

بله دوست من، اگر شما تشریف ببرید حج دانشجویی، به شما گذرنامه خواهند داد، منتها در گذرنامه ذکر میشه که تنها برای یک بار خروج از کشور هست. از نظر مزیت، مزیتی نداره این گذرنامه برای شما، چرا که، شما اگر بعد از برگشت از سفر حج، اگر بخواهید دوباره از کشور خارج بشید (به هر دلیلی) مراحل نظام وظیفه، سپردن وثیقه و ... رو دوباره باید طی کنید.
در مورد سوال دومتون هم، پیشنهاد میکنم ارسال های این تاپیک و این تاپیک رو مطالعه کنید.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - M1KE - 31-10-2014

قبلا در ابتدای گذرنامه افرادی که می خواستن برای مقاصد تفریحی یا زیارتی از کشور خارج بشن و به عبارتی گذرنامه شون رو با گذاشتن وثیقه گرفته بودن نوشته میشد که "دارنده گذرنامه مجاز است برای یک بار از مرزهای کشور خارج شود" منتهی از چند سال پیش به اینطرف این جمله رو دیگه نمینویسن و ظاهر این نوع گذرنامه ها مثل گذرنامه های معمولی هست در عوض محدودیت در خروج رو فقط در سیستم های کامپیوتری شون اعمال می کنند و اگر روزی کارت پایان حدمت گرفتین می تونید با مراجعه به اداره گذرنامه اون محدودیت رو هم بردارید.

اینکه در سالیان اخیر دوباره این روند برعکس شده باشه رو اطلاع ندارم ولی بعید می دونم دوباره به شکل گذشته برگردونده باشند.

از این نظر اگر گذرنامه بگیرید تنها مزتیتش شاید این باشه که فرآیند 15-10 روزه گرفتن گذرنامه رو دوباره طی نمی کنید و فقط نامه نظام وظیفه رو به اداره گذرنامه می برید که مجوز خروج رو در سیستم کامپیوتری شون اعمال کنند.

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Madridista - 02-11-2014

(31-10-2014, 03:39 PM)M1KE نوشته: قبلا در ابتدای گذرنامه افرادی که می خواستن برای مقاصد تفریحی یا زیارتی از کشور خارج بشن و به عبارتی گذرنامه شون رو با گذاشتن وثیقه گرفته بودن نوشته میشد که "دارنده گذرنامه مجاز است برای یک بار از مرزهای کشور خارج شود" منتهی از چند سال پیش به اینطرف این جمله رو دیگه نمینویسن و ظاهر این نوع گذرنامه ها مثل گذرنامه های معمولی هست در عوض محدودیت در خروج رو فقط در سیستم های کامپیوتری شون اعمال می کنند و اگر روزی کارت پایان حدمت گرفتین می تونید با مراجعه به اداره گذرنامه اون محدودیت رو هم بردارید.
اینکه در سالیان اخیر دوباره این روند برعکس شده باشه رو اطلاع ندارم ولی بعید می دونم دوباره به شکل گذشته برگردونده باشند.
از این نظر اگر گذرنامه بگیرید تنها مزتیتش شاید این باشه که فرآیند 15-10 روزه گرفتن گذرنامه رو دوباره طی نمی کنید و فقط نامه نظام وظیفه رو به اداره گذرنامه می برید که مجوز خروج رو در سیستم کامپیوتری شون اعمال کنند.

دوست عزیز اگر همونطور که گفتید به بهانه آزمون جی مت برم پاسپورت بگیرم، نظام وظیفه از من مدرکی نمی خواد که اثبات کنه من توی آزمون ثبت نام کردم؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - M1KE - 02-11-2014

خیر چیزی نمی خوان. شما اگر در حال تحصیل باشین درخواست خروج از کشور خودتون رو برای شرکت در آزمون مثلا جیمت در یک بازه زمانی حدودا 20 روزه (بیشتر از اون فکر نمی کنم مجوز داده بشه مگر اینکه بخشی از اون مثلا در تعطیلات نوروز بیافته) به دانشگاه میدین و اگر دانشگاه تایید کنه یک معرفی نامه به نظام وظیفه میده (قبلش باید در وزارت علوم هم تاییدش کنید) که نظام وظیفه هم بر اساس اون از شما وثیقه میگیره و یک معرفی نامه دیگه ای به شما میده که ببرید به اداره گذرنامه و برای اون مقطع 20 روزه مجوز خروج می گیرین و بواسطه اون بتونید گذرنامه بگیرید. درست یادم نیست که نامه نظام وظیفه رو باید ابتدا به پلیس + 10 می بردید و تشکیل پرونده برای گذرنامه میدادین یا ابتدا به اداره گذرنامه (باید از مسوول صدور مجوز در نظام وظیفه یا هم که پلیس + 10 بپرسید). البته افرادی هم که در اونجا مشابه شما هستند مسیر دقیق رو می دونند. بعد از گرفتن گذرنامه یا به خارج میرین یا نمیرین و در هر دو حال وقتی نزدیک های اتمام مهلت 20 روزه باشه باید مراجعه کنید و مجوز رو باطل و وثیقه رو آزاد کنید.

