آکادمیا کافه
سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE Subject (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-Subject)
+---- موضوع: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-report-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-GRE-Subject)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - automotive - 20-07-2016

(20-07-2016, 12:45 PM)szeinalilathori نوشته: @automotive
سلام مجدد

بابت دلگرمیتون ممنونم. حتما به راهنمایی هاتون عمل میکنم. برای fall 2017 قصد اپلای دارم. مطمین هستید آزمون بعدی دی ماهه؟ من فکر میکردم ازمون بعدی میفته برای فروردین ماه.

ارادتمند
الهام

سلام،
خیر، مطمئن نیستم، زمانی که ETS اعلام کرده برای شروع دوباره برگزاری آزمون، سال 2017-2018 هستش. و سال 2017 در تاریخ 12 دی 95 شروع می‌شود، که تا فروردین 3 ماه فاصله دارد، اگر GRE Subject در سال فقط به تعداد محدود و در ماه های خاصی برگزار میشده که حتما صحبت شما درست هستش، من فقط حدس زدم که باید در همین بازه زمانی آزمون برگزار کنند. آزمون Subect در سال چند مرتبه برگزار می‌شود؟ شما حتما تعداد آزمون‌ها، بازه‌های زمانی بین آزمون ها و مراکز برگزاری را مشاهده کرده اید. فکر کنم حدس شما در این زمینه از من دقیق تر باشد.
برای اطمینان بیشتر می‌توانید برای ETS یک ایمیل ارسال کنید و تاریخ احتمالی اولین آزمون را سوال کنید.

با احترام

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - szeinalilathori - 20-07-2016

(20-07-2016, 12:55 PM)automotive نوشته: سلام،
خیر، مطمئن نیستم، زمانی که ETS اعلام کرده برای شروع دوباره برگزاری آزمون، سال 2017-2018 هستش. و سال 2017 در تاریخ 12 دی 95 شروع می‌شود، که تا فروردین 3 ماه فاصله دارد، اگر GRE Subject در سال فقط به تعداد محدود و در ماه های خاصی برگزار میشده که حتما صحبت شما درست هستش، من فقط حدس زدم که باید در همین بازه زمانی آزمون برگزار کنند. آزمون Subect در سال چند مرتبه برگزار می‌شود؟ شما حتما تعداد آزمون‌ها، بازه‌های زمانی بین آزمون ها و مراکز برگزاری را مشاهده کرده اید. فکر کنم حدس شما در این زمینه از من دقیق تر باشد.
برای اطمینان بیشتر می‌توانید برای ETS یک ایمیل ارسال کنید و تاریخ احتمالی اولین آزمون را سوال کنید.

با احترام

معمولا چهار بار در سال به ترتیب فروردین، خرداد، شهریور و آبان آزمون برگزار میشه. خب من دو نوبت قبل رو از دست دادم. دو نوبت بعد هم که کنسل شد. حتما به ETS ایمیل میزنم. بازم ممنون از راهنمایی تون.

ارادتمند
الهام

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - Matinking - 21-07-2016

(20-07-2016, 12:45 PM)szeinalilathori نوشته: سلام مجدد

بابت دلگرمیتون ممنونم. حتما به راهنمایی هاتون عمل میکنم. برای fall 2017 قصد اپلای دارم. مطمین هستید آزمون بعدی دی ماهه؟ من فکر میکردم ازمون بعدی میفته برای فروردین ماه.

ارادتمند
الهام

سلام

فرمایش جناب automotive براساس تجارب ما در قبال رویه سالانه ETS در تعیین تاریخ هاست...
اینکه در فلات ماه اصلا آزمونی برگزار بشه یا نه یا کات در چند نوبت برگزار بشه اساسا به سیاست های ETS وابسته هست...
همونطوری که به درستی بیان شد، از ETS که در دی ماه حداقل یک نوبت آزمون برگزار کنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - szeinalilathori - 22-07-2016

@Torkan
@Matinking

دوستان سلام

من بعد از کنسل شدن آزمون GRE سابجکت برای ETS ایمیلی فرستادم و بابت زمان دقیق اولین آزمون بعدی سوال کردم. که خب جواب دادن فعلا کمکی نمیتونن بکنن. خیلی متوجه این جواب نشدم. 
قسمت دوم ایمیلم مربوط به refund شدن هزینه آزمون بود، خواسته بودم به جای ریفاند راه دیگه ای برای من در نظر بگیرن و منظورم هم ووچر جایگزین بود شبیه مواقعی که تافل یا GRE کنسل میشه. اما جواب کلی همون یه جمله بوده که فعلا کمکی نمیتونن بکنن.( تو متن ایمیل صراحتا به ووچر جایگزین اشاره نکرده بودم.) حالا سوالم اینه با شرایط موجود چکار کنم؟ مجدد ایمیل بزنم و درخواست ووچر جایگزین داشته باشم یا منتظر روند ریفاند باشم؟

