آکادمیا کافه
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C)

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - negarf - 12-09-2017

(05-09-2017, 05:55 PM)lakistan نوشته: دوست من، این بخشنامه فقط شامل کسایی میشه که بعد از سوم خرداد ثبت نام کاریابی کردن، یعنی شامل شما نمیشه

با سلام.
ببخشید شما بر اساس چه منبعی میگید که شامل افرادی که قبل از این تاریخ ثبت نام کردن نمیشه؟
من خودم ۹۴ فارغ‌التحصیل شدم، شهریور ۹۵ ثبت‌نام کردم و اسفند ۹۵ هم شش ماهم تموم شده اما امروز بعد از یکسال برای آزادسازی مدرک به دانشگاه مراجعه کردم و متاسفانه نامه من رو قبول نکردن! گفتن که وزارت خونه مشخص نکرده که قانون شامل افراد قبل هم میشه یا نه و شفاهی به ما گفتن فعلا قبول نکنید تا جواب استعلام کتبی برسه به دستتون.
شما اطلاعی دارید که واقعا بخشنامه شامل ما میشه یا نه؟ راهی میشناسید برای پیگیری؟
ممنون.

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - automotive - 13-09-2017

@negarf

سلام
متاسفانه هیچ مدرک معتبر را رو نوشتی از این قانون موجود نیست، ظاهرا بحث و ابلاغیه درون سازمانی بوده است، شاید میتوانستید از ایشان درخواست کنید که ابلاغیه و قانون جدید را به شما نشان بدهند.
امیدوارم این موضوع به زودی روشن شود.

پی نوشت: اگر بتوانید موضوع را رسانه‌ای کنید بسیار مفید است، با 20:30 تماس بگیرید یا موارد مشابه.

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - lakistan - 14-09-2017

(12-09-2017, 10:43 PM)negarf نوشته: با سلام.
ببخشید شما بر اساس چه منبعی میگید که شامل افرادی که قبل از این تاریخ ثبت نام کردن نمیشه؟
من خودم ۹۴ فارغ‌التحصیل شدم، شهریور ۹۵ ثبت‌نام کردم و اسفند ۹۵ هم شش ماهم تموم شده اما امروز بعد از یکسال برای آزادسازی مدرک به دانشگاه مراجعه کردم و متاسفانه نامه من رو قبول نکردن! گفتن که وزارت خونه مشخص نکرده که قانون شامل افراد قبل هم میشه یا نه و شفاهی به ما گفتن فعلا قبول نکنید تا جواب استعلام کتبی برسه به دستتون.
شما اطلاعی دارید که واقعا بخشنامه شامل ما میشه یا نه؟ راهی میشناسید برای پیگیری؟
ممنون.

من از اداره کار، کاریابی معتبر و دانشگاه پرسیدم.

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - lakistan - 14-09-2017

(12-09-2017, 10:43 PM)negarf نوشته: با سلام.
ممنون.

آخه نامه ی کاریابی بعد بیست روز باطل میشه. شما اسفند نامه گرفتین، الان بردین دانشگاه؟

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - negarf - 17-09-2017

(13-09-2017, 11:26 AM)automotive نوشته: @negarf

سلام
متاسفانه هیچ مدرک معتبر را رو نوشتی از این قانون موجود نیست، ظاهرا بحث و ابلاغیه درون سازمانی بوده است، شاید میتوانستید از ایشان درخواست کنید که ابلاغیه و قانون جدید را به شما نشان بدهند.
امیدوارم این موضوع به زودی روشن شود.

پی نوشت: اگر بتوانید موضوع را رسانه‌ای کنید بسیار مفید است، با 20:30 تماس بگیرید یا موارد مشابه.

من بعدش با امور دانشجویان وزارت علوم هم تماس گرفتم و گفتن که ما خودمون از بخش قوانین و لوایح وزارت‌خونه استعلام کردیم و هنوز جواب ندادن. در واقع اونا هم تایید کردن کار دانشگاه رو.
آره رسانه‌ای کردن به نظرم فکر خوبی باشه. 
ممنون.

