آکادمیا کافه
خرید تلفن همراه در امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: خرید تلفن همراه در امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5

خرید تلفن همراه در امریکا - Babak - 20-03-2011

در کشور آمریکا شرکت‌های مختلفی سرویس‌های تلفن همراه (Cell Phone) را ارائه می‌دهند. قیمت و کیفیت خدمات این شرکت‌ها یکسان نیست و بسته به میزان مبلغی که مایلید هزینه کنید، گزینه‌های مختلفی وجود دارد. ارائه دهندگانِ اصلیِ خدمات تلفن همراه در آمریکا عبارتند از T-Mobile، at&t، Verizon و Sprint. شاید به طور کلی بتوان گفت که T-Mobile مقرون به صرفه‌ترین خدمات و Verizon بهترین کیفیت را از جهت پوشش سیگنال ارائه می‌دهد.

اغلب دانشجویان مایلند که هزینه‌های خود را به حداقل برسانند تا بتوانند با حقوق دانشجویی زندگی مناسبی داشته باشند. در صورتی که شما هم جزو این افراد هستید می‌توانید با پرداخت ماهیانه حدود ۴۰ دلار از T-Mobile سرویسی بگیرید که شامل ۵۰۰ دقیقه مکالمه در روزهای عادی و مکالمه‌ی نامحدود بعد از ساعت ۹ شب و آخر هفته‌ها (شنبه و یکشنبه) است و در صورت عقد قرارداد دو ساله گوشی مجانی نیز دریافت خواهید کرد. در صورتی که با تلفن همراه خود بیش از ۳۰۰ دقیقه در ماه صحبت نمی‌کنید، می‌توانید از تلفن‌های پیش‌پرداخت شده (Prepaid) این شرکت استفاده نمایید. هزینه مکالمه با تلفن‌های پیش پرداخت شرکت T-Mobile بسته به مبلغ پیش خرید متفاوت است. در صورت خرید کارت ۱۰۰ دلاری برای تلفن‌های پیش‌پرداخت، به ازاء هر دقیقه مکالمه ۱۰ سنت از اعتبار شما کاسته می‌شود و اعتبار پرداختی شما تا یکسال معتبر خواهد بود. در صورت خریدِ مجددِ اعتبار قبل از سپری شدن یکسال، باقیمانده‌ی اعتبار شما به سال آینده منتقل می‌شود.

چنانچه مایل به پرداخت هزینه‌ی بیشتر و دریافت خدمات بهتر هستید می‌توانید به شرکت Verizon مراجعه کنید و از این شرکت خدمات بگیرید. Verizon پوشش سیگنال بسیار خوبی در اغلب نقاط امریکا دارد.
شرکت at&t بزرگ‌ترین (نه لزوما بهترین) ارائه کننده خدمات تلفن همراه در امریکا است.
استفاده از خدمات شرکت Sprint چندان توصیه نمی‌شود،‌ زیرا این شرکت مشکلات زیادی از نظر پوشش سیگنال و کیفیت خدمات دارد.

چنانچه مایلید به اینترنت و ایمیل بر روی گوشی خود دسترسی داشته باشید، می‌توانید سرویس‌های مربوطه را از تمام شرکت‌های معرفی شده در بالا دریافت کنید. اگر مایل به خرید iPhone هستید باید هزینه بیشتری بپردازید. در امریکا فقط شرکت‌های at&t و Verizon هستند که گوشی iPhone را می‌فروشند. هزینه خرید ارزان‌ترین نوع iPhone مبلغ ۲۰۰ دلار با قرارداد دو ساله دریافت خدمات است. هزینه ماهیانه‌ی خدمات دیتا متغیر است. شرکت at&t در تاریخی که این پست نوشته شده، ۱۵ دلار برای ۲۰۰ مگابایت دیتا در ماه شارژ می‌کند که ارزان‌ترین سرویس دیتای این شرکت برای iPhone محسوب می‌شود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد می‌توانید به وب‌سایت این شرکت مراجعه نمایید.

RE: خرید تلفن همراه در امریکا - ShahdaD - 24-11-2011

بابک عزیز فوق العاده موضوع ارزشمندی است. من در این مورد سوالی برام پیش اومده به طور مثال برای فردی مثل بنده یا سایر دوستانی که به تازگی برای اولین وارد آمریکا میشن و قصد تحصیل رو دارند و قصد هم دارند یک گوشی مناسب از خود بلاد کفر! بگیرند. بهترین گزینه در شرایط حاضر کدوم است؟

آیا بستن قرار داد 2 ساله و برداشتن یک گوشی IPhone از هر کدوم از این شرکت ها عاقلانه است؟

و در صورتی که شما مدت 1 ماه رو در آمریکا نباشید، باز هم مجبور هستید طبق این قراردادها پرداخت ماهیانه داشته باشید؟کلا قرار داد 2 ساله شما رو ملزم به چه کارهایی می کند؟

و مهم تر از اون برای یک دانشجوی تازه وارد که اقدام به خرید گوشی موبایل هم هنوز نکرده شما prepaid رو توصیه میکنید یا سایر گزینه ها رو؟

با سپاس

RE: خرید تلفن همراه در امریکا - Babak - 24-11-2011

قرارداد دو ساله بسته به نوع گوشی می‌تونه متفاوت باشه. برای بعضی از گوشی‌های عادی قرارداد دو ساله یعنی این که شما دو سال از شرکت مورد نظر خدمات بگیری و محدودیت خاصی هم در مورد خدمات وجود نداره و شما ممکنه ارزون‌ترین نوع سرویس رو بگیری. برای گوشی‌های اصطلاحا Smart Phone معمولا غیر از خدمات مکالمه شما باید خدمات دیتا هم به مدت دو سال بگیرید. قیمت خدمات دیتا معمولا از ماهی ۱۵ دلار به بالاست.
در مدت این دو سال، شما چه از گوشی‌تون استفاده بکنید و چه نکنید باید مبلغ ماهیانه رو بپردازید.

