![]() |
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - sohrabi64 - 17-05-2013 سلام من برای شرکت در کنفرانسی که اوایل ماه جولای در تورین ایتالیا برگزار خواهد شد، ایمیلی به بخش ویزای سفارت ایتالیا زدم و اونها،برای یک ماه قبل از کنفرانس (یعنی 29 ماه مه) وقتی رو به من دادند. در مورد مدارک چند تا سؤال دارم: 1- سفارت برای شاغلین و دانشجویانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، گفته که باید یک گواهی اشتغال به کار یا تحصیل بیارن که در اون، دانشگاه یا شرکتی که درس میخونیم یا کار می کنیم، برگشت ما به ایران رو پس از اتمام زمان ویزای توریستی ضمانت کنه. اما چنین ضمانتی رو شرکت ها و دانشگاه ها انجام نمیدن. به نظر شما این مورد میتونه مشکل ساز باشه؟ 2- آیا در کنار مدارکی مثل سند ملکی و صورتحساب سه ماه ی قبلی، میتونم برای تضمین برگشتم به ایران، یک چک کارمندی یا رمزدار بابت ضمانت برگشت به سفارت تحویل بدم؟ اصولاً چنین چیزی رو سفارت قبول میکنه و جزو عرف کاریشون هست یا اینکه این مورد قابل قبول نیست براشون؟ 3-صورتحساب سه ماه آخر حساب بانکیم باید به زبان انگلیسی باشه؟ یا فارسی براشون کافی هست؟ 4- بنده باید در روزی که برای جلسه ویزا بهم وقت دادن، به آدرس سفارت برم (خیابان آفریقا، خیابان مهیار) یا اینکه به آدرس خیابان سهروردی باید مراجعه کنم. آخه در انتهای ایمیلی که سفارت به من زده و روز و ساعت جلسه رو مشخص کرده، آدرس بخش ویزای سفارت رو زده (خیابان آفریقا). اما در قسمت وقت سفارت این وبسایت اعلام شده که متقاضیان ویزای توریستی ایتالیا، باید به خیابان سهروردی مراجعه کنن.... با تشکر از شما برای وقتی که برای پاسخ دادن به سؤالاتم می ذارید RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - Shihan - 19-05-2013 (17-05-2013, 11:01 PM)'sohrabi64' نوشته: سلام درود بر شما.
1- این ضمانت باید ارائه بشه برای اینکه مشخص بشه شما قصد ندارید اونجا بمونید و قصد برگشت دارید. 2- خیلی این مورئ چک رمز دار رو ندیدم. باید خودتون بپرسید. 3- باید به انگلیسی یا ایتالیایی باشه 4- خیابان سهروردی RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - sohrabi64 - 22-05-2013 (19-05-2013, 12:58 PM)'Mr-Voltage' نوشته:ممنون بابت پاسخ دهی شما. در مورد محل مراجعه برای وقت سفارت، من دوباره به ایمیلی که سفارت به من جواب داده بود سر زدم و متوجه شدم که دقیقا نوشته باید برم خیابان آفریقا!!!!. این متن ایمیلیه که سفارت بهم زده: Dear Mr. Sohrabi, You can come to our Consulate (Afriqa Ave., Mahyar Str. n. 11 –Tehran) to apply for your visa on Tuesday 28 May 2013, at 8:30 am. Best regards, حالا من باید برم خیابان آفریقا یا سهروردی؟
RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های ایتالیا - lzarei - 27-05-2013 با سلام و تشکر سوالهای من در رابطه با مدارک لازم برای سفارتخونه است و امیدوارم اینجا بتونم کمک بگیرم و ممنون میشم اگر جواب من رو بدید 1- من بورسیه یکی از سازمانهای بین المللی شدم تو دانشگاه تورین برای مستر. نامه ای که برام اومده نوشته که هزینه تحصیل و تراول و حتی تاکسی و زندگی و خورد و خوراکت رو از این تاریخ تا این تاریخ ما میدیم. تو مدارک لازم برای گرفتن ویزا خوندم که نوشته بود 4000 یورو به عنوان اعتبار لازمه. خواستم بپرسم آیا این 4000 یورو هم از فاند دارها گرفته میشه و هم از بقیه؟ یا فرق داره. آیا نشون دادن این نامه به عنوان اپلای میتونه بهم کمک بکنه؟ در ضمن یکی از موارد لازم bank statement با موجودی 20 هزار یوروست. این در مورد من به چه صورته؟ 