آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 24-12-2013

سلام
دوست عزیز دانشگاه لیسانس تون کدوم هستش احیانا؟
تافل رو نگفتین؟
از لیسانس انتظار مقاله نمیره هر چند بودنش خیلی مفیده... این دانشگاههایی که شما گفتین و سایر دانشگاهها به طور قطعی نمیشه گفت و واقعا مساله شانس هم هست که مثلا رقیبانتون این سال وضعشون چطوریه...به خصوص که فول فاند میخواین که فقط واسه دکترای مستقیم امکان داره و ارشد سخت بتونین بگیرین فول فاند رو...
شما اگه تافلت بالای 100 هست تقریبا مشکلی ندارین ولی توصیه من اینه دانشگاههاتون رو محدود نکنید اصلا.
بلاخره اپلای کهه خواهید کرد پس این کار رو بکنید و شانستون رو بسنجید
بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ahas - 24-12-2013

دانشگاه ایران نیستم جنوب شرقی آسیا تافل 110 شدم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - borounka - 26-12-2013

سلام خدمت همه عزیزان
من ارشد عمران دارم گرایش سازه
لیسانس آزاد قزوین بودم با معدل 13.57
فوق آزاد تبریز بودم با معدل 16.16
مقاله ندارم
آزمونهای زبانم شرکت نکردم
می خواستم بدونم با شرایط معدل و دانشگام تو gre و toefl حداقل چه نمره ای باید بیارم که تو یه دانشگاه معتبر مثل UCLA بتونم پذیرش برای دکتری یا ارشد بگیرم
و اگه فاند نشم در سال چقد هزینه دانشگام میشه
ممنون از راهنماییتون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 26-12-2013

با توجه به اینکه معدل کارشناسی تون کم هست و مقاله یا کار پژوهشی خاصی هم ندارید به نظرم بیشتر روی رتبه های 200 به بالا وقت بگذارید. سعی کنید در تافل نمره بالای 100 و در GRE هم 310 به بالا بیارین که شانس گرفتن پذیرش در رتبه های نزدیک به همون 300-200 رو داشته باشید. طبیعیه هر چه نمره تون در اینها بیشتر باشه شانس گرفتن پذیرش و فاند در دانشگاه های با رتبه بهتر بیشتر خواهد شد.

هزینه دانشگاه های آمریکا هم برای رشته های مهندسی با در نظر گرفتن هزینه های خورد و خوراک و مسکن به طور متوسط چیزی در حدود 30 هزار دلار در سال میشه (هزینه های خود تحصیل در حدود 15 تا 20 هزار دلار هست).

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - reza_1st - 26-12-2013

واقعیت اینه که با این معدل‌ها که خوب نیستن و نداشتن مقاله شانس چندانی برای دانشگاه‌های در سطح UCها ندارین. یعنی واقعاً همه چی GRE و تافل نیست که بگیم اگه یه GRE مثلاً بالای 330-325 و تافل بالای 115-110 بیارین احتمال پذیرش تو جایی مثل UCLA رو دارین، با این حال واقعاً اگه می‌خواین شانستون هرچند کم برای این دانشگاه‌ها امتحان کنید، یه نمره‌هایی در این سطح ممکنه کمک کنه. ولی پیشنهاد من اینه که واقعاً لازم نیست تمرکزتون رو بذارین رو مثلاً 50 یا 100 دانشگاه برتر. خیلی از دانشگاه‌هایی که رتبه‌های 400-500 هم دارن حتی دانشگاه‌های خوبی هستن و لزومی به اینهمه سختگیری روی رتبه‌ی دانشگاه نیست. رتبه حدود 200 به بالا بازه واقع بینانه و خوبیه و اونموقع پیشنهاد من برای شما یه تافل بالای 100 و GRE حدود 320.
در مورد هزینه نمی‌شه چندان نظر دارد، هم شهریه دانشگاه ها خیلی متفاوته، هم هزینه زندگی تو شهرهای متفاوت و هم روش زندگی آدم‌ها. ولی اگه یه تخمین خیلی خیلی کلی بخواین، حدود سالی 30،000 تا 40،000 دلار برای هزینه دانشگاه و زندگی لازمه، حالا حدود باز خیلی با تقریب، شما درنظر بگیرین 20 تا 30 هزار تا برای شهریه دانشگاه که میتونه خیلی متفاوت با این رقم هم باشه البته، و 10 تا 15 هرازتا هم هزینه زندگی. باز تاکید می‌کنم این عددها خیلی تقریبی و قابل تغییره و فقط برای اینکه یه دید کلی از هزینه‌ها داشته باشین گفتم..

