آکادمیا کافه
راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81)

راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف - faeze23 - 13-05-2015

سلام بر دوستان عزیز
با اجازه مدیران محترم چون تاپیکی در این مورد پیدا نکردم موضوع ایجاد کردم، چنانچه موضوع با تاپیک خاصی مرتبط هست ممنون میشم زحمت انتقال پست رو بکشید.
با توجه به وضع اقتصادی ایران و قیمت دلار و یورو یک سوال برام ایجاد شد که شاید سوال بقیه دوستانی که قراره از ایران با هزینه شخصی برن هم باشه ممنون میشم دوستانی که اطلاعی یا تجربه دارند توضیح بدهند.

اگر بحث فول فاند شدن رو حذف کنیم،تا جاییکه من اطلاعات دارم برای مقطع ارشد تحصیل در برخی کشورهای اروپایی مثل آلمان رایگان هست که فقط هزینه زندگی با دانشجو هست که طبق اماری که من از دوستان گرفتم مینیمم هزینه 600 یورو در ماه می باشد و امکان بورس و فاند ضعیف هست.
برخی کشورهای اروپا هم نظیر ایتالیا که امکان دریافت بورس ها زیاده مثل بورس گلد،سیلور یا استانی بازهم تمام هزینه ها پوشش داده نمیشه و نیاز به هزینه شخصی هست که حدو 400-500 یورو هزینه با فرد هست
در امریکا و کانادا هم اگر فرد بتونه فاند بگیره از دانشگاه که هزینه تحصیل رو پوشش بده یا کار پاره وقتی پیدا کنه بازهم ماهیانه حدود 700-800 دلار نیاز به هزینه شخصی داره [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

با این تفاسیر عملا هزینه تحصیل در اروپا و کانادا با توجه به تفاوت قیمت یورو و دلار تقریبا یکسان هست...در صورتیکه فرد یکی از معیارهای کار یا فاند رو داشته باشه؟؟!! اگر اطلاعات من اشتباه هست یا غیره دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند که از نظر اقتصادی کدوم کشور مقرون به صرفه تر هست یا امکان پوشش بیشتری بر هزینه ها مقدور هست مثل امکان کار با تحصیل و ...
با سپاس فراوان

RE: راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف - Babak - 15-05-2015

در مورد امریکا و کانادا که من اطلاعاتم بیشتره، ارزیابی شما تقریبا درسته. می‌گم «تقریبا» چون یک قسمت بزرگ از هزینه زندگی، هزینه مسکنه و این هزینه بستگی به شهری که درش زندگی می‌کنید بسیار متغیره. و البته فرض مهمی که کردید اینه که دانشگاه به شما فاندی بده که شهریه رو پوشش بده، در غیر این صورت دانشگاه‌های امریکا اغلب شهریه بسیار بالایی دارند.
یک مطلب دیگه‌ای که باید در نظر داشت اینه که در امریکا با ویزای دانشجویی در طول سال تحصیلی نمی‌تونید خارج از دانشگاه کار کنید و فقط در تابستان‌ها می‌تونید به کارآموزی برید و باید کارتون مربوط به رشته تحصیلی‌ای که می‌خونید باشه.
در نتیجه اگر فرض رو بر نداشتن فاند بگذاریم، احتمالا دانشگاه‌های امریکا از نظر هزینه نسبت به اروپا گزینه‌های خیلی خوبی نیستند.

RE: راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف - faeze23 - 15-05-2015

(15-05-2015, 10:26 AM)Babak نوشته: در مورد امریکا و کانادا که من اطلاعاتم بیشتره، ارزیابی شما تقریبا درسته. می‌گم «تقریبا» چون یک قسمت بزرگ از هزینه زندگی، هزینه مسکنه و این هزینه بستگی به شهری که درش زندگی می‌کنید بسیار متغیره. و البته فرض مهمی که کردید اینه که دانشگاه به شما فاندی بده که شهریه رو پوشش بده، در غیر این صورت دانشگاه‌های امریکا اغلب شهریه بسیار بالایی دارند.
یک مطلب دیگه‌ای که باید در نظر داشت اینه که در امریکا با ویزای دانشجویی در طول سال تحصیلی نمی‌تونید خارج از دانشگاه کار کنید و فقط در تابستان‌ها می‌تونید به کارآموزی برید و باید کارتون مربوط به رشته تحصیلی‌ای که می‌خونید باشه.
در نتیجه اگر فرض رو بر نداشتن فاند بگذاریم، احتمالا دانشگاه‌های امریکا از نظر هزینه نسبت به اروپا گزینه‌های خیلی خوبی نیستند.

بسیار متشکر از پاسخ شما دوست گرامی.
بله فرض من بر داشتن فاندی با پوشش حدود۵۰% هزینه هاست که فرد نهایتا باید ساپورت مالی از ایران داشته باشه
این مطلب در مورد کار دانشجویی صرفا مربوط به امریکاست یا کانادا هم به همین منوال هست؟؟

RE: راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف - rainbow trout - 19-05-2015

با تمام این اوصاف کدوم کشورها را پیشنهاد میدید که هزینه کمتری بخواد؟

RE: راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف - faeze23 - 19-05-2015

راستش تا جاییکه من متوجه شدم اگر به فاندگرفتن و بورس خوب امیدی ندارید از نظر رزومه تون منظورمه,کشورهای رایگان مثل المان و فنلاند و ...
اگر امکان گرفتن فاند رو دارید و بورس خوبی میتونید بگیرید با توجه به رزومه تون زیاد تفاوتی نمیکنه امریکا یا اروپا.
بازهم دوستان صاحب نظر که تجربه دارند راهنمایی کنند شاید گزینه های دیگری هم باشه

RE: راهنمایی در مورد مقایسه هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف - Atlantis - 14-03-2016

با سلام

مقایسه هزینه زندگی در شهرهای مختلف جهان را در این لینک ببینید:

Worldwide cost of living survey