رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 03-06-2014 (03-06-2014, 01:00 AM)'stifler' نوشته: سلام دوستان. دروود بر شما.
بله سفارت امسال این محدودیت رو برداشته و ویزا برای متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس به انگلیسی رو صادر خواهد کرد. بهترین مرجع خود وب سایتهای دانشگاه هستن چون اخرین تغییرات رو درج میکنند. اما اینجا و اینجا هم سایت بدی نیست من قبلاً بررسی کرده بودم. ازاد اندیش باشی RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - stifler - 03-06-2014 (03-06-2014, 06:11 AM)'Mr-Voltage' نوشته: درود جناب ولتاژ.
تو پرتال سرچ لیسانس اروپا ک شما لینکش رو گزاشتید ، شهریه ها همگی بالای 5000 یورو هستش ، ایا این دانشگاه ها هم میشه مثل سایر دانشگاه ها شهریه رو صفر و از استان مربوطه بورس هم گرفت؟ RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 03-06-2014 (03-06-2014, 12:46 PM)'stifler' نوشته: خواهش میکنم.
والا برای هر استانی وجود داره، اما شهریه دوره لیسانس، از میانگین 3500 به بالاست. ضمن اینکه بورس استانی هم وجود داره اما بورس دانشگاه برا یاین دوره خیلی محدوده! RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - shanai - 26-07-2014 سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنین من خودم روزنامه نگاری خوندم دانشگاه ازاد لیسانس دارم و همسرم کامپیوتر خونده فوق دیپلم .هردومون دلمون میخواد تو رشته خودمون ادامه تحصیل بدیم ایا شما پیشنهادی دارین دانشگاه خاصی شهر خاصی و اینکه میتونیم برایه هزینه ها رو بورس و کار کردن خودمون حساب کنیم .ایا کسی رو که متاهل باشه و این راه رو رفته باشه دیدین راضی بودن RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - saaaaam - 26-07-2014 (26-07-2014, 08:04 PM)'shanai' نوشته: سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنین من خودم روزنامه نگاری خوندم دانشگاه ازاد لیسانس دارم و همسرم کامپیوتر خونده فوق دیپلم .هردومون دلمون میخواد تو رشته خودمون ادامه تحصیل بدیم ایا شما پیشنهادی دارین دانشگاه خاصی شهر خاصی و اینکه میتونیم برایه هزینه ها رو بورس و کار کردن خودمون حساب کنیم .ایا کسی رو که متاهل باشه و این راه رو رفته باشه دیدین راضی بودن دوست خوبم سلام
من تجربه خودم را عرض می کنم پسر عمه من که 41 سال دارند الان در ایتالیا شهر فلورانس تحصیل می کنند انچه که ایشان می گویند این هست که بدون تسلط کافی بر زبان ایتالیایی امکان کار پیدا کردن در حد صفر هست. در مورد بورس والا این چند سال اخیر ایتالیا خیلی بورس به ایرانی ها داده دقیق یادمه پارسال که پسر عمم رفته بود ویزا بگیره یک 200 یا 300 نفری در صف بیرون از شب قبل جا گرفته بودن اگر به زبان ایتالیایی تسلط نسبی دارید بنظر من از طریق مدرسه ایتالیایی ها اقدام کنید که همه جوره هم کمکتان کنند. لازم به یادآوری هست تسلط به زبان انگلیسی برای تحصیل + تسلط به زبان ایتالیایی برای زندگی و امور روزمره الزامی هست RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - shanai - 27-07-2014 دوستان من در حال مشورت هستم ،دوستي به من گفت رشته من چون رشته ايه كه خوندنياش زياده بهتره يه رشته عملي بزنم كه راحتتر باشه مثلا هنر بزنم (من روزنامه نگاري خوندم)تجربه شماها چي ميگه و اينكه من با اين ليسانس ميتونم برايه فوق هنر بخونم اگر كسي رشته اي كه ميتونه به رشته من مريوط باشه ميخونه منو راهنمايي كنه لطفاا مثلا عكاسي يا اديت ،،،واقعا ادم سر در گمه اين اوضاع ايران و پسرفت هرروز از اون طرف ترس از اواره شدن و موفق نشدن و نتيجه نگرفتن ،شايد در واقع دنبال راه فراريم از اين شرايط داخل ايران RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 27-07-2014 (27-07-2014, 04:30 PM)'shanai' نوشته: دوستان من در حال مشورت هستم ،دوستي به من گفت رشته من چون رشته ايه كه خوندنياش زياده بهتره يه رشته عملي بزنم كه راحتتر باشه مثلا هنر بزنم (من روزنامه نگاري خوندم)تجربه شماها چي ميگه و اينكه من با اين ليسانس ميتونم برايه فوق هنر بخونم اگر كسي رشته اي كه ميتونه به رشته من مريوط باشه ميخونه منو راهنمايي كنه لطفاا مثلا عكاسي يا اديت ،،،واقعا ادم سر در گمه اين اوضاع ايران و پسرفت هرروز از اون طرف ترس از اواره شدن و موفق نشدن و نتيجه نگرفتن ،شايد در واقع دنبال راه فراريم از اين شرايط داخل ايران دروود بر شما
رشته های هنری جزو رشته ها پرطرفدار در ایتالیاست و اگر شما استعداد خوبی در این دسته رشته ها داری که خب بسیار موفقیت امیز خواهد بود. اما اینده در ایران رو اطلاعی ندارم. با خوندن در فوق لیسانس برای هنر هم مشکلی ندارید. اما این مورد رو بدونید که بیشتر رشته ها به ایتالیایی برگزار میشه. RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 28-07-2014 (28-07-2014, 01:18 AM)'shanai' نوشته: ممنونم کمک میکنید من زبان انگلیسی خوب نمیدونم و اینکه دو تا دوست تو میلان دارم 12 ساله اونجان یکیشون تو این سالها تو یه رستوران بوده و الان مدیر اونجا و کار جتما دارم و حتا امید اقامت کاری هم داده به ما اون خودش خونه خریده اونجا من به دلایل کاملا شخصی تا زمان قبولی تو مدرسه ایتالیایی نمیخواستم از تصمیم باهاشون حرف بزنم برایه همین اینجا سوال کردم تا این فکرو ایجاد نکنم کاملا به اونها امید بستم ..البته میدونم کار تو رستوران خیلی سطحی شاید اما من روزنامه نگار بیکار فعلا راه بهتری ندارم و اینکه داشتن دوتا دوست موفق دلگرمیه ...فقط رو خوابگاه به زوج ها هم میشه حساب کردید واقعا ممنونم جوابم رو و یه سوال مهم ما تاز مان قبولی مدرسه میتونیم برایه انتخاب رشته صبر کنیم یا از الان باید اقدام کرد برایه بورس چی اونو کی باید اقدام کرد.سپاس بله. شما باید تا زمانی که مدرسه جواب و لیست قبولی ها رو اعلام میکنه صبر کند سپس خود مدرسه برای شما تعیین خواهد کرد که با اولویت شما به کدوم رشته و شهر علاقه داری و میتونی اقدام کنی. بورس هم که خارج از روال کاری مدرسه است بهتره در اینجا یه نگاهی بندازی.
RE: رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - MOU - 31-07-2014 با عرض سلام. آیا به غیر از دانشگاه میلان در ایتالیا دانشگاهی هست که مهلت ثبت نام برا ترم پاییز 2014 برا رشته معماری در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی تموم نشده باشه؟ و ایا میلان با ایلتس 5.5 در این رشته پذیرش میده؟ با تشکر RE: شانس پذیرش در دانشگاه پلی تکنیک میلان - nazanin.n - 31-07-2014 سلام دوستان. من می خواهم برای PHD اقدام کنم طراحی شهری یا برنامه ریزی البته طراحی را بیشتر دوست دارم. لطفاً شرایطم را بخونید، می تونم با این شرایط پذیرش پلی تکنیک میلان رو بگیرم؟ فاند یا بورس چه طور؟ دانشگاه بهتری تو این رشته ها( طراحی شهری و برنامه ریزی ) تو ایتالیا هست؟ مهندسی شهرسازی از دانشگاه شیخ بهایی با معدل کل 16.44 که معدل دو سال آخرم 17.50 بوده ارشد طراحی شهری که البته هنوز تموم نشده و دارم رو پایان نامم کار می کنم و ان شاالله آذر دفاع می کنم. معدل ارشدم تا اینجا( بدون نمره پایان نامم ) 19.40 شده 2 تا مقاله در همایشهای بین المللی 1 مقاله در همایش ملی در حال گذروندن دوره IELTS هستم اما مطمئنم کمتر 6.5 نمیشم. تا مدتی که دارم رو پایان نامه کار می کنم به نظرتون رو چی تمرکز کنم برای ارتقای رزومه چند جا بهم پیشنهاد شده که برم تدریس( دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی ) اما خودم دوست ندارم. برای تقویت رزومه اهمیت داره تدریس کنم یا خیر؟ با تشـــــــــــــــــــــــکر |