(02-11-2014, 05:07 PM)'Madridista' نوشته: دوست عزیز اگر همونطور که گفتید به بهانه آزمون جی مت برم پاسپورت بگیرم، نظام وظیفه از من مدرکی نمی خواد که اثبات کنه من توی آزمون ثبت نام کردم؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Mohammadsr - 02-11-2014

سلام دوست گرامی می خواستم بدونم هنوز همون قانونی که دوسال پیش گفته بودید وجود داره یعنی من دانشجو هم می تونم برای بیست روز برای یه سفر تفریحی از کشور خارج بشم ؟ اگه هست یه سؤال دیگه هم دارم چقدر وثیقه بانکی نیاز هست؟

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Andre - 02-11-2014

(02-11-2014, 07:57 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام دوست گرامی می خواستم بدونم هنوز همون قانونی که دوسال پیش گفته بودید وجود داره یعنی من دانشجو هم می تونم برای بیست روز برای یه سفر تفریحی از کشور خارج بشم ؟ اگه هست یه سؤال دیگه هم دارم چقدر وثیقه بانکی نیاز هست؟

به مطالب موجود در  لینک زیر توجه کنید. جواب بیشتر سوالات احتمالی خود را پیدا می کنید.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&siteid=25&pageid=520
و قانون خروج بدون وثیقه برای نخبگان دیگر موجود نیست و در صفحه زیر اطلاعات جامع تری می یابید.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&pageid=3073

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Mohammadsr - 02-11-2014

بندهیه سؤال دیگه هم از شما داشتم:من می خوام برای ادامه تحصیل از ایران برم کشور کره جنوبی می خواستم بدونم اگه بدون سربازی رفتن برم کره چقدر وثیقه می خواد و می تونم برم و بر نگردم واگه بر نگردم غیر از از دادن اون وثیقه ای که گذاشتم دیگه چه مشکلی پیش میاد آیا برای خانوادم مشکلی ایجاد نمی شه ؟ واگه سربازی برم چی ؟ دیگه به هیچ وثیقه ای نیاز نیست؟ یعنی می تونم بعد از تحصیلم هم اونجا کار کنم و بعد از اینکه رفتم به اون کشور می تونم حتی یه بارم به ایران بر نگردم ؟ ببخشید خیلی بیشتر از یه سؤال شد !

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - Cortex - 22-11-2014

سلام

فرجه فراغت از تحصیل مگر یکسال از تاریخ فارغ التحصیلی نیست؟
در ثبت نام سامانه نشا نوشته شش ماه. 
و گزینه ی در فرجه شش ماهه داره فقط. 
این چطوری هستش؟ 

RE: اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل - AMIR1362 - 13-12-2014

1- آیا می توان در فرجه فراغت از تحصیل مجوز خروج ازکشور علمی (وثیقه 5 میلیون تومانی) گرفت؟
2- اگر در شش ماهه دوم فرجه فراغت از تحصیل نیاز به داشتن کارت سبز است، آیا می توان در هنگام تکمیل دفترچه تقاضا شود تا تاریخ اعزام را آخرین فرصت ممکن درج کنند؟ چون برای اینکه در شش ماهه دوم کارت سبز داشته باشیم باید دفترچه را قبل از آن تکمیل کنیم و در این صورت ممکن است تاریخ اعزام را مثلاً ماه هشتم درج کنند در حالی که هنوز یک سال فرجه تمام نشده است! به عبارت دیگر آیا آپشن برای تعیین تاریخ اعزام در همان بازه یکساله داریم با هر وقت که دفترچه پست شد در اولین تاریخ ممکن اعزام می شویم بدون لحاظ فرجه؟

مرسی همه دوستان