آکادمیا کافه
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-GRE-General)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Behnoush - 25-09-2012

(25-09-2012, 04:16 AM)Pink Floyd نوشته: درود
دوستان من فقط مشکل زمان دارم همین. یعنی شدیدا وقت کم دارم من 5 روز هفته رو کامل بیکارم 29 مهر جنرال دارم و 20 آبان هم سابجکت. اوضاع سابجکتم خوبه فقط باید وقت بذارم و درسا رو مرور کنم چون مطالب از ذهنم پریده تقریبا همه رو یکی دو بار درس دادم. ضمنا ایمیل زدن هام هم مونده. سوال من دقیقن اینه من مشکلی با بخش ریاضی ندارم چون رشته م بوده. رایتینگم هم خوبه می مونه وربال. 1100 رو کامل بلدم و از 5000 Collegiate Words هم حدودا 4000 تا رو بلدم بنظر شما وقت واسه 3500 لغت و یا در حالت کلی برای وربال بذارم یا نه؟ چون سابجکت رو مرور نکنم یعنی هیچ.
پیشنهاد من اینه ،
به نظر من به اندازه کافی لغت بلدی و بهتره این مدت باقیمونده رو بذاری برای جمع بندی که بتونی از چیزایی که تا الان یاد گرفتی سر جلسه استفاده کنی تا اینکه لغت های جدیدتر یاد بگیری. فکر کنم فکر بدی نباشه اگه لغت هایی که تا الان خوندی رو مرور کنی بخصوص متضاد و مترادف هاشونم بخونی چون توی فرمت جدید متضاد و مترادف ها خیلی به کار میاد و اگه نمونه تمرین های کتاب بارونز و ای تی اس رو دیده باشی توضیح داده که تو سوالاتی که بیشتر از یه جواب دارن خیلی وقتا جوابا دوتا کلمه متضاد یا مترادف هست . یه کار دیگه که من پارسال خودم کردم این بود که نزدیکای امتحان سعی کردم لغتا رو جمع بندی کنم اینطوری که مثلا هرچی لغت توی این مدت با مفهوم فرضا " کمک کردن " دیده بودم روی یه کاغذ کویک بنویسم . چون وقتی لغت زیاد میخونی خیلی وقتا از یه مفهوم ممکنه خیلی لغت ببینی و هی که جلوتر میری با خودت میگی اِ یه لغتی شبیه این یا با این معنی قبلا دیده بودم . بعضی وقتا پیش میومد که من توی این کاغذا سی لغت با یه مفهوم پیدا میکردم. پارسال من با یه تعداد از بچه های AA سعی کردیم این لغتا رو جمع بندی کنیم توی google docs . خیلی هم پیش رفتیم الان نمیدونم در چه مرحله ای هست دیگه ولی تا اون جایی که فایلش رو داشتم اینجا اپلود میکنم شاید به درد تو و بقیه بچه ها بخوره . یه فایل اکسل هست بازش که کنی صفحه اول حالت فهرست داره بعد برو sheet های بعدی هر کدوم یه سری لغت داره که تمام لغت های با مضمون و مفهوم مشابه زیرش لیست شده .اونایی که با قرمز نوشته شده هم متضادها هستن. منابعش هم 3500 بارونز ، کاپلان، وربال ادونتج و ... هست .

خلاصه این که این مدت رو به نظرم به مرور و تست زنی بگذرون چون وقتی حجم لغت ها زیاد میشه خیلیاش یاد آدم میره و سرجلسه خیلی از لغت ها کاملا آشناست ولی یا معنیش یادمون نمیاد یا شک داریم . در واقع قضیه همون سطح و عمقه . الان این سطح رو حفظ کن برو تو عمقش شیرجه بزن Big Grin

RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Behnoush - 25-09-2012

یادم رفت بگم ریدینگ هم تا میتونی تمرین کن . مخصوصا ریدینگ های بیگ بوک . چون درسته فرمت عوض شده ولی ریدینگ های بیگ بوک هنوز قابل استفاده است و خیلی تغییری نکرده. بخصوص توی این فرمت جدید ریدینگ سهم زیادی داره .
موفق باشی Smile

[جداشده] معرفی منابع جامع GRE (دربردارنده هر سه بخش آزمون) - سوالات مرتبط با آنها - ali pharma - 27-11-2012

سلام دوستان من زبانم در حد متوسط هستش تا به حال تافل ندادم و میخوام برای GRE و تافل اماده شم. به نظرتون از چه منابعی استفاده کنم؟

RE: معرفی منابع جامع GRE (دربردارنده هر سه بخش آزمون) - سوالات مرتبط با آنها - MaMi - 27-11-2012

(27-11-2012, 10:52 PM)ali pharma نوشته: سلام دوستان من زبانم در حد متوسط هستش تا به حال تافل ندادم و میخوام برای GRE و تافل اماده شم. به نظرتون از چه منابعی استفاده کنم؟
دوست من، همون طور که میدونید منابع یادگیری هر دو آزمون بسیار زیاد است ولی توصیه ای که من میتونم به شما بدم این است که ابتدا برای آشنایی بیشتر با این منابع نگاهی اجمالی به بخش آزمون های جزوه راهنمای پذیرش داشته باشید. سپس برای دریافت منابع مرتبط با TOEFL به این تاپیک میتونید مراجعه کنید. برای آزمون GRE هم بنظرم برای آشنایی کلی با این آزمون، میتونید با کتاب The Official Guide to the GRE revised General Test شروع کنید (با فرض متوسط بودن سطح زبان شما). برای بخش Verbal آزمون GRE میتونید به این تاپیک، برای بخش Quantitative به این تاپیک و برای قسمت Writing به این تاپیک مراجعه کنید.

[جداشده] معرفی منابع جامع GRE (دربردارنده هر سه بخش آزمون) - سوالات مرتبط با آنها - ali pharma - 01-12-2012

از راهنماییتون متشکرم.به نظرتون برای کسب یک نمره ی عالی در هر دو ازمون چقدر وقت لازمه ؟

با توجه به اینکه خدمت سربازی رو هم پیشرو دارم؟

RE: معرفی منابع جامع GRE (دربردارنده هر سه بخش آزمون) - سوالات مرتبط با آنها - spring64 - 01-12-2012

(01-12-2012, 10:03 AM)ali pharma نوشته: از راهنماییتون متشکرم.به نظرتون برای کسب یک نمره ی عالی در هر دو ازمون چقدر وقت لازمه ؟

با توجه به اینکه خدمت سربازی رو هم پیشرو دارم؟
دوست من شاید البته بهتر هست مدیر تاپیک بیان جواب سوال شما رو بدن.از این بابت که فعلا من دارم جواب میدم عذر میخوام هم از شما هم مدیر محترم.ولی بالاخره چیزی هست که همگی با این امتحانات مواجهیم.شما به منابع نگاه کنی میبینی حجمشون بی شوخی بالاست.نمره ی عالی به شرط به بهترین وجه خوندن یکسال زمان میبره و تعارفی هم با من یا شما نداره.خود من هم در اول راه هستم.شما فرض کن کسی که امسال نمره ی 330 از 340 این آزمون رو گرفت خیلی ساده و مختصر گفت یکسال تمام وقت گذاشتم و منبعی نبود که نخونده باشم.اینه که شما وارد شو،کم کم شروع کن به جمع آوری منابع و خوندن اون ها.خیلی ها با هم همپوشانی دارند در مطالب ولی باز با این حال آزمون جی.آر.ای بسیار زمان بر هست.موفق باشی.

