اقدام جهت دکتری دوم - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: اقدام جهت دکتری دوم (/Thread-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%85) صفحات
1
2
|
اقدام جهت دکتری دوم - شری - 25-04-2013 با عرض سلام من دکتری عمران گرایش محیط زیست از کشور مالزی میخوام برای پذیرش دکتری در امریکا اقدام کنم ایا داشتن مدرک دکتری تاثیری در روال پذیرش من دارد یا خیر؟ RE: اقدام جهت دکتری دوم.. - soilman - 25-04-2013 درود دوست عزیز مسلما داشتن مدرک دکتری برای ادامه ی فوق دکترا مناسب هست پس آن صورت قضیه اینست که اساتید تمایلی ندارن که برای دکترای مجدد دانشجویی رو بگیرند...مسلما یه فاکتور بدی است مگر اینکه در یه زمینه ی خیلی متفاوت باشه یا استاد مورد نظر قانع شه.... RE: اقدام جهت دکتری دوم.. - Context - 26-04-2013 (25-04-2013, 07:36 PM)'شری' نوشته: با عرض سلام به نظر من به دکتری خود اشاره نکنید. حالا نمیدونم چقدر پنهان کردن دکتری که از مالزی گرفته شده امکان پذیره (چون بچه های ایرانی که همینجا دکتری میگیره, بهش اشاره نمیکنن و مشکلی هم پیش نمیاد) بعضی دانشگاه ها رو من دیدم که صراحتا اعلام کردن، که اگر دکتری دارید برای دکتری اقدام نکنید.
RE: اقدام جهت دکتری دوم.. - Babak - 26-04-2013 (25-04-2013, 07:36 PM)'شری' نوشته: با عرض سلام همون طور که دوستان گفتهاند، گاهی داشتن مدرک دکترا برای گرفتن پذیرش نکته منفی حساب میشه، این مساله به خصوص در مورد دکترای دوم در همون گرایش بیشتره، اما اگر گرایش کاملا متفاوتی رو انتخاب کنید این مشکل رو نخواهید داشت.
RE: اقدام جهت دکتری دوم.. - Shahrouz - 30-04-2013 درود همونطور که بابک گفتند اگر گرایش شما کاملا یا تا حدود زیادی متفاوت باشه در دکترای دوم مشکلی براتون ایجاد نمی کنه. RE: اقدام جهت دکتری دوم.. - butterfly - 02-05-2014 سلام، گرفتن دو تا مدرک دکترا هر دو از دانشگاه های خارج چقدر رایجه؟ فقط ایرانی ها این کار می کنند یا دانشجوهای بقیه کشورها هم اینکار می کنند؟ اگر از دانشگاه های اروپایی یا موسسات تحقیقاتی که دوره دکتراشون بیشتر بر روی پژوهش متمرکزه و درسی تدریس نمیشه مدرک دکترا بگیریم آیا امکانش هست که برای دکترای دوم از امریکا پذیرش بگیریم؟ RE: اقدام جهت دکتری دوم.. - M1KE - 02-05-2014 تا زمانی که شما پیش نیازهای دوره مدنظرتون در یک دانشگاهی رو داشته باشید کاری ندارند شما چند تا مدرک دیگه یا بالاتر و پایین تر دارید فقط وقتی روال گرفتن اون مدرک ها رو نگاه می کنند ممکنه ازتون در مورد انگیزه چنین انتخاب هایی سوال بشه. به همین دلیل بهتره در SOP یا انگیزه نامه ای که برای اون دانشگاه می نویسید به شکلی دلیل این دوباره مدرک گرفتن ها رو توضیح بدین. ترجیحا این دلایل می بایست نشون دهنده بهبود قابلیت های تحصیلی و شغلی شما باشه و درشون اشاره ای به جنبه های اقامتی و تغییر محل کشور و مواردی از این دست نکنید. به طور معمول دوره های ارشد و فوق دکترا رو به دلیل کوتاه بودنشون ممکنه افراