آکادمیا کافه
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-RA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - Babak - 04-01-2011

تماس گرفتن با استادها یکی از عوامل مؤثر در گرفتن پذیرش در مقاطع بالاتر از کارشناسی ( Graduate Level) و همچنین دریافت بورس‌های تحصیلی (Fund) به خصوص RA:Research Assistantship است. معمولا نام استادها در وب‌سایت دانشکده‌ها وجود دارد و بسیاری از استادان دارای صفحات وب برروی وب‌سایت دانشگاه هستند. برای تماس گرفتن با استاد‌ها به وب‌سایت‌هایشان مراجعه کنید. به استادهایی که زمینه‌ی کاریشان مورد علاقه شماست ایمیل بزنید و خلاصه‌ای از سوابق کاری خود را در حد چند جمله بیان کنید و بپرسید که آیا موقعیت خالی برای گرفتن دانشجوی جدید دارند یا خیر. شانس شما در گرفتن پذیرش معمولا وقتی بیشتر می‌شود که شما تجربه‌ی انجام پروژه‌ای مرتبط با زمینه کاری استاد را داشته باشید.

بعضی از استادها ممکن است فاند کافی برای دانشجویان جدید نداشته باشند. از آنجا که تعداد استادها زیاد است و تماس با آنها وقت زیادی می‌گیرد، بهتر است که با استادهایی که فاند دارند تماس بگیرید، اما یافتن این مساله ساده نیست. اگر دوستانی در دانشگاه مقصد دارید با دوستانتان تماس بگیرید و بپرسید که کدام یک از استادان فاند دارند. همچنین بعضی از استادها روی صفحات سایت خودشان می‌نویسند که به دنبال دانشجوی جدید هستند. تقریبا تمام استادانی که به دنبال دانشجوی جدید هستند فاند هم دارند. سعی کنید تمرکز خود را بر روی این استادهایی که فاند دارند قرار دهید، اما اگر نتوانستید از داشتن فاند استاد اطلاع پیدا کنید، می‌توانید با استادها تماس بگیرید و ببینید که آیا مایل به گرفتن دانشجوی جدید هستند یا خیر. با پرسیدن این سوال استادها معمولا به شما خواهند گفت که آیا امکان دادن فاند به شما را دارند یا خیر.

در متن ایمیل‌هایی که می‌زنید، حتما از تجربیات کاری خود که مرتبط با زمینه تحقیقاتی استاد است بنویسید. توصیه می‌شود که اگر وقت دارید نگاهی به مقالات اخیر استاد هم بیاندازید و در ایمیل بگوید که با چه قسمت‌هایی از کار آشنا هستید. شانس گرفتن پذیرش شما بالاتر خواهد رفت در صورتی که ایده‌ای برای ادامه کار یا بهبود آن داشته باشید، یا حتی اگر یک سوال خوب در مورد کار بپرسید، اما در مورد سوال کردن زیاده‌روی نکنید و سوال‌های متداول نپرسید.
اگر پذیرش گرفته‌اید، اما فاند ندارید و با استادها برای گرفتن فاند مکاتبه می‌کنید حتما در متن ایمیل بنویسید که پذیرش گرفته‌اید. ضمنا حتما رزومه‌تان را هم به ایمیل پیوست کنید.

در تماس با استادها حتما این نکات را به خاطر داشته باشید:
  • به استاد‌هایی که واقعا به زمینه کاریشان علاقمند هستید ایمیل بزنید و از فرستادن ایمیل به استادهایی که زمینه کاریشان هیچ ربطی به هم ندارد خودداری کنید. استادهای یک دانشکده با هم ارتباط دارند و ممکن است متوجه بشوند که شما به همه ایمیل زده‌اید و فقط هدفتان این است که به هر قیمتی که شده است پذیرش بگیرید.
  • استادها در فصل پذیرش تعداد بسیار زیادی ایمیل از دانشجوها دریافت می‌کنند و معمولا فرصت کافی برای خواندن همه ایمیل‌ها را ندارند و حتی استاد‌هایی که به دنبال دانشجو هستند ترجیح می‌دهند بیشتر از یک دقیقه برای خواندن ایمیل شما وقت نگذارند. در نتیجه ایمیل را طوری بنویسید که استاد بتواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن با تجربیات شما آشنا بشود.
  • سعی کنید در subject ایمیل به طور صریح به موضوع کاری استاد اشاره کنید و تنها به گفتن این که به زمینه کاری استاد علاقمندید اکتفا نکنید. برای مثال فرض کنید که استاد مورد نظر در زمینه Operating Systems کار می‌کند. Interested in doing research on Operating Systems می‌تواند subject خوبی باشد. در حالی که Interested in your field of research یا PhD Student یا عناوین کلی‌ای مثل این‌ها، مناسب نیست. اگر subject ای که برای ایمیل خود انتخاب کرده‌اید را بدون تغییر می‌توانید به استادهای مختلف ارسال کنید، بدانید که احتمالا subject خوبی انتخاب نکرده‌اید.
  • برای نوشتن ایمیل، از ساختارهای نگارش نامه رسمی استفاده کنید که شامل چهار بخش است: ۱. معرفی خود ۲. بیان علاقمندی و تجربیات ۳. بیان درخواست خود از استاد ۴. تشکر و قدردانی از استاد
  • دریافت نکردن پاسخ از استادها امری کاملا طبیعی است. در صورت عدم دریافت پاسخ به هیچ وجه دلسرد نشوید و با پشت کار به مکاتبه خود ادامه دهید.

زمان مناسب برای مکاتبه با استادها
در اغلب دانشگاه‌ها دانشجویان حداقل شش ماه قبل از شروع سال تحصیلی جدید انتخاب شده‌اند. در نتیجه بازه زمانی ۶ الی ۱۲ ماه قبل از شروع سال تحصیلی جدید بهترین زمان مکاتبه با استادهاست، اما به طور قطع نمی‌توان گفت که چه زمانی در این بازه شش ماهه بهترین زمان است.
برخی معتقدند که اگر تماس با استادها را قبل از مهر ماه شروع کنید شانس این که استادها ایمیل شما را پاسخ دهند بیشتر است، چرا که ترافیک ایمیل‌ها در مهر و آبان بیشتر می‌شود.
آنچه که مسلم است، این است که برای گرفتن پذیرش، تماس با استادان بسیار مهم است و شما حتی اگر جوابی از استادها دریافت نکنید، شانس گرفتن پذیرش و فاند خود را با تماس گرفتن با استادها بالا خواهید برد.

==========================
سایر پست‌های مهم و خلاصه مطالب:

روش‌های دیگر پیدا کردن استاد مناسب در پست‌های شماره ۶۰ ، ۶۱ و ۶۲ توضیح داده شده است.
==========================


RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - AVA - 09-04-2011

سلام دوستان

در مورد پروسه تماس با اساتید و رعایت نکات مهم در این زمینه مطالب مفیدی در اینجا و اینجا نوشته شده که توصیه می کنم حتما مطالعه کنید.

موفق باشید


RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ice - 11-04-2011

(09-04-2011, 04:17 PM)AVA نوشته: سلام دوستان

در مورد پروسه تماس با اساتید و رعایت نکات مهم در این زمینه مطالب مفیدی در اینجا و اینجا نوشته شده که توصیه می کنم حتما مطالعه کنید.

موفق باشید

سلام AVA عزیز
ممنون از این لینک ها. موقع خواندن آنها دو تا سوال برای من پیش آمد. در بخش کارهایی که نباید انجام بدیم ذکر نمرات/معدل و پیوند زدن هر گونه اطلاعات دیگر قرار دارد.
آیا چنین موردی همه جا صدق می کند یا رشته های خاصی را در بر می گیرد. و آیا بدین معنا است که در صورت عدم درخواست استاد در صفحه اصلی خودش نباید رزومه را هم به ایمیل متصل کنیم.
سپاس


RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - AVA - 11-04-2011

(11-04-2011, 03:01 PM)ice نوشته: سلام AVA عزیز
ممنون از این لینک ها. موقع خواندن آنها دو تا سوال برای من پیش آمد. در بخش کارهایی که نباید انجام بدیم ذکر نمرات/معدل و پیوند زدن هر گونه اطلاعات دیگر قرار دارد.
آیا چنین موردی همه جا صدق می کند یا رشته های خاصی را در بر می گیرد. و آیا بدین معنا است که در صورت عدم درخواست استاد در صفحه اصلی خودش نباید رزومه را هم به ایمیل متصل کنیم.
سپاس
معمولا در اولین ایمیل به استاد مورد نظر اون چیزی که متداول هست و دوستان توصیه می کنند اینه که نامه کوتاه و منسجمی که شامل معرفی مختصر خودتون، صحبت در مورد گرایش تحقیقاتی استاد و همسو بودن علاقه و سابقه کاری و تحقیقاتی شما ( با اشاره مختصری به آن ) و درخواست استاد برای بررسی شرایط شما هست نوشته بشه و نمرات زبان و معدل در بخش مربوطه در رزومه آورده بشه. این رزمه در اولین ایمیل ضمیمه خواهدشد. به همین دلیل نیازی نیست که در متن ایمیل به این موارد اشاره شود. فکر می کنم بهترین کار اینه که قبل از ارسال ایمیل به استاد صفحه او رو و همچنین صفحه مربوط به اپلای دانشجویان خارجی رو مطالعه کنید. موردی که استاد مذکور در توصیه خودش ذکر کرده عمومیت نداره.



RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Mehrana - 16-04-2011

لطفا راهنمایی کنید:

برای گرفتنRAباید قبلا کارهای تحقیقاتی داشته باشیم؟



RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - AVA - 16-04-2011

(16-04-2011, 04:01 PM)Mehrana نوشته: لطفا راهنمایی کنید:

برای گرفتنRAباید قبلا کارهای تحقیقاتی داشته باشیم؟

کلا داشتن سابقه پژوهش در رزومه، احتمال گرفتن پذیرش رو زیاد می کنه. داشتن سابقه تحقیقاتی مخصوصا در رشته های مهندسی می تونه به استاد کمک کنه تا تصمیم بگیره به شما پذیرش بده و بخشی از اعتباری که ممکنه از صنعت گرفته باشه رو با خیال راحت در ازای انجام بخشی از کار ( پژوهشی) به شما بده. البته در بعضی رشته ها مثلا رشته های علوم انسانی بیشتر به دانشجو TA داده میشه تا RA



RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 19-08-2011

درود

آیا لازمه که در ای میل اول رزومه هم الصاق بشه؟

این در مورد graduate advisor ها هم صادقه؟معمولا افرادی که برای این پست انتخاب میشن یکی از استادهای اون دپارتمان هست ولی خوب چون می بینم که نوشته برای اطلاعات بیشتر با فلانی تماس بگیرید فکر کردم نیازی به ارسال رزومه نیست

مثلا در مورد خودم برای یه دانشگاه به graduate advisor ای میل زدم(البته هنوز جوابی نگرفتم) 1- تاریخ دقیق ددلاینش مشخص نبود برای سال 2012(در حالیکه که خوب باید الانا بزنن تو صفحه هاشون) 2 - زمینه ای که مورد علاقم بود در زمینه های کاری اساتید اون دپارتمان ندیدم و ازش پرسیدم من چنین کاری داری می کنم و فلان و بهمان ولی در research themes هاتون نمی بینم...آیا کسی رو می شناسی و اینها....من در ای میل مختصری از خودم گفتم و تقریبا ساختاری شبیه ساختار ارائه شده بابک نوشتم...

حالا ما در اینجور موارد هم باید رزومه رو الصاق کنیم؟



RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 19-08-2011

یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که وقتی ما تازه سال اول فوقمون رو تموم کردیم و داریم وارد سال دوممون میشیم چجوری میشه برای گرفتن پذیرش در دکترا در حالیکه عموما در لیسانس کار تحقیقاتی انجام ندادیم(نمی دونم میشه مثلا پروژه ی لیسانس رو که برای من 5 ماه طول کشید و به دلیل اینکه مجبور بودم به دانشگاه برم شروع سال تحصیلی و خوب نشد کامل ترش کرد رو میشه گفت یا نه) و همچنین در سال اول که همش کورس داریم و این کورس تا ژانویه هم ادامه داره، اساتید مورد نظرو متقاعد کرد؟

خوب اگر فکرهایی که برای تز ارشدمون داریم رو بخایم از ابتدای سال دوم عملی کنیم مسلما با توجه به ددلاین ها که اکثرا تا ژانویه هست نمیشه اون طور که باید و شاید تحقیقاتمون رو به نتیجه برسونیم و مقاله ای بدیم....