ارادتمند
الهام

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - Matinking - 22-07-2016

(22-07-2016, 07:30 PM)szeinalilathori نوشته: @Torkan
@Matinking

دوستان سلام

من بعد از کنسل شدن آزمون GRE سابجکت برای ETS ایمیلی فرستادم و بابت زمان دقیق اولین آزمون بعدی سوال کردم. که خب جواب دادن فعلا کمکی نمیتونن بکنن. خیلی متوجه این جواب نشدم. 
قسمت دوم ایمیلم مربوط به refund شدن هزینه آزمون بود، خواسته بودم به جای ریفاند راه دیگه ای برای من در نظر بگیرن و منظورم هم ووچر جایگزین بود شبیه مواقعی که تافل یا GRE کنسل میشه. اما جواب کلی همون یه جمله بوده که فعلا کمکی نمیتونن بکنن.( تو متن ایمیل صراحتا به ووچر جایگزین اشاره نکرده بودم.) حالا سوالم اینه با شرایط موجود چکار کنم؟ مجدد ایمیل بزنم و درخواست ووچر جایگزین داشته باشم یا منتظر روند ریفاند باشم؟

ارادتمند
الهام

سلام

رویه ETS (همونطور که حقا انتظار هم میره) بر مبنای پروسه های از پیش تعریف شده و مدون هست...
اینکه شما مایل هستید چه اتفاقی بیفته در صورتی محقق میشه که در پروسه اونها تعریف شده باشه...
اساسا ETS در قبال cancel شدن آرمون افراد voucher مجدد رو زمانی صادر می کنه که بدونه برای تاریخ های پیش رو امکان ثبت اون voucher باشه... بارها دیده شده که در زمان های peak مثلا حوالی اکتبر عملا voucher زیادی برای case های مشابه شما صادر نمی کنن... چون فضا ندارند...

به هر حال شما می تونید نظرتون (یعنی صدور voucher) رو من باب پیشنهاد برای ETS ارسال کنید منتها نباید خیلی انتظار داشته باشید که اگر نظرتون با روال اونها در تضاد باشه، بهش چندان جامه عمل پوشونده بشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - automotive - 23-07-2016

@szeinalilathori
با سلام،

برای دریافت ووچر، ETS از شما درخواست می‌کند تا اطلاعاتی شامل: اطلاعات کاربری، آدرس، شماره ثبت نام و تاریخ آزمون را برای آن ها ارسال کنید.
علت درخواست ETS اهمیت این موضوع هستش و این اطلاعات را برای تایید هویتی (از طریق تطبیق اطلاعات) استفاده می‌کنند.
پر واضح است که شما می‌بایست این اطلاعات را بدون نگرانی به ETS ارسال کنید (در پاسخ به همان ایمیلی که برای شما ارسال شده)، فقط برای اطمینان بیشتر دوباره آدرس گیرنده‌ی ایمیل را چک کنید.
ETS یا برای شما در تاریخ مورد نظر ثبت نام انجام می‌دهد، یا ووچر صادر می‌کند و یا در نهایت اگر موارد قبلی برایشان مقدور نبود، refund انجام می‌دهند، بدترین حالت ریفاند هستش که بحث کارت و کارمزد پیش می‌آید و در نهایت هم شما باز دوباره باید ثبت نام کنید (اگر خود آن ها این کار را انجام ندادند)

با احترام و تشکر از مایک، میلاد و متین گرامی

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - محمد مهدی - 15-08-2016

دوستان سلام.
یه سوال راجب ثبت نام داشتم

من هم تو ETS ثبت نامو تکمیل کردم هم تو خود سنجش.
کد 14 رقمی رو هم گرفتم.

بعد تکمیل ثبت نام تو سنجش بازم باید کاری کنم تو ETS یا دیگه تمومه؟

چون من هنوز TIcket confirmation دریافت نکردم.

ممنون

RE: سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject - szeinalilathori - 28-11-2016

دوستان عزیز سلام

چند پست اخیری که در این تاپیک مطرح کردم، اشاره ای داشت به این که به هر دلیلی ETS تصمیم گرفت دو نوبت آزمون GRE سابجکت بیوشیمی، سلولی مولکولی، ژنتیک رو در ماههای سپتامبر و اکتبر 2016 کنسل کنه و نوبت بعدی آزمون رو درون ایمیل ارسالی از ابتدای سال 2017 اعلام کرد. 

طبق مکاتبه هایی که من با ETS داشتم اعلام کردند که امکان صدور Voucher جایگزین به جای ریفاند هم نیست و در نهایت بعد از گذشت حدود 10 روز، هزینه آزمون به حساب شرکتی که من از طریق اون ثبت نام رو انجام داده بودم برگشت خورد و تقریبا 45 روز بعد هم با کسر کارمزد حدود 7% به حساب من برگشت. 

مسئله ای که هست اینه که الان ETS برای April 2017 در مورد سایر موارد آزمون GRE سابجکت (فیزیک، شیمی ، زیست شناسی....که هیچکدوم هم کنسل نشده بودند) تاریخ باز داره و افراد می تونن ثبت نام کنن اما هنوز هم خبری از ثبت نام آزمون بیوشیمی نیست....به نظرم صحبت @Matinking عزیز هم در این پست که رویه برای صدور Voucher جایگزین چی هست هم مصداق عملی پیدا کرد...(در دوره ی سومی که سایر آزمونها دارن برگزار میشن هنوز خبری از آزمون بیوشیمی نیست و منطقی به نظر میرسه که .....)
شایدم تصمیم گرفتن که کلا حذف کنن این آزمون رو  و ملتی رو هم خوشحال Smile .

پ. ن. این پست به توصیه جناب automotive عزیز و تنها به منظور به اشتراک گذاری یک تجربه نگارش شده است. امیدوارم مفید باشه.

ارادتمند
الهام