آکادمیا کافه
ویزای همسر دانشجو F2 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2)
+----- موضوع: ویزای همسر دانشجو F2 (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88-F2)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

ویزای همسر دانشجو F2 - Babak - 02-02-2011

در صورتی که یکی از زن یا شوهر از امریکا پذیرش گرفته باشند، نفر اصلی باید برای ویزای F1 اقدام کند و برای همسر خود (که پذیرش ندارد) درخواست ویزای F2 کند.
دانشگاه برای هر دو زن و شوهر I-20 صادر می‌کند. I-20 نفر اصلی با I-20 همسر متفاوت است. در صورتی که زن و شوهر همزمان درخواست ویزا کنند داشتن هر دو I-20 موقع مصاحبه لازم است. همچنین موقع ورود به امریکا، همسر نمی‌تواند زودتر از شخص دارنده پذیرش وارد خاک امریکا شود. در نتیجه یا هر دو باید همزمان وارد خاک امریکا شوند یا این که نفر اصلی باید ابتدا وارد شود.

لطفا سایر سوالات خود در مورد درخواست ویزای همسر را در این موضوع مطرح کنید.

RE: ویزای همسر F2 - arman_g_n - 04-03-2012

با سلام

من و همسرم میخواهیم که اقدام به پذیرش آمریکا کنیم

البته با توجه به دوره فرصت مطالعاتی که برای همسرم پیش اومده ، می خواهیم که همسرمF1 و برای خودم F2 اقدام کنیم

حالا سئوالی که برام پیش اومده اینه که برای Bank Statement با توجه به مقداری که دانشگاه آمریکا گفته(حدود 30 میلیون) ، bank statement برای همسرم کافیه یا باید برای خودم هم bank statement را جداگانه باید درخواست کنم؟

ممنون میشم

RE: ویزای همسر F2 - Babak - 05-03-2012

در I-20 یا نامه دیگه‌ای که دانشگاه به شما داده معمولا یک هزینه کل نوشته می‌شه و ریز هزینه‌ها هم هست. در ریز هزینه‌ها یک مورد هم برای همسر و فرزندان هست و اگر این ۳۰ میلیونی که به شما گفته‌اند شامل هزینه زندگی همسر هم می‌شه (که به احتمال خیلی زیاد همین طوره)، شما نیازی به Bank Statement‌ جداگانه نخواهی داشت.

RE: ویزای همسر F2 - sima - 11-03-2012

سلام
من ی سوالی دارم
من قراره با کسی ازدواج کنم
ایشون دانشجو هستن در امریکا
و ما قراره غیابی عقد کنیم
آیا عقد ما مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یا بهتره که من خودم برای گرفتن ویزای تحصیلی اقدام کنم
خواهشا به من کمک کنید و بهترین راه هایی که آشنایی دارینو پیش پی ما بگذارین
آسونترین راه و سریع ترین راه

RE: ویزای همسر F2 - Babak - 11-03-2012

از دوستان من بوده‌اند که در امریکا دانشجو بوده‌اند و به ایران برگشتند و ازدواج کرده‌اند و برگشتند و بعد همسرشون بعد از چند ماه برای ویزا اقدام کرده و بدون مشکل ویزا گرفته، ولی عقد غیابی رو نمی‌دونم و کسی رو سراغ ندارم که به این شکل اقدام کرده باشه.
به نظرم اگر همسر آینده شما به ایران برگرده و حضوری ازدواج کنید، احتمال ویزا گرفتن شما بیشتر خواهد بود.

یک راه دیگه هم اینه که اگر امکانش رو دارید خود شما پذیرش بگیرید و برای ویزای تحصیلی اقدام کنید، ولی خوب احتمالا زمان بیشتری طول خواهد کشید.

RE: ویزای همسر F2 - ShirinNoei - 21-07-2012

سلام دوستان.
من مدت 2 ساله که با آقایی که در آمریکا درس میخونه دوستم و الان تصمیم گرفتیم که با هم ازدواج کنیم.
ایشون ارشدشون تموم شده و از ترم پاییز دانشجوی دکترا میشن.
ما می‌خوایم غیابی عقد کنیم تا من بتونم از طریق ویزای F2 برم آمریکا.
اما ایشون بهم میگن که احتمال اینکه موفق بشیم کمه یا حداقل ریسکش بالاست و دیگه ممکنه نتونی ویزا بگیری و بهم پیشنهاد می‌کنه که با F1 برم!
به نظرتون کدوم درسته؟
تو رو خدا جوابمو سریع بدین. واقعا گیج شدم.