[جداشده] ثبت نام GRE General - neginjoon - 25-12-2012

یه سواب دیگه دارم من واسه 9 فوریه امتحان دارم تا بحال GRE ندادم کتاب ETSخریدم و چندتا هم از وب سایتشون گرفتم به نظر شما میرسم تا اون موقع بخونم؟ بیشتر روی چی تمرکز کنم بهتره؟ چه کتابایی کمک میکنن؟ در ضمن من آیلتس هم دادم قبلا رایتینگم خوبه ...

[جداشده] ثبت نام GRE General - blur - 25-12-2012

من هم دیدم که ظاهرا اصفهان برگزار نمیکنه. ظاهرا مبحث لغت براتون حل شده ست پس اگه ریاضیتون خوبه فقط official guide رو بخونین کافیه اگه نه بارونز یا نوا رو هم بخونید. کل official رو حتما بخونین. اونایی که از سایت گرفتین (پرکتیس بوک ها یا جزوات ریاضی) توضیحاتشون مشترکه با official ولی کامپلت تست هاشون متفاوته. کامپلت تستهارو روزهای آخر قبل امتحان حتما بزنید (جمعا 4 مجموعه که دوتاش تو پرکتیس بوک هاست). آخر منهتن جلد 7 هم برا رایتینگ مناسبه. اگه وقت شد کلشو بخونین که برا ردینگ خوبه. تو این زمان بیشتر رو ردینگ فوکوس کنید. موفق باشید
(25-12-2012, 06:23 PM)neginjoon نوشته: یه سوال دیگه..من تا بحال GREندادم 9 فوریه هم که امتحانه...کتاب ETSخریدم و چند تا هم از سایتش گرفتم.به نظر شما میرسم تا اون موقع خوب بخونم؟ بیشتر روی چی تمرکز کنم بهتره؟ چه کتابایی مفید هستن؟ در ضمن من قبلا آیلتس دادم و رایتینگم خوبه ...

[جداشده] مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - eliroz - 01-01-2013

سلام دوستان
من هیچی نخوندم تازه شروع کردم. به نظرتون میتونم نمره خوب تو چی ار ای و تافل بگیرم حی ار ای بهمن و تافل اسفند
البته زبانم بد نیست.
به نظرتون چی بخونم بهتره تو این مدت کوتاه خوب جواب بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایم کنین.
مرسی

RE: [جداشده] مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - blur - 02-01-2013

(01-01-2013, 10:42 PM)eliroz نوشته: سلام دوستان
من هیچی نخوندم تازه شروع کردم. به نظرتون میتونم نمره خوب تو چی ار ای و تافل بگیرم حی ار ای بهمن و تافل اسفند
البته زبانم بد نیست.
به نظرتون چی بخونم بهتره تو این مدت کوتاه خوب جواب بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایم کنین.
مرسی
هیچی یعنی هیچی هیچی ؟؟لغت هم نخوندین؟ خب میتونین یه Hit list انتخاب کنین که کوتاه باشه و تا امتحان GRE بخونینش. بعد اینکه بیشتر بهتره رو Reading تمرکز کنین چون زمانتون کمه و ریاضی هم باید بخونین. برا ردینگ و رایتینگ منهتن جلد 7 گزینه خوبیه. به اضافه اینکه شما حتما کلا کتاب official guide رو بخونین. ریاضی هم که بحثش جداست و اگه ریاضیتون خوب نیست سعی کنین بیشتر رو ریاضی فوکوس کنین و بارونز یا Novaرو برا ریاضی یه مروری کنین. باید یه توضیحی میدادین که وضع لغتتون و ریاضیتون چطوره چون همه اینارو تو یه ماه نمیشه خوند و بسته به وضع زبان و ریاضیتون باید اولویت بندی کنید. حتما حتما چندین روز قبل آزمون کامپلت تست های official guide و Practice book هارو بزنین.
ضمنا شما خوب وقت بذارین و موثر مطالعه کنین انشاالله که نمره خوبی می گیرین Smile