(14-09-2017, 09:46 AM)lakistan نوشته: من از اداره کار، کاریابی معتبر و دانشگاه پرسیدم.

اداره کار هم میگه که قانون شامل شما نمیشه اما متاسفانه دانشگاه زیربار نمیره.
کدوم دانشگاه شما پرسیدید؟ میشناسید موردهایی که بعد از این تاریخ اقدام کرده باشن و مدرک رو گرفته باشن؟

(14-09-2017, 09:49 AM)lakistan نوشته: آخه نامه ی کاریابی بعد بیست روز باطل میشه. شما اسفند نامه گرفتین، الان بردین دانشگاه؟

نه، گفتم اسفندماه شش ماهم تموم میشد و از اون زمان میتونستم اقدام کنم. ولی همین چند روز پیش رفتم و اداره کار نامه داد که توش تاریخ ثبت‌نام رو ذکر کردن. دانشگاه هم به تاریخ ثبت‌نام من که شهریور ۹۵ بود و میشد ۷ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی‌ام گیر داد و قبول نکرد.

سوال - parisa h - 23-09-2017

سلام

30 خرداد ماه 96 دفاعیه کارشناسی ارشد بنده بود، هم لیسانس و هم فوق لیسانسمو رو دانشگاه دولتی خوندم،گویا شرط گذشت یکسال از فارغ التحصیلی برداشته شده، برای آزاد شدن مدرکم از طریق عدم کاریابی باید چه کار کنم و کی اقدام کنم؟ میخام از طریق عدم کاریابی حتما آزاد بشه
یه سوال دیگه اینکه اگر در این مدت که مدرک رو گذاشتیم آزاد بشه جایی کار کنیم ولی برامون بیمه رد نشه مشکلی ایجاد میکنه؟ راستش میخوام هزینه ی خروج از کشورمو با کار پاره وقت در بیار و نمیتونم هزینه ای برای آزاد کردن مدرک بپردازم، میشه راهنماییم کنید؟

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - lakistan - 23-09-2017

(17-09-2017, 10:56 PM)negarf نوشته: نه، گفتم اسفندماه شش ماهم تموم میشد و از اون زمان میتونستم اقدام کنم. ولی همین چند روز پیش رفتم و اداره کار نامه داد که توش تاریخ ثبت‌نام رو ذکر کردن. دانشگاه هم به تاریخ ثبت‌نام من که شهریور ۹۵ بود و میشد ۷ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی‌ام گیر داد و قبول نکرد.

ببخشید کدوم دانشگاهید؟!! اخه باید مدارکتون رو بهتون بدن، کارشون غیرقانونیه. چرا زود کوتاه میاید؟!!

RE: سوال - automotive - 23-09-2017

(23-09-2017, 12:31 PM)parisa h نوشته: سلام

30 خرداد ماه 96 دفاعیه کارشناسی ارشد بنده بود، هم لیسانس و هم فوق لیسانسمو رو دانشگاه دولتی خوندم،گویا شرط گذشت یکسال از فارغ التحصیلی برداشته شده، برای آزاد شدن مدرکم از طریق عدم کاریابی باید چه کار کنم و کی اقدام کنم؟ میخام از طریق عدم کاریابی حتما آزاد بشه
یه سوال دیگه اینکه اگر در این مدت که مدرک رو گذاشتیم آزاد بشه جایی کار کنیم ولی برامون بیمه رد نشه مشکلی ایجاد میکنه؟ راستش میخوام هزینه ی خروج از کشورمو با کار پاره وقت در بیار و نمیتونم هزینه ای برای آزاد کردن مدرک بپردازم، میشه راهنماییم کنید؟

سلام، این قانون برداشته نشده، قانون تغییر کرده، تا 6 ماه پس از فارغ‌التحصیلی فرصت دارید تا برای عدم کاریابی اقدام کنید و پس از آن دیگر نمی‌توانید اقدام کنید، پس هرچه سریع‌تر اقدام کنید.
خیر مشکلی پیش نمیاد، فقط بیمه رد نشود و مشکلی نیست.
عدم کاریابی بهترین گزینه است، هرچه سریع‌تر اقدام کنید.