آکادمیا کافه
ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) (/Thread-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%83-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - k24 - 11-12-2013

درود دوستان
من امروز مدارکمو دادم واسه ترجمه. ازم پرسیدن، گفتن کدوم یکی از این سه گزینه رو میخوای؟
1- مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم و ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم هر چهارتا باهم یک تمبر بخورن
2- مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمراتش یک تمبر جدا و مدرک دیپلم و ریزنمراتش یک تمبر جدا بخورن.
3- هر 4تا مدرک هر کدوم تمبر جداگانه بخورن
منم پرسیدم فرقش چیه، اونام گفتن بحث هزینشه فقط. واسه همین بهشون گفتم گزینه ی 2 رو انجام بدن ولی اصلا نمیدونم این تمبر که گفتن یعنی چی!!
اگه لطف کنین و بگین که اگه بهتر اینه که هر 4تاشون تمبرهای جداگانه بخورن، من فردا بهشون بگم که هر کدوم رو تمبر جدا بزنن.
یک دنیا ممنون.....

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - rulany - 11-12-2013

(11-12-2013, 09:51 PM)'k24' نوشته: درود دوستان
من امروز مدارکمو دادم واسه ترجمه. ازم پرسیدن، گفتن کدوم یکی از این سه گزینه رو میخوای؟
1- مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم و ریز نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم هر چهارتا باهم یک تمبر بخورن
2- مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمراتش یک تمبر جدا و مدرک دیپلم و ریزنمراتش یک تمبر جدا بخورن.
منم پرسیدم فرقش چیه، اونام گفتن بحث هزینشه فقط. واسه همین بهشون گفتم گزینه ی 2 رو انجام بدن ولی اصلا نمیدونم این تمبر که گفتن یعنی چی!!
اگه لطف کنین و بگین که اگه بهتر اینه که هر 4تاشون تمبرهای جداگانه بخورن، من فردا بهشون بگم که هر کدوم رو تمبر جدا بزنن.
یک دنیا ممنون.....

سلام
دقيقا بحث روي هزينه هست.به نظرم بهتره گزينه ي 1 رو انتخاب كنيد.هزينه هاتون پايين مياد.مخصوصا اگر تعداد نسخه هاي ترجمه كه ميخواين زياد باشه.چون اگر دانشگاهي مدارك مربوط به دبيرستان رو بخواد ازتون ماها با اين سيستم آموزشي بايد پيش دانشگاهي رو هم بفرستيم.دليلي نداره جدا جدا تمبر بزنين روش

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - Torkan - 12-12-2013

(11-12-2013, 09:51 PM)'k24' نوشته: درود دوستان
یک دنیا ممنون.....

نظر دوستمون rulany  رو تایید میکنم
اگر بخواهید دقیقا از تمام مدارک به اندازه یکسان ترجمه کنید مثلا 5 تا همون بهتر که باهم تمبر بزنید
منظور از تمبر هم یه پنس سوراخ شده  است که کاغذا رو بهش میچسبونن
ولی اگر مثلا یه دانشگاهی فقط دیپلم خواسته و یکی فقط پیش اون دیگه فرق میکنه که فکر نکنم اینطوری باشه

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - mani.mahvash - 05-03-2014

سلام دوست عزیز
شما تمام مدارک دبیرستان رو با هم پلمب کن هم تو هزینه صرفه جویی می کنی و هم جدا پلمب کردن مدارکت هیچ کمکی بهت نمی کنه

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - m.mohaqeq - 09-03-2014

سلام
من تمایل دارم، گرایش رشته لیسانسم در ترجمه مدرکی که می خوام بفرستم برای دانشگاه ها قید نشه و فقط عنوان کلی ذکر بشه! این کار امکان داره و مشکلی به هم نمی زنه؟
با تشکر

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - ahmadpashaei - 09-03-2014

(09-03-2014, 11:32 PM)'m.mohaqeq' نوشته: سلام
من تمایل دارم، گرایش رشته لیسانسم در ترجمه مدرکی که می خوام بفرستم برای دانشگاه ها قید نشه و فقط عنوان کلی ذکر بشه! این کار امکان داره و مشکلی به هم نمی زنه؟
با تشکر

بعید میدونم مترجم رسمی چنین کاری بکنه.ولی اگر چنین تخلفی کرد براتون مشکلی پیش نمیاد

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - mmohaqeqf - 10-03-2014

ممنون
ولی منظورم این بود که وقتی مدرک پس از ترجمه میره برای امضاهای مربوطه، اونجا گیر نمیدن؟

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - pama - 10-03-2014

(10-03-2014, 12:42 PM)'mmohaqeqf' نوشته: ممنون
ولی منظورم این بود که وقتی مدرک پس از ترجمه میره برای امضاهای مربوطه، اونجا گیر نمیدن؟

منظورتون از امضاهای مربوطه پس از ترجمه نمیدونم چیه؟ دوست من مدرک شما قبل از ترجمه مراحل تائید خودشو در دانشگاه و سازمان مربوطه طی میکنه (بسته به دانشگاه آزاد، دولتی یا علمی کاربردی بودن؛ پس از واحد دانشگاهی مربوطه در یکی از سازمانهای وزارت علوم یا سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و غیره) و بعد از اینکه تائید شد و به قول شما امضاهای مربوطش رو گرفت قابل ترجمه خواهد بود و میره برای ترجمه، اصولا دارالترجمه ها تا مدرک شما از جانب سازمان مربوطش تائید نشده باشه، اونو ترجمه نمیکنن.

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - mmohaqeqf - 10-03-2014

ممنون از دوستان عزیز
پس اول مدرک امضا و تأیید میشه و سپس ترجمه؟؟ پس اعتبار نسخه ترجمه شده از کجاست؟
ممنون

RE: ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات ) - M1KE - 10-03-2014

دانشگاه ها ریز نمرات شما و واحدهای اون رو نگاه می کنند و حتی اگر گرایش شما نوشته نشده باشه از نوع واحدهایی که گذروندین مشخص میشه که گرایش شما چی بوده و از این منظر به نظرم این کار شانس گرفتن پذیرش شما رو زیاد نمی کنه و دلیلی نداره این کار رو بکنید. قاعدتن اگر در دانشگاه مقصد روی پیشینه و مهارت های تحصیلی شما حساس باشند نمره دروس مرتبط رو نگاه می کنند و اگر هم که خیلی این موضوع براشون مهم نباشه اشاره کردن یا نکردن به گرایش، تفاوت چندانی به حالشون نمی کنه.