آکادمیا کافه
پذیرش از نروژ در مقطع PhD - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: پذیرش از نروژ در مقطع PhD (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Shihan - 24-05-2015

(24-05-2015, 06:10 PM)'keyvanjj' نوشته:
گرفتن آیلتس 6.5 و یک مقاله ISI و پیدا کردن استاد برای من تا 1 سال آینده برای من محقق خواهد شد.
آیلتس رو که در حال خوندن هستم
پیدا کردن استاد با توجه به داشتن آشنا در دانشگاه نروژ نیز احتمال بالایی دارد
یک مقاله ISI هم با کمک فردی در حال آماده سازی هستم
اگر اینها تا سال آینده محقق بشه ،حالا نظرتون چیه؟
و سوال آخر اینکه آیا تحصیل در کشور هایی که نام بردید هم رایگان است؟

با همین موارد شانست بالا میبره و امیدوار باش.
تحصیل در کشورهای اسپانیا و ایتالیا بسیار هزینه تحصیل کمی داره سالی 1000 یورو که خیلی ناچیزه. 

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - majimeh - 17-06-2015

سلام دوستان
من کارشناسی مهندسی شیمی خوندم. صنعت نفت. معدل 15.7
ارشد جداسازی علم و صنعت قبول شدم
میخوام ببینم از این دانشگاه میشه اپلای کرد و احتمال بورسیه دارم؟
نقاله آی اس آی میتونم بدم. زبانمم خوبه.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Shihan - 17-06-2015

(17-06-2015, 01:23 PM)'majimeh' نوشته: سلام دوستان
من کارشناسی مهندسی شیمی خوندم. صنعت نفت. معدل 15.7
ارشد جداسازی علم و صنعت قبول شدم
میخوام ببینم از این دانشگاه میشه اپلای کرد و احتمال بورسیه دارم؟
نقاله آی اس آی میتونم بدم. زبانمم خوبه.

اگر بتونی نمره زبان بالای 7 بیاری شانست خوب خواهد بود. بورسیه که شانس نداری برای اینکه تحصیل در نروژ رایگانه. ضمن اینکه بهتره در خصوص زمینه کاری دقت کنید که در سالهای اخیر نروژ به رشته های وابسته به انرژی و نفت و گاز و مواد خیلی سخت ویزای تحصیلی ارائه میکرد. پیشنهاد بنده اینه برای کشورهای دیگر از جمله فنلاند، المان، هلند و اتریش و ... هم اقدام کنید.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - elham.pourmhdi - 18-07-2015

با سلام خدمت دوستان
من برای دانشگاهntnuاقدام کردم برای دکتری و یکی از اساتید بهم گفت که موضوع با کار ما خیلی مرتبطه اما بخاطر شرایط سیاسی ایران بهت ویزا نمیدن من ایمیل زدم و پرسیدم که شما استاد راهنمای من میشید دیگه جواب ایمیل نداد.و قراره دانشگاه تو آگوست جواب بده الان من نمیدونم که باز به اون استاد ایمیل بدم یا نه؟اینجا آخرین امیدمه نمیخوام از دست بره.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Shihan - 18-07-2015

(18-07-2015, 05:27 PM)elham.pourmhdi نوشته: با سلام خدمت دوستان
من برای دانشگاهntnuاقدام کردم برای دکتری و یکی از اساتید بهم گفت که موضوع با کار ما خیلی مرتبطه اما بخاطر شرایط سیاسی ایران بهت ویزا نمیدن من ایمیل زدم و پرسیدم که شما استاد راهنمای من میشید دیگه جواب ایمیل نداد.و قراره دانشگاه تو آگوست جواب بده الان من نمیدونم که باز به اون استاد ایمیل بدم یا نه؟اینجا آخرین امیدمه نمیخوام از دست بره.

دوست عزیز
همین که این استاد تا این بخش موضوع رو برات روشن کرد عالیه. به نظرم شما موارد و پلن های دیگر کشورها رو بررسی کنید. نروژ وضعیتش مناسب نیست خصوصاً در رشته های حساس تا همین 4 ماه پیش 4 دانشجو ایرانی مقطع دکتری دانشگاه ntnu مجبور به ترک خاک نروژ شدن.

