پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9) +----- انجمن: تحصیل در دانمارک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9) +----- موضوع: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD) |
RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - Emir - 03-09-2015 (31-08-2015, 12:15 PM)mehdik نوشته: سلام ممنون از لطف شما با سلام دوست من متاسفانه این مجلات اعتبار کافی ندارند و همچنین از ارزش والایی در چشم استادای خارجی ندارن . هیچکدام از اینها isi نیستند و این کار شما رو برای پذیرش و بورس سخت میکنه . تلاشتون را برای دکتری بکنین خدا رو چی دیدید یه وقت شاید بتونین با یه پروپزال عالی استاد را ترغیب کنین ولی زیاد هم روش حساب باز نکنین , اگر مقالاتتون حتی isi با ایمپکت 0/5 هم بود باز شانستون برای دکتری خیلی هموار میشد. به مستر مجدد هم فکر کنین چرا که گزینه خوبی هستش. برای کشورهای المان و فنلاند اقدام کنین . چون فعلا رایگان هستند. البته هزینه زندگی تقریبا ماهی 500 یورو را در نظر بگیرین. در ضمن اصلا نیگید که مستر دارین در غیر این صورت برای پذیرش و ویزا به مشکل بر خواهین خورد با تشکر RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - Viollin - 18-10-2015 با سلام, رشته تحصیلی من هم برای لیسانس وهم فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش سرامیک هست اما هیچ پوزیشنی برای دکترا در این زمینه در هیچکدام از دانشگاههای دانمارک وجود نداره تمامی هفت هشت دانشگاه دانمارک رو دیدم مگه همچین چیزی ممکنه؟؟ سوال دومم هم اینه که میشه خودمون یه پروژه پیشنهادی داشته باشیم که داخل ایران در ون زمینه سالها کارکردیم وبا یه استاد مکاتبه کنیم برای گرفتن پوزیشن در اون رابطه؟؟ با سپاس از پاسختون RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - rimsa - 29-10-2015 با سلام دوستان اینجور که متوجه شدم برای پذیرش دکترا در دانشگاه های دانمارک باید منتظر باشم پوزیشن باز بشه اگر برای رشته من تا مدتی پوزیشن دلخواهم باز نشه امکانش هست از طریق استادها فاند بگیرم؟ جون مشخص نیست که چه زمانی برای رشته من پوزیشن مناسب باز بشه! من کارشناسی عمران از دانشگاه آزاد با معدل 14/81 و کارشناسی ارشد عمران منابع آب از دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان با معدل 16/23 دارم و یک مقاله ای اس ای و چند مقاله و کنفرانس داخلی و سابقه سه سال کار عمرانی و یک سال تدریس در دانشگاه پیام نور آیا شرایط مناسب برای گرفتن فاند در دانمارک را دارم؟ ممنونم RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - Matinking - 30-10-2015 (29-10-2015, 11:13 PM)rimsa نوشته: با سلام سلام 1- اساتید در دانمارک بدون داشتن position ی که active باشه، به کسی fund نخواهند داد... چرا که منیع fund اونها همون صاحبان پروژه ها و کارفرمایان هستند... اساسا باید مترصد باز شدن position باشید... 2- معدل هاتون top نیستند... خصوصا معدل کارشناسی... و مقاله آنچنانی هم ندارید... توصیه می کنم سعی کنید در فرصتی که دارید بیشتر در کارهای تحقیقاتی فعالیت کنید تا با مقالات منتج ار اونها بتونید اساتید رو قانع کنید که صرف معدل پایینتون از case شما عبور نکنند... