آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - reza69 - 08-01-2014

(08-01-2014, 11:09 AM)'Babak' نوشته:
معدل ارشدتون خیلی خوبه، اما معدل لیسانس که متاسفانه مهم‌تر از معدل ارشد هم هست کمتر از متوسطه و این کار شما رو سخت می‌کنه و به نظر من شانس چندانی برای دانشگاه‌های TOP 10 امریکا ندارید، مگر این که GRE در حد رکورد نمره بیارید که خوب احتمالش زیاد نیست یا این که بتونید در فرصت باقیمونده مقاله یا مقالات بسیار معتبری چاپ کنید که اون هم ساده نخواهد بود.
به نظر من، شما سعی کنید که نمره‌های بالایی در امتحانات بیارید تا بتونید شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه‌های top 50 امریکا رو بالا ببرید. این دانشگاه‌ها، دانشگاه‌های خیلی خوبی هستند و احتمالا از نظر پژوهشی در حد انتظار خواهند بود.
در مورد سوال دوم شما، قبول شدن در دکترای داخلی تاثیر چندانی بر روی پذیرش شما نخواهد داد و چه بسا که کارها رو در داخل ایران برای شما مشکل‌تر بکنه. نظر من اینه که اگر برنامه شما اینه که در خارج از کشور ادامه تحصیل بدید، دکترای داخل رو دنبال نکنید. هم جای یک نفر دیگه رو نمی‌گیرید، هم کار خودتون ساده‌تر خواهد شد و با تمرکز بیشتری می‌تونید به امتحانات TOEFL و  GRE بپردازید.

سلامی دوباره
[align=right]من یادم رفت رشتم را بگم . من صنایع خوندم. میشه توضیح بدید مقاله خوب یعنی چی؟ من 4تا دارم و یک مقاله هم برای یوروپین فرستادم که شانس بالایی برای accept شدن داره. من می تونم تعداد این مقالات را زیاد کنم ولی زیاد کردن این ها وقتی را که من برای تافل و جی آر ای می تونم بگذارم را می گیرد؟ لطفا راهکاری بدهید که این کار نشدنی شدنی شود( اپلای در TOP10) چراکه در ایران چیزهای زیادی دارم و اگر می خواهم از آن ها بگذرم باید ارزشش ارزشش را داشته باشد. 
[align=right]با تشکر از شما

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 08-01-2014

(08-01-2014, 06:59 PM)'reza69' نوشته:
سلامی دوباره
من یادم رفت رشتم را بگم . من صنایع خوندم. میشه توضیح بدید مقاله خوب یعنی چی؟ من 4تا دارم و یک مقاله هم برای یوروپین فرستادم که شانس بالایی برای accept شدن داره. من می تونم تعداد این مقالات را زیاد کنم ولی زیاد کردن این ها وقتی را که من برای تافل و جی آر ای می تونم بگذارم را می گیرد؟ لطفا راهکاری بدهید که این کار نشدنی شدنی شود( اپلای در TOP10) چراکه در ایران چیزهای زیادی دارم و اگر می خواهم از آن ها بگذرم باید ارزشش ارزشش را داشته باشد. 

با تشکر از شما
در تقریبا تمام رشته‌ها حداقل دو، سه تا ژورنال یا کنفرانس بسیار معتبر وجود داره که چاپ مقاله درشون خیلی مشکله و باید واقعا کار جدید یا مهمی کرده باشید که بتونید در اون‌ها مقاله چاپ کنید. مقاله بسیار معتبر به مقاله‌ای می‌گن که در یکی از جور ژورنال یا کنفرانس‌ها چاپ بشه.
به نظر من اگر فقط دنبال TOP 10 هستید، می‌تونید حداکثر تلاش خودتون رو بکنید که TOEFL و GRE و به خصوص GRE نمره خیلی بالایی بیارید و اگر هزینه‌های اپلای کردن براتون مهم نیست شانس‌تون رو امتحان کنید و ببینید که آیا می‌تونید پذیرش بگیرید یا خیر، اما اگر نظر من رو بخواهید شانس شما اصلا بالا نیست و به قولی تیری در تاریکی است. رفتن به دانشگاه‌های TOP 10 نیاز به برنامه‌ریزی بیشتری داشته و باید تقریبا از ابتدای شروع تحصیل لیسانس به فکرش می‌بودید تا معدل رو بالا نگه می‌داشتید و به نظر من الان یک مقدار دیر شده.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirteimour - 09-01-2014

