آکادمیا کافه
پایگاه داده نمره TOEFL iBT - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+------ انجمن: تجربیات آزمون‌های iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-iBT)
+------ موضوع: پایگاه داده نمره TOEFL iBT (/Thread-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-TOEFL-iBT)

صفحات 1 2 3


پایگاه داده نمره TOEFL iBT - Pejman - 19-01-2011

در این تاپیک نمره تافل iBT خود را به تفکیک نمره در هر بخش و نمره کل، ارسال کنید.

نکته مهم: هدف از این تاپیک کمک به سایر کاربرانی است که قصد شرکت در آزمون تافل iBT را دارند. هدف این تاپیک ایجاد یک پایگاه داده خالی نیست. به همین دلیل همراه با درج نمره خود، در مورد میزان و نحوه آماده سازی، و منابع مورد مطالعه برای آزمون هم توضیح دهید. پست های شامل نمره خالی حذف خواهند شد.

توجه داشته باشید که از پرداختن به هر گونه بحث و یا سوال و جوابی در این تاپیک خودداری کنید. برای این موارد به تاپیک های مرتبط رجوع شود.


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - Pejman - 10-02-2011

من برای بار دوم 30 اکتبر در سنجش امتحان دادم. دفعه قبل نمره ام 92 شده بود و می خواستم بالای 100 برسونم که دقیقاً لب به لب شد. در کل پایه زبانم خوب بود و به خاطر درسام متن انگلیسی زیاد می خوندم. سریال زبان اصلی هم نسبتاً زیاد می دیدم. دوران دبیرستان و اوایل لیسانس هم کلاس زبان می رفتم.

Total : 100

Reading : 26
Listening : 25
Speaking : 24
Writing : 25

من Long Listening بودم مثل دفعه پیش. واسه این آزمون کلاً حدود دو هفته وقت گذاشتم.

پیش بینی خودم از نمرات هر بخش بعد از امتحان اینطور بود: Reading فکر می کردم کمتر بشم، و مطمئنم رو نمودار بردند! البته بعد از زدن تستهای سخت Reading کتاب بیگ بوک برای GRE، خیلی وضعیتم بهتر شده بود و به نظرم سوالات Reading تافل آسون می اومد، فقط از شانس بد من تو Reading دومش یه دو سه تا لغت رو بلد نبودم (موضوعش Commercial Revolution بود) و باعث شد کل متن رو خوب نفهمم. Listening فکر می کردم 2-3 نمره بهتر بشم. احتمالاً اون تستهایی حذف شده که من خوب زده بودم... واسه اون دو بخش دیگه هم تقریباً همین حدود حدس می زدم.

برای بار دوم من بخش Speaking و Writing دلتا رو خوندم و به نظرم تو این دو بخش از بارونز بهتره. در ضمن برای این دو بخش ویدئوهای Notefulldotcom رو در یوتیو*ب رو دانلود کردم و به نظرم خیلی خوب بودند. البته نمی شه 100% بر اساس اون پیش رفت ولی در کل به آدم حس خوبی می ده برای این دو بخش. و به همه توصیه می کنم... برای این دو بخش کتاب ETS رو هم پیشنهاد می کنم، البته بیشتر بخش نظرات Rater ها در مورد نمرات مختلف این بخش. واسه Speaking وقتی نمرات کامل رو گوش می کردم، اعتماد به نفسم زیاد می شد. واسه سوالات مختلف صدام رو ضبط می کردم و بعد دوباره گوش می دادم ببینم ایرادم کجاست. گاهی تا رسیدن به نتیجه مورد نظر چند بار در مورد یه موضوع صدام رو ضبط می کردم.

برای Reading و Listening چیز خاصی رو دیگه نخوندم، همون دفعه پیش که خونده بودم همون بود. بیشتر تست زدم. کلاً از همه کتابا تست زدم: ETS، بارونز، دلتا، و نرم افزار Kaplan. البته کلی فایل Mp3 مربوط به کتابهای مختلف و podcast تو گوشیم و Mp3 player ریخته بودم و هر وقت امکانش بود می ذاشتم بخونه واسه خودش. حتی قبل از خواب هم معمولاً گوش می دادم و باعث می شد ناخود آگاه اثر مثبت بذاره رو Listening ام. البته برای نمره خوب تو آزمون باید آدم تا می تونه تست بزنه.

در کل به نظرم حفظ آرامش و اعتماد به نفس خیلی می تونه کمک کنه به آدم. چون خیلی وقتا پیش میاد که یه بخش رو خیلی سخت می دند، اما آخرش می برند رو نمودار و نمرات بهتر از پیش بینی آدم می شه. پس آدم نباید خودش رو ببازه سر جلسه.


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - maryam4312 - 25-09-2012

درود

16سپتامبر ازمون داشتم امیربهادر(اولین امتحانم بود)

Total : 95

Reading : 21

Listening : 25

Speaking : 22

Writing : 27

سطح زبانم متوسط بود و کلاس نرفتم. سه هفته قبل ازمایشی امیر بهادر رو 74 شدم با اسپیکینگ و لیستنینگ و رایتینگ زیر19

توی این سه هفته تا ازمون اصلی کتاب 185نمونه رایتینگو خوندم (100تاشو) +اسپیکینگ تمرین میکردم با ضبط کردن صدام(نگران این دوتا بودم چون اصلا نوشته هامو به کسی برای تصحیح نداده بودم و برای اسپیکینگم مشکل داشتم)

منابع مورد مطالعه : ریدینگ+لیستنینگ از دلتا و بارونز رو کارکردم با دو سری ریدینگ کمبریج. از مطالب این تاپیک واسه اسپیکینگ استفاده کردم که شامل نوت فول و یک سری فایل دیگه س.

لیستنینگم لانگ بود.

