آکادمیا کافه
یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: امور سربازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+---- موضوع: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی (/Thread-%DB%8C%DA%A9%E2%80%8C%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%A2%D9%86-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)

صفحات 1 2

یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - Rubina - 04-12-2018

درود،
من متولد آبان سال 1373 هستم و سال 92 از پیش‌دانشگاهی فارغ التحصیل شدم و در همون سال، برای اولین‌بار در کنکور شرکت کردم. نتیجه دلخواهی نگرفتم و دوباره در سال 93 در کنکور شرکت کردم و این‌بار هم به نتیجه نرسیدم. برای رفع مشکل سربازی، در سال 93 در دانشگاه آزاد بدون کنکور ثبت‌نام کردم و چندترم رفتم، اما دوباره در سال 95 در کنکور برای بار سوم و آخر، شرکت کردم که در رشته موردعلاقه‌ام در یک دانشگاه آزاد قبول شدم. بنابراین از رشته قبلی که لیسانس مهندسی بود انصراف دادم و دوباره در رشته‌ای دیگر (لیسانس مهندسی) ثبت‌نام کردم. بنابراین برای من دوبار معافیت در مقطع کارشناسی صادر شده.
چند پرسش داشتم که ممنون می‌شوم راهنمایی فرمایید:
1. با پایان پنج ساله کارشناسی، چقدر فرصت برای دریافت مدارک و انجام امور اداری برای مهاجرت تحصیلی خواهم داشت؟
2. متاسفانه اصل گواهی پایان دوره دیپلم و پیش‌دانشگاهی را تحویل دانشگاه داده‌ام. آیا این مدارک را بعد از دوره کارشناسی به من تحویل می‌دهند؟ یا باید تکلیف سربازی مشخص شود تا مدارک دیپلم و پیش‌دانشگاهی را به من تحویل دهند؟
3. در صورتی که بخواهم همین الان با اخذ 80 واحد، به‌جای مدرک لیسانس، مدرک فوق دیپلم بگیرم، آیا با گرفتن مدرک فوق دیپلم باید بلافاصله به سربازی بروم یا می‌توانم به بهانه کنکور فوق دیپلم به کارشناسی، مدارک دبیرستان را تحویل بگیرم و با آن مدارک برای لیسانس در اروپا اقدام کنم؟
با تشکر.

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - automotive - 05-12-2018

@Rubina

1. تا جایی که من اطلاع دارم از زمان فارغ التحصیلی 6 ماه زمان دارید، در این بازه باید در دانشگاه مقصد ثبت نام کنید و برگه ی اشتغال به تحصیل را برای ایران ارسال کنید (اگر به خانواده وکالت داده باشید) تا مشکلی پیش نیاید.
2. اگر اشتباه نکنم مدرک قبلی شما به عنوان امانت نزد دانشگاه نگه داشته میشود.
3. 6 ماه فرصت دارید.

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - Rubina - 06-12-2018

(05-12-2018, 11:42 PM)automotive نوشته: @Rubina

1. تا جایی که من اطلاع دارم از زمان فارغ التحصیلی 6 ماه زمان دارید، در این بازه باید در دانشگاه مقصد ثبت نام کنید و برگه ی اشتغال به تحصیل را برای ایران ارسال کنید (اگر به خانواده وکالت داده باشید) تا مشکلی پیش نیاید.
2. اگر اشتباه نکنم مدرک قبلی شما به عنوان امانت نزد دانشگاه نگه داشته میشود.
3. 6 ماه فرصت دارید.

ممنونم.
پس یعنی با گرفتن لیسانس یا فوق دیپلم، مدارک دبیرستان را تحویل می‎دهند؟

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - automotive - 06-12-2018

(06-12-2018, 12:13 AM)Rubina نوشته: ممنونم.
پس یعنی با گرفتن لیسانس یا فوق دیپلم، مدارک دبیرستان را تحویل می‎دهند؟

دانشگاه ها، مدرک فعلی شما را برای سربازی نگه میدارند و مدرک قبلی را دانشگاه آزاد برای تسویه حساب نگه میدارد (تا آنجایی که یادم میاد)، برای اطمینان از آموزش دانشگاه سوال کنید.

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - Rubina - 08-12-2018

(06-12-2018, 02:17 PM)automotive نوشته: دانشگاه ها، مدرک فعلی شما را برای سربازی نگه میدارند و مدرک قبلی را دانشگاه آزاد برای تسویه حساب نگه میدارد (تا آنجایی که یادم میاد)، برای اطمینان از آموزش دانشگاه سوال کنید.

