آکادمیا کافه
پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: پایان مسؤولیت آکادمیاکافه (/Thread-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%94%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87)

پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - Babak - 26-10-2024

آکادمیاکافه حدود ۱۴ سال پیش با شروع سال ۲۰۱۱ متولد شد. در این ۱۴ سال سعی آکادمیاکافه بر این بود تا با در اختیار گذاشتن اطلاعات مفید و تجربیات دوستانی که در گذشته مسیر گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از ایران را طی کرده‌اند، سهم کوچکی در ارتقا دانش جامعه داشته باشد.
در سال‌های اخیر با گسترش شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای مختلف برای گوشی‌های هوشمند، کاربرد نرم‌افزارهای انجمن، مثل آکادمیاکافه، کمتر از گذشته شده است. بعلاوه، اطلاعات گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل بسیار بیشتر از گذشته در دسترس عموم قرار گرفته است و نیاز به وجود آکادمیاکافه کمتر شده است.
به همین دلیل، آکادمیاکافه به زودی و در ماه‌های آینده پس از ۱۴ سال خدمت، به مسوولیت خود پایان خواهد داد.

شایسته است از تمام کاربران، مدیران، و همراهانی که در این سال‌ها در کنار آکادمیاکافه بوده‌اند قدردانی کنم. بدون همکاری شما عزیزان هرگز آکادمیاکافه به اهداف خود نمی‌رسید.
برای همه شما دوستان، آرزوی به‌روزی، صلح، و آرامش دارم.

بابک

RE: پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - سروش شاوردی - 28-10-2024

(26-10-2024, 10:54 AM)Babak نوشته: آکادمیاکافه حدود ۱۴ سال پیش با شروع سال ۲۰۱۱ متولد شد. در این ۱۴ سال سعی آکادمیاکافه بر این بود تا با در اختیار گذاشتن اطلاعات مفید و تجربیات دوستانی که در گذشته مسیر گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از ایران را طی کرده‌اند، سهم کوچکی در ارتقا دانش جامعه داشته باشد.
در سال‌های اخیر با گسترش شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای مختلف برای گوشی‌های هوشمند، کاربرد نرم‌افزارهای انجمن، مثل آکادمیاکافه، کمتر از گذشته شده است. بعلاوه، اطلاعات گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل بسیار بیشتر از گذشته در دسترس عموم قرار گرفته است و نیاز به وجود آکادمیاکافه کمتر شده است.
به همین دلیل، آکادمیاکافه به زودی و در ماه‌های آینده پس از ۱۴ سال خدمت، به مسوولیت خود پایان خواهد داد.

شایسته است از تمام کاربران، مدیران، و همراهانی که در این سال‌ها در کنار آکادمیاکافه بوده‌اند قدردانی کنم. بدون همکاری شما عزیزان هرگز آکادمیاکافه به اهداف خود نمی‌رسید.
برای همه شما دوستان، آرزوی به‌روزی، صلح، و آرامش دارم.

بابک

سلام
من به تازگی وارد بحث اپلای شدم و تازه این فروم رو پیدا کردم, برام خیلی عجیبه که یه زمانی این فروم خیلی معروف بود و الان اینطوری هیشکی خبری ازش نداره.
ممنون ازتون که این فروم رو ساختید و ۱۴ سال نگهش داشتید
موفق باشید Smile

RE: پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - 7shayan7 - 02-11-2024

سپاس برای همه سال هایی که در کنار ما بودین.

RE: پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - automotive - 07-11-2024

درود بر آقا بابک عزیز و تمامی همراهان گرامی
در زمانی که با بازکردن شیر آب، آب شرب در اختیار شما است و با زدن کلید برق به روشنایی روز در منزل شما پدیدار می شود،درک این موضوع که در گذشته این ها فقط افسانه بود و آب شرب در چشمه و روشنایی روز در چراق نفتی وجود داشت، برای انسان های امروزی کار بسیار سخت است.