آرامش و اعتماد بنفس فراموشتون نشه


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - nobuddy - 03-10-2012

نمره 22 سپتامبر من، سنجش

Total:104
R:28
L:30
S:19
W:27

بار اول بود که امتحان تافل میدادم، به نظرم با این نمره اسپیکینگ حرفی واسه گفتن ندارم! کف نمره دانشگاههای مطرح و خوب یه چیزی تو مایه های 22 و من با این نمره...
دوستان لطفا بگید من چیکار کنم؟


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - شهروز - 04-04-2013

با سلام
نمره من:
Total: 111
Reading: 29
Listening: 30
Speaking: 24
Writing: 28
درباره نحوه خوندن برای تافل، قبل از این که جدی بخونم، به طور پراکنده زبان می‌خوندم و در دوران مدرسه هم کلاس های زبان مدرسه رو می‌رفتم ولی برای تافل به طور جدی از حدود 6 ماه قبل آزمون شروع کردم و با سه نفر از بچه های دانشگاهمون یک معلم خصوصی گرفتیم که بیشتر رایتینگمونو کار می کرد که البته کلاس‌هامون 2 روز در هفته بود. تقریباً ماه آخر همه مهارت‌ها رو به صورت کنکوری خوندم.
به نظر من مهارت های تافل باید به دو قسمت تقسیم شه:
1- ریدینگ و لیسنینگ
2- اسپیکینگ و رایتینگ
قبل از این که به مهارت‌ها برسیم، باید بگم که برای بهبود دایره لغاتم کتابای 504 absolutely essential Words وEssential words for TOEFL  رو خوندم که لازم بودند و نه کافی و البته مطالعه لغات GRE کمک زیادی به تافلم کرد. برای حفظ کردن لغات من از جعبه لایتنر استفاده کردم که برای کسی که بخواد تعداد لغات زیاد رو به طور منظم و در کمترین وقت خوب یاد بگیره، لازمه.
1- برای گروه اول شما خودتون می‌تونید تمرین کنید و با پشتکار نمره خوب بگیرید. من خودم برای شروع کتاب دلتا کل تمرینات مربوط به این دو بخش و زدم تا با سبک تافل آشنا بشم. کتاب دلتا برای شروع خوبه چون به طور کلی خیلی سخت نیست و همچنین شما رو با نوع سوالا و ترتیب آمدن آن‌ها تو امتحان آشنا میکنه. البته اینو هم باید بگم که به نظر من بعضی سوالهاش اشکال داشت ولی به طور کلی برای شروع کتاب خوبیه. بعد از این من نرم افزارهای شبیه ساز تافل رو زدم مثل: Barrons, Cambridge, Kaplan, Longman, Kaplan. برای ریدینگ مهارتی که شما باید کسب کنید خواندن سریع متنه در حالی که بفهمید چی میگه. برای لیسنیسنگ شما در حالی دارید به فایل صوتی گوش میدید باید بتونید خوب و بهینه خلاصه برداری کنید. البته منظور من این نیست که همه چیز رو تو خلاصه برداریتون بیارید، بلکه نکات اساسی رو بیارید. برای این دو مهارت تنها راه بهبودشون تمرینه. یعنی هر کس با هرسطحی اگر به اندازه خودش تمرین کنه می‌تونه نمره خیلی خوبی بیاره. به نظر من این دوتا مهارت زود بازده هستند، یعنی شما در یک مدت زمان فشرده می‌تونید مهارتتون رو تو این دو زمینه خیلی بالا ببرید، البته اگه فشرده و منظم تمرین کنید. یه نکته دیگه در مورد ریدینگ اینه که کلاً این قسمت سخته، یعنی منتظر متن‌های سخت تو امتحان باشید برا همین به نظر من اگه از الان متن های سخت هم بزنید خوبه چون دیگه سر امتحان جا نمی‌خورید و وقت هم کم نمیارید. من خودم ماه اخر تقریباً روزی یک سکشن ریدینگ و لیسنینگ یه نرم افزار شبیه ساز رو میزدم(البته شایدم یه روز درمیون، دقیق یادم نیست Big Grin)
2-1 این دو تا مهارت یه فرقی با مهارتهای بالا دارن و اونم اینه که خودتون باید چیزی تولید کنید، یعنی با استفاده از لغات و گرامری که بلدید باید یه متن بنویسید یا یه جمله بگید. برای همین مشکلی که پیش میاد اینه که شما باید گرامر و collocation تون رو قوی کنید. درسته که دیگه تو iBT، بر خلاف PBT، دیگه قسمت اختصاصی برای گرامر وجود نداره، ولی گرامر توی همه‌ی مهارت‌های iBT به کار می‌یاد و برای اینکه نمره خوبی تو این دو قسمت بگیرید باید حتماً گرامر تون در حد قابل قبولی باشه. حالا شما یا میتونید کتاب های گرامر و از اول یکی یکی بخونید یا با چند نفر دیگه از دوستاتون یه معلم بگیرید که اشکالات خاص شما رو در قسمت های مختلف گرامر و نکات نگارشی بگیره که البته روش دوم وقت کمتری از شما خواهد گرفت ولی اگر بخواهید گرامر و از روی کتابی بخونید، سعی کنید کتابی تهیه کنید که تمرین و جواب داشته باشه که شما مجبور شید از چیز هایی که خوندید در عمل استفاده کنید که با اشکالاتتون آشنا شید و فقط طوطی وار قواعد رو حفظ نکنید.
