آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - negarpouyanfa - 20-02-2017

با سلام خدمت دوستان

لطفا ممکن هست راهنمایی بفرمایید که در دانشگاه های کانادا برای پذیرش PhD، پس از اینکه توسط استاد به مصاحبه دعوت شدیم و استاد ما رو به عنوان دانشجوش پسندید چه مراحلی پیش رو داریم تا زمانی که بخواهیم برای ویزا اقدام کنیم؟

سپاس از پاسخگویی تون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - M1KE - 20-02-2017

می بایست برای دانشگاه اپلای کنید و مشخص کنید که با اون استاد می خواهید کار کنید. طبیعتا اگر اون استاد شما رو پذیرفته باشه در کمیته پذیرش هم پرونده شما رو مورد قبول قرار می دن و به شما نامه پذیرش رسمی داده میشه که با اون به همراه دیگر مدارک لازم برای گرفتن ویزا از سفارت اقدام می کنید. بعد از گرفتن نامه پذیرش رسمی از دانشگاه مطابق مراحلی که در تاپیک درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین اشاره شده برای ویزا اقدام کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - negarpouyanfa - 20-02-2017

سپاس از جواب کامل شما.

پس اقدام جداگانه ای برای گرفتن scholarship وجود نداره و حقوق دانشجو مشخص هست؟

آیا ممکن هست که استاد دانشجو رو قبول کرده یاشه اما کمیته پذیرش اون شخص رو رد کنه؟

سپاس از وقتی که میگذارید و جوابی که میدید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Matinking - 21-02-2017

(20-02-2017, 01:50 PM)negarpouyanfa نوشته: سپاس از جواب کامل شما.

پس اقدام جداگانه ای برای گرفتن scholarship وجود نداره و حقوق دانشجو مشخص هست؟

آیا ممکن هست که استاد دانشجو رو قبول کرده یاشه اما کمیته پذیرش اون شخص رو رد کنه؟

سپاس از وقتی که میگذارید و جوابی که میدید.

- اگر نیاز به اقدام مچزا باشه خود استاد بهتون میگه...

- بله... اگر مینیمم های (جبران ناپذیر) دانشگاه مورد نظر (مثل معدل) رو نداشته باشید، بعید نیست... در مورد مینیمم های جبران پذیر (مثل نمره زبان) هم معمولا conditional offer میدن تا نمره مورد نظر رو بهشون ارائه کنید...

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - negarpouyanfa - 21-02-2017

(21-02-2017, 08:10 AM)Matinking نوشته: - اگر نیاز به اقدام مچزا باشه خود استاد بهتون میگه...

- بله... اگر مینیمم های (جبران ناپذیر) دانشگاه مورد نظر (مثل معدل) رو نداشته باشید، بعید نیست... در مورد مینیمم های جبران پذیر (مثل نمره زبان) هم معمولا conditional offer میدن تا نمره مورد نظر رو بهشون ارائه کنید...

کمتر‌از 1 دقیقه قبل

با سلام و تشکر فراوان

شما شرایط این مینیمم ها رو برای دانشگاه مونترال میدونید؟ من ارشد ژنتیک پزشکی خوندم و برای دانشکده پزشکی با استاد در ارتباط بودم.

سپاسگزارم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - negarpouyanfa - 21-02-2017

من این لینک رو پیدا کردم الان که گفتم با دوستان اینجا به اشتراک بگذارم، و شاید برای دوستان مفید باشه.

جوری که برای مقطع PhD، متوجه شدم باید معدل ارشد حدودا حداقل 15.4 باشه و زبان فرانسه و انگلیسی هم بدونیم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - amin_63 - 22-02-2017

سلام من معدل کارشناسیم ۱۷.۲ هست و ارشدم ۱۷ رشته هم معماری هست از دانشگاه آزاد قزوین .کلا میخواستم بدونم‌تو معماری تو چه زمینه هایی استادا بیشتر کارمیکنن احتمال فاندش گرفتن بیشتر باشه که منم به اون سمت برم .
آیا معماری معماری خوندن لطمه میزنه به کارم .من خودم تو زمینه معماری پایدار علاقه به کار دارم .
هنوز سمت امتحان آیلتس و جی آر ای نرفتم ولی زبانم متوسط هست .میخواستم راهنماییم کنید ؟ترم دوم معماری هستم ۲ سال وقت دارم برای جی آر ای و آیلتس میشه جمعش کرد تو این مدت ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - amin_63 - 22-02-2017

سلام دوستان gre برای دکترا تو دانشگاه های متوسط کانادا امتیاز محسوب میشه یا ضروریه ؟
راجعبه فاند گرفتن برای معماری و زیر مجموعه هاش اطاعات دارید ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - شیوا کلهر - 26-02-2017

شرایط من رو میشه بررسی کنید لظفا Smile چقدر شانس پذیرش و دریافت فاند کامل رو دارم
رشته مقطع کارشناسی شیمی کاربردی با معدل 13.16 از دانشگاه آزاد
رشته مقطع ارشد نانو شیمی از دانشگاه علم و صنعت با معدل 15.5 (بصورت مجازی که پایان نامه ندارم)
الان دارم روی یک مقاله کار میکنم که ISI بشه
برای زبان هم میخوام اقدام کنم نمره چند میخواد؟ تافل مناسبتر هست برای کانادا یا آیلتس؟ GRE هم خوب هست امتحان بدم؟
مستر مجدد امکان بورسیه دارم یا PHD

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Matinking - 27-02-2017

(26-02-2017, 12:26 PM)شیوا کلهر نوشته: شرایط من رو میشه بررسی کنید لظفا Smile چقدر شانس پذیرش و دریافت فاند کامل رو دارم
رشته مقطع کارشناسی شیمی کاربردی با معدل 13.16 از دانشگاه آزاد
رشته مقطع ارشد نانو شیمی از دانشگاه علم و صنعت با معدل 15.5 (بصورت مجازی که پایان نامه ندارم)
الان دارم روی یک مقاله کار میکنم که ISI بشه
برای زبان هم میخوام اقدام کنم نمره چند میخواد؟ تافل مناسبتر هست برای کانادا یا آیلتس؟ GRE هم خوب هست امتحان بدم؟
مستر مجدد امکان بورسیه دارم یا PHD

با این رزومه برای کانادا شانسی ندارید...

توصیه من مستر مجدد در اروپاست...