در زمانی که اینترنت 256 کیلوبیت فقط در انحصار افراد خاص بود و نیاز به مجوز داشت، زمانی که تلفن های همراه فقط 14 پیام حافظه داشتند و اینترنت دایل آپ حداکثر دسترسی ما به علم به روز بود و تهران نهایت علم و شهرستان ها در پی علم بودند، این فروم با منش، تفکر و زحمت آقا بابک عزیز و سایر دوستان به وجود آمد تا ما و عده ی زیادی بتوانند مسیر زندگی شان را تغییر دهند و به اهدافشان نزدیک تر شوند، این فروم باعث آشنایی ما با دوستانی شد که هر کدام در حال حاضر در یک کشور و یک گوشه ی این کره ی آبی خاکی قرار گرفته اند و زمانی همکاری بسیاری داشتیم و از علم و تجربه همه بهره مند شدیم. آن زمان کار تیمی و کمک به دیگران بسیار ارزشمند بود و حال آنکه فرهنگ در ایران تغییر پیدا کرده و شبکه های اجتماعی و هزاران بلاگر، ولاگر، یوتوبر و از این (-ِر ) ها دیگر از حقیقت و همکاری و صمیمیت صحبت نمیکنند و فقط به دنبال دلار هستند.
حقیقتا از تمام وجود متشکر و ممنوندار تمامی دوستان عزیز هستم، آمریکا، کانادا، ترکیه، ایتالیا، استرالیا، آنقدر دوستانم در سراسر کره ی زمین زندگی میکنند که همه جای دنیا آشنایی برای صحبت هست.
دم همگی گرم، زندگیتان پر از خوشی، سلامتی و درود به لحظه ی دیدار یکایک شما عزیزان که 10 سال در کنار شما بودم و منتظر دیداری دیگر.
درود به شرف همیگتان
با احترام

RE: پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - saaaaam - 11-11-2024

بابک عزیز،
من به عنوان یکی از کاربران قدیمی سایت، از صمیم قلب از زحمات شما در طول این سال‌ها تشکر می‌کنم. شما با راه‌اندازی و مدیریت آکادمیاکافه، بستری ارزشمند برای راهنمایی و حمایت از دانشجویان و پژوهشگران ایرانی ایجاد کردید که در این مسیر از تجربیات گرانبها و اطلاعات بی‌نظیر شما بهره‌مند شدند.
بدون شک، بسیاری از ایرانیان در سراسر جهان از کمک‌ها و راهنمایی‌های شما بهره‌مند شده‌اند و شما در مسیر موفقیت و پیشرفت آنان سهم بزرگی داشته‌اید. امیدوارم بتوانید این میراث ارزشمند را به نحوی بایگانی کنید تا همچنان قابل دسترس برای علاقه‌مندان و پژوهشگران باشد.
از شما بابت تمامی تلاش‌ها، راهنمایی‌ها و حمایت‌های بی‌دریغتان در این سال‌ها قدردانی می‌کنم. برای شما بهترین‌ها را آرزو دارم و امیدوارم همواره در مسیر زندگی و حرفه‌ای خود موفق و پایدار باشید.

با احترام و سپاس فراوان،

حامد

RE: پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - salazar716 - 14-11-2024

سلام.
باورم نمیشه ۵ سال از آخرین پستم گذشته! یادش بخیر، چه روزهای خوبی رو تو سال‌های اول این فروم داشتیم؛ چقدر خاطرات قشنگ ساختیم و دوستانی پیدا کردیم که هنوز هم به یادشون هستم. تقریباً ۱۲ سال پیش بود که من تازه شروع به جمع‌آوری اطلاعات برای اپلای کردن کردم و این فروم یکی از بزرگترین پشتیبان‌های من تو اون مسیر بود. واقعاً قدردان همه‌ی کمک‌ها و حمایت‌های شما دوستان هستم.
تشکر میکنم از شما آقا بابک عزیز، از همه‌ی دوستانی که اون سال‌ها فعال بودند و به هر کسی که اینجا دنبال راهنمایی بود کمک می‌کردند. امیدوارم هر کسی که این متن رو می‌خونه، هر جا که هست، شاد و سلامت باشه.
برای همه‌تون بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم.

RE: پایان مسؤولیت آکادمیاکافه - parsley - 21-11-2024

امیدوارم این پست هم مثل پایینی دروغ سیزده باشه!
https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A2%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87
البته ظاهرا حضرات مسئولین معصومین زودتر فروم رو در داخل ایران تعطیل کرده اند!!