RE: ویزای همسر F2 - mahyarelc - 21-07-2012

(21-07-2012, 03:29 AM)ShirinNoei نوشته: سلام دوستان.
من مدت 2 ساله که با آقایی که در آمریکا درس میخونه دوستم و الان تصمیم گرفتیم که با هم ازدواج کنیم.
ایشون ارشدشون تموم شده و از ترم پاییز دانشجوی دکترا میشن.
ما می‌خوایم غیابی عقد کنیم تا من بتونم از طریق ویزای F2 برم آمریکا.
اما ایشون بهم میگن که احتمال اینکه موفق بشیم کمه یا حداقل ریسکش بالاست و دیگه ممکنه نتونی ویزا بگیری و بهم پیشنهاد می‌کنه که با F1 برم!
به نظرتون کدوم درسته؟
تو رو خدا جوابمو سریع بدین. واقعا گیج شدم.
درود دوست عزیز...به فروم خوش امدید
اگه توجه کنید سوالی مشابه سوال شما در پست شماره 4 مطرح شده؛ جوابی هم در پست شماره 5 ارسال شده

کلا وضعیت مصاحبه و قبولی در مصاحبه مورد شفافی نیست که بشه با قطعیت در موردش نظر داد؛ اما دوستان از طریق حدسیات و تجربیات تا حد امکان جواب میدن
کلا مشخصه که در صورتیکه شما برای ویزای F1 اقدام کنید شانس گرفتن ویزا بسیار بالاست. در مورد ویزای F2 هم با شرایط گفته شده ریسک داره؛ اما در مورد اینکه کلا نتونید ویزا بگیرید رو فکر نمیکنم درست باشه (حداقل بصورت مکتوب چیزی نیست که بگه اگه شما یک بار برای ویزای خاصی ریجکت بشید برای همون نوع ویزا یا انواع دیگه اون همیشه حواب ریجکت میگیرید)...ریسکش بخاطر اینه که ممکنه آفیسر فکر کنه شما فقط قصد دارید هزجور شده وارد امریکا شید برای موندن و این عقد غیابی فقط یک راهیه برای این کار
به شخصه فکر میکنم درصورت امکان اگه با ویزای F1 اقدام کنید خیلی بهتره

RE: ویزای همسر F2 - ahmadpashaei - 06-09-2012

اگر فقط یکی از ما یعنی فقط یا مرد یا زن پذیرش بگیرن و بخوان برای ویزا اقدام بکنن ویزای دانشجو f1 و همسرش f2 میشه،درست؟ حالا من میخوام بدونم اگر نفر دوم با ویزای f2 نتونسته باشه پذیرش بگیره میتونه به این امید و با ویزای f2 پس از ورود به آمریکا،در ترم بعد یا سال بعد برای دانشگاه های آمریکا اپلای کنه یا باید خانه نشین بشه؟کلا با این ویزا اجازه تحصیل و کار داره؟

RE: ویزای همسر F2 - mahyarelc - 06-09-2012

(06-09-2012, 04:54 PM)ahmadpashaei نوشته: اگر فقط یکی از ما یعنی فقط یا مرد یا زن پذیرش بگیرن و بخوان برای ویزا اقدام بکنن ویزای دانشجو f1 و همسرش f2 میشه،درست؟ حالا من میخوام بدونم اگر نفر دوم با ویزای f2 نتونسته باشه پذیرش بگیره میتونه به این امید و با ویزای f2 پس از ورود به آمریکا،در ترم بعد یا سال بعد برای دانشگاه های آمریکا اپلای کنه یا باید خانه نشین بشه؟کلا با این ویزا اجازه تحصیل و کار داره؟
درود
با ویزای F2 فرد اجازه کار رو نداره...اجازه تحصیل رو هم تحت این ویزا نداره
ولی میتونه برای دانشگاه اپلای کنه و در صورت پذیرش ویزاش رو به F1 تغییر میده تا تحصیل کنه

RE: ویزای همسر F2 - ahmadpashaei - 07-09-2012

(06-09-2012, 08:06 PM)mahyarelc نوشته: درود
با ویزای F2 فرد اجازه کار رو نداره...اجازه تحصیل رو هم تحت این ویزا نداره
ولی میتونه برای دانشگاه اپلای کنه و در صورت پذیرش ویزاش رو به F1 تغییر میده تا تحصیل کنه
ممنون مهیار جان
اگر بره چجوری مدارکش رو آماده کنه؟باید از اینجا چند نسخه از همه مدارک برای اپلای سال بعدش توی آمریکا ببره؟تایید مدرک از وزارت علوم و یا بهداشت و ریکام و این حرفا و ترجمه(تاریخ داره؟) و ... چی؟ چه راهکاری داره که مشکل پیش نیاد؟