![]() |
مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: روادید آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - mohammad7 - 26-08-2015 با سلام.من و دوستم قصد داریم به کشوره المان پناهنده شیم.کیس مورد نظر هم داریم.یک مقدار تحقیق کردیم و فهمیدیم مثله این که باید بریم المان و بعد به کنسول گریه المان درخواست پناهندگی بدیم.به صورته توریستی میریم اونجا و بعد به کنسولگری مراجعه میکنیم.ولی مثله این که باید 30هزار یورو هر نفر برای بیمه بده.این درسته؟؟چون اصلا توانه پرداخت همچین پولی رو نداریم. RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - MaMi - 26-08-2015 (26-08-2015, 02:05 AM)mohammad7 نوشته: با سلام.من و دوستم قصد داریم به کشوره المان پناهنده شیم.کیس مورد نظر هم داریم.یک مقدار تحقیق کردیم و فهمیدیم مثله این که باید بریم المان و بعد به کنسول گریه المان درخواست پناهندگی بدیم.به صورته توریستی میریم اونجا و بعد به کنسولگری مراجعه میکنیم.ولی مثله این که باید 30هزار یورو هر نفر برای بیمه بده.این درسته؟؟چون اصلا توانه پرداخت همچین پولی رو نداریم. دوست من، در این فروم تنها در مورد مباحث مرتبط به پذیرش و مهاجرت (از راه قانونی) بحث و گفتگو میشه و مباحث مرتبط با پناهندگی، خارج از موضوعات این فروم هستش. با تشکر از شما که به این موضوع توجه کرده و این موضوع رو رعایت میکنید
![]() RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - saba soltani - 02-09-2015 با عرض سلام و خسته نباشید پدر و مادر من قصد دارن تو ژانویه بیان اروپا که از طریق فامیلی در آلمان براشون دعوت نامه ارسال شده چند روز دیگه باید برن سفارت یه چند تا سوال داشتم: 1. من خودم آلمان نیستم ولی چون کسی رو نداشتم مجبور شدم از آلمان دعوت نامه بفرستم براشون آیا باید بگن واسه دیدار بچمون میخواییم بریم؟ 2. پدر من نظامی بودن و ارتشی و بیش از 12 سال بازنشست شدن و من موندم این قسمت فرم امنیتی رو چی بنویسم؟" من تا به حال هرگز در یک اردوگاه آموزش نظامی نبوده ام..." (سوال 7) اگه بزنم صحیح نیست قسمت "توضیح دهید" قابل ادیت نیست چون من با کامپیوتر پر میکنم نه دستی ( میفرستم اونا پرینت میکنن و عکس میزنن روش و امضا) 3. در مورد بخش 33 "تقبل مخارج سفر.." اگه بزنیم شخصی باید خیلی پول همراهشون باشه؟ متاسفانه نمیدونم چی بزنم آیا اگه بزنم از طرف دعوت کننده باید دعوت کننده پول بلوکه کنه یا اینکه صرفا حقوقش خوب باش؟ چون دعوت کننده مدیر هستن حقوق خوبی دارن از اون بابت مشکلی نیست. فقط اینکه ایشون در این مدت پذیرای مادرشون هم هستند از طریق دعوت نامه. یعنی ایشون همزمان برای پدر و مادر من و مادر خودشون دو تا دعوت نامه فرستادند. 4. دعوت نامه دو ماهه هست آیا میشه گفت مدت حضور مثلا 40 روز؟ خیلی خیلی ممنون پیشاپیش بابت راهنماییتون RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - Shihan - 02-09-2015 (02-09-2015, 02:33 PM)saba soltani نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید 1- بله. 2-- بله، نیازی نیست اشاره کنید. 3- باید در این بخش مدارک مالی، یا حساب بانکی رو هم نشان بدهید و اذعان کنید که همه این هزینه رو متقبل میشین 4- بله. RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - sepide t - 21-09-2015 سلام روزتون بخیر من یه سوال داشتم که شاید یک کمی جوابش پیچیده باشه خیلی ممنون می شم اگه بتونید راهنماییم کنید من با یه آقای آلمانی می خوام ازدواج کنم ولی واقعا نمی دونم که چطور میشه این کار رو انجام داد که من زودتر بتونم برم آلمان. اون بیاد اینجا با هم ازدواج کنیم بعد بریم سفارت آلمان و اقدام کنیم و یا کلا من باید سعی کنم که ویزا بگیرم برم آلمان اونجا این کار را بکنیم که سریعتر من بتونم آلمان مقیم بشم و یا پیشنهاد دیگه ای هست که شما می تونید به من بدید یا نه. در ضمن گرفتن ویزا هم چون سند ملکی ندارم برام خیلی سخت هستش و یه سوال هم داشتم این که اون اگه برام دعوت نامه بفرسته من بدون سند هم میتونم اینجا ویزا بگیرم یا نه .... خیلی ممنون می شم اگه تو این زمینه کمکم کنید. RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - nader - 21-09-2015 (21-09-2015, 10:54 AM)sepide t نوشته: سلام روزتون بخیر درود اکه ایشون دعوتنامه بدن سفارت از شما وثیقه بابت تعهد برگشت خواهد گرفت چون پیش فرض برای سفارت به این صورته که کسی فصد برگشت نداشته باشه اما بهترین کار این است که ایشون بیان ایران ازدواج کنید و بعد برای تکمیل مدارک سفارت برید اما توجه داشته باشید در آینده به بچه های شما پاسپورت ایرانی نخواهند داد RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - مهمان - 06-10-2015 سلام.خسته نباشید.از دوستان من،دعوتنامه دیدار از بستگان واسم فرستادن،الان ک درخواست ویزا میخام بدم،نمیدونم گرفتن پرسشنامه امنیتی و روادید بعد تعیین وقت مصاحبه هستش یا الان باید تکمیل کنم؟؟؟مرسی اگه راهنمایی کنید RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - مهمان - 07-10-2015 سلام فرمش پرسشنامه تو سایت سفارت هست بگیر و پرش کن. وقتی برای مصاحبه میری باید فرم همراهت باشه. وقت گرفتن اما داستان دیگه ایه، من سه هفته است می خوام وقت بگیرم نمیشه، اصلا معلوم نیست سیستم کی باز می شه، اگه مثل من گرفتار و دست تنها هم باشی دیگه هیچی....????? RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان - مهمان - 17-10-2015 با سلام برای گرفتن ویزا کپی سند ملکی به نام متقاضی لازم است آیا سند در سفارت بلوکه میشه تا زمانی که ما بر گردیم یا فقط رویت میشه RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان - kamran70 - 21-10-2015 درود بر دوستان عرض ادب مدارک و شرایطی که دوستمون در این تایپیک در پست 2 اشاره کردن همچنان برقرار و بدون تغییر هست ؟ |