تشکیل پرونده در وزارت علوم - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: تشکیل پرونده در وزارت علوم (/Thread-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85) |
RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - masoud2f - 28-03-2014 [font]سلام [/font] [font]متاسفانه دانشگاهی که من پذیرش گرفتم گفت که برای صدور I-20 باید یه کپی از پاسپورت براشون بفرستم و از طرفی اینا برای دادن معافیت تحصیلی گویا I-20 می خوان بنابراین من یک ایمیل زدم و توضیح دادم واسشون. من توی متن ایمیل صریحا گفتم که اینا I-20 می خوان ولی این ایمیل فرستاد[/font] Dear Student, According immigration rule, we cannot Issue the I-20 for you without a copy of your passport. In addition, as mentioned in you email, your government cannot issue passport until you can provide the proof that you have been admitted by foreign institute. The admission you have already received should can prove this. [font]If I can be of more assistance, please let me know.
Best regards, اقا ایا با نامه ادمیشن میشه معافیت تحصیلی و پاسپورت گرفت؟ من حتی Birth Certificate که ترجمه و با مهر وزارت خارجه تایید شده واسشون فرستادم تا مشکل Spelling نباشه. لطفا هر راه حلی می دونید راهنمایی کنید[/font] RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - sinarobati - 09-09-2014 (21-07-2013, 12:47 AM)'pdvhbr' نوشته: سلام. من یک سوال داشتم. من بزودی مدرک زبان آلمانی ZD می گیرم(مدرک مورد نیاز برای ویزا گرفتن از سفارت) و دانشگاهی که براش در مستر افدام کردم، به من پذیرش مشروط میده به شرط اینکه اونجا سر کلاسهای آلمانیشون بیشنم و قبل از شروع ترمم مدرک DSH (مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاه های آلمانی زبان در آلمان)رو بگیرم. یکی از دوستانم رفته بود وزارت علوم و بهش گفته بودن که شما باید 1000 ساعت آموزش زبان دیده باشی اینجا و ما پذیرش مشروط رو قبول نداریم. البته این دوستم هنوز نامه ی پذیرشش رو دریافت نکرده. آیا این قضیه صحت داره؟ یعنی در صورت مشمول سربازی بودن و نداشتن مدرک DSH نمیشه از کشور خارج شد؟ لطفا کمک کنین
منم دقیقا همین سوالو دارم الان برای دوره A1 نوشتم و باید از شهرستان بیام تهران با همه سختیاش حالا تازه متوجه این داستان شدم ممکنه نذارن بریم؟؟آخه من دوستی داشتم که با B1 رفت...باید چکار کرد ؟؟ از کجا سوال کنیم ؟ [برش] مدارک مورد نیاز و مسائل مربوط به پروسه اخذ گذرنامه - مهمان - 20-05-2015 سلام .من تازه مدرک قوق دیپلم گرفتم .الان هم موقع سربازیم هست. حالا میخام اقدام کنم تا برم خارج از کشور ادامه تحصیل بدم. حالا میخام بدونم امکانش هست گه سربازی نرفتم برم خازج ادامه تحضیل بدم؟؟ RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - مهمان - 19-06-2015 سلام دوستان من امروز ( جمعه)درخواست معافیت تحصیلی را سایت نشا ثبت کردم و الان تاریخ مراجعه را برای من فردا زده اند!!! آیا این درست هستش و یا اشتباه سیستم می تونه باشه؟ بعد اگر درست هست، من چون شهرستان هستم امکان این وجود داره یک یا دو روز با تاخیر برم؟ ممنون گرفتن پذیرش مشروط - shahabb - 22-07-2015 با عرض سلام من از دانشگاه بیلکنت ترکیه پذیرش مشروط گرفتم. این پذیرش به خاطر پایین بودن نمره تافل هست. میخواستم ببینم با پذیرش مشروط میشه برای ویزا اقدام کرد؟ برای کارهای سربازی و سامانه نشا چطور؟ من پرسیدم گفتن باید پذیرش کامل داشته باشی. اصولا اقدام برای سامانه نشا و اقدام برای سفارت و ویزا با هم ارتباطی داره؟ لطفا سریع بهم جواب بدین چون تجربه خیلی کمی در زمینه اپلی دارم. RE: گرفتن پذیرش مشروط - rulany - 23-07-2015 (22-07-2015, 06:59 PM)shahabb نوشته: با عرض سلام فکر نمیکنم با پذیرش شرطی به شما اجازه خروج بدهند . معمولا سامانه نشا اصلا ربطی به ویزا نداره . نشا یه سامانه برای وزارت علوم هست برای ارز دانشجویی و اجازه خروج و .... . RE: گرفتن پذیرش مشروط - shahabb - 23-07-2015 ممنون از راهنمایی سریع و کامل شما. فقط میخواستم ببینم میتونم الان برای ویزا اقدام کنم ،تا وقتی که نمره تافل و پذیرش کاملو بگیرم، بعدا برای سامانه نشا (برای مجوز خروج) ثبت نام کنم؟ چقدر طول میکشه بعد از اینکه مدارکم رو ثبت کردم تو سامانه نشا، تا وقتی که مجوز خروج بگیرم؟ بازم ممنون از راهنمایی های شما RE: گرفتن پذیرش مشروط - Shihan - 24-07-2015 (23-07-2015, 11:51 AM)shahabb نوشته: ممنون از راهنمایی سریع و کامل شما. بله میتونی اقدام کنی. اما باید ببینی پذیرش مشروط شما مورد تایید وزارت علوم هست یا خیر!! RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - Abyss - 12-12-2015 دوستان بنده باید برای دریافت مدرک کارشناسیم فارق التحصیل بشم، اما بعدش که دیگه دانشجو نیستم چطور از کشور خارج شم و برای محاصبه برم؟ شما پیشنهاد می کنید که خودم رو فارغ التحصیل نکنم تا زمان بعد از محاصبه ؟ RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - nader - 12-12-2015 (12-12-2015, 04:41 PM)Abyss نوشته: دوستان بنده باید برای دریافت مدرک کارشناسیم فارق التحصیل بشم، اما بعدش که دیگه دانشجو نیستم چطور از کشور خارج شم و برای محاصبه برم؟ شما پیشنهاد می کنید که خودم رو فارغ التحصیل نکنم تا زمان بعد از محاصبه ؟ درود شما با توجه به اینکه مشکل نظام وظیفه دارین چه در حین تحصیل چه بعد از فارغ التحصیل و مشمول بودنت برای خروج از کشور نیاز به وثیقه داری |