2-2 Collocation نحوه‌ی درست استفاده کلمات در کنار هم هست و فقط به معنی یادگیری معنای لغات نیست ، یعنی شما مثلاً هر صفتی رو برای آقایون نمیتونید استفاده کنید مثل beautiful که به معنی زیباست و فقط برای خانم ها استفاده میشه که معادلش handsome برای آقایون هست. برای بهبود collocation سعی کنید کتاب های Vocab. ای که لغات رو به صورت گروهی و موضوعی آمورزش می‌دهند تهیه کنید، مثل کتاب collocation in use یا  کتاب های سه گانه Oxford word skills که تو سه سطح هست و به طور مثال لغات مربوط به زندگی شهری رو تو یکی از درس هاش آموزش میده. در واقع این کتاب ها لغات رو طوری بهتون یاد میدن که بیشتر یادتون بمونه و مهم تر اینکه بتونید به طور کاربردی ازشون استفاده کنید که برای رایتینگ و اسپیکینگ تون خیلی مهمه.
2-3 برای منابع رایتینگ، BARRONS writing for the TOEFL IBT کتاب خوبیه و کلیات و نحوه نوشتن رایتینگ رو به شما یاد میده. البته من توصیه می‌کنم که فقط به این کتاب اکتفا نکنید مخصوصاً قسمت Integrated Writing که به نظرم بهتره از روی یک کتاب دیگه مثل  Mastering Skills For TOEFL بخونید. برای اسپیکینگ هم من باز کتاب Mastering Skills For TOEFL رو پیشنهاد می‌کنم چون برای هر تمرینش یکی یا دو تا نمونه فایل صوتی آورده که خوبه و از طرفی یه سری تمپلیت هم یاد میده که البته من خودم استفاده نکردم.کار دیگه‌ای که میتونید بکنید اینکه با دوستاتون جلسات بحث با موضوعات مختلف، البته به انگلیسی، بزارید.(خود من و چندتا از دوستام یه مدت این کارو کردم که به نظرم مفید بود و باعث می‌شد تا حدودی از اشکالاتم آگاه شم و کمتر تپق بزنم. ) کار دیگه ای که میشه کرد اینه که درباره‌ یک موضوع صحبت کنید و صدای خودتون رو ضبط کنید و دوباره برای خودتون پخش کنید تا متوجه اشکالات واضحتون بشید و یه موقع سوتی بد سر امتحان ندید.(من خودم روز های آخر حدود هفتاد تا سوال جامع موضوع اسپیکینگ برای سوال های 1 و2 با خودم کار کردم که خیلی بهم کمک کرد و توصیه میکنم شما هم انجام بدید چون باعث شد هم زمان بندیم بهتر شه و هم برای یه سری موضوعات کلی ایده برای صحبت داشته باشم)  کتاب Mastering Skills For TOEFL رو من برای بقیه مهارت ها برای این توصیه نکردم چون جز قسمت اسپیسکینگ و مقداری رایتینگ، بقیه شو خودم نخوندم ولی احتمال میدم که بقیه کتاب هم خوب باشه و اگه وقت داشتید توصیه می‌کنم که حتماً بخونید. در روز های آخر هم نرم افزارهای شبیه ساز رو بزنید.
2-4 در نهایت هم که برای این دو مهارت باز مهمترین عامل تمرین و ممارست است و مثلاً یکی از دوستان من، که الان داره UBC درس میخونه، رایتینگ 27 شد و فقط خودش تمرین کرد و معلمی نداشت ولی برای هر کدام از دو قسمت رایتینگ نزدیک 30 تا رایتینگ نوشت. و یادتان نرود که اسپیکینگ و رایتینگ زود بازده نیستند و باید از چند ماه قبل امتحان شروع به خواندن کنید.
در مورد نرم افزارهای شبیه ساز:
در این‌جا در مورد چند تا از نرم‌افزارهای شبیه ساز تافل که خودم کار کردم می‌نویسم:
Barrons: ریدینگ هاش به طور کلی ساده تر از امتحانه ولی لیسنینگ هاش طولانیه. برای شروع برای ریدینگ خوبه.
Cambridge: کلاً آسون نیست و به نسبت سخته، مخصوصاً سوالاش که بعضاً گیج کننده هست و گزینه هاش به هم نزدیکه. برای تمرین روز های آخر چیز خوبیه. فقط اگه نمرتون بد شد نا امید نشید، اولش خودم هم نمرم بد می‌شد ولی بعداً بهتر شد.
Longman: آسونه، اگه وقت اضافه داشتید بزنید.
Kaplan: ریدینگ هاش از همه نرم‌افزارای دیگه سختره! برای روز های آخر که میخواید ببینید امتحان چه جوریه، گزینه مناسبیه. البته باز هم اگر موقع زدن وقت خیلی کم آوردید ناامید نشید، منم اینجوری بودم ولی بعداً بهتر شد. لیسنینگ هاشم سخته ولی نه به اندازه ریدینگاش. کلاً چیز سخت، ولی خوبیه.
ETS Official Guide: اینم آسونه و اگه وقت اضافه داشتید بزنید.
ببخشید که انقدر طولانی شد چون می‌خواستم کامل باشه.
با آرزوی موفقیت 


