![]() |
مقایسه بانک های آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: مقایسه بانک های آمریکا (/Thread-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
مقایسه بانک های آمریکا - Pejman - 14-10-2012 تو این تاپیک در خصوص بانک های مختلفی که در آمریکا وجود داره و مزایا و معایب و ویژگی های اونها بحث می شه. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولین سوال رو خودم می پرسم: کسی که تازه وارد آمریکا شده (با ویزای مهاجرتی) و قصد داره یه حساب بانکی باز کنه، با در نظر گرفتن جمیع موارد کدوم بانک رو بهش توصیه می کنید؟ RE: مقایسه بانک های آمریکا - Babak - 14-10-2012 اغلب بانکهای بزرگ امریکا مثل Bank of America، Wells Fargo، Chase و ... تفاوت خیلی زیادی از نظر خدمات ندارند، اما بعضی از بانکها در شهرهای مختلف ممکنه تعداد شعبههاشون متفاوت باشه. به نظرم زیاد بودن تعداد شعبهها و دستگاههای ATM شاید یکی از نکات مهم برای دانشجویانی که تازه وارد میشن باشه و همچنین سختگیری خود بانک در باز کردن حساب برای ایرانیها یکی دیگه از نکاتی هست که باید در نظر گرفت. تجربه شخصی من این بود که Bank of America و یک Credit Union که داخل دانشگاه بود از جهت باز کردن حساب برای ایرانیها کمتر سختگیر بودند. به طور کلی بانکهایی که داخل دانشگاه شعبه دارند معمولا برای اوایل کار گزینه خوبی هستند، چون معمولا برای دانشجوها زیاد سختگیری نمیکنند و گاهی امتیازهای خاصی هم به دانشجو میدند و احتمالا گرفتن کردیت کارت از این بانکها برای دانشجوها سادهتر خواهد بود. به همین خاطر به نظر من اول به بانک یا بانکهایی که داخل دانشگاه هستند مراجعه کنید و ازشون در مورد شرایط تحقیق کنید و سعی کنید که در ابتدا در یکی از همین بانکها حساب باز کنید. RE: مقایسه بانک های آمریکا - Saeid - 16-10-2012 من هم تجربه ای مشابه داشتم و به نظرم bank of America برای شروع خوب باشه و خدماتش بد نیست. نوع حسابی که بچه ها دارن هم کثرا از نوع checking/saving هستش تو این بانک. RE: مقایسه بانک های آمریکا - mahyarelc - 16-10-2012 درود پژمان جان با توجه به اینکه گفتی با ویزای مهاجرتی، مورد خاصی مد نظرت هست؟ مثلا من میدونم Chase کردیت کارتش خیلی تسهیلات میده و کارت قوی ای هست...ولی به این راحتیا نمیشه گرفت (secured که اصلا نداره) RE: مقایسه بانک های آمریکا - Pejman - 17-10-2012 ممنون از نظرات دوستان. مهیار جان مورد خاصی که نه. منظورم این بود که اون فرد دانشجو نیست تو آمریکا. این دوست من یه چیزی در مورد Bank of America از یکی شنیده که من نمی دونم دقیقاً قضیه چیه و چقدر صحت داره. دوستش بهش گفته بود این بانک یه ایرادایی داره، مثلاً هر چند وقت یه بار از حسابت پول کم می کنه و بعد باید زنگ بزنی بهشون تا پول رو برگردونن (تو این مایه ها...) اگر می دونید قضیه چیه و آیا صحت داره یا نه، ممنون می شم بگید. RE: مقایسه بانک های آمریکا - Babak - 17-10-2012 من سالهاست که با Bank of America حساب دارم و هیچ وقت بدون دلیل از حسابم پولی کم نکردهاند، اما بانکهای بزرگ مثل همین Bank of America انواع مختلفی حساب دارند که هر کدومش امکانات خاصی دارند و معمولا حسابهایی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میدند لازم دارند که مبلغی که در حساب هست از یک حداقلی بیشتر باشه، در غیر این صورت مبلغی به عنوان جریمه یا هزینه ماهیانه حساب ازتون کم میکنند. در نتیجه موقع باز کردن حساب باید دقیقا بپرسید که آیا حساب هزینه ماهیانه یا به طور کلی هزینه نگهداری داره یا خیر و همچنین در مورد حداقل مبلغی که باید در حساب باشه بپرسید و مطمئن باشید که همیشه این مقدار در حسابتون هست. از این جهات بانکهای کوچک یا credit unionها معمولا بهتر هستند و هزینههاشون در اغلب موارد کمتره. RE: مقایسه بانک های آمریکا - lavender - 09-03-2013 اگه توی Bank of america حساب savin/checking دارید حواستون با انو saving باشه جون اگه از 25$ کمتر شه 5$ جریمه می شید. RE: مقایسه بانک های آمریکا - lavender - 25-03-2013 به نظرتون داشتن حساب saving ضروری هست؟ یا فقط checking کافیه؟ RE: مقایسه بانک های آمریکا - mahyarelc - 25-03-2013 (25-03-2013, 12:07 AM)'lavender' نوشته: به نظرتون داشتن حساب saving ضروری هست؟ یا فقط checking کافیه؟ضروری که نیست، بیشتر برای manage کردن حسابه. ممکنه فقط یک تفاوتهایی در خدمات از طرف بانک مورد نظر برای حساب saving موجود باشه RE: مقایسه بانک های آمریکا - Babak - 25-03-2013 معمولا حسابهای پسانداز (saving) سود بیشتری به سپرده شما پرداخت میکنند، ولی در حال حاضر نرخ بهرهها اون قدر پایین هست که تقریبا فرق معناداری ندارند. از اون طرف گاهی حسابهای پسانداز احتیاج به حداقل موجودی خاصی دارند و تعداد نقل و انتقالات پول در ماه محدوده. اگر از این موارد تخطی کنید، بانک جریمهاتون خواهد کرد. به همین خاطر، مراقب این موارد باشید. |