آکادمیا کافه
سوال‌ها و اشکالات در استفاده از دیتابیس (نتایج پذیرش) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: راهنما و قوانین استفاده از انجمن (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86)
+--- موضوع: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از دیتابیس (نتایج پذیرش) (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)

صفحات 1 2

سوال‌ها و اشکالات در استفاده از دیتابیس (نتایج پذیرش) - Babak - 02-06-2012

دیتابیس سایت به شما امکان دیدن نتایج پذیرش، نتایج ویزا، اطلاعات دانشگاه‌های جهان رو می‌دیده و همچنین شامل قسمت کتابخانه است که امکان دریافت فایل‌های مفید برای گرفتن پذیرش رو در اختیار شما می‌گذاره.

چنانچه در استفاده از دیتابیس به مشکلی برخوردید یا سوالی در این مورد دارید، لطفا با پاسخ به همین موضوع سوال خود را مطرح کنید.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - amirhossein.gh - 03-06-2012

بابک جان

ممنون از زحماتت ! کاری بسیار لوکس و کلاسیکه و خیلی خوشم اومده!
فقط یه نکته : فردا روز که تعداد صفحات اونجا زیاد بشه و منم بخام نتایج پذیرش یه کاربر رو ببینم ، به نظرت بهتر نیست از همینجا رو پروفایل هر کسی (مثل اون علامت کلاه تو AA) لینکی باشه به نتایج پذیرش اون شخص؟؟(البته میدونم میشه سرج کرد اونجا ولی این کار هم جالبه و به صرفه از حهت زمان )

نظرت چیه ؟

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - Babak - 03-06-2012

امیرحسین جان
تو برنامه‌ام هست که این کار رو انجام بدم، اما هنوز نمی‌دونم که چقدر بار روی سرور می‌ذاره. من در AA قسمت نتایج پذیرش رو خیلی مختصر و به صورتی قسمتی از دیتابیس فروم ایجاد کردم، اما در اینجا می‌خواستم که محدود به فروم و قابلیت‌های فروم نشیم و به همین خاطر نتایج پذیرش مستقل هست. به خاطر جدا بودن از فروم گذاشتن چیزی مثل اون علامت کلاه AA بار سرور رو خیلی زیاد خواهد کرد، اما سعی می‌کنم که راه حلی برای این مشکل پیدا کنم و این کار رو انجام بدم.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - soheilred - 03-06-2012

آقا من خیلی با این سایت حال می کنم. کجا باید درد دلم رو بگم؟ این کار آخرتون هم واقعا خیلی قشنگ و باحال بود. برا سایت خیلی نیاز بود. و درضمن خیلی قشنگ و کاربردی درش آوردین. خیلی ممنون. دم همتون گرم.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - mohamad0014 - 09-06-2012

برای اینکه استانداری در نوشتن فاند ها داشته باشیم: دوستان باید در فیلد فاند را تنها stipend و tax free بیان کنند؟
چون من در قسمتی کل فاند(بیمه، شهریه و حقوق) و قبل از tax را نوشتنم.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - Babak - 09-06-2012

محمد جان
اگر دقت کرده باشی، من دو تا فیلد در اونجا قرار دادم. یکیش مبلغ کل فاند در سال هست که در واقع کل مبلغی هست که به شما تعلق پیدا می‌کنه و ممکنه بعدا ازش شهریه و مالیات و غیره کم بشه. یکی دیگه حقوق ماهیانه بعد از همه کسورات هست. البته واضحه که هر کسی در صورت تمایل می‌تونه این مبالغ رو بنویسه و اجباری درش نیست.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - Babak - 09-07-2012

(03-06-2012, 02:39 AM)amirhossein.gh نوشته: بابک جان

ممنون از زحماتت ! کاری بسیار لوکس و کلاسیکه و خیلی خوشم اومده!
فقط یه نکته : فردا روز که تعداد صفحات اونجا زیاد بشه و منم بخام نتایج پذیرش یه کاربر رو ببینم ، به نظرت بهتر نیست از همینجا رو پروفایل هر کسی (مثل اون علامت کلاه تو AA) لینکی باشه به نتایج پذیرش اون شخص؟؟(البته میدونم میشه سرج کرد اونجا ولی این کار هم جالبه و به صرفه از حهت زمان )

نظرت چیه ؟
بالاخره راه حلی برای وصل کردن دیتابیس‌های قسمت نتایج پذیرش و فروم هم پیدا شد و کلاه فارغ‌التحصیلی در کنار نام کاربرانی که نتایج پذیرش‌شون رو وارد کنند نمایش داده خواهد شد و با کلیک روی کلاه نتایج پذیرش کاربر نمایش داده می‌شه. البته در صورتی که کاربری در قسمت Privacy خواسته باشه که نام کاربریش مخفی بشه، کلاه براش نمایش داده نخواهد شد.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - arash.iran - 14-07-2012