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - MaMi - 30-04-2013

20 آپریل 2013 - آواتاک ارومیه 

Total : 101
Reading : 28
Listening : 27
Speaking : 24
Writing : 22

بار دوم بود که امتحان میدادم، دفعه قبل شده بودم 84 (R:25 ، L:20 ، S:19 ، W:20)...برای این امتحان با توجه به زمان کم بین تصمیم گیری برای امتحان مجدد و امتحان دادن، TPO ها رو کار کردم فقط. توصیه میکنم حتما TPO ها مخصوصا بخش Reading و بویژه آزمون های 10 به بعد رو، حتما کار کنید. من کلا با فیلم، سریال و آهنگ زیاد سر و کار دارم و بعد از Listening های Barrons رفتم سراغ TPO ها. در قسمت Speaking حتما از تکنیک های نت برداری NoteFull استفاده کنید چون هم ایده خیلی خوبی بهتون میده که چجوری درست و کارآمد نت برداری کنید و هم اینکه یک چهارچوب کلی بهتون میده برای صحبت کردن (البته من سعی کردم برای صحبت کردن، از ساختار کلی NoteFull استفاده کنم ولی بعضی جاها رو به سلیقه خودم تغییر دادم). مهمترین نکته در Speaking، بنظرم، آرام (بدون عجله) و شمرده صحبت کردن است و البته استرس نداشتن Smile ضمن اینکه روش صحبت کردن، ضبط کردن، گوش دادن و دوباره صحبت کردن، خیلی بهم کمک کرد. انتظارم از Writing بیشتر بود. نت برداری NoteFull در سوال integrated این بخش هم، بهم کمک کرد، ضمنا نمونه های موجود ETS رو هم برای بخش independent توصیه میکنم، بخونید (من از 180 تا نمونه، تقریبا 70 رو خوندم فقط!). حفظ آرامش رو در کل امتحان فراموش نکنید، معجزه میکنه Wink
پ.ن: در زمان Speaking، توصیه میکنم ضمن رعایت آرامش، تا جای امکان سعی کنید احساسات رو در صحبت کردن منتقل کنید.


