![]() |
منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter) +---- موضوع: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه (/Thread-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D9%88-%D8%B1%D9%87%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - fatima204 - 19-09-2017 (19-09-2017, 06:31 PM)Ebish نوشته: سلامخیلی ممنونم فقط این ریکامندیشنی که خودمون مینویسیم از طرف استاد باید چند خط یا لغت باشه من نمونه هایی که دیدم حدودا شش هفت خط هست و بعضیاشون کمتر از یه صفحست و ایا اگر سمپلایی که بچه ها گذاشتن رو استفاده کنیم میفهمن ؟یعنی نرم افزاری چیزی دارن؟ مرسی RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - atosamohebbi - 27-09-2017 بچه ها سلام وقت بخیر اگر یه استادی یک روز بعد از ددلاین توصیه نامشو بفرسته چی میشه؟ مدارک بررسی نمیشه؟ RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - automotive - 27-09-2017 (27-09-2017, 09:08 PM)atosamohebbi نوشته: بچه ها سلام وقت بخیر سلام پاسخ عمومی سوال شما خیر است، مگر اینکه با دپارتمان تماس بگیرید و درخواست کنید که برای شما استثنا قائل شوند. RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - ShaqayeqArT - 18-05-2018 سلام و خسته نباشید خدمت شما من از استادم درخواست توصیه نامه کردم و بعد ذکر کردم که باید در سربرگ خود دانشگاه باشه و ایشون فرمودن برای استفاده از سربرگ باید درخواست کتبی بدی خب این یعنی چی؟ مگه این کار به عهده ی خود استاد نیست؟؟؟؟ توروووخدا زودتر جوابمو بدین ممنون. RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - butterfly - 18-05-2018 (18-05-2018, 11:45 AM)ShaqayeqArT نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت شما سلام. فکر می کنم این موضوع از دانشگاه به دانشگاه دیگه ای متفاوت باشه. در مورد خودم، استادم برگه سربرگ دانشگاه رو داشت و بدون درخواست کتبی، رو سربرگ برام نامه رو پرینت گرفت و امضا کرد. به نظرم درخواست کتبی بدید به دانشگاه و نباید مانعی باشه، چون برای دریافت توصیه نامه لازم دارید. هرچند احتمالا برای این درخواست کتبی، استادتون هم باید امضا بزنه و تایید کنه. ضمن اینکه اگر خودش برگه سربرگ نداره، در صورت تایید درخواست شما، برگه رو به استادتون تحویل می دن. برای اطمینان از اینکه، این وظیفه استاده یا دانشجو هم می تونید از مدیر گروه یا رییس دپارتمان یا حتی منشی دپارتمان بپرسید. نکته آخر اینکه؛ الان تقریبا همه دانشگاه ها توصیه نامه رو به صورت انلاین دریافت می کنند و نه کاغذی. RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - shafar - 30-09-2018 سلام وقت بخیر. من کل این تاپیک رو خوندم ولی خب بعضی جاها برام سئوال پیش اومده. بیشتر صحبت تو این تاپیک این بوده که یا ریکام پست بشه (مهر شده) و یا بصورت انلاینه. اما سئوال اینجاست. بر فرض من برای چندین دانشگاه فرم درخواست بفرستم. کدوم استادی تو ایران میاد واسه تک تکه درخواست های یه دانشجو ریکام پر میکنه و وقت میزاره(متاسفانه خیلی خیلی کم). دوم اینه که، خیلی تاکید به محرمانه بودن موضوع ریکام و متنش شده که دانشجو نباید ببینه. اما بحثی که پیش میاد اینه که، اونهایی که میخوان با استاد ها مکاتبه کنند و TA و RA بگیرن و رزومه خودشون رو تو ایمیل برای اساتید میفرستن . مگر نباید ریکام استادهاشونم بفرستن؟ یا فقط باید به ایمیلشون و راه های تماسشون کفایت کنن؟ و خود استادها باهاشون تماس میگیرن. مشکل اصلی در واقع همینه. ما شاید بالغ بر 100 تا استاد رو پیدا کنیم و باهاشون مکاتبه کنبم. نمیشه که هر کدوم به صورت جدا توصیه مون کنن. با تشکر RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - butterfly - 03-10-2018 (30-09-2018, 06:29 PM)shafar نوشته: سلام وقت بخیر. سلام، نکته اول اینکه شما اطلاعات تماس رفرنس هاتون ( یعنی استادهایی که قراره براتون ریکام بنویسند) رو موقع پر کردن و سابمیت اپلکیشن می دید نه موقع تماس و ایمیل زدن به استادها. ایمیل زدن به استادها یه مرحله قبل از پر کردن اپلکیشن فرم و در واقع گاهی چند ماه قبل از این مرحله است. هدف از ایمیل زدن به استادها هم در واقع صرفه جویی در هزینه اپلیکیشن فی، بهینه کردن انتخاب دانشگاه هاست. یعنی وقتی شما با استادی کانکت کردید و جواب خیلی خوبی ازش گرفتید و احتمال زیاد مصاحبه ویدئویی هم داشتید و استاد تمایلش برای سوپروایزر شدن شما و احتمالا فاند دادن نشون داده شما دانشگاه همون استاد رو الویت قرار می دید و اینجوری تعداد دانشگاه هایی که قراره براشون اپلای کنید محدود میشه مثلا به 5 تا و شما فقط برای 5 جا از استادهاتون می خواهید که براتون ریکام بنویسند. الان هم ریکام اغلب اینترنتی هست و به ندرت نسخه کاغذی می خوان. نکته آخر اینکه، موقع پر کردن فرم اپلیکیشن دانشگاه های آمریکا و کانادا در صفحه وارد کردن اطلاعات ریکامندرها، گزینه ای هست که به شما حق انتخاب دیدن توصیه نامه یا ویو کردن این حق می ده. یعنی اگر شما این حق ویو نکنید بعدا این امکان رو خواهید داشت که ببینند براتون چی نوشته بودند. RE: منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن توصیه نامه - ShaqayeqArT - 31-12-2018 سلام روزتون بخیر یه سوااال خیلی مهم دارم و الان تایم ددلاین هست پس ممنون میشم زودتر جوابمو بدید... اگر تو بخش گاید لاین اومده باشه که توصیه نامه باید توسط دولت وزارت خانه ها و یا سازمان های دولتی باشه یعنی ما نمیتونیم بدیم به استادمون که برامون امضاش کنه؟؟؟ با توجه به اینکه دانشگاه ما سربرگ مخصوص توصیه نامه نداره |