آکادمیا کافه
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه (/Thread-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-2015-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 30-11-2014

در همون وبسایتی که نتیجه رو دیدین دوباره اطلاعات تون رو وارد کنید صفحه مربوط به اون عوض شده و تاریخ مصاحبه و مکان اون اشاره شده. حدود سه هفته مونده به اون تاریخ مدارک رو مطابق با چیزی که در اونجا اشاره کرده برای سفارت موردنظر بفرستین. بعد از اون سفارت برای شما ایمیلی میزنه که جزئیات مدارکی که باید با خودتون در روز مصاحبه ببرید رو اعلام کرده. اینطوری منتظر بمونید تا ده سال دیگه ممکنه ایمیلی دریافت نکنید. اگر مشکلی بود اطلاع بدین.

(30-11-2014, 12:01 AM)'مرمر' نوشته: برای من اصلا از اول هیچ ایمیلی نیومده منم هرروز روزی هزار بار چک ایمیلمو چک می کردم . خدا کنه بهم وقت بدن , شما کسی رو می شناسین که این اتفاق براش افتاده باشه ؟ خیلی شوک بزرگی بهم وارد شده

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - مرمر - 30-11-2014

برای من اصلا از اول هیچ ایمیلی نیومده منم هرروز روزی هزار بار چک ایمیلمو چک می کردم . خدا کنه بهم وقت بدن , شما کسی رو می شناسین که این اتفاق براش افتاده باشه ؟ خیلی شوک بزرگی بهم وارد شده

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 30-11-2014

دقت کنید که من گفتم وبسایت رو نگاه کنید نه ایمیل تون رو. در این لینک دوباره اطلاعات تون رو وارد کنید اگر پذیرفته شده باشین بعد از یک مدتی در اون به جای صفحه مربوط به پذیرفته شدن، صفحه مربوط به تاریخ و مکان مصاحبه اعلام میشه و اینطور نیست که برای شما ایمیلی فرستاده بشه. شما می بایست حدود سه هفته قبل از اون تاریخی که در وبسایتی که لینکش رو دادم اشاره شده به سفارت موردنظر مدارک تون رو بفرستین. بعد از اون هست که سفارت به شما ایمیل خواهد زد.

(30-11-2014, 10:55 PM)'مرمر' نوشته: برای من اصلا از اول هیچ ایمیلی نیومده منم هرروز روزی هزار بار چک ایمیلمو چک می کردم . خدا کنه بهم وقت بدن , شما کسی رو می شناسین که این اتفاق براش افتاده باشه ؟ خیلی شوک بزرگی بهم وارد شده

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - مهمان - 11-05-2015

سلام ..اگر تاریخ تولد را  به میلادی  یکسال اشتباها کمتر بنویسیم  آیا بعد از برنده شدن در قرعه کشی مانع پذیرش می شود؟لطفا سریعتر پاسخ دهید .ممنون از  زحمات و  راهنماییتان

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 11-05-2015

عموما بستگی داره که اشتباهی که کرده باشین باعث افزایش شانس شما یا تغییر در شرایط شما شده باشه یا خیر. مثلا اگر بواسطه تغییر سن شما خودتون رو Eligible کرده باشین که همراه خانواده هم اسم تون رو بنویسید طبیعتا به رد پرونده منجر میشه در غیر این صورت شاید سخت نگیرند. تصمیم گیری در این مورد بر عهده اداره مهاجرت و افسر سفارت هست و نمیشه از الان با اطمینان در مورد اون نظر داد.
(11-05-2015, 03:07 PM)'مهمان' نوشته: سلام ..اگر تاریخ تولد را  به میلادی  یکسال اشتباها کمتر بنویسیم  آیا بعد از برنده شدن در قرعه کشی مانع پذیرش می شود؟لطفا سریعتر پاسخ دهید .ممنون از  زحمات و  راهنماییتان