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - salimian - 05-12-2013

سلام
من میخوام از تجربه کسب یک نمره ی بد یا نه چندان مناسب حرف بزنم
البته باید بگم من اصلا قرار نبود آزمون تافل بدم
و مجبور شدم در مدت 15 روز برای آزمون بخونم
زبانم هم از نظر خودم متوسط کمی رو به پائین هست Smile
reading 18
listening 17
speaking 20
writing 15
total score 70
این پست رو برای کسائی میزارم که مثل من میرن تو شوک که دو هفته ای برای تافل بخونن
1- سریع لغا بخونین
من فقط essential word رسیدم بخونم
2- مجبورین پرواز رو با پرواز آغاز کنین
من TPO ها رو از ته به سر زدم  یعنی از 30 تا 13 رسیدم بزنم
شنیداری های کمبریج رو هم زدم
3- اوایل تمام لغت های نا آشنای ریدینگ tpo ها رو در میآوردم ( همچین میگم اوایل انگا چند وقت بوده Smile)) بعد کم کم دیدم وقت نیست اونایی رو که باعث میشد نفهمم یا زیاد تکرا میشد رو پیدا میکردم
4- بعضی لیسنینگ هارو با متن گوش کن 
وقت نداری برای همه این کارو بکنی
5- این لغت هایی رو که پیدا کردی رو با اون کتاب 400 واژه رو هر روز یا یه روز در میون نگاه میکردم
6- اگر لغتی هم تو شنیدن توجهم رو جلب میکرد حتما پیداش میکردم
7- نمراتی که آزمون کمبریج به من داد خیلی نزدیک یا بهتره بگم دقیقا خود نمره تافلم شد پس اگر tpo هارو زدی اصلا توجه نکن نمره هاش دری وریه Smile
8- من اسپیکینگ هارو دو سه روزه خلال کارام اون روزای آخر جواب میدادم. یه سری سمپل هم گوش دادم. میگم یه سری یعنی دو نمونه از هر مدل سوال . همونارم حفظ کردم زبونم واشه. بعدم از اونجا که خیلی روم زیاده باقیشو خودم حرف زدم
9 - از Essay های تافل هم 15 تا 20 نمونه رو خوندم و دلایلیش رو به خاطر سپردم. نه کل متن رو
10- و از همه مهمتر این notefull هارو دیدم . باید کلیت ساختار نوشتاری و اسپیکینگ دستتون باشه
11-من خیلی سختی کشیدم Smile) و با دعای خیر مردم تونستم این نمره رو کسب کنم Smile)
خیلی هم اون دوره دنبال تجربه مشابه گشتم تو اینترنت اما نبود. امیدوارم این تجربه من سکویی باشه تا بچه هایی که تو این هَچلِ امتحان نابهنگام می افتن بتونن ازش استفاده کنن و خودشونو نبازن. 
در ضمن خوشحال میشم بهم راهنمایی برای بهبود خودم بکنید و نظری کارشناسی هم بدن دوستانی که نمره هاشون خوبه . ممنون