2- من یک صفحه از 8 صفحه ریز نمرات دوره ی لیسانم رو گم کردم. ولی ریز نمرات دوره ی فوقم رو دارم. آخرین مدرک مهمه یا لیسانس هم باید کامل باشه؟ 3- چه واکسنهایی لازم هست زده بشه و آیا سفارت به تاییدیه این واکسنها نیاز داره RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - Shihan - 28-05-2013 (22-05-2013, 06:59 PM)'sohrabi64' نوشته: ممنون بابت پاسخ دهی شما. در مورد محل مراجعه برای وقت سفارت، من دوباره به ایمیلی که سفارت به من جواب داده بود سر زدم و متوجه شدم که دقیقا نوشته باید برم خیابان آفریقا!!!!. این متن ایمیلیه که سفارت بهم زده: دروود. بنده که 2 سال پیش اطلاع داشتم، درخواست ویزای شنگن و دانشجویی رو جدا کرده بودند و باید برای ویزای شنگن به سهروردی شمالی مراجعه می کردید اما گویا مجدداً برای دریافت باید به کنسولگری مراجعه نماید. بنابراین باید به همین ایمیل استناد کنید و تشریف ببرید خیابان افریقا - بلوار مهیار - کنسولگری ایتالیا. ازاد اندیش باشید RE: ویزای خانوادگی - Shihan - 28-05-2013 (27-05-2013, 10:45 AM)'lzarei' نوشته: با سلام و تشکر تا اونجا که اطلاع دارم، برای کسانی که بورس شده اند مبلغ 4000 یورو نیازی نیست و همچنین تنها برای کسانی است که با هزینه شخصی برای ایتالیا اقدام می کنند، اما برای ساپورت مالی اطلاعی ندارم!!! باید تماس بگیرید. برای مدارک گم کرده حتماً باید جور کنید، زیرا باید به مدارک فوق ضمیمه و تحویل سفارت گردد. تزریق واکسن برای ویزای دانشجویی نیاز نمی باشد.
RE: ویزای خانوادگی - mana salehi - 23-06-2013 سلام بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید من 1 ماه فارغ تخصیل شدم مدرک اصلم 8 ماه دیگه اماده می شه و ریز نمرات هم یهم نمیدن موقت دارم که اونم فقظ ترجمه می شه مهر دادگستزی نمی خوره دانشگاه SPDوIEDاقدام کردم اونا قبول می کنند سفارت را چه کار کنم اونا اصلش وریز نمرات را می خوان؟خیلی ناراحتم یعنی کاری نمی تونم بکنم؟ RE: ویزای خانوادگی - Shihan - 23-06-2013 (23-06-2013, 02:30 PM)'mana salehi' نوشته: سلام بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید من 1 ماه فارغ تخصیل شدم مدرک اصلم 8 ماه دیگه اماده می شه و ریز نمرات هم یهم نمیدن موقت دارم که اونم فقظ ترجمه می شه مهر دادگستزی نمی خوره دانشگاه SPDوIEDاقدام کردم اونا قبول می کنند سفارت را چه کار کنم اونا اصلش وریز نمرات را می خوان؟خیلی ناراحتم یعنی کاری نمی تونم بکنم؟ دروود. دوست عزیز این موضوع خیلی به سیستم اموزشی دانشگاه مرتبطه من دیدم اگر باهاشون صحبت کنید و گیر بدید این فرآیندو میتونید گاها سریعترش کنید! ولی باز تصمیم هر کی دست خودشو نهایتا شاید یکی با احتساب زمان اماده شدن پایان نامش و امکان دیفر کردن تصمیم بگیره ترم بعد بره! ولی قبل از صحبت با دانشگاه و یه حساب کتاب کردن امیدتونو از دست ندید و عملاً ریسک نکنید. RE: روادید ویزای دانشجویی - سحر درویش - 06-09-2013 سلام من در جواب شما دوستان عزیزی که در چند تاپیک مختلف دیدم روی مدرسه ایتالیایی تهران تاکید داشتین من راهم به تهران دوره اما یه سوال داشتم اونم اینه که این مدرسه نسبت به جاهای دیگه چه مزیت قابل توجهی داره؟؟؟ آیا در گرفتن ویزا و یا هر چیز دیگه ای نسبت به جاهای دیگه نقش موثرتری داره؟؟؟ من میتونم به صورت خصوصی کلاس های اسپرسو رو بگذرونم و بعد امتحان سفارت و بدم ؟؟؟؟؟ اگه مدرسه در گرفتن ویزا یا هر چیز دیگه ایی کمک میکنه لطفا راهنمایی کنید راه دور را به جون میخرم من ممنون میشم از راهنماییتون RE: روادید ویزای دانشجویی - ali89 - 26-01-2014 سلام ببخشید برای امسال حداقل نمره مدارک زبان انگلیسی برای سفارت ایتالیا چنده؟ البته حداقل نمره برای پارسال تو مطالب نوشته بود، میخواستم ببینم تغییر کرده یا نه؟ |