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - مهمان - 25-05-2015

با عرض سلام
به نظرتون اگه تاریخ گرفتن دیپلم بعد برنده شدن تو لاتاری باشه میتونه مشکل ساز باشه?با توجه به اینکه من پارسال تو فرمی که پر کردم گزینه دیپلم رو انتخاب کرده بودم.
ساول دیگم اینه که من میتونم مدرک دیپلمم رو زمان مصاحبه به سفارت ببرم?چون که مدرکم تقریبا همونموقع اماده میشه
سوال اخرم اینه که ممکنه 11 سال تحصیل رو ایرادی نگیرن? اگه ایراد میگیرن لطفا راهنمایی کنید ممنون?

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 25-05-2015

به هر حال شما در زمان پر کردن فرم اطلاعات اشتباه دادین و احتمال به مشکل خوردن اون غیر ممکن نیست ولی در عمل فکر می کنم سفارت در این مورد سخت گیری نمی کنه و این اختیار رو دارند که ملاک رو زمان مصاحبه در نظر بگیرند. به عبارت دیگه از نظر قانونی شما می بایست در زمان اعطای ویزا شرایط لازم رو داشته باشید ولی در عین حال نباید در زمان پر کردن فرم هم اطلاعات اشتباه داده باشید. اگر این موضوع رو نادیده بگیرند مشکلی با دیپلم شما وجود نداره.
(25-05-2015, 12:36 AM)'مهمان' نوشته: با عرض سلام
به نظرتون اگه تاریخ گرفتن دیپلم بعد برنده شدن تو لاتاری باشه میتونه مشکل ساز باشه?با توجه به اینکه من پارسال تو فرمی که پر کردم گزینه دیپلم رو انتخاب کرده بودم.
ساول دیگم اینه که من میتونم مدرک دیپلمم رو زمان مصاحبه به سفارت ببرم?چون که مدرکم تقریبا همونموقع اماده میشه
سوال اخرم اینه که ممکنه 11 سال تحصیل رو ایرادی نگیرن? اگه ایراد میگیرن لطفا راهنمایی کنید ممنون?

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - مهمان - 09-09-2015

سلام
من در لاتاری 2015 برنده شدم
سوالم اینه که در مصاحبه چه سوالاتی می پرسن؟ ما باید خودمونو برا ی چه جو سوالاتی آماده کنیم؟
نکته کلیدی که در مصاحبه مهمه و باید رعایت کنیم تا تو مصاحبه رد نشیم چیه؟

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - M1KE - 10-09-2015

سوال خاصی نمی پرسن. بیشتر در مورد پیشینه شما و اینکه قراره به کدوم ایالت برین و چه کاره هستین و از این نوع سوالات پرسیده میشه. اگر مدارکتون نقصی نداشته باشه و به میزان لازم هم تمکن مالی داشته باشید عموما مشکلی وجود نخواهد داشت.

RE: لاتاری 2015 و سوالات مربوطه - Babak - 10-09-2015

(09-09-2015, 09:04 PM)مهمان نوشته: سلام
من در لاتاری 2015 برنده شدم
سوالم اینه که در مصاحبه چه سوالاتی می پرسن؟ ما باید خودمونو برا ی چه جو سوالاتی آماده کنیم؟
نکته کلیدی که در مصاحبه مهمه و باید رعایت کنیم تا تو مصاحبه رد نشیم چیه؟

M1KE گرامی توضیحات لازم رو دادند. فقط این رو اضافه کنم که مهم‌ترین چیزی که در مصاحبه باید نشون بدید اینه که در امریکا سربار دولت نخواهید شد و می‌تونید از پس مخارج زندگی خودتون بربیایید. حالا این مساله رو می‌تونید با نشون دادن موجودی در حساب بانکی خودتون یا داشتن مهارت‌های حرفه‌ای که منجر به پیدا کردن شغل مناسب در فاصله زمانی معقول (حدود شش ماه) بعد از رسیدن به امریکا بشه یا داشتن اسپانسر مالی در امریکا نشون بدید.