![]() |
مسائل مرتبط با CIIP - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84) +----- موضوع: مسائل مرتبط با CIIP (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-CIIP) |
مسائل مرتبط با CIIP - Andre - 17-10-2014 ?What is CIIP (Canadian Immigrant Integration Program (CIIP Partners for Newcomer Success Immigration is vital to Canada’s population growth and economic prosperity. Yet, while demand for their skills grows, many highly competent newcomers to Canada remain underemployed. To address this problem, the Government of Canada funded theColleges and Institutes Canada to develop and implement the Canadian Immigrant Integration Program (CIIP) which prepares newcomers for economic integration while still in their country of origin. Launched as a pilot project in 2007, CIIP is now a four-year program (2010-2014) that is funded by Citizenship and Immigration Canada (CIC). CIIP provides free pre-departure orientation to all economic class candidates, their spouses and adult dependants, while they are still overseas during the final stages of the immigration process. CIIP helps immigrants prepare for economic success by providing information, planning and online support through partners in Canada. CIIP offices are located in China, India, Philippines and the United Kingdom and services are available in additional service delivery locations. Click here to get a complete list of CIIP service delivery locations.
Reference: newcomersuccess.ca [برش] کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - m_ashari2 - 15-05-2015 پاریس توجه به این موضوع نداره که ما سکته میکنیم؟ الان دیدم یه ایمیل ازش اومده، با خودم گفتم پاس ریکوئست شدم. بازش که کردم متوجه شدم دارن تشویقم میکنن CIIP شرکت کنم. من زمانم جلسات آنلاینم رو هم با CIIP رزرو کردم قبلا، پاس ریکوئست رو بفرستید آخه از استرس خفه شدیم. RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - mahtab00 - 15-05-2015 (15-05-2015, 07:27 PM)'m_ashari2' نوشته: پاریس توجه به این موضوع نداره که ما سکته میکنیم؟ الان دیدم یه ایمیل ازش اومده، با خودم گفتم پاس ریکوئست شدم. بازش که کردم متوجه شدم دارن تشویقم میکنن CIIP شرکت کنم. من زمانم رو هم با CIIP رزرو کردم قبلا، پاس ریکوئست رو بفرستید آخه از استرس خفه شدیم. برای منم اومد فشارم افتاد
RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - mld.slh - 15-05-2015 (15-05-2015, 07:27 PM)'m_ashari2' نوشته: پاریس توجه به این موضوع نداره که ما سکته میکنیم؟ الان دیدم یه ایمیل ازش اومده، با خودم گفتم پاس ریکوئست شدم. بازش که کردم متوجه شدم دارن تشویقم میکنن CIIP شرکت کنم. من زمانم رو هم با CIIP رزرو کردم قبلا، پاس ریکوئست رو بفرستید آخه از استرس خفه شدیم. برای منم بیست دقیقه پیش این ایمیل اومده! یعنی قلبم رفت تو دهنم! رفتم پایین اسم پاس ریکویست ندیدم گفتم هیچی! ریجکت شدیم! این ایمیل نمیتونه نشونه ی چیزی باشه؟ برای کسایی که پاس ریکویست شدن قبلن این ایمیل نرفته بوده؟
RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - dani2020 - 15-05-2015 (15-05-2015, 07:27 PM)'m_ashari2' نوشته: پاریس توجه به این موضوع نداره که ما سکته میکنیم؟ الان دیدم یه ایمیل ازش اومده، با خودم گفتم پاس ریکوئست شدم. بازش که کردم متوجه شدم دارن تشویقم میکنن CIIP شرکت کنم. من زمانم رو هم با CIIP رزرو کردم قبلا، پاس ریکوئست رو بفرستید آخه از استرس خفه شدیم. آره واسه منم الان اومد ، چکار باید بکنیم ، شرکت نکردنش روی پروسه تاثیر میگذاره یا نه ؟ و اینکه این ایمیل واسه چه کسایی ارسال شده ؟ میتونه معنی خاصی داشته باشه ؟ RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - m_ashari2 - 15-05-2015 CIIP یه ارگانیه که بودجه از دولت کانادا میگیره تا مهاجرها رو قبل از ورودشون به خاک کانادا برای زندگی و کار در کانادا آماده کنه. کاری هم که میکنه به این صورته که اول یه جلسه عمومی آنلاین برگزار میکنه در حد 6 ساعت و بعدش یه جلسه خصوصی آنلاین در حد یک الی دو ساعت تا شما و همسرتون رو با مسائل کلی و مسائل خاص آشنا کنه و به سوالاتتون بخصوص در زمینه کاریابی پاسخ بده. من حدود 2 ماه پیش براش اقدام کردم که یکی دو هفته پیش بالاخره یه جا برام رزرو کردن برای دو ماه دیگه. حدود 4 ماه از زمان اقدام تا زمان جای رزرو شده برای من فاصله بود که اگر میخواهید الان اقدام کنید باید این موضوع رو در نظر بگیرید. بخصوص الان که اینطوری هم تبلیغش کردن فکر کنم تقاضا بره بالا و ممکنه با فاصله زمانی بیشتر براتون رزرو کنن. از دست دادن یا شرکت کردن توی این برنامه هم هیچ تاثیری توی روند پرونده مهاجرت نداره. RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - Shahram86 - 15-05-2015 (15-05-2015, 07:27 PM)m_ashari2 نوشته: پاریس توجه به این موضوع نداره که ما سکته میکنیم؟ الان دیدم یه ایمیل ازش اومده، با خودم گفتم پاس ریکوئست شدم. بازش که کردم متوجه شدم دارن تشویقم میکنن CIIP شرکت کنم. من زمانم رو هم با CIIP رزرو کردم قبلا، پاس ریکوئست رو بفرستید آخه از استرس خفه شدیم. سلام دوستان براي ما هم اومد اين ايميل و يك چيز ديگه در خصوص كلاس هاي حضوريش هست كه چهار جا بيشتر نداره بعد از كلاس هاي آنلاين بايد حضوريم بريم يا نه ؟ و اينكه اين براي همه اومده يا براي يكسري از دوستان؟ RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - amir2023 - 15-05-2015 البته این ایمیل یک نکته جالبه دیگه هم داره و اون اینه که در متن ایمیل نوشته: [size=11.0pt]You, your spouse and your adult dependents become eligible to participate in CIIP when completing the application process for a Canadian immigration visa, usually at the stage where you have been requested to undergo your medical examinations, and security and background checks have been initiated.[/size] که به این معنیه که چک سکوریتیه کسانی که این ایمیلو دریافت کردن احتمالاً تازه شروع شده که شاید به این معنی باشه که ماها مدارکمون دیگه نقصی نداشته. البته این حدس منه. دوستان پر تجربه تر نظر بدهند ممنون میشیم. RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - m_ashari2 - 15-05-2015 (15-05-2015, 08:43 PM)'amir2023' نوشته: البته این ایمیل یک نکته جالبه دیگه هم داره و اون اینه که در متن ایمیل نوشته: به نظر من ربطی نداره و صرفا از حدود زمان مناسب برای اقدام برای CIIP حرف زده. این رو هم ببین:
Please be aware that being eligible for, or participating in an orientation session, is not a guarantee or an indicator that your immigration application will be successful or that you will receive an immigrant visa. به علاوه یه متنی مشابه این رو توی سایت خود CIIP هم دارن. RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - amaleki - 15-05-2015 برای منم ایمیل ciip اومد سکته کردم. آخه من فقط فایل نامبر گرفتم و منتظر ایمیل آپدیت و مدیکالم. سکته کردم. مثه اینکه معمولا برای کسایی که منتظر پاس ریواس هستن اومده؟ آیا برای من معنی خاصی داره؟ آیا به نظرتون من الان اقدم کنم؟ زود نیست؟؟؟؟ راهنمایی کنید |