در این صورت آیا راهکاری هست؟مثلا اینکه بگی دارم شروع می کنم و احتمالا تا تاریخ فلان تمام می کنم...خودم فکر می کنم این تصور خوبی برای دانشجو نیست که استاد ببینه دانشجویی تازه میخاد وارد اون موضوع بشه یا مثلا کورس های مشابه اون موضوع رو هنوز نداشته

حالا تازه هم بخای جی ار ای بدی و نمره ی زبانتم که آنچنان جالب نیست و انقضاش داره تموم بشه هم اضافه میشه!

با سپاس



RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Faraz - 19-08-2011

همایون عزیز
اساتید به خوبی از شرایط اگاه هستند و اوضاع تمام دانشجو ها مثل هم است.اکثر افراد در اوایل سال دوم مستر برای دکترا اقدام می کنند و امتحاناتشون رو در تابستون بین دو سال مستر یا پاییز سال دوم می دهند.در تماس با اساتید شما رزومه خود و فیلد کاری خودتون رو می فرستید و نهایتا یک پروپوزال از کاری که می خواهید در دوره دکترا انجام دهید نه کل پایان نامه دوره مستر را.ذکر این موضوع که در چه تاریخی درستون تمام خواهد شد احتمالا برای گرفتن پذیرش کافی خواهد بود چون سایر کسانی که بدون فاصله انداختن بین درس هاشون برای دکترا اقدام می کنند شرایطی مانند شما دارند.



RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 19-08-2011

(19-08-2011, 07:12 PM)Faraz نوشته: همایون عزیز
اساتید به خوبی از شرایط اگاه هستند و اوضاع تمام دانشجو ها مثل هم است.اکثر افراد در اوایل سال دوم مستر برای دکترا اقدام می کنند و امتحاناتشون رو در تابستون بین دو سال مستر یا پاییز سال دوم می دهند.در تماس با اساتید شما رزومه خود و فیلد کاری خودتون رو می فرستید و نهایتا یک پروپوزال از کاری که می خواهید در دوره دکترا انجام دهید نه کل پایان نامه دوره مستر را.ذکر این موضوع که در چه تاریخی درستون تمام خواهد شد احتمالا برای گرفتن پذیرش کافی خواهد بود چون سایر کسانی که بدون فاصله انداختن بین درس هاشون برای دکترا اقدام می کنند شرایطی مانند شما دارند.


فراز جان

در مورد جمله ی اولت درست ولی کلا قضیه شکل دیگری است...اساتید خیلی کم به شرایط دانشجوها اشراف دارن!مثلا اساتید فکر نمی کنن که مثلا نمرات افرادی که با هم فرق می کنه چه فاکتورهایی باعثش شده...همیشه مثل ضرب المثل معروف عقلشون به چشمشونه!حالا نمرات رو ادامه بده تا هزار تای چیز دیگه Tongue

در مورد امتحانات منظورتو نفهمیدم...خوب برای امتحانات کورس های سال دوم رو که نمیشه بین تابستون امتحان داد که Huh



منظورم بیشتر این بود که هنگامی که من نوعی هنوز هیچ فرصتی نشده که تحقیقی، پروژه ای شروع کنم چجوری می تونم متقاعد کنم استاد مورد نظر که واجد شرایط اون پوزیشن یا هر شکل نوع دیگر هستم؟



در ضمن منظورم تاریخ احتمالی پایان کردن درس نبود،گرچه اون هم اشاره ی خوبی است ولی بیشتر افراد زودتر از موعد مقرر تمام می کنن...منظورم اشاره به شروع و پایان اون تز هست که بعد از اون تازه میرسه نوبت به ارائه ی مقاله...چون طبیعتا نوشتن مقاله در حین کار اون هم در سطح ارشد کار راحتی نیست....



از مجموع سخنانت برداشتم این بود که یه پروپزال که می تونه به شکل sop یا هر چیز دیگری باشه و رزومه(حتی متوسط) در کنار هم راهگشا باشه Idea

سپاس