سپاسگزارم.
یعنی با تسویه حساب مالی، مدارک دبیرستان آزاد می‎شود؟
مطمئن باشید اگر درست و مثل انسان پاسخگو بودند، اینجا مطرح نمی‎کردم. 
آیا اسکن یا کپی برابر اصل مدارک دبیرستان برای کارهای پذیرش مورد قبول قرار می‌گیرد؟

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - automotive - 08-12-2018

(08-12-2018, 08:21 PM)Rubina نوشته: سپاسگزارم.
یعنی با تسویه حساب مالی، مدارک دبیرستان آزاد می‎شود؟
مطمئن باشید اگر درست و مثل انسان پاسخگو بودند، اینجا مطرح نمی‎کردم. 
آیا اسکن یا کپی برابر اصل مدارک دبیرستان برای کارهای پذیرش مورد قبول قرار می‌گیرد؟

خود من مدرک قبلیم رو بعد از تسویه حساب گرفتم، البته من مشکل سربازی نداشتم.
اسکن مدارک برای تمام دانشگاه ها مورد پذیرش نیست، برخی دانشگاه ها از این روش استفاده میکنند، برخی خیر، در هر صورت اصل مدرک را برای ثبت نام باید به دانشگاه تحویل بدهید.

پی نوشت: برای مدرک حال حاضر طبق قوانین باید وضعیت سربازی شما مشخص شده باشد اما برای مدرک قبلی چنین قانونی نیست یا حداقل من ندیده ام.

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - Rubina - 20-12-2018

@automotive
سپاس از شما.
پس در مدت 6 ماه که فرمودید، فرد ممنوع الخروج نیست؟
با توجه به جدی بودن مسئله سربازی، چطور و از کجا می‎توان دقیق‎ترین و درست‎ترین اطلاعات را در زمینه سربازی به دست آورد؟ چون متاسفانه قسمت مشاوره غیرحضوری سایت نظام وظیفه خراب است و در شهرستان هم مسئولینی که در اداره نظام وظیفه هستند به نظر چندان آگاه نیستند یا به درستی پاسخگو نیستند.

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - automotive - 22-12-2018

(20-12-2018, 09:45 PM)Rubina نوشته: @automotive
سپاس از شما.
پس در مدت 6 ماه که فرمودید، فرد ممنوع الخروج نیست؟
با توجه به جدی بودن مسئله سربازی، چطور و از کجا می‎توان دقیق‎ترین و درست‎ترین اطلاعات را در زمینه سربازی به دست آورد؟ چون متاسفانه قسمت مشاوره غیرحضوری سایت نظام وظیفه خراب است و در شهرستان هم مسئولینی که در اداره نظام وظیفه هستند به نظر چندان آگاه نیستند یا به درستی پاسخگو نیستند.

خواهش می‌کنم.
فکر نمیکنم ممنوع الخروج باشید اما نکته مهم این است که بدون نامه ی اشتغال به تحصیل نمیتوانید گذرنامه دریافت کنید.
لینک های زیر را مطالعه کنید.

لینک 1، لینک 2، لینک 3

نکته: اگر هنوز دانشجو هستید همین امروز برای سفر به کربلا درخواست اشتغال به تحصیل کنید و برای دریافت گذرنامه اقدام کنید و فقط به "سفرهاي زيارتي عراق وعربستان : 30میلیون ریال وجه نقد"
نیاز دارید، خود سفر هم زمینی با ویزا کمتر از 2 تومان تمام خواهد شد.
با توجه به اطلاعات ما این کار راحت ترین راه دریافت گذرنامه است، شاید راه های بهتری هم وجود داشته باشد، مثلا اگر زمانبندی شما دقیق باشد و در همان بازه ی 6 ماهه پذیرش را دریافت کنید و برای کارهای گذرنامه اقدام کنید فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاید، به هر حال تصمیم با شما است و ما از آنچه اطلاع داریم راهنمایی میکنیم.
این هم شماره تلفن سازمان نظام وظیفه ی تهران، وب سایت نظام وظیفه هم بدون مشکل در دسترس است، وب سایت وزارت علوم تحقیقات و فن آوری را هم برای اطمینان قرار میدهم.
www.msrt.ir
www.vazifeh.police.ir

تهران بزرگ

مرکز استان
آدرس
ميدان سپاه- سازمان وظيفه عمومي
کد پستی

تلفن
07733528136
ساعت کار
ازشنبه تا چهارشنبه (ازساعت 7:30 الی 12:30)

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - Rubina - 23-12-2018

(22-12-2018, 11:34 AM)automotive نوشته: خواهش می‌کنم.
فکر نمیکنم ممنوع الخروج باشید اما نکته مهم این است که بدون نامه ی اشتغال به تحصیل نمیتوانید گذرنامه دریافت کنید.
لینک های زیر را مطالعه کنید.

