![]() |
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) +----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) +----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98) |
RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - sharif - 08-12-2015 سلام وضعیت پذیرش تو رشته برق کنترل چطوره ؟ معدل حدود 15 + یک مقاله میشه بخشی از هزینه رو فاند گرفت ؟ TA شد؟ آیا میشه قبل از رفتن کار پیدا کرد ؟ RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - mortezaomidi - 08-12-2015 خیلی ممنون از لطف دوستان . فقط یکی از سوالام بی جواب موند نروژ هیچ کمک هزینه ی تحصیلی برای دانشجوهای ارشد در نظر نمیگیره ؟ RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - PeymanSa - 09-12-2015 خیر...تا اونجا که من در سایت هاش دیدم کمک هزینه ای وجود نداشته RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - hyperpersia - 16-07-2016 1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 16.5 2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم. 3. GRE ندارم. اما ok میکنم 4. یک مقاله ISI 5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. ) 7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست. 13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر ------------------------------------------------------------------------------------------------------- مشخصات تحصیلی و کاری همسرم 1. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی معماری – 17.5 2. دانشگاه غیرانتفایی شمال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 3. آیلتس7 4. GRE نداره. اما OK میشه. 5. 2 مقاله ISI 6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر ------------------------------------------------------------------------------------------------------- من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟ در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟ ( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست ) رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - saeedeh.mm - 10-08-2016 سلام من ارشد مهندسی عمران مدیریت ساخت دارم با معدل 17.3 1 مقاله isi دارم 2 تا مقاله داخلی یک کتاب ترجمه تالیفی چاپ شده در نشر دانشگاهی نمره پایان نامم 20 شده 3 سال سابقه کار مرتبط دارم و این ترم در دانشگاه آزاد تدریس میکنم 3 تا معرفی نامه هم دارم امتحان زبان ندادم اما حدودا میتونم بین 6 تا 7 بشم ایا برای دکترای دانشگاه ntnu شانسی دارم؟ RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 10-08-2016 (10-08-2016, 01:53 PM)saeedeh.mm نوشته: سلام من ارشد مهندسی عمران مدیریت ساخت دارم با معدل 17.3 از معدل لیسانس و دانشگاه مقطع اطلاعاتی ارائه ندادی، در کل با فرض معدل مناسب شانست خوبه اما باز هم باید تلاش کنی استاد پیدا کنی و چون متقاضی برای نروژ زیاد است بهتره رزومه و خصوصاً بخش مقالات رو بیشتر توسعه بدی. رشته عمران در دو گرایش TRANSPORTATION , Geo technique ارائه میشه. بهتره اول با دپارتمان تماس بگیری که از لیست مدارک مطلع بشی. (اینجا) RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - saeedeh.mm - 27-08-2016 (10-08-2016, 08:29 PM)Shihan نوشته: از معدل لیسانس و دانشگاه مقطع اطلاعاتی ارائه ندادی، در کل با فرض معدل مناسب شانست خوبه اما باز هم باید تلاش کنی استاد پیدا کنی و چون متقاضی برای نروژ زیاد است بهتره رزومه و خصوصاً بخش مقالات رو بیشتر توسعه بدی. معدل لیسانسم 15.7 هست و ناپیوسته بودم دانشگاه فوق لبسانسم دانشگاه(دانشگاه نه موسسه) غیرانتفاعی البرز هستش. من به سوئد و همینوطور کانادا هم فکر میکنم توی این کشوری شانسی برای فاند دارم؟ RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 29-08-2016 (27-08-2016, 02:32 PM)saeedeh.mm نوشته: معدل لیسانسم 15.7 هست و ناپیوسته بودم دانشگاه فوق لبسانسم دانشگاه(دانشگاه نه موسسه) غیرانتفاعی البرز هستش. برای هر دو کشور مربوطه باید شهریه پرداخت کنید و ضمناً مشکلی بابت دانشگاه دوره لیسانس شما نیست. شانس برای دانشگاههای سوئد و کانادا دارید چون تعداد دانشگاههای بیشتر دارد. RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - sarbaz-sefr - 29-08-2016 سلام 1- با شرایط زیر و بدون مقاله ISI امکان گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه NTNU هست؟ آیلتس در حدود 6-6.5 میگیرم. 5 تا مقاله کنفرانسی معدل لیسانس نزدیک 18 معدل ارشد بدون پایان نامه نزدیک 17.5 با پایان نامه نزدیک 18 رشته مقطع ارشد عمران-ژئوتکنیک 2- برای گرفتن پذیرش یه راهنمایی میفرمایید دقیقا باید چیکار کرد؟ فقط باید دنبال پوزیشن بگردیم؟ 3- با شرایط بالا شانس گرفتن پذیرش فول فاند از کدوم دانشگاه ها ( منظورم سایر کشور ها) و در چه رنکی وجود داره؟ RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 30-08-2016 (29-08-2016, 11:56 AM)sarbaz-sefr نوشته: سلام شانست خوبه. اما ممکنه در رقابت با افراد دیگر بدلیل نداشتن مقالات خارجی کنار زده بشی، بهتره تلاش کنی و برای موقعیت خالی اقدام کنی. البته توصیه میکنم دانشگاههای سوئد و فنلاند، لوگزامبورگ، المان رو هم د نظر داشته باشی در زمینه مهندسی geo قوی هستن. |