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - borounka - 27-12-2013

ممنون از راهنمایی های خوب  reza_1st و  M1KE عزیز
حالا می خواستم بدونم اگه وقت بذارم و یک یا دوتا مقاله داخلی بدم تو گرفتن پذیرش تاثیری داره یا مقاله ها باید بین اللملی باشه حتما
بازهم بابت راهنماییتون تشکر می کنم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 27-12-2013

(27-12-2013, 12:02 AM)'borounka' نوشته: ممنون از راهنمایی های خوب  reza_1st و  M1KE عزیز
حالا می خواستم بدونم اگه وقت بذارم و یک یا دوتا مقاله داخلی بدم تو گرفتن پذیرش تاثیری داره یا مقاله ها باید بین اللملی باشه حتما

بااجازه از دو دوست عزیزمون
تلاشتون رو بذارید قطعا روی بین المللی
مقالات داخلی ارزشی روی پروسه اپلای ندارند و میتونم بگم رزومه پر کن هستن.
هدفتون رو بالا بگیرید
بااحترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 27-12-2013

(27-12-2013, 12:02 AM)'borounka' نوشته: ممنون از راهنمایی های خوب  reza_1st و  M1KE عزیز

سلام 
مقاله ي داخلي براي اساتيد خارجي شناخته شده نيست حالا هر چقدر هم كه قوي باشه. شما روي يك مقاله ي خارجي تا سابميت هم بتونيد پيش بريد با ارزش تره.
شادزي

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - borounka - 29-12-2013

ممنون از همه عزیزان که وقت میذارن و جواب میدن
یه سوال دیگم دارم (البت می بخشین یکی یکی میپرسم چون یکی یکی به ذهنم میرسن)
می خواستم بدونم پذیرش گرفتن برای کسی که تو خاک آمریکاست و گرین کارت داره راحت تره؟
ینی با شرایط من با داشتن گرین کارت میشه از یه دانشگاه معتبر پذیرش گرفت؟؟؟
بازم از همه عزیزان تشکر میکنم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - M1KE - 29-12-2013

در حالت کلی اینطور نیست. این مورد خودش رو بیشتر در هزینه های تحصیل و فرآیند ثبت نام نشون خواهد داد. 

برای نمونه هزینه های تحصیل یک مقیم در رشته های مهندسی به طور متوسط حدود یک سوم یک دانشجوی بین المللی هست. مثلا اگر برای دانشجوی بین المللی در حدود 18 هزار دلار باشد برای مقیم ها حدود 6 هزار تا خواهد بود. این موضوع رو برای اطمینان می بایست در سایت هر دانشگاه ببینید چون گاهی این اختلاف شاید به مراتب کمتر و در مورد برخی از رشته های مدیریتی برای نمونه یکسان باشه. همین طور نوع کمک هزینه هایی که برای این دو وجود دارد گاهی متفاوت هست و برخی بانک ها به مقیم ها راحت تر وام های با بهره پایین می دهند که بعد از تحصیل به تدریج پس بدهند.

یا برای نمونه از نظر مهلت ثبت نام (deadline)، با توجه به اینکه دانشجویان بین المللی می بایست مدتی رو برای گرفتن ویزا طی کنند به طور پیش فرض به آنها حدود 2 تا 3 ماه فرصت ثبت نام کمتری در مقایسه با مقیم ها داده می شود که به صدور I-20 و مراحل گرفتن ویزا برسند. برای نمونه برای ترم پاییز سال بعد ممکن است برای یک دانشگاه، بین المللی ها تا فوریه وقت داشته باشند که ثبت نام کنند و مقیم ها تا آوریل یا مه همان سال.

مورد دیگر هم که گاهی مقیم ها راحت تر هستند پروسه اداری کوتاهتری دارند از نظر فرستادن مدارک تحصیلی و خیلی موارد دیگر که هر چه این مدارک بیشتر از خود آن کشور گرفته شده باشند کمتر مشکلات مربوط به ترجمه رسمی و تایید و پست و غیره را خواهند داشت.

با در نظر گرفتن این موارد فرآیند گرفتن پذیرش برای مقیم ها کمی کوتاهتر یا شاید ساده تر باشد ولی از نظر شایستگی علمی تفاوت خاصی به صورت رسمی وجود ندارد.

(29-12-2013, 02:14 AM)'borounka' نوشته: ممنون از همه عزیزان که وقت میذارن و جواب میدن
یه سوال دیگم دارم (البت می بخشین یکی یکی میپرسم چون یکی یکی به ذهنم میرسن)
می خواستم بدونم پذیرش گرفتن برای کسی که تو خاک آمریکاست و گرین کارت داره راحت تره؟
ینی با شرایط من با داشتن گرین کارت میشه از یه دانشگاه معتبر پذیرش گرفت؟؟؟
بازم از همه عزیزان تشکر میکنم