آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - starry_eyed - 15-12-2013

خیلی ممنونم از جوابتون و اگه میشه در مورد رنک هم راهنماییم کنید.
نمره ی GRE من توی پست قبلی بود GRE: verbal 152, quant:168, writing:3
منظورم از عاقلانه این بود که مثلا استادی هست که زمینه کاریش کاملا مورد علاقه و مرتبط با زمینه کاری منه ولی وقتی میبینم اصلا ایمیل منو باز هم نکرده نمیدونم اپلای کردن برای اون دانشگاه پول دور ریختنه یا ممکنه شانسی داشته باشم، در حالیکه من مثلا میتونم به ایمیل زدن برای دانشگاههایی که ددلاین دیرتری ادامه بدم تا ببینم چی میشه و جوابی میگیرم یا خیر و بعد در نهایت واسه یه تعدادیشون اپلای کنم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 15-12-2013

(15-12-2013, 08:07 PM)'starry_eyed' نوشته: خیلی ممنونم از جوابتون و اگه میشه در مورد رنک هم راهنماییم کنید.
نمره ی GRE من توی پست قبلی بود GRE: verbal 152, quant:168, writing:3
منظورم از عاقلانه این بود که مثلا استادی هست که زمینه کاریش کاملا مورد علاقه و مرتبط با زمینه کاری منه ولی وقتی میبینم اصلا ایمیل منو باز هم نکرده نمیدونم اپلای کردن برای اون دانشگاه پول دور ریختنه یا ممکنه شانسی داشته باشم، در حالیکه من مثلا میتونم به ایمیل زدن برای دانشگاههایی که ددلاین دیرتری ادامه بدم تا ببینم چی میشه و جوابی میگیرم یا خیر و بعد در نهایت واسه یه تعدادیشون اپلای کنم.

دوست عزیز بازم میگم افرادی هستن که بدون استاد هم کاملا پذیرش و حتی فاند هم گرفتن و در واقع دانشجوی دکترا تا جایی که میدونم دیگه حداکثر بعد یه ترم باید استادش رو مشخص کنه و کار سختی هم نداره...علت اینکه بعضی اساتید جواب نمیدن هم همین مساله هست که میگن اول طرف پذیرش بگیره بعد اون رو به قطعیت بردارم نه اینکه بیان بگن برت داشتم شما اپلای کنی ببینی دانشگاه اصلا پذیرش نداد..خوب تو این وسط واسه کی بد میشه؟!
در ضمن واسه امریکا تجربه من این رو میگه اگه مقاله کم داشته باشی استاد به این راحتی جواب نمیده به خصوص واسه دکترا...
شما تنها نقطه ضعف رزومت همون معدل کارشناسی هست ولی خوب با جی ار ای و مقاله جبران کردی....
هر کی رنک بگه بهت کارش غیر حرفه ای هست...
شما در حین اینکه به اساتید ایمیل میزنی کار اپلای رو هم شروع کن و زیاد لفتش نده...
نمونه رو دستی خوردن یکی از دوستان!
ریجکت برای دکترای برق در nmsu دستش رسیده:
1. IELTS : 6.5. GRE :161 138 2.5
2. ارشد برق معدل 17.6 - علم و صنعت
3. ارتباط با استاد: بلی گفت شما حتما اپلای کن!!!! این دوست به استاد گفته GRE بالا نیست ولی مینیمم رو ارضا میکنه مطمئنی که شانس دارم؟استاد گفته حتما اپلای کن RA هم داریم!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - slayeragent - 19-12-2013

با سلام به دوستانی که با کمک ها و راهنمایی هاشون راه رو واسه موفقیت بقیه باز میکنن
میخواستم ببینم شانس من واس پذیرش دکترای مستقیم با این شرایط چقدره و واسه چه رنکایی اپلای کنم:
لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه سراسری فردوسی مشهد/معدل 15/1
2200 ساعت Internship در پژوهشکده داخل دانشگاه
1 مقاله خارجی ISI و 1 خارجی  ,  1 کنفرانس خارجی
IELTS: 7
GRE:1200/ 3.5
3 تا ریکامم از استادایی که باهاشون کار کردمم دارم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 20-12-2013

(19-12-2013, 04:13 PM)'slayeragent' نوشته: با سلام به دوستانی که با کمک ها و راهنمایی هاشون راه رو واسه موفقیت بقیه باز میکنن
میخواستم ببینم شانس من واس پذیرش دکترای مستقیم با این شرایط چقدره و واسه چه رنکایی اپلای کنم:
لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه سراسری فردوسی مشهد/معدل 15/1
2200 ساعت Internship در پژوهشکده داخل دانشگاه
1 مقاله خارجی ISI و 1 خارجی  ,  1 کنفرانس خارجی
IELTS: 7
GRE:1200/ 3.5
3 تا ریکامم از استادایی که باهاشون کار کردمم دارم

درود
شما متاسفانه یکم معدلتون کمه ولی بقیه رزومتون خوبه
شما برای دکترای مستقیم شانس دارید، به نظرم حتما به اساتید شروع کنید به ایمیل زدن، کلا در بعضی شرایط استادها ترجیح میدن دکترای مستقیم بگیرن تا فوق به دکترا
 حتما روی مقالتون در تماس با استادها مانور بدید و ترجیحا در همون زمینه مقاله استاد پیدا کنید تا توجهش جلب بشه
به نظرم اگه امکانش هست انتحاباتون رو در حدود رنکهای 60 تا 140 پخش کنید
یک سری دانشگاهها هستند که کلا برای بعضی رشته ها دکترای مستقیم میگیرن فقط (که احتمالا باید زیاد سرچ کنید)، اگه بتونید فقط توجه استادی رو اونجاها جلب کنید مورد مناسبی میشه. اگه جواب ندادند هم ترجیحا روی این دانشگاهها بیشتر سرمایه گذاری کنید

