آکادمیا کافه
قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 21-06-2016

(20-06-2016, 05:35 PM)مهمان نوشته: با سلام
من وهمسرم و پسر 3 ساله ام کاملا ایرانی هستیم و در ایران زندگی میکنیم و قصد زندگی در اتریش را داریم اگر ما با ویزای شنگن وارد خاک اتریش شویم و بعد از اتمام ویزا میتونیم درخواست زندگی یا پناهندگی در اتریش رو بدیم یا نه.ممنون

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

دوست گرامی، با توجه به قوانین فروم، مسائل مربوط به پناهندگی در این فروم قابل بحث نیستند.
در خصوص درخواست زندگی هم خیر، شما اگر مثلا درخواست ویزای کاری داشته باشید باید اول آن کشور را ترک کنید و از طریق سفارت آن کشور در کشور خودتان درخواست ویزا بدهید و ...

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 26-07-2016

سلام ، قانون تابعيت كشور عمان خاك است يا خون؟ يعنى با به دنيا آوردن بچه اى در عمان ميشود اقامت عمان را گرفت؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - M1KE - 26-07-2016

تقریبا خیر. اگر بچه ای از پدر و مادر نامشخصی در عمان به دنیا اومده باشه بهش تابعیت داده میشه ولی در حالت عادی اگه مشخص باشه پدر و مادرش خارجی هستند شهروندی داده نمیشه. عمان و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس شرایط سخت گیرانه ای در مورد شهروندی دارند. اگر پدر بچه عمانی باشه فرزند هم هر جا به دنیا اومده باشه عمانی به حساب میاد ولی اگر مادر عمانی باشه شرایط پیچیده ای داره (باید بچه ده سال در عمان زندگی کرده باشه و اون زن هم ده سالی باشه که همسرش فوت کرده یا طلاق گرفته باشه). زن خارجی هم در صورتی میتونه از راه ازدواج شهروندی عمان رو به دست بیاره که ده سال با همسرش در عمان زندگی کرده باشه و براش یک پسر به دنیا آورده باشه! البته اگر مردی هم بخواد از راه ازدواج شهروندی عمان رو به دست بیاره شرایط تقریبا مشابهی داره و باید ۱۵ سال با همسر عمانی اش زندگی کرده باشه و یک پسر مشترک داشته باشند. تقریبا در همه روش ها هم فرد موردنظر می بایست تابعیت های خارجی خودش رو ترک کنه.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - hooman_m - 30-08-2016

دوستان دو تا  سوال
تا جایی که متوجه شدم کسی که تابعیت دو گانه ایرانی و کانادایی داشته باشه برای ورود به ایران باید پاسپورت ایرانیش رو نشون بده. حالا موقع خروج از ایران مامورهای فرودگاه میپرسند که ویزای کانادا رو نشون بده! از اونجایی که پاسپورت کانادایی داریم و ویزای کانادا در پاسپورت ایرانی وجود نداره آیا ممکنه با نشون دادن پاسپورت کانادایی مشکلی پیش بیاد؟
سوال دوم اینکه سابقه داشته که اگر ارثی به کسی که تابعیت دو گانه داره برسه یا زمین یا ملکی هنوز ایران داشته باشه مشکلی براش پیش اومده باشه به خاطر داشتن تابعیت دوم؟! 
ممنون از راهنماییهای همیشگیتون.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 01-09-2016

(30-08-2016, 11:18 PM)hooman_m نوشته: دوستان دو تا  سوال
تا جایی که متوجه شدم کسی که تابعیت دو گانه ایرانی و کانادایی داشته باشه برای ورود به ایران باید پاسپورت ایرانیش رو نشون بده. حالا موقع خروج از ایران مامورهای فرودگاه میپرسند که ویزای کانادا رو نشون بده! از اونجایی که پاسپورت کانادایی داریم و ویزای کانادا در پاسپورت ایرانی وجود نداره آیا ممکنه با نشون دادن پاسپورت کانادایی مشکلی پیش بیاد؟
سوال دوم اینکه سابقه داشته که اگر ارثی به کسی که تابعیت دو گانه داره برسه یا زمین یا ملکی هنوز ایران داشته باشه مشکلی براش پیش اومده باشه به خاطر داشتن تابعیت دوم؟! 
ممنون از راهنماییهای همیشگیتون.

سوال اول: هیچ مشکلی نیست. افرادی که دو تابعیتی هستند در فرودگاه‌های ایران برای خروج، به جای ویزا کافی است گذرنامه کشور مقصد (در اینجا کانادا) را نشان بدهند.

سوال دوم: به صرف داشتن تابعیت یک کشور دیگر هیچ مشکلی وجود ندارد. تا زمانی که تابعیت ایرانی خود را دارید مشکلی ندارید.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - Torkan - 01-09-2016

اعتبار پاسپورت کشورهای مختلف رو در اینجا ببینید. حتما خوشتون میاد خیلی دقیق نوشته شده است.

بااحترام،
ترکان

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 03-09-2016

سلام بر شما
لطفا در مورد بچهای که نه از مادر تابعیت میگرند نه تابعیت پدر ودر یک کشور اروپای بدنیا آمده باشد قانون تابعیت چیست؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 12-09-2016

(03-09-2016, 12:49 PM)مهمان نوشته: سلام بر شما          
لطفا در مورد بچهای که نه از مادر تابعیت میگرند نه تابعیت پدر ودر یک کشور اروپای بدنیا آمده باشد قانون تابعیت چیست؟

بالاخره پدر و مادر آن بچه تابعیت یک کشوری را دارند دیگر. بسته به تابعیت آن‌ها تعیین خواهد شد.
عموما در اغلب کشورها در صورتی که کودکی پیدا شود که اصلا نه والدینش مشخص باشند و نه هویتش معلوم باشد، تابعیت همان کشور را خواهد گرفت.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 13-09-2016

من هم پاسپورت ايرانى دارم، هم پاسپورت قبرس اروپايي.. اسم و فاميلم در پاسپورت قبرسي متفاوت است ، آيا هنگام خروج از ايران انجا كه ميگويند شما كه ويزا قبرس نداريد به مشكل بر ميخورم؟ سئوال بعدى من براى مدت ١٨ سال ايران نرفتم ولى بصورت كاملا قانونى از ايران خارج شدم معافيت هم دارم ، آيا هنگام ورود مورد سئوال جواب واقع ميشم  و بايد اعلام كنم دوپاسپورت دارم يا نه لازم نيست در كل بقول معروف گير ميدن؟ باتشكر

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 14-09-2016

با سلام
شخص ایرانی که تابعیت هلند را داره چطوری میتونه به طور قانونی از نظر هلند به ایران سفر کنه؟  نامزد من پاسپورت هلندی داره ولی با پاسپورت ایرانی به ایران سفر میکنه که طبق قوانین هلند نباید پاسپورت ایرانی داشته باشه. حالا اگر ما بخوایم در ایران عقد کنیم و از مدارک ازدواجمون برای درخواست ویزا استفاده کنیم ایشون دچار مشکل نمیشه با توجه به اینکه در پاسپورت هلندیشون ویزای ایران وجود نداره؟