لینک 1، لینک 2، لینک 3

نکته: اگر هنوز دانشجو هستید همین امروز برای سفر به کربلا درخواست اشتغال به تحصیل کنید و برای دریافت گذرنامه اقدام کنید و فقط به "سفرهاي زيارتي عراق وعربستان : 30میلیون ریال وجه نقد"
نیاز دارید، خود سفر هم زمینی با ویزا کمتر از 2 تومان تمام خواهد شد.
با توجه به اطلاعات ما این کار راحت ترین راه دریافت گذرنامه است، شاید راه های بهتری هم وجود داشته باشد، مثلا اگر زمانبندی شما دقیق باشد و در همان بازه ی 6 ماهه پذیرش را دریافت کنید و برای کارهای گذرنامه اقدام کنید فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاید، به هر حال تصمیم با شما است و ما از آنچه اطلاع داریم راهنمایی میکنیم.
این هم شماره تلفن سازمان نظام وظیفه ی تهران، وب سایت نظام وظیفه هم بدون مشکل در دسترس است، وب سایت وزارت علوم تحقیقات و فن آوری را هم برای اطمینان قرار میدهم.
www.msrt.ir
www.vazifeh.police.ir

تهران بزرگ

مرکز استان
آدرس
ميدان سپاه- سازمان وظيفه عمومي
کد پستی

تلفن
07733528136
ساعت کار
ازشنبه تا چهارشنبه (ازساعت 7:30 الی 12:30)

سپاس.
من هم فکر نمی‌کنم ممنوع‌الخروج باشم. پرسش من این بود کهبا اتمام دوره تحصیلی و معرفی شدن توسط دانشگاه به نظام وظیفه، آیا فرد در مدتی که فرصت دارد (6 ماه؟) ممنوع‌الخروج می‌شود؟ یا بعد از غیبت خوردن ممنوع‌الخروج می‎شود؟

دریافت گذرنامه برای من همانطور که فرمودید اصلا مشکلی ندارد. اما گویا بعضی دوستان توصیه می‌کنند همان 15 میلیون تومان وثیقه برای سفرهای سیاحتی بهتر است که بعدا گیر ندهند که چرا نرفتید و...!

سایت نظام‌وظیفه در دسترس است ولی قسمت «مشاوره غیرحضوری» خراب است.
ممنون از شما ولی متوجه نشدم ارتباط با وزارت علوم چه لزومی دارد؟

RE: یک‌بار انصراف در مقطع کارشناسی و تاثیر آن روی گرفتن مدرک و فرصت سربازی - automotive - 24-12-2018

(23-12-2018, 09:18 PM)Rubina نوشته: سپاس.
من هم فکر نمی‌کنم ممنوع‌الخروج باشم. پرسش من این بود کهبا اتمام دوره تحصیلی و معرفی شدن توسط دانشگاه به نظام وظیفه، آیا فرد در مدتی که فرصت دارد (6 ماه؟) ممنوع‌الخروج می‌شود؟ یا بعد از غیبت خوردن ممنوع‌الخروج می‎شود؟

خواهش می‌کنم.
در صورت غیبت که حتما ممنوع الخروج خواهید شد و در آن 6 ماه بی اطلاع هستم.

نقل قول:دریافت گذرنامه برای من همانطور که فرمودید اصلا مشکلی ندارد. اما گویا بعضی دوستان توصیه می‌کنند همان 15 میلیون تومان وثیقه برای سفرهای سیاحتی بهتر است که بعدا گیر ندهند که چرا نرفتید و...!

سایت نظام‌وظیفه در دسترس است ولی قسمت «مشاوره غیرحضوری» خراب است.
ممنون از شما ولی متوجه نشدم ارتباط با وزارت علوم چه لزومی دارد؟

برای دریافت گذرنامه و اجازه خروج و معافیت تحصیلی 3 ساله ارشد برای تحصیل در خارج از کشور به وزارت علوم نیاز خواهد بود.