در مورد این که آیا از ابتدا iPhone بگیرید یا خیر، باید بگم که بستگی به شرایط مالی‌تون داره. راستش خود من در زمان دانشجویی از خدمات prepaid‌ استفاده می‌کردم تا هزینه‌هام زیاد بالا نره، اما اگر از نظر مالی محدودیت چندانی ندارید می‌تونید iPhone‌ هم بگیرید. فکر می‌کنم برای iPhone باید حداقل ماهی ۷۰ دلار هزینه خدمات بپردازید.

RE: خرید تلفن همراه در امریکا - ShahdaD - 24-11-2011

بابک عزیز با این اواصاف شما برای یک دانشجو که قصد خرید یک گوشی مناسب در امریکا رو داره خرید یک گوشی به صورت جداگانه و استفاده از خدمات pre paid رو مناسب تر میدنید یا بستن چنین قرار دادهای 2 ساله و خرید یک گوشی آیفون؟

سپاس گذارم...

RE: خرید تلفن همراه در امریکا - Babak - 26-11-2011

راستش برای همه نمی‌شه یک نسخه ثابت پیچید و بستگی به مصرف شما داره. اگر در ماه کمتر از ۳۰۰ دقیقه صحبت می‌کنید خدمات prepaid می‌تونه مقرون به صرفه باشه، ولی در صورتی که زیاد با تلفن صحبت می‌کنید بهتره که قرارداد ببندید. در مورد قرارداد هم بستگی به مبلغی که می‌تونید در ماه خرج کنید داره. قطعا iphone می‌تونه خیلی جاها بدرد بخوره، اما حدودا باید ماهی ۳۰ دلار بیشتر بپردازید. اگر این ۳۰ دلار در ماه براتون چندان مهم نیست، به نظرم iPhone انتخاب خوبی هست.

RE: خرید تلفن همراه در امریکا - mahyarelc - 27-11-2011

درود
بابک جان همه چیزو گفت...فقط یک مورد کوچیک
شما میتونید برای آیفون از family plan استفاده کنید؛ به این صورت که چند نفر با هم میگیرین خدمات رو ؛ بعضی موارد بین همه share میشه...هزینه میاد پایین تر
تو وب سایت مربوطه کاملا توضیح داده شده؛ ولی بطور مثال برای share بین 3 نفر ؛ نفری حدودا ماهانه 55 دلار باید ماهیانه پرداخت بشه (این تقریبا مینیمم امکانات هست...200 مگ دیتا ماهانه و 700 دقیقه land call)
اون 200$ ابتدایی هم برای iphone 4s هست..برای iphone 4 میشه 100 دلار
مورد دیگه اینه که شما درصورتیکه credit card نداشته باشید باید مبلغی رو deposit بگذارید

RE: خرید تلفن همراه در امریکا - Student - 04-01-2012

من یک سوال خیلی ابتدائی دارم. الان در آمریکا هنوز کسی از گوشی های ساده جاوا استفاده می کنه؟!! برای یک دانشجو توصیه می شه استفاده از این گوشی ها برای صرفه جویی در هزینه ها؟ مرسی

RE: خرید تلفن همراه در امریکا - Babak - 04-01-2012

(04-01-2012, 09:59 PM)Student نوشته: من یک سوال خیلی ابتدائی دارم. الان در آمریکا هنوز کسی از گوشی های ساده جاوا استفاده می کنه؟!! برای یک دانشجو توصیه می شه استفاده از این گوشی ها برای صرفه جویی در هزینه ها؟ مرسی
بله، من هنوز این گوشی‌های ساده رو تو امریکا زیاد می‌بینم و برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها گوشی‌های مناسبی هستند. البته عملا صرفه‌جویی فقط در هزینه اشتراک ماهیانه خواهد بود و خود گوشی در امریکا قیمتی نداره. شما می‌تونید iPhone 3Gs رو در امریکا با قرارداد دو ساله، رایگان بگیرید ولی هزینه ماهیانه حداقل ۱۵ دلار دیتا رو باید بپردازید. خرید گوشی‌های ساده قدیمی این هزینه ماهیانه دیتا رو از بین خواهد برد.

اپراتورهای تلفن همراه - PAR!SA - 26-05-2012

با سلام خدمت دوستان عزیز
میشه در مورد اینکه کدوم اپراتور از لحاظ هزینه ای مقرون به صرفه هست، یه توضیحی بدید
چون فکر میکنم آمریکا حتی اگه id caller داشته باشی باید یه هزینه جدا بدی و ...
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند
با تشکر

RE: اپراتورهای تلفن همراه - Mike - 26-05-2012

کدوم ایالت؟ بعضی‌ از اپراتور‌ها فقط چنتا
ایالت و پوشش میدند؟
برا گرفتن خط موبیل باید یا قرار دادی استفاده کنید یا پیش پرداختی.مورد اول SSN می‌خواد. مورد دوم رو میرید Walmart اونجا همچی‌ هستش.