آکادمیا کافه
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - raz.fatima - 17-08-2012

سلام. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

من ۳ ساله فارغ‌التحصیل شدم در رشتهٔ میکروبیولوژی مقطع
لیسانس. می‌خوام فاند بگیرم و یک مقاله دارم و آیلتس ۶، معدل
۱۶.۶۶. و نمیدونم اصلا میشه فاند گرفت یا نه.

RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Behnoush - 18-08-2012

(17-08-2012, 04:13 PM)raz.fatima نوشته: سلام. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

من ۳ ساله فارغ‌التحصیل شدم در رشتهٔ میکروبیولوژی مقطع
لیسانس. می‌خوام فاند بگیرم و یک مقاله دارم و آیلتس ۶، معدل
۱۶.۶۶. و نمیدونم اصلا میشه فاند گرفت یا نه.
سلام
برای رشته شما داشتن سابقه تحقیقاتی هم خیلی مهم و مفیده. اگه بتونید با تکنیک های جدید ازمایشگاهی اشنا بشید تاثیر خوبی توی رزومه تون داره. به نظرم نمره زبانتون جای کار داره. همچنین در رشته های life science پیدا کردن استاد خیلی خیلی مهمه و باید برای استاد پیدا کردن وقت بذارید و به اساتیدی که به کارشون علاقه مندید ایمیل بزنید . با توجه به اینکه گفتید یه مقاله دارید در همون حیطه مقالتون هم میتونید به استادهای مرتبط ایمیل بزنید.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - shahrzad1925 - 09-09-2012

سلام من فوق روانشناسی دارم از شهید بهشتی و با معدل 18/60. نمره آیلتسم 7 و میخوام برای دکتری پذیرش بگیرم یه مقاله داخلی و دوکنفرانس داخلی دارم. میخواستم بدونم با شرایط من چه کشوری پیشنهاد میشه با توجه به این که میخوام بعد از تحصیل بمونم یعنی این موضوع رو هم باید در نظر بگیرم و حتما باید کمک هزینه داشته باشم. در حال حاضر دارم آلمان جستجو می کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Pejman - 10-09-2012

(09-09-2012, 08:40 PM)shahrzad1925 نوشته: سلام من فوق روانشناسی دارم از شهید بهشتی و با معدل 18/60. نمره آیلتسم 7 و میخوام برای دکتری پذیرش بگیرم یه مقاله داخلی و دوکنفرانس داخلی دارم. میخواستم بدونم با شرایط من چه کشوری پیشنهاد میشه با توجه به این که میخوام بعد از تحصیل بمونم یعنی این موضوع رو هم باید در نظر بگیرم و حتما باید کمک هزینه داشته باشم. در حال حاضر دارم آلمان جستجو می کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام، معدل لیسانس تون چنده؟ GRE ندادید؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - شیوا - 15-09-2012

با سلام. من دارای مدرک لیسانس شیمی محض از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 12.05 و فوق لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه امیر کبیر با معدل 18.07 هستم.نمره gre 1200 , تافل 106 وایلتس 7. سه مقاله ISI هم دارم. ایا با توجه به معدل پایین کارشناسی و متفاوت بودن مدرکش با مدرک ارشد می تونم برای پذیرش دکترا مهندسی شیمی با فول فاند اقدام کنم؟ برای دانشگاه های امریکا امیدی هست؟ برای چه کشوری شانس بیشتری دارم؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - m.ost - 15-09-2012

(15-09-2012, 04:40 PM)شیوا نوشته: با سلام. من دارای مدرک لیسانس شیمی محض از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 12.05 و فوق لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه امیر کبیر با معدل 18.07 هستم.نمره gre 1200 , تافل 106 وایلتس 7. سه مقاله ISI هم دارم. ایا با توجه به معدل پایین کارشناسی و متفاوت بودن مدرکش با مدرک ارشد می تونم برای پذیرش دکترا مهندسی شیمی با فول فاند اقدام کنم؟ برای دانشگاه های امریکا امیدی هست؟ برای چه کشوری شانس بیشتری دارم؟
سلام دوست عزیز
به نظر من شرایط شما خوبه. با اینکه معدل کارشناسیتون پایینه ولی نمره GRE خوبی دارین که اون رو پوشش میده. نمره تافلتون هم خوبه و از مینیمم دانشگاه ها بالاتره و علاوه بر این تعداد مقالات خوبی هم دارین. البته من از شیمی سر رشته ندارم ولی فکر میکنم که این دو رشته خیلی از هم دور نیستن. علاوه بر این شما میتونین در SOP دلایل تغییر رشته رو توضیح بدین و دانشگاه رو قانع کنین.
به نظرم شما هم برای چند تا دانشگاه خوب اقدام کنین هم چند تا دانشگاه متوسط آمریکا که شانستون بالاتر بره. برای کانادا معمولا دانشگاه ها به معدل حساس هستند. ولی چون معدل ارشدتون خیلی خوبه، حتما با اساتید چند تا دانشگاه مکاتبه کنین اگر جواب خوبی گرفتین اپلای کنین. چون اپلای و فاند برای کانادا به استاد بستگی داره.
اروپا هم که برای دکترا دانشگاهاشون پوزیشن اعلام میکنن و دکترا در اونها یک شغل حساب میشه و فرد حقوق هم دریافت میکنه.. ولی باید پوزیشن خالی پیدا کنین و مهمه که سابقه تحقیقاتی در اون زمینه داشته باشین چون رقابت براش شدیده.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - sara.sanayi - 19-09-2012

