آکادمیا کافه
آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)
+---- انجمن: مهندسی و علوم کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)
+---- موضوع: آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ (/Thread-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82-%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4

آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - Bahareh - 17-10-2011

سلام؛:

من دانشجوي ارشد IT گرايش شبكه هستم. مي خواستم در مورد موضوع پايان نامه ام كه مربوط به
DDOS attack defense and mitigation هست از شما مشاوره بگيرم.
من مي خوام رو اين موضوع بخوبي كار كنم و 2 تا مقاله راجبش بدم كه بتونم پذيرش از آمريكا با فاند بگيرم.
ممنون ميشم كه در اين مورد راهنماييم كنيد.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 19-10-2011

سلام بهاره جان
موضوع امنیت شبکه همچنان در امریکا موضوع داغی هست، هر چند که بیشتر بحث‌ها پیرامون cryptography هست و به نظرم با توجه به این که می‌خواهید از امریکا پذیرش بگیرید بهتره از الان زیاد روش کار نکنید چون ممکنه برای ویزا حساسیت ایجاد کنه.
در مورد موضوع DDoS هم خیلی زیاد کار شده، ولی در دو، سه سال اخیر یک مقدار جذابیت خودش رو از دست داده و بیشتر بحث‌های امنیت نرم‌افزار هست که مورد توجه قرار گرفته.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Bahareh - 20-10-2011

با سلام
بابک جان منظور شما این هست که در زمینه امنیت کار نکنم؟
در مورد DDOS تا اونجایی که من اطلاع دارم نتونسته اند با توجه به ساختار اینترنت راه حل جامع و کامل ارایه بدند
به نظر شما روی چه تا پیکی در زمینه شبکه کار بشه بهتر هست.
ممنون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 21-10-2011

نه منظور من به هیچ وجه این نبود که روی امنیت کار نکنید. بحث‌های cryptography ولی حساسیت زیادی داره و تکنولوژی‌های جدیدش رو حتی روی نرم‌افزارهای تجاری هم نمی‌گذارند و معمولا محدودهای زیادی برای استفاده و صادراتش به خارج از امریکا وجود داره. به همین خاطر گفتم بهتره که خیلی سراغ بحث‌های cryptography نرید، چون ممکنه برای ویزا مشکل ایجاد کنه.
در مورد DDoS هم کاملا درست می‌گید. راه حل قطعی‌ای برای پیدا نشده و بعید هم هست که راه‌حل قطعی‌ای داشته باشه و همیشه جای کار داره، ولی خوب با توجه به این که راه‌حل‌های موجود تا حدود زیادی مشکلات واقعی رو برطرف کرده، تحقیقات در این زمینه کمتر شده.
اگر کار پروژه‌اتون پیشرفت کرده، بهتره که همین موضوع رو ادامه بدید و پروژه‌اتون رو جمع کنید. موضوع امنیت شبکه به اندازه کافی موضوع خوبی هست و به طور کلی باقی موندن در زمینه امنیت می‌تونه شانس گرفتن پذیرش شما رو بیشتر کنه.

RE: آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - bzz - 06-01-2012

سلام
با تشکر از سایت عالی تون
من میخوام برای پایاننامه ام روی امنیت نرم افزار کار کنم و چند تا مقاله بنویسم و قصد دارم از امریکا پذیرش با فاند بگیرم به نظرتون موضوع خوبی هست یا خیر؟

RE: آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - Babak - 11-01-2012

بله، در حال حاضر امنیت نرم‌افزار جزو رشته‌های داغ در امریکاست و فاند نسبتا زیادی براش وجود داره، فقط مراقب باشید که موقع گرفتن ویزا براتون دردسر درست نکنه، چون این رشته جزو رشته‌های حساس محسوب می‌شه.

RE: آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - bzz - 12-01-2012

خوب یعنی چیکار کنم به نظر شما روش کار کنم یا نه
اگر باعث شه برای ویزا مشگل اییجاد کنه خوب چه فایده
به نظر شما راه حل چیه؟

RE: آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - Babak - 12-01-2012

می‌تونید روی امنیت نرم‌افزار کار کنید، اما به هیچ وجه روی پروژه‌های نظامی یا دولتی در ایران کار نکنید. همچنین موقعی که برای ویزا اقدام می‌کنید سعی کنید موضوع رو محدود به کامپیوترهای شخصی کنید و طوری توضیح بدید که حساسیت بی‌مورد ایجاد نکنه. اگر سفارت از دانشگاه نامه‌ای می‌خواد که موضوع تحقیق شما رو توضیح بده، این مساله رو به دانشگاه هم منتقل کنید که مراقب مواردی که بهش اشاره می‌کنند باشند.

RE: آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - mohsen67 - 21-07-2012

درود
من دانشچوی کارشناسی IT هستم ، از سال اینده دانشگاه ما رشته امنیت اطلاعات در مقطع کارشناسی میاورد . با توجه به اینکه میخواهم تو زمینه امنیت ادامه تحصیل بدم ایا تغییر رشته من از IT به امنیت اطلاعات تاثیر بر پذیرش من دارد ؟ و با توجه به اینکه 1 سال طولانی تر می شود ایا ارزش دارد ؟

RE: آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟ - Babak - 22-07-2012

نمی‌دونم چرا بعضی از دانشگاه‌ها در سطح کارشناسی رشته‌ها رو این قدر تخصصی می‌کنند و نمی‌دونم در این مقطع شما چه دروسی رو خواهید گذروند، اما در کل امنیت نرم‌افزار و شبکه از IT به نظر من بهتره. هدف رشته‌ IT عموما تربیت افرادی هست که بتونند از پس پشتیبانی شبکه و سیستم‌های کامپیوتری بربیاند و به همین خاطر رشته IT برای کسانی که قصد ادامه تحصیل و گرفتن دکترا دارند رشته مناسبی نیست و از این نظر رشته امنیت رشته بهتری خواهد بود.