سلام .
ببخشید کسی میتونه یک نمونه رزومه و sop  برای رشته مهندسی صنایع به من بده. می خوام برای ارشد اقدام کنم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - pama - 09-01-2014

(09-01-2014, 06:19 PM)'amirteimour' نوشته:  سلام .
ببخشید کسی میتونه یک نمونه رزومه و sop  برای رشته مهندسی صنایع به من بده. می خوام برای ارشد اقدام کنم

سلام، دوست من SoP و رزومه ی هر کس منحصر به خودش هست و کارهایی که انجام داده و اهدافی که داره، همینطور SoP برای یک رشته ی خاص خیلی مفهوم نمیتونه داشته باشه و در واقع مربوط به اهداف و انگیزه های شماست که با رشتتون مچ هست، شما میتونید نمونه های خوبی رو در این تاپیک پیدا کنید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-SOP-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81?pid=51237#pid51237
همینطور میتونید با مراجعه به این 2 لینک جواب سایر سوالاتتون رو هم با مطالعه بدست بیارید:
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-Statement-of-Purpose-SoP
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV
 در صورت وجود ابهام احتمالی سوال ریزترتون رو تو همون انجمن ها بپرسید، حتما دوستان پاسخ میدند.
موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]

[برش] معرفی دپارتمان های مهندسی کنترل در دانشگاه های مختلف دنیا - sara ahmadi - 13-01-2014

با سلام من دانشجوی ارشد برق کنترل هستم در دانشگاه شاهرود تصمیم دارم برای دکترا از یکی از دانشگاه های امریکا اپلای کنم این که چه دانشگاهی رو انتخاب کنم برام سواله لطفا من را راهنمایی کنید من لیسانسم را در دانشگاه غیرانتفاعی سجاد خوندم با معدل 15 و فعلن ترم یک ارشد برق کنترل شاهرود هستم برای دانشگاه امریکایی حداقل چه نمره gre باید بگیرم و کدوم قسمت gre مهم هست برای این دانشگاه ها چون من از یکی شنیدم که نمره قسمت ریاضی gre مهم تر هست برای اونها نسبت به قسمت verbal چون من قسمت verbal برام سخته ولی قسمت ریاضیش اسونه خیلی ممنونم که راهنماییم کنید

[برش] محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه - nox - 14-01-2014

دوستان یه سوال تقریبا کلی دارم...  می‌شه راهنمایی‌ کنید که با تافل ۸۴ و GRE کوانت ۱۵۷ و وربال ۱۴۳ شانسی واسه پذیرش بدون فاند می‌مونه ؟
الیته با احتساب معدل متوسط و سابقه کار

RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه - Torkan - 14-01-2014

(14-01-2014, 12:54 PM)'nox' نوشته: دوستان یه سوال تقریبا کلی دارم...  می‌شه راهنمایی‌ کنید که با تافل ۸۴ و GRE کوانت ۱۵۷ و وربال ۱۴۳ شانسی واسه پذیرش بدون فاند می‌مونه ؟
الیته با احتساب معدل متوسط و سابقه کار

سلام
معدل متوسط مثلا چند؟ رشتتون رو هم نفرمودین؟
بله میشه قطعا بدون فاند اگه بخواین ولی خوب انتظارتون هم باید به جا باشه از رنک و اعتبار دانشگاه...
جی ار ایتون یکم بالا بود میتونستم بگم حتی تو دانشگاههای رنک 150 تا 250 هم تو امریکا امتحان بکنید ولی متاسفانه نمرتون زیاد بالا نیست.
اگه مساله هزینه ندارید مشکلی هم ندارید.

RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه - nox - 14-01-2014

(14-01-2014, 01:18 PM)'Charming' نوشته:
سلام
معدل متوسط مثلا چند؟ رشتتون رو هم نفرمودین؟
بله میشه قطعا بدون فاند اگه بخواین ولی خوب انتظارتون هم باید به جا باشه از رنک و اعتبار دانشگاه...
جی ار ایتون یکم بالا بود میتونستم بگم حتی تو دانشگاههای رنک 150 تا 250 هم تو امریکا امتحان بکنید ولی متاسفانه نمرتون زیاد بالا نیست.
اگه مساله هزینه ندارید مشکلی هم ندارید.

معادله ۱۵/۵ و رشتهٔ کامپیوتر... البته برای مستر..

یه سوال دیگه هم اینکه می‌فرمائید رنک بین ۱۵۰ تا ۲۵۰... من این رنکینگ رو از کجا می‌تونم ببینمم؟

RE: محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه - Torkan - 14-01-2014

(14-01-2014, 01:49 PM)'nox' نوشته:
معادله ۱۵/۵ و رشتهٔ کامپیوتر... البته برای مستر..

منظورتون اینه که برا مستر میرید؟ درسته؟
خوب مستر که فاند سخت میدن کلا به رزومه هم زیاد ربطی نداره...
من جای شما باشم یکبار دیگه رو جی ار ای وقت میذارم یکم میبرمش بالا...بعد دانشگاههایی که مینیموم تافلش به شما میخوره رو از رنک های مختلف 100 به بعد اپلای میکنم به نظرم میتونین پذیرش بگیرین اگه زرنگی کنین حتی از دانشگاههای متوسط رنک 200 و بالاتر
دقت کنید منظور من دانشگاههای داخل امریکا هستند نه رنک جهانی.
در ضمن دقت کنید گفتن رنک فقط به این خاطر هست که دستتون بیاد محدوده دانشگاههایی که میخواید اپلای کنید وگرنه انچنان هم نمیشه بهش دل بست.
واسه دیدن نظرات راجع به رنک به اینجا و  اینجا برید:

و سوال خاصی هم داشتید همونجا بپرسید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ahmadpashaei - 14-01-2014

(13-01-2014, 09:24 PM)'sara ahmadi' نوشته: با سلام من دانشجوی ارشد برق کنترل هستم در دانشگاه شاهرود تصمیم دارم برای دکترا از یکی از دانشگاه های امریکا اپلای کنم این که چه دانشگاهی رو انتخاب کنم برام سواله لطفا من را راهنمایی کنید من لیسانسم را در دانشگاه غیرانتفاعی سجاد خوندم با معدل 15 و فعلن ترم یک ارشد برق کنترل شاهرود هستم برای دانشگاه امریکایی حداقل چه نمره gre باید بگیرم و کدوم قسمت gre مهم هست برای این دانشگاه ها چون من از یکی شنیدم که نمره قسمت ریاضی gre مهم تر هست برای اونها نسبت به قسمت verbal چون من قسمت verbal برام سخته ولی قسمت ریاضیش اسونه خیلی ممنونم که راهنماییم کنید

عضویتتون رو تبریک میگم. راستش gre بعد از معدل تقریبا مهمترین معیاره و هر سه بخششم مهمه.سعی کنید مجموع بالای 320 داشته باشید.معدل لیسانستون کمی پایینه و باید با مقاله و gre و سایر مدارک مثل sop , recomهای خوب جبران کنید.حداقلی برای gre معمولا نیست ولی اگر قاند می خواین باید نمره خوبی داشته باشین.