سلام
لطفا راهنماییم کنید
کارشناسی: مهندسی برق، الکترونیک، دانشگاه تهران
معدل سال آخر: 16.2
معدل کل: 14.45
سابقه شش ماه کار در یک پژوهشکده معتبر
یک ترم TA بودم که استادش توصیه نامه خوبی می ده
می خوام واسه تافل شروع کنم احتمالا بالای 90 بشم
چهارساله تموم کردن تاثیر مثبتی داره؟
با توجه به شرایطم امیدی هست جایی با فاند قبول شم، رتبه دانشگاه برام مهم نیست، با فاند قبول شدن برام مهمه
برای کدوم دانشگاه ها بفرستم که امید بیش تری باشه
ممنون از کمکتون

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Shahrouz - 19-09-2012

بدون مقاله، با معدل متوسط یا نسبتا پایین مثل شما و برای ارشد فاند گرفتن بسیار دشواره. پیشنهاد می کنم جی ار ای خیلی خوبی بیارید [بالای 1300 قدیم} تا شانس فاند گرفتن رو پیدا کنید. هرچند باز هم گارانتی نیست ولی با شرایط فعلی شما من کسی رو ندیدم که فاند گرفته باشه از هیچ جایی. شاید دوستان دیگه دیده باشند.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - mahyarelc - 19-09-2012

(19-09-2012, 03:14 AM)sara.sanayi نوشته: سلام
لطفا راهنماییم کنید
کارشناسی: مهندسی برق، الکترونیک، دانشگاه تهران
معدل سال آخر: 16.2
معدل کل: 14.45
سابقه شش ماه کار در یک پژوهشکده معتبر
یک ترم TA بودم که استادش توصیه نامه خوبی می ده
می خوام واسه تافل شروع کنم احتمالا بالای 90 بشم
چهارساله تموم کردن تاثیر مثبتی داره؟
با توجه به شرایطم امیدی هست جایی با فاند قبول شم، رتبه دانشگاه برام مهم نیست، با فاند قبول شدن برام مهمه
برای کدوم دانشگاه ها بفرستم که امید بیش تری باشه
ممنون از کمکتون
درود
اگه کشورهای مشخصی مدنظرتون باشه بهتر میشه نظر داد ولی بطور کلی
4 ساله تموم کردن بعید میدونم مهم باشه

برای امریکا شانستون خیلی زیاد نیست ...کلا مستر رو خیلی کم فاند میدن...البته اونطور که شهروز جان گقتن با یه GRE خیلی خوب (به نظر من حدود 1400 قدیم) ممکنه شانس داشته باشید

معدل سال آخر معمولا مهم نیست...بعضی کشورها(مثل کانادا) در بعضی دانشگاهها معدل 2 سال آخر براشون مهم هست، درصورتیکه معدل 2 سال آخرتون مثل معدل سال آخر باشه، با توجه به اینکه دانشگاه تهران هستید اگه بتونید نظر استادی رو جلب کنید ممکنه بتونید فاند بگیرید (من پیشنهاد میکنم یک توصیه نامه خیلی خوب در مورد کارهای پژوهشی از اون پژوهشکده بگیرید)

میتونید به اروپا هم فکر کنید که بعضی دانشگاههای با شهریه کم (یا بدون شهریه ) وجود داره اگه میتونید هزینه زندگی رو بدید (البته شاید بتونید بعد مدتی کار دانشجویی بگیرید که دوستان اروپایی بیشتر اطلاع دارن)...اگه خیال دکترا رو هم دارید شاید گزینه بدی نباشه

پیشنهاد میکنم نمره زبانتون رو هم سعی کنید خیلی خوب بشه

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Shahrouz - 19-09-2012

شما قطعا با این رزومهه در نروژ پذیرش ارشد می گیرید و اگر بتونید فقط هزینه زندگیتون رو تامین کنید (دانشگاهها رایگانه) اون موقع برای دکترا فوق العاده شرایطتون بهتر می شه.