درود بر دوستان،
بخش نتایج پذیرش فوق العاده شده. فقط 2 تا ایراد کوچیک داره:
یکی اینکه در قسمت تکمیل اپلیکیشن، یکی از فیلد های ستاره دار نام دانشگاهه(که توی ایران گذرونده شده). این در مورد بچه های متقاضی کارشناسی صدق نمیکنه و اونا نمی تون اونجا چیزی بزنن. بهتره برای مقطع کارشناسی، اون قسمت اجباری نباشه.
نکته دوم هم یک موضوع خیلی جزئی در مورد نتایج ویزا هست: وقتی قسمت Approved رو میزنیم، گفته شده که تاریخ پیک آپ ویزا رو وارد کنید. بعد از اینکه این تاریخ رو وارد میکنیم، در قسمت نتایج، و در ستون proc-time، مدت زمان تحویل مدارک تا پیک آپ ویزا به عنوان Proc-Time در نظرگرفته میشه. درحالیکه بهتره مدت تحویل مدارک تا زمان اعلام نتیجه مثبت ویزا در اینجا بیاد. مثلا من نتیجه مثبت ویزام 4 جولای اومده، و 10 جولای پیک آپ کردم. پس زمان Process تا 4 جولای باید حساب بشه و نه تا 10 جولای. بهتره که در فیلد زمان پیک آپ، تاریخ Aprove شدن ویزا بیاد به نظرم.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از بخش نتایج پذیرش - Babak - 14-07-2012

آرش عزیز
ممنون از این که نتایج پذیرشت رو وارد کردی. این اطلاعات برای سایر کاربران بسیار مفید خواهد بود.
در مورد ایرادهایی که گفتید:
۱. شما نیازی نیست که هیچ مدرکی رو وارد کنید. موقع وارد کردن application‌ اگر چه قسمت Degree #1 نمایش داده می‌شه، ولی یک لینک با عنوان Remove در گوشه‌ی بالا و سمت راست این قسمت هست که به شما اجازه می‌ده این قسمت رو بردارید و در نتیجه لازم نیست هیچ مدرکی رو وارد کنید و به این ترتیب بچه‌هایی که پذیرش در مقطع کارشناسی می‌گیرند هم می‌تونند نتایج‌شون رو به راحتی وارد کنند.

۲. در مورد ویزا هم اگر دقت کنید جلوی قسمت Issue Date نوشته شده که تاریخی که ویزای شما آماده پیک آپ شده رو وارد کنید (نه تاریخ پیک آپ رو). اگر با مثال خودتون پیش بریم، این تاریخ همون ۴ جولای می‌شه و اگر شما تاریخ ۴ جولای رو وارد کنید، زمان processing time هم درست نمایش داده خواهد شد.

RE: سوال‌ها و اشکالات در استفاده از دیتابیس (نتایج پذیرش) - Torkan - 23-08-2016

درود

دوستان اندر احوالات نتایج پذیرش براتون میخوام بگم. دوستانی که به تازگی چشمشون به نتایج پذیرش میخوره یا دوستانی که کلا در جریان موضوع نیستن لطفا توجه کنند:

1- این عقیده شخصی من هست. متاسفانه نمیشود به نتایج پذیرش اطمینان زیادی داشت. البته بیشتر خطاهایی که در وارد کردن رزومه و پذیرش ایجاد میشود سهوی است. برای مثال ممکن است طرف 9 مقاله داشته به اشتباه 19 مقاله وارد کرده هست و دوستانی که زحمت وارد کردن رو میکشند مجبورند از همون نوشته تبعیت کنند و بدون کم و کسر رزومه و نتیجه رو وارد کنند. بنابراین دوستی میاد میبینه طرف 15 تا مقاله داشته مثلا از UBC پذیرش گرفته میگه بابا بیخیال من هنوز 5 تا هم ندارم و کلا ناامید بشه. پس کمی تامل کنید.
2- بعضی اوقات میزان فاندی که نوشته میشود نوعش مشخص نیست. برای مثال اصلا معلوم نیست کاربری شهریه اش نادیده گرفته شده است یا خیر. آیا از اون فاندی که نوشته شهریه رو هم میدهد یا خیر. نوع فاند AWARD هست یا TA.
3- نوع مقالات مشخص نیست که در توضیحات آمده است. منظور این است که از این تعداد مقالات چه تعداد isi چه تعداد کنفرانس چه تعدادش داخلی و چه تعدادش بین المللی چه تعدادش open access غیر isi و ... است، مشخص نیست. متاسفانه ناچار هستیم در این مورد از حدس و گمان بهره ببریم.
4- در قسمت نمره TOEFL نیز ایراداتی وارد است. برای مثال فردی 101 گرفته و ما مجبوریم در نمرات اسکیل ها رو به صورت 25 25 25 26 وارد کنیم یعنی چیزی شبیه تقسیم بر 4! این یعنی طرف در تمام اسکیل ها مهارت دقیقا یکسانی دارد که تقریبا چنین چیزی ممکن نیست. الان فرض کنید نمرات طرف 25 30 23 23 باشه!
5- بعضی اوقات دانشگاه ناقص نوشته شده مثلا دانشگاه آزاد. ما فرض رو بر تهران میذاریم. بعضی اوقات هم فقط ABBREVIATION اومده که خوب کاربری که نتایج رو وارد میکنه دچار اشتباه ممکنه بشه. برای مثال KMU یا UNB .

لطفا به این جزییات دقت کنید.

بااحترام،
ترکان