آکادمیا کافه
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - mohadese - 08-08-2016

سلام،من باید تا اردیبهشت ایلس 6 بگیرم ولی جز آقای علی محمدی که واقعا ازش تعریف میکنند به خوبی ایشون کسیو نمیشناسم در تهران،موسسه آریان مهر هم بهم پیشنهاد کردن اما مثل اینکه طول میکشه خیلی..ازمون ایلس تا حالا ندادم..کسیو میشناسید که به خوبیه آقای علی محمدی باشه و تساط کافی روی زبان داشته باشن و ارز ابتدا کار کنن؟ ایشون در حال حاضر خارج از کشور هستن و احتمالش هست که برنگردن!

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Ehsan.p - 02-09-2016

سلام.........پیشنهادی داشتم برای دوستان که مثل بنده با کمبود وقت مواجه هستن و تا خرداد96 باید ایلتس بگیرند.و ساکن تهران میباشند....حدود 5 نفر بشیم بصورت نیمه خصوصی از سطح ELEMENTRYاستادی بگیریم .....و بصورت تضمینی برای نمره 7 کار بشه و در وقت..هزینه..خیلی بصرف هست راندمان بالا میره و تضمینی هم هست..... زیر قیمت 2میلیون در میاد....لطفا دوستان در صورت تمایل زودتر پیام دهید.........متشکرم

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Sara112 - 20-07-2017

آموزشگاهی برای آیلتس در تهران اگر میشناسید که خوبه ممنون میشم معرفی کنید

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - M0TRIX - 22-07-2017

(08-08-2016, 11:23 AM)mohadese نوشته: سلام،من باید تا اردیبهشت ایلس 6 بگیرم ولی جز آقای علی محمدی که واقعا ازش تعریف میکنند به خوبی ایشون کسیو نمیشناسم در تهران،موسسه آریان مهر هم بهم پیشنهاد کردن اما مثل اینکه طول میکشه خیلی..ازمون ایلس تا حالا ندادم..کسیو میشناسید که به خوبیه آقای علی محمدی باشه و تساط کافی روی زبان داشته باشن و ارز ابتدا کار کنن؟ ایشون در حال حاضر خارج از کشور هستن و احتمالش هست که برنگردن!

اقای علی محمدی زنجان بودن که دیگ رفتن ترکیه اگه اشتباه نکنم. زنجان کسیو ب خوبی ایشون نداشتیم

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - sammiraa - 11-10-2017

من برای آیلتسم آموزشگاه های مختلفی رو امتحان کردن دوستان.آموزشگاه بیان برتر بنظرم بهترینه. کلا تخصصی آیلتسه.یه دوره کوتاه داره که همه ی اسکیلها رو ریز به ریز میگه. برای من همه نکته هاش جدید بود. خوشون آزمون ماک هم برگزار میکنن.که خیلی به امتحان اصلی نزدیکه.بنظرم جاهای دیگه وقت تلف کردنه.تو گوگل سرچ کنیدبیان برتر سایتشو میاره

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - shapol46 - 11-10-2017

سلام دوستان
کلاس انلاین خوب برای رایتینگ و اسپیکینگ سراغ دارید؟ تو نت سرچ کردم زیادن, نمی دونم کدوم واقعا بدرد میخوره.

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - faranak_ff - 13-11-2017

سلام، ببخشید اینجا کسی استاد خوب برای آیلتس توی اصفهان میشناسه؟؟
به من این اساتید رو معرفی کردن
محمدمهدوی منش، بهروز امانی پور، رسول برقی، آقای نکویی
کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنون میشم

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - AitUniversity - 13-11-2017

(11-10-2017, 11:17 AM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
کلاس انلاین خوب برای رایتینگ و اسپیکینگ سراغ دارید؟ تو نت سرچ کردم زیادن, نمی دونم کدوم واقعا بدرد میخوره.

البته با تاخیر
من تعدادی از این کورسهای آموزشی که فوق العاده هستند و در ایران قابل دسترسی نیست رو خریدم و تا فردا سعی میکنم در فروم برای اولین بار اپلود کنم

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - shapol46 - 16-11-2017

(13-11-2017, 08:47 PM)AitUniversity نوشته: البته با تاخیر
من تعدادی از این کورسهای آموزشی که فوق العاده هستند و در ایران قابل دسترسی نیست رو خریدم و تا فردا سعی میکنم در فروم برای اولین بار اپلود کنم

خیلی زیاد ممنون. من هنوز آزمون ندادم و بهشون خیلی نیاز دارم. فکر کنم سایت مشکل داره نتونستم امتیاز بدم.

بازم مرسی

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - solkiper - 19-02-2018

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید بین آموزشگاه ایران اروپا و ایران آکسفورد و رسپینا تاک کدوم بهتره؟ به چه دلیل؟
یکم عجله دارم بین این سه آموزشگاه شک دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید من میخوام خصوصی بگیرم اگر استادی در این آموزشگاه ها میشناسید هم معرفی کنید