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - GordAfarid - 24-12-2013

سلام دوستان
من آزمون اولم رو 96 شدم. R=26 / L=27/W=23/S=20
راستش از نمره هربخش راضی بودم به جز S، چون اکثر بورس هایی که دیده بودم حداقل 22 برای S میخواستن. هرچند بنظرم نمره ام در این بخش از 20 باید بیشتر می شد و میخواستم اعتراض بدم اما درنهایت منصرف شدم و تصمیم گرفتم برای امتحان دومم آماده بشم و این دفعه بالای 100 بیارم که به نوعی این نمره ام برام پوئنی محسوب بشه. امتحان دومم رو 101 شدم.R=27/L=26/W=26/S=22 این دفعه هم بنظرم S رو بالاتر می شدم چون واقعا باتسلط و بدون PAUSEهای نابجا صحبت کردم اما با اینحال خوشبختانه حداقل مورد نظرمو آوردم. 
من برای تافل کلاس زبان نرفتم. ازقبلش سطح زبانم خوب بود البته کلا تا حالا خیلی کلاس زبان نرفته بودم و گاهی بعضی تابستون ها به صورت گسسته می رفتم و دوباره با شروع مدارس دیگه کنارش میذاشتم. اما ازبعد قبولی دانشگاه فیلم به زبان انگلیسی زیاد می دیدم وتقریبا هرچی فیلم میدیدم انگلیسی بودن. ناگفته نماند که از دوره دبیرستان هم مدام آهنگ های انگلیسی با لهجه های مختلف گوش می دادم بنابراین برای بخش Lتافل اصلا کارخاصی انجام ندادم. 
در شروع کارم برای تافل، تقریبا تمام صفحات مربوطه در آکادمی رو خوندم و اطلاعات لازم رو بدست آوردم. اما باید بگم که برخلاف توصیه تقریبا تمام دوستان مبنی برشروع کتاب های 504 و essential words در ابتدا،من این کارو نکردم به چند دلیل: یکی اینکه گنجینه لغاتم نسبتا خوب بود(بخاطرهمون سوابقی که گفتم چون تمام آهنگ ها رو با لیریک شان گوش می دادمو کلمات ناآشنا رودر می آوردم و همینطور فیلم هاروبازیرنویس میدیدم اوایلش، و کلمات ناآشناروپیدامیکردم که به نظرم با این روش راحت تر تو ذهن آدم میمونه)
دوم اینکه برام خسته کننده بود که فقط لغت بخونم با مثالهاش درچند جمله و بعد باروش لایتنر حفظ کنم!
سوم اینکه فکرمیکردم اگر درمتن با کلمات برخورد کنم و همونجا معنیشو دربیارم بیشتر تو ذهنم میمونه. 
(البته بعد ازخوندن 10 درس از essential به این نتیجه رسیدم که همون 10 درس هم بنظرم خیلی کمکم کردن)
درشروع کار یک مروری رو گرامر زبان هم داشتم که بنظرم هم توبخش Sو همW واقعا لازمه
بعدش بیشتر وقتمو رو SوW گذاشتم. برای S اول تمام ویدیوهای جوزف میراندا رو دیدم و کاملا دستم اومد که بخش S چجوریه و کدوم سوالا برای این بخش استاندارد هستن و حدودپاسخ ها باید چجورباشه، بعدش کتاب خود ETS برای تافل رو خوندم که اون هم توضیح و مثال سوالات رو برای تمام بخش ها داشت و واقعا خوب بود. بعد پاورپوینت های S جوزف رو پیداکردم و کامل کارکردم. برای رایتینگ کتاب How to prepare for toefl writing بارونز رو خوندم و نمونه های Tpo ها رو چند مورد کارکردم. برای W از توضیحات جوزف میراندا و سایت http://www.toeflresources.com/forum/ استفاده کردم که توی این سایت هم الگویی رو معرفی کرده که کاربردی و خوبه و اینکه چند نمونه رو هم فرستادم، تصحیح کرد و واقعا کامنت های بدرد بخوری برام گذاشت و خیلی انسان مسئولی بود.
از کتاب دلتا بخش Independent S رو کارکردم و کمی هم Wرو. از بارونز هم فصلی که در مورد مهارت های نکته برداری و paraphrase انجام دادن وسایر مهارت های مشابه بود رو خوندم که به دوستان توصیه میکنم این فصل رو اول کار بخونن که بتونن مهارت هاش رو تمرین کنن. هرچند که مهارت نکته برداری جوزف رو هم کار کردم و اون روش دیگه ای رو برای این کار مطرح کرده بود و بنظرم بهتره هردوشو یه گاهی بندازید ببینید باکدوم روش راحت ترید از اون استفاده کنید. هم چنین چند نمونه تست کامل بارونز رو هم کار کردم. بعدش Tpo ها رو شروع کردم. و دیگه تمام وقتمو گذاشتم روی اصلاح زمان بندی و کار کردن درقالب Tpo ها و رفع اشکالم در تست هاش. همینجا بگم که در پاسخ تست های بخش R گاهی اشتباهاتی هم داشت نرم افزارش و همین باعث کم شدن نمره ام می شد. علاوه براین فکر میکنم سیستم نمره دهی اش هم زیاد درست نباشه،هرچند که خود نرم افزار هم گفته سیستم نمره دهی تافل با این نرم افزارمقداری فرق داره. بنابراین اگر دربخش R اش نمره کم می شدید خیلی نگران نشید.من دفعه اولش 19 شدم تو R اش، امابعدش بتدریج هم بااین سیستم انطباق بیشتر پیداکردم و هم فهمیدم اشتباهاتی هم داره.
برای بخش Sهم همونطورکه همه دوستان هم پیشتر اشاره داشتن، صدامو ضبط می کردم و دوباره گوش می دادم و اصلاح میکردم واین کار رو بارها تکرار کردم. یکی از مشکلاتم توی S این بود که تند صحبت میکردم چون میخواستم کامل پاسخ بدم.البته در زبان فارسی خودمون هم معمولا کمی سرعتم بالاست[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] و برام سخت بود که این سرعت رو کم کنم اما بالاخره موفق شدم.
درمورد R جداگانه خیلی کارنکردم بیشتر در قالب تست ها بود.
دیگه خیلی طولانی شد، اگر دوستان پرسشی داشتن،خوشحال میشم کمک کنم. فقط این روهم بدونید که بنظرمن روشی که برای خوندن امتحان تافل باید داشته باشید تاحدودی هم شخصیه و به سرعت ذهن و قدرت حافظه و خیلی چیزای دیگه برمیگرده، بنابراین به نظرم از توصیه های دوستان استفاده کنید اما عین اونا روبرای خودتون پیاده نکنید، با توجه به ویژگی هاتون تغییرش بدید.

دوستان این رو یادم رفت بگم که تو دوره لیسانس هم، مقالات ومتون زیادی رو به انگلیسی می خوندم و بعضی درس ها رو فقط از روی کتاب تکست شون کارمیکردم[img]images/smilies/tongue.gif[/img]