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - poorman - 22-12-2013

سلام دوستان 

میشه شانس من رو برای پذیرش فول فاند بگید Smile

ترم 5 کارشناسی IT دانشگاه آزاد مشهد
معدل در حال حاضر 17.8 که تا 18.5 میرسه
تخصص برنامه نویسی VB.NET و اندروید
زبان در حد متوسط بدون مدرک ( وقت دارم و مشکلی ندارم تلاش کنم برای GRE و آیلتس )

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 22-12-2013

معدل کارشناسی تون خوبه و حداقل معدل موردنیاز دانشگاه های آمریکا رو برآورده می کنه. با این حال شانس گرفتن فول فاند برای کارشناسی ارشد یه مقدار پایین هست و در برای دکتراها این شانس بیشتر هست. به نظرم بهترین کاری که شما در این بازه می تونید انجام بدین این هست که زبان خودتون رو بهبود بدین و به آیلتس 7 یا تافل حدود 100 برسونید و Gre رو هم بالای حدود 310 بیارین تا اینکه شانس تون بیشتر باشه. در مقطع کارشناسی خیلی انتظار مقاله ندارند ولی اگر داشته باشین به هر حال یک نکته مثبت برای پرونده تون خواهد شد. حتی اگر برای کارشناسی ارشد نتونید فاند بگیرید این داشته ها می تونه بعدا برای دکترا دوباره به کار شما بیایند.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - eden - 22-12-2013

سلام

میخواستم بدونم برای شرایط من کجا خوبه به نظرتون. فاند کامل برام خیلی مهمه. جی آر ایم واسه آمریکا نگرانم کرده

معدل 16.87 کارشناسی از تبریز-برق
معدل 19 ارشد از تبریز-برق

تافل 88
جی آر ای:
V138  Q167  AW3
V142  Q158  AW3

مقاله 2 تا کنفرانس خارجی
2 تا تحت بررسی واسه ژورنال
2 تا مانواسکریپت

ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 22-12-2013

(22-12-2013, 07:18 PM)'eden' نوشته: سلام
میخواستم بدونم برای شرایط من کجا خوبه به نظرتون. فاند کامل برام خیلی مهمه. جی آر ایم واسه آمریکا نگرانم کرده
تافل 88
جی آر ای:
V138  Q167  AW3
V142  Q158  AW3
مقاله 2 تا کنفرانس خارجی
2 تا مانواسکریپت
ممنون

سلام
با توجه به رشتتون جی ار ای اولی بهتر از دومیه چون ریاضی دومی رو واقعا حیف کردین.
ببینین شما مثلا مینیموم جی ار ای نصف بیشتر از دانشگاهها رو اوردین(اولی رو میگم با توجه به ریاضی)
مثلا ببینینن مینیمم GRE دانشگاه arizona state به اندازه کافی پایین هست یعنی 301 ولی ایا پذیرش میدن به همه جی ار ای های بالای 301 و یا ایا پذیرش نمیدن به مثلا 300؟!
این رو مثال اوردم که یه دانشگاه نسبتا معروفیه...
معدلاتون بد نیست.تافل هم حیف بالای 90 بود که خیلی بهتر بود ولی باز نگا کنین ببینین تافل دانشگاه حتما مینیموم رو اورده باشین
مقاله ها هم تا چاپ نشه زیاد مورد قبول نیست
ایا به اساتید ایمیل زده اید؟
حتما این کار رو بکنین هر چند یکم دیره.
فول فاند راستش بعید میدونم ولی اصلا ناامید نباش.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 22-12-2013

(22-12-2013, 07:18 PM)'eden' نوشته: سلام
تافل 88
جی آر ای:
V138  Q167  AW3
V142  Q158  AW3
مقاله 2 تا کنفرانس خارجی
2 تا مانواسکریپت
ممنون

درود
شما شرایط بدی ندارید
معدل هاتون که با توجه به رشته خوبه، Quantitative برای آزمون اولتون هم خوبه
اگر اکسپت مقاله های تحت بررسی سریعتر بیاد که شرایط بهتری هم خواهید داشت
همونطور که Charming گفتن بهتره به اساتید ایمیل بزنید و دنبال استادی به زمینه ریسرچ مورد نظرتون بگردید
در کل برای فول فاند به نظرم شانس دارید و بد نیست انتخابهاتون رو برای دانشگاههای رنک حدود 50، 60 به بعد (درصورتیکه مینیمم نمرات زبان مورد نظر دانشگاه رو آورده باشید ) پخش کنید (بسته به اینکه چند دانشگاه اپلای میکنید)...البته قبلش سعی کنید تا نظر اساتید رو به رزومتون جذب کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ahas - 23-12-2013

سلام.دانشجوی ترم آخر کارشناسی برق هستم. معدل 18.8 دروس اختصاصی 19.5   و gre 332  وربال 162 q 170 
متاسفانه مقاله اصلا ندارم. 
با توجه به شرایط من میخواستم ببینم برای دانشگاه های تاپ آمریکا تاپ 10 با فول فاند شانسی دارم چون اصلا مقاله ندارم. برای دکترای مستقیم چطور
پیشاپیش ممنونم.