گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter) +---- موضوع: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D8%A7%DB%8C) صفحات
1
2
|
گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - AVA - 27-12-2011 دوستان عزیز در این تاپیک در خصوص سوالات و مشکلاتی که ممکن است برای گرفتن توصیه نامه از اساتید در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای وجود داشته باشد صحبت می شود RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - soilman - 02-01-2012 درود من فکر می کنم باید سعی کرد که ارتباط با اساتید رو حفظ کرد.... حالا از طریق ای میل، تلفنی و یا اشکال دیگر.... البته بستگی به این داره که استاد در اون دوره ای که شما باهاش بودید خاطره ی خوبی داشته یا نه.... مثلا من هنوز با استاد راهنمای لیسانسم و اساتید دیگه ام در ارتباط هستم و از استاد راهنمای لیسانسم درخواست توصیه نامه کردم شرح حالی از وضعیت کنونی ام خواست... به نظرم مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه استاد بازنشست بشه یا کلا وضعیتش فرق کنه.... نگه داشتن ارتباط خیلی مهمه....اگه استاد بدونه که دانشجوی باوفایی هستید حتما با شما ارتباطشو نگه میداره RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - نرگس - 01-10-2013 سلام من بعد از 7 سال از فارغ التحصیلی تازه میخوام برای دکتری اقدام کنم. استادای دوره فوقم هم خیلی سابقه علمی قوی ندارند هم اصلا رابطه خوبی باهاشون نداشتم. استادای لیسانس هم که هم قویترند هم مشکلی باهاشون نداشتم بعد از 11 سال من رو یادشون نمیاد. رزومه کاریم خوبه اما چون خودم مدیر عاملم اگه بخوام برای خودم توصیه نامه بنویسم که نمیشه. به نظرتون چیکار باید بکنم؟ RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - Torkan - 01-10-2013 (01-10-2013, 03:04 PM)'نرگس' نوشته: سلام واسه دکترا دانشگاهها تاکید دارن روی استاد پایان نامه
با اون هم رابطه ندارین یعنی حداقل بری بگی بنویس نمینویسه؟! نه خودتون که نمیشه بنویسین...البته هستن استادایی میگن بنویس بیار ادیت کنیم به اصطلاح بدیم بره شما اولین کار بهتره بری پیش استادا چاره نداری برو سراغشون و توصیه نامه هم چیز فرمالیتس مادامی که استادت شناخته شده نباشه اصلا فرقی نداره کی بنویسه بعدش میتونی یه نفر مدیر عامل شرکت دیگه واست بنویسه دیگه چون سابقه کاری داری (معمولا هم دانشگاهها میگن که میتونین از کارفرماتون نامه بیارین) ولی نظر من روی استاداس بعدش یه دونه هم دوست کاری (مدیر) RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - Simon2007 - 04-10-2013 (01-10-2013, 03:04 PM)'نرگس' نوشته: سلام
با استادات عكس يادگاري نداري؟ يك عكس همراه ريز نمارت و براي استاداي ليسانست برفست يا برو ببينشون و توضيح بده. يادشون مياد. 2 تا بگيري سومي رو هم يكي از شركت بنويسه خوبه. فقط متن هاش بايد خوب كار شه. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - KMP - 16-12-2013 (01-10-2013, 03:12 PM)'Charming' نوشته: من از صحبتاتون اینطور متوجه شدم.. که میش از مدیر شرکتی که مشغول به کار هستیم هم به عنوانه recommender استفاده کرد... درسته؟؟؟ یعنی اگه دانشگاه میگه اسم و ایمیل 3 استاد... میشه از 2 استاد استفاده کرد و سومیش مدیره شرکت باشه...؟ شرکتی که من توش مشغول به کار هستم کاملاً تخصصی و مرتبط به رشتم... و شخصی هم که میخواد از شرکت recommend کنه کاملا شخص فنی تو این زمینه هستش. شاید پروژه های کاریش بسیار قوی تر از اساتیدم باشه. اما متاسفانه آکادمیک نیست. به نظرتون من می تونم از اسم و ایمیل ایشون به عنوان یکی از 3 recommender استفاده کنم؟
RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - Torkan - 19-12-2013 (16-12-2013, 12:47 PM)'KMP' نوشته: دوست عزیز قطعا میشه فقط به این شرط که دانشگاه قبول کنه...
بسیاری از دانشگاهها قبول میکنن بهتره یه سری بهREQUIREMENT بزنی تا بعد به دردسر نیفتی... بعضی ها ممکنه قبول نکنن ولی اگه بکنن خوب بهترین گزینه همون مدیر شرکت هستش که کار میکردین شما. RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - sanazz - 12-09-2014 دوستان من حدود 3 سال از فارغ التحصیلیم میگذره و 2 تا از استادایی که میخوام ازشون ریکام بگیرن دیگه تو اون دانشگاه نیستن .سواله من اینه که الان تو چه سربرگی استادام برام ریکام بنویسن سربرگ دانشگاه خودم؟ دانشگاهی که الان دارن توش تدریس میکنن؟ اصلا دانشگاه من به من واسه اونا سربرگ میده یا دانشگاه اونا به من؟ RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - M1KE - 14-09-2014 از نظر رسمی می بایست توصیه نامه رو در سربرگ همین دانشگاهی که الان درش مشغول هستند و با سمت کنونی شون بنویسند. روالش به این شکل هست که ایشون می نویسند که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ در دانشگاه ایکس (دانشگاه اول) استاد راهنمای شما بودن و در اون مدت مثلا از عملکرد شما راضی بودن و یقیه موارد. (12-09-2014, 06:13 PM)'sanazz' نوشته: دوستان من حدود 3 سال از فارغ التحصیلیم میگذره و 2 تا از استادایی که میخوام ازشون ریکام بگیرن دیگه تو اون دانشگاه نیستن .سواله من اینه که الان تو چه سربرگی استادام برام ریکام بنویسن سربرگ دانشگاه خودم؟ دانشگاهی که الان دارن توش تدریس میکنن؟ اصلا دانشگاه من به من واسه اونا سربرگ میده یا دانشگاه اونا به من؟ RE: گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای - gene - 06-04-2015 با سلام . من می خواستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا از اساتیدم توصیه نامه بگیرم. حدود4سال و نیم است که از فارغ التحصیلی من می گذره .سوالم اینست که چون هنوز دقیقا نمی دونم برای کدام دانشگاهها می خوام اقدام کنم ایا می تونم توصیه نامه را کلی بگیرم یا حتما باید نام دانشگاه مقصد در ان ذکر شود؟وایا در سربرگ دانشگاه خودم چند توصیه نامه بگیرم از اساتیدم کافیه یا باید مثلا در فرم خاصی که از دانشگاه گرفته ام توصیه نامه نوشته بشه؟ |