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - Emir - 30-10-2015 (30-10-2015, 01:43 PM)Matinking نوشته: سلام با تشکر از دوست عزیز . باید بگم برخی از دانشگاه های دانمارک مثل کپنهاگن فقط معدل ارشد رو در نظر میگیره . موفق باشین RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - مهمان - 11-11-2015 (30-10-2015, 06:15 PM)Emir نوشته: با تشکر از دوست عزیز . باید بگم برخی از دانشگاه های دانمارک مثل کپنهاگن فقط معدل ارشد رو در نظر میگیره . با تشکر! با این پست کلی به زندگی امیدوار شدم غیر از کپنهاگن دانشگاه دیگه ای سراغ دارین یا اینکه جایی که بشه اسم چنین دانشگاه هایی رو پیدا کرد؟ RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - مهمان - 11-11-2015 (30-10-2015, 06:15 PM)Emir نوشته: با تشکر از دوست عزیز . باید بگم برخی از دانشگاه های دانمارک مثل کپنهاگن فقط معدل ارشد رو در نظر میگیره . با تشکر! با این پست کلی به زندگی امیدوار شدم غیر از کپنهاگن دانشگاه دیگه ای سراغ دارین یا اینکه جایی که بشه اسم چنین دانشگاه هایی رو پیدا کرد؟ RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - koorosh0026 - 12-01-2016 با درود و خسته نباشید ... می خواستم بدونم با توجه به شرایطم اصلا می تونم به فاند در دانمارک فکر کنم یا خیر ؟ کاردانی معماری... دانشگاه آزاد... معدل 16.21 کارشناسی معماری... غیرانتفاعی... معدل 15.98 کارشناسی ارشد معماری... دانشگاه آزاد قزوین... معدل 16.13 2 سال سابقه تدریس... یک مقاله Procedia - ISI 4 مقاله علمی-پژوهشی... یک مقاله علمی-ترویجی... 4 مقاله کنفرانس بین المللی... 3 مقاله همایش ملی... همکاری در تالیف-ترجمه یک کتاب در حوزه معماری و شهرسازی ترجمه یک کتاب معماری منظر... انتشارات دانشگاه علم وصنعت ایران... داوری مقاله برای نشریه علمی-پژوهشی معماری و شهرسازی.... تافل اقدام کردم برای تابستان ... اگر ممکنه راهنماییم کنید... سپاس RE: پذیرش از دانمارک در مقطع PhD - PeymanSa - 12-01-2016 (12-01-2016, 01:02 PM)koorosh0026 نوشته: با درود و خسته نباشید ...ا سلام... ببنید دکترا در اروپا کم و بیش بصورت موقعیت خالی ارائه میشه..یعنی اینکه هر دانشگاهی با توجه به پروژه های تحقیقاتی اساتید تو سایت خودش موقعیت های خالیشو اعلام میکنه که بسیار رقابتی هست (معمولا برای هر پروژه یک یا دو موقعیت خالی)...بسته به شرکت کنندگان در اون اپلیکیشن،رقابت هم ممکنه سنگین تره بشه..در مجموع باید عرض کنم فعالیت های پژوهشی چشمگیر معمولا مقاله های تایید شده ی ژورنالی بین المللی هستند و باقی حالت ها فقط روزمه رو پر میکنه که البته بی تاثیر هم نیست...برای رشته ی شما شاید ایتالیا گزینه ی بهتری باشه که بصورت کورس هست نه دانمارک - موفق باشید RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - koorosh0026 - 17-01-2016 با درود و خسته نباشید ... می خواستم بدونم با توجه به شرایطم اصلا می تونم به فاند در دانمارک فکر کنم یا خیر ؟ کاردانی معماری... دانشگاه آزاد... معدل 16.21 کارشناسی معماری... غیرانتفاعی... معدل 15.98 کارشناسی ارشد معماری... دانشگاه آزاد قزوین... معدل 16.13 2 سال سابقه تدریس... یک مقاله Procedia - ISI 4 مقاله علمی-پژوهشی... یک مقاله علمی-ترویجی... 4 مقاله کنفرانس بین المللی... 3 مقاله همایش ملی... همکاری در تالیف-ترجمه یک کتاب در حوزه معماری و شهرسازی ترجمه یک کتاب معماری منظر... انتشارات دانشگاه علم وصنعت ایران... داوری مقاله برای نشریه علمی-پژوهشی معماری و شهرسازی.... تافل اقدام کردم برای تابستان ... اگر ممکنه راهنماییم کنید... سپاس |