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - Torkan - 24-12-2013

درسته حدودا 7 ماه از امتحان من میگذره اما بهتره تجربیات خودم رو قرار بدم و توضیحات کامل...
نکته مهم:سطح زبان من متوسط بود.
[font=&amp]تافل امتحان 18 می: امتحان برای بار اول و اخر![/font]
[font=&amp]Reading: 28[/font]
[font=&amp]Listening: 24[/font]
[font=&amp]Speaking: 23[/font]
[font=&amp]Writing: 29[/font]
[font=&amp]Total: 104[/font]
[font=&amp]اما بچه هایی که زبانشون متوسطه و بیشترین قسمت امتحان دهنده ها هم از همین طیف هستن یه راهنمایی واسشون میکنم خیلی به درد بخوره و بقیه راه مال خودتون.البته ممکنه یه نفر وقت کم یا زیاد داشته باشه که اونو خودش باید تنظیم کنه...ریز به ریز میگم هر قسمت امتحان تو یه بخش....[/font]
[font=&amp]1- ریدینگ: [/font]
[font=&amp]ببینید دوستان رک و پوست کنده این قسمت میتونه راحتترین قسمت واسه شما باشه فقط و فقط به شرطی که زمان رو تنظیم کنین...زمان مهمترین چالش این قسمت هست: [/font]
[font=&amp]این قسمت ممکنه شامل 3 متن 60 دقیقه ای و یا 4 متن 80 دقیقه ای باشه: [/font]
[font=&amp]شما حتما و حتما باید در نهایت کمی زمان اضافه بیارین حتی اگه چند سوال رو نزدین..میدونین چرا؟ چون شما متن رو یه بار خوندین و اگه واقعا سوال رو نمیدونین بگذرین حتما بعدا میاین با خیال اسوده میزنین و به فکر این نیستین که وای سوالای بعد چی مشه و تمرکز دقیقا دو برابر میشه[/font]
[font=&amp]منابع زیر رو ترتیب میگم هر کس تو سطح خودش میتونه عوض کنه یا اصلا نخونه:[/font]
[font=&amp]1- مهمترین قسمت لغات هستش در درجه اول 3 کتاب زیر رو بخونین:[/font]
[font=&amp]504words[/font]
[font=&amp]Essential words for the toefl[/font]
[font=&amp]Mc grawhill 400words[/font][font=&amp]اگه وقت شد [/font]
[font=&amp]2- منابع اصلی[/font]
[font=&amp]لانگمن : این کتاب نسبتا ساده هستش و میتون هشما رو راه بندازه به خصوص افراد ضعیف رو تو زبان[/font]
[font=&amp]دلتا: این کتاب سوالاش غیر استاندارده واسه ریدینگ ولی شما فقط بخونین واسه درک نه جواب دادن...من اصلا زدن تست رو از این کتاب پیشنهاد نمیکنم![/font]
[font=&amp]اکسفورد(اگه وقت شد)...اگه مشکل زمانی ندارین این کتاب رو هم بخونین تا درکتون بالا بره از موضوعات دسته بندی شده[/font]
[font=&amp]نرم افزار های کمبریج و بارونز حتما کار شه به خصوص کمبریج[/font]
[font=&amp]نرم افزار بارونز: این نرم افزار 7 تا تست داره تو کتابش هم هس فک کنم...کمی سوالاتش ممکنه ساده بیاد ولی واسه اقزایش دقت خوبه [/font]
[font=&amp]نرم افزار کمبریج: حتما زمان رو در نظر بگیرین تو تست مود و بزنین[/font]
[font=&amp]اما روش تست زدن: ببینید اصلا نباید متن رو کامل خوند ...شما باید پاراگراف اول رو بخونی و به نسبت اون بری جلو : یعنی بعد خوندن پاراگراف اول باید سوال اول رو بخونی و جواب رو بزنی و یا دوباره با مرور سریع گزینه درست رو پیدا کنی[/font]
[font=&amp]بعد بری پاراگراف دو رو بخونی بعد سوال مربوط رو بزنی[/font]
[font=&amp]ببینید دوستان شما ممکنه یه نگاه به سوال قبل از خواندن پاراگراف بکنید و ببینید که مثلا پاراگراف 3 سوال نداره و مستقیم از پاراگراف 2 رفته پاراگراف 4...یعنی سوال 2 از پاراگراف 2 و سوال 4 از پاراگراف 4...مبادا پاراگراف 3 رو نخونید!کم کمش یه نگا کلی بنداز میدونی چرا؟چون اون سوال اخر که 7 گزینه ای یا 3 گزینه ای هستش که باید 3 تا رو انتخاب کنی یکیش از همون پاراگرافی هستش که سوال نداده..پس بخونید[/font]
[font=&amp]هر سوالی رو ندونستین ولش و اخر سر برمیگردین دوباره با خیال راحت میزنین[/font]
[font=&amp]من فقط یه بار امتحان دادم حالا شایعه نشه یه دفعه ولی تا اونجایی که من از دوستان تو موسسه مرکز و حتی سایر دوستان شنیدم کمی گزینه ها طویل شده و سوالات سخت تر یعنی بعضا تا یک سطر هم رفته...منظورم اینه که تعداد کلمات گزینه ها زیاد شده و یکم وقت گیر...[/font]
[font=&amp]اخرین مطلب تو این قسمت: هر وقت استرس اومد بهتون زودی بگین تو نمودار میره نمرات...دوستان ریدینگ اگه سخته واسه همس و اگه اسونه واسه همس و نوعی رقابتیه پس نگران نباشین[/font]

[font=&amp]قسمت دوم: لیسینینگ[/font]
[font=&amp]دقت کنید اینا واسه فرد متوسط به درد بخوره[/font]
[font=&amp]نمره من انچنان بالا نیس که بیام نظر بدم ولی خوب واسه خودم که ضعیف بودم اول کار خیلی مفیده (مثل آزادی توی زندون!)[/font] [font=&amp]اولین کار اینه که باید تمام منابع رو به درستی شناسایی کرد و تمرکز رو گذاشت روی اون[/font] [font=&amp]اگه واقعا ضعیف هستید لانگ من رو شروع کنید حتی نه به عنوان تست بلکه به عنوان شنیدن و عادت دادن تا جایی که اسکریپت ها رو دقیق پوشش بدید(زمان میبره ولی نه زیاد)[/font]
[font=&amp]2- بعد لانگ من به نظر من دلتا خوبه ولی میدونین چیه؟تستهای دلتا زیاد خوب نیستن یعنی به نظر من اصلا تست هاش استاندارد نیست...دلتا رو اینجوری استفاده کن که اسکریپت ها رو باز کن از اول اولش بعد بدون نگاه کردن به اونا چند بار گوش بده به فایل صوتی بعدش نگا کن ببین چقدر فهمیدی واقعا و قضیه چی به چیه[/font] [font=&amp]پس دلتا فقط گوش دادن نه تست زدن...حتی فایلهاش رو بریزین تو گوشی موبایل گوش کنین هر وقت وقت داشتین حتی 10 دقیقه...مشکل اصلی دلتا که مشکل هم نمیشه گفت سرعت کمی زیاد و طرز بیان گوینده هست که عمدا صداش رو میخوره!![/font]
[font=&amp]بعد اون نوبتی هم باشه نوبت کتاب دوست داشتنی [/font][font=&amp]Mastering skill for the toefl[/font][font=&amp]هستش [/font] [font=&amp]دوستان این کتاب درسته معروف نیست ولی دوستان توجه کنند که کتاب خیلی خوبیه که تو بخش های بعد توضیح میدم راجع بهش...حتما اسکریپت ها رو هم نگا کنین و مقایسه کنین[/font]
[font=&amp]بعد اینا نرم افزار بارونز و کمبریج هستش که دیگه اماده تست زدن میشید درسته که بارونز کمی سوالاتش راحته نسبتا ولی حتما نوشته هارو با اسکریپت ها مقایسه کنید ...لازم نیس خودش باشه ببینید اون قسمت های های لایت شده رو نوشتین شما هم یا نه؟[/font] [font=&amp]آکسفورد رو توصیه نمیکنم واسه لیسینینگ...[/font]
[font=&amp]در نهایت هم تی پی او ها هستش که حتما یه ماه قبل امتحان شروع کنید که شلیک نهایی هستش هر چند سرعتش کمی کمتر از اصلی هستش اگه تونستین یکم سرعت رو بالا ببرین[/font]
[font=&amp]دوستان تو امتحانی که من دادم احساس کردم تعداد سوالات دو گزینه ای زیاد شده و حتی سه گزینه ای هم بود منظورم دو سه تا بود[/font] [font=&amp]پس اماده باشید
و اما نکته اصلص نحوه نت برداری هستش: نت برداری کاملا باید با دقت باشه یعنی همه چی رو نباید نوشت...بعضی کتابای بالا و حتی نرم افزار ها قسمت های مهم رو های لایت کردن حتما نوشته رو از اونا چک کنین[/font] [font=&amp]البته من خودم بلاخره نتونستم این رو پیاده کنم و چون دستم خیلی سریع هستش کمکم کرد[/font] [font=&amp]البته بعضا کاغذ رو نمیتونستم بخونم خودم که این ور اونور میکردم که ناظر تذکر داد!!![/font]
ببینید تنها راه حل واسه لیسینینگ شنیدن زیاد به خصوص شب قبل از خوابه طوری که ادم رو به خواب ببره!با هدفون همون چیزایی که شنیدین رو شبش گوش کنین تا تکرار بشه خیلی خوبه...این روش البته واسه اونایی هستش که مثل من ضعیف بودن یا هستن....تنها عامل کم شدن نمره من تو این بخش به نظر من زیاد بودن سوالات چند گزینه ای بود و کمی هم تمرکز از بین میره...
ادامه دارد...