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - bagherirad - 11-09-2015

سلام
 میشه لطفا شانس پذیرش یک پوزیشن دکترا در نروژ را به من بگید
لیسانس فیزیک از دانشگاه تبریز با معدل 12.88
کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس در "اقیانوس شناسی فیزیکی" با معدل 16.74 و نمره پایان نامه 19.43
دو مقاله کنفرانس خارجی
نفر دوم ازمون ورودی کارشناسی ارشد آزاد و نفر 14 آزمون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری در رشته "اقیانوس شناسی فیزیکی"
بیش از 8 سال سابقه تدریس در دانشگاه بدون بیمه
آیلتس 6

جی آر ای جنرال 296

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - rainbow trout - 11-09-2015

(11-09-2015, 05:56 PM)bagherirad نوشته: سلام
کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس در "اقیانوس شناسی فیزیکی" با معدل 16.74 و نمره پایان نامه 19.43
دو مقاله کنفرانس خارجی
نفر دوم ازمون ورودی کارشناسی ارشد آزاد و نفر 14 آزمون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری در رشته "اقیانوس شناسی فیزیکی"
آیلتس 6

جی آر ای جنرال 296

معدل لیسانس پایین تون خیلی امیدهاتون را کم رنگ خواهد کرد....این دانشگاه ها حداقل 15 وگاهی 16 دارن....

RE: پذیرش از نروژ در مقطع PhD - Emir - 11-09-2015

(11-09-2015, 05:56 PM)bagherirad نوشته: سلام
دو مقاله کنفرانس خارجی
آیلتس 6

جی آر ای جنرال 296

با سلام 

دوست عزیز رزومه شما متوسط هستش. و این شانستون رو پایین میاره. 
اول از همه این نکته رو یاداوری میکنم که فقط یک کشور خاص مدنظرتون نباشه . و  اگر رشته های نزدیک رو هم میتونین بزنین , بزنین تا شانستون بالا بره. 
معدل لیسانستون خیلی پایینه . این کار رو سخت میکنه ولی خوشبختانه جی ار ای شما با اینکه بالا نیست ولی یکم جبران میکنه. 
نمره زبانتون رو ببیرین بالا بخصوص با این وضعیت که مقاله خاصی هم کار نکرده اید و فقط 2 تا کنفرانسی هستش. 
راستش رو میگم فاند دکتری اروپا واقعا مشکل شده و خیلی رقابتی هستش. 
معدل ارشدتون هم خوبه . سابقه تدرس هم نه زیاد ولی خب رو رزومه تاثیر میگذاره. 
پیشنهام اینه که به جز نروژ به دیگر گشور های اروپا (المان - دانمارک- فنلاند - سوید - ایتالیا) هم نظری داشته باشین . بخصوص برای دانمارک که یادمه دانشگاه کپنهاگ اصلا معدل لیسانس رو در نظر نمیگیره. و حتما نمره زبانتون رو تقویت کنین . در اخر اگر کار تحقیقتون خوبه و در تحقیق قوی هستین , بهتره با استادا هم تماس داشته باشین تا برای پذیرش و فاند بهتون کمک کنند. 
با تشکر

[برش] مهمترین نکات اخذ پذیرش از نروژ - مهمان - 24-09-2015

سلام
وقت بخیر
من ارشد میکروب شناسی پزشکی دارم، برای دکترای باکتری شناسی پزشکی میتونم اپلای کنم؟

RE: [برش] مهمترین نکات اخذ پذیرش از نروژ - Shihan - 25-09-2015

(24-09-2015, 09:48 PM)مهمان نوشته: سلام
وقت بخیر
من ارشد میکروب شناسی پزشکی دارم، برای دکترای باکتری شناسی پزشکی میتونم اپلای کنم؟

به نظرم ممکنه چون در یک موضوع یکسان با رشته های علوم هستن جای تغییر وجود داره. اما ابتدا این مورد رو با دانشگاه مطرح کنید. چون باید برای دکتری مراحل دقیق دانشگاه رو مرحله به مرحله انجام دهید و ممکنه خدای ناکرده باهاتون مخالفت کنن.