RE: پایگاه داده نمره TOEFL iBT - spring64 - 04-03-2014

من سعی میکنم تجربه های خودم رو در کسب نمره ی 108 تافل تو این نوشته مطرح کنم، امیدوارم دوستانی که میخوان در آزمون شرکت کنند رو  به طریقی و به وسع خودم بتونم راهنمایی کنم. امیدوارم با توجه به شرایط خودتون از این تجربه و تجربیات سایر دوستان در کنار تجربه های شخصی خودتون حین خوندن استفاده کنید و بیشرین بهره رو از زمانی که برای تافل اختصاص میدید، ببرید.
ریدینگ24/ لیسنینگ 29/ اسپیکینگ 27/ رایتینگ 28
ریدینگ: من حدود یک سوم کتاب دلتا رو خوندم و احساس کردم بهتره قبل از اینکه بقیه ی این اسکیل رو در این کتاب ادامه بدم، برم سراغ کتاب ETS و اول با فرم استاندارد سوالات آشنا بشم و بعد برای تمرین بیشتر و احیانا جلوگیری از اینکه مسیر خوندنم اشتباه بوده باشه به خوندن دلتا ادامه بدم. خوندن ETS واقعا مفید بود و از اینکه دوباره کتاب دلتا رو ادامه بدم منصرفم کرد و بلافاصله بعد از کتاب ETS (تست های این کتاب رو تقریبا بدون غلط میزدم، پس در این مرحله خوندن این کتاب میتونست نشاندهنده ی این باشه که اگر این کتاب برام سنگینه قبل از شروع یک منبع مشکل تر به سراغ کتاب های ساده تر برم!) من خوندن TPO ها رو شروع کردم و در نهایت حدود شش تا از TPO ها رو نرسیدم بخونم (TPO:7-13) که رفتم سر جلسه آزمون.
من قبل از امتحان تافل یکبار امتحان MCHE رو شرکت کرده بودم و با توجه به اینکه برای اون آزمون (یکسال و نیم قبل) کتاب های لغت 504 و 500 لغت تافل رو خونده بودم، تصمیم گرفتم برای تافل ابتدا وقت مجزایی رو مجددا برای حفظ لغات صرف نکنم. تعریفم از سطح خوب زبان برای شروع تمرین برای تافل هم تسلط کم و بیش به این دو کتاب هست (با تمرکز خیلی بیشتر روی کتاب 500 لغت تافل و نه 504. کتاب 504 در حد کتاب 500 لغت تافل نمیتونه نیاز لغت شما رو برآورده کنه برای این آزمون). پس اگر تسلط کم و بیشی به این دو کتاب وجود داره میتونید این دو کتاب رو با نرم افزار آنکی مرور کنید و همزمان و بدون اتلاف وقت کتاب ETS رو شروع کنید (اگر با متون جنرال آکادمیک در دوران لیسانس و فوق لیسانس کار کرده باشید ولی قبلا این دو کتاب رو نخونده باشید، میتونید مستقیما کتاب 500 لغت تافل رو شروع کنید منتها با توجه به توانایی خودتون شاید لازم ببینید فراگرفتن این کتاب رو تموم کنید و بعد وارد حیطه ی اسکیل ریدینگ تافل بشید). منتها با توجه به اینکه من TPO ها رو هم کار کردم نمرم از 24 بیشتر نشد و سر جلسه کمتر از 2 دقیقه وقت اضافه آوردم که مسلما وجود منابع مطالعاتی دیگه مثل کمبریج رو (بنابر توصیه ی بسیاری دیگر از دوستان) توصیه میکنم چون اگر خودم بیشتر میتونستم زمان برای این بخش صرف کنم حتما به کمبریج هم میپرداختم و مسلما آشنا شدن با متن های متنوع تر و سنگین تر میتونست کمک کنه نمرم بالاتر بره.
در حین تمرین TPO ها نکاتی رو نوشتم که اینجا تیتر وار بهشون اشاره میکنم، این نکات برای شروع کسب مهارت در این اسکیل "نیست" و فقط زمان تست زدن ممکنه کمک کننده باشند. بعضا مربوط میشوند به اشکالاتی که در تست زدن داشتم که رفته رفته کمک کردند تا از اشتباهات مشابه در سری تست های بعدی جلوگیری کنم:
  • با دقت نخوندن جملات پاراگراف (گاهی جواب سوال در یک جمله و از روی فعل جمله که در سوال هم تکرار شده قابل تشخیص هست و البته مورد محتمل تر بکار رفتن عبارتی هم معنی فعل جمله ی بکار رفته در متن هست)
  • دقت نکردن به لغت EXCEPT در سوال
  • در جا گذاری ها (سوال پایانی هر متن ریدینگ) کلیت و شرح کلیت مقدم هست. همیشه توجه داشته باشید عبارات صحیح ولو جزیی منظور سوال نیستند (یکی از راه هایی که میتونید این گزینه ها رو تشخیص بدید اینه که ببینید منطقیه که از کسی انتظار داشته باشید بعد خوندن این متن اگر قرار باشه به سه نکته ی مهم متن اشاره کنه یکی از اینها هم جزوشون باشه؟و آیا سه نکته ی کلیدی دیگری نیستند که هر کدوم بتونه جای یکی از این MINOR IDEA ها رو بگیره؟). گاهی تمام گزینه ها صحیح هستند و شما باید گزینه های صحیح که اشاره به موضوع فرعی در متن دارند رو تشخیص بدید و انتخابشون نکنید. گاهی گزینه هایی به ظاهر عنوان کننده ی کلیت متن با یک کلمه ی کاملا متناقض از اصل گفته ی متن مطرح میشوند که باید حذف شوند.
  • با دقت نخوندن تمام گزینه ها. همیشه وقتی به گزینه ای شک دارید منتها همچنان میخواید اون گزینه رو انتخاب کنید مطمئن شید که تمام گزینه ها رو به دقت خوندید.
  • بعضا وقتی مطمئن بودم که در حال خوندن بخش مربوط به یک سوال در یک پاراگراف هستم همچنان به سمت گزینه ی صحیح هدایت نمیشدم، اینجا باید احتمال استفاه از لغات مترادف رو داد و حتی اگر معنی مترادف لغت موجود در متن که در یکی از گزینه ها اومده رو هم ندونیم از روی نشانه ها میتونیم بفهمیم. مثلا: DISAFFECTION و DISCONTENT مترادف هستند و هر دو پیشوند DIS گرفته اند. (برای زمانی که معنی هیچکدوم از این افعال رو ندونید لااقل شاید اون پیشوند DIS گذاشته شده که اینطوری متوجه ارتباط بین فعل موجود در متن و فعل موجود در گزینه ی صحیح بشید) البته مشخصه که نمیشه به این احتمال چندان استناد کرد در اغلب موارد.
  • باید به گزینه ای که MOST دارد و یا اشاره دارد که این گزینه با دقت زیادی درست است و یا سهم اساسی دارد، شک کرد و دوباره در متن چک کرد. اگر در متن به اینکه این گزینه که الان ما میخواهیم به عنوان گزینه ی صحیح بشناسیمش آنچنان سهمی تعلق نگرفته و فقط در کنار موارد دیگر قرار میگیرد، باید گزینه را رد کنیم. یعنی MOST میتواند نشانه ای باشد که ما به صحت گزینه شک کنیم و دوباره در متن چک کنیم و اگر معادل مفهومی برای MOST پیدا نکردیم باید گزینه را حذف کنیم.
  • دقت کردن به تمام کلمات عباراتی که معادل گرفته شده اند و در نتیجه تشخیص دادن این معادل! مثلا: در متن نوشته شده بود: GIVEN LOCALITY و گزینه ی صحیح به این صورت بهش اشاره کرده بود: A PHYSICAL ENVIRONMENT. همیشه یک کلمه ی اشتباه (که در متن بهش اشاره نشده و یا از لحاظ عددی در مغایرت با جواب صحیح هست) باید ما رو به شک بیاندازه که گزینه های دیگه رو به دقت بخونیم چون شاید فقط عبارات عوض شده اند و ما در وهله ی اول تشخیصشون نداده ایم. مثلا یک گزینه عنوان کرده : …THAN OTHERS این گزینه باید اشتباه تلقی بشه اگرچه بخش بزرگی از گزینه درست به نظر میرسه ولی با توجه به متن فقط یک عامل دیگر وجود دارد (پس نمیشود OTHERS بکار برد که برای اشاره به بیش از یک عامل بکار میرود)!
  • وقتی میخواهیم معنی لغتی را از طریق خود متن متوجه شویم (استنباط کنیم به نحوی!) باید دقت کنیم که اگر در جمله عبارت معترضه ای قرار گرفته (عبارتی که با دو عدد ویرگول از جمله قابل تشخیصه و قابل حذفه چون معمولا برای توضیح بیشتر تو جمله بکار برده میشه) به آن توجه نکنیم چون عبارت معترضه قابل حذف است پس نباید تاثیری روی معنی کلمه ای که خارج از این عبارت معترضه قرار دارد، بگذارد.
  • وقتی سوال میپرسه WHAT CAN BE INFERRED? سریع جمله ی مشابه یا تکراری که از متن بر میاد که پاسخ سوال باشه رو علامت نزن چون احتمال زیادی هست که گزینه ی صحیح دیگری وجود داشته باشد که صرفا میبایست "استنباط" شود
  • وقتی سوال میپرسه نویسنده اشاره میکنه به این جمله که چه چیزی رو توضیح بده؟ منظورش این نیست که نوع نوشتاری دیگری از این جمله رو انتخاب کنید! (از یک جمله استفاده میشه که مطلب کلی تری انتقال داده بشه حالا باید اون مطلب رو مشخص کرد و نه شکل دیگری از همون جمله ای که سوال بهش اشاره کرده) یه مثال خیلی ساده در این مورد پاراگراف های سوال اول رایتینگ هست. در خط اول معمولا ایده ی اصلی رو میگه و در خطوط بعدی به شرح و ذکر مثال میپردازه...حالا فرض کنید یکی از اون مثال ها یا شرح های فرعی رو سوال بدن و بپرسن نویسنده منظورش از این حرف چیه؟ طبعا باید به ایده ی اصلی که تو خط اول بهش اشاره شده، اشاره کرد (یا دنبال اون منظوری بود که نویسنده اول در ذهنش داشته و بعدا برای بسط فکریش به مثال ها و توضیحات تکمیلی پرداخته)
 +++
سه بخش بعدی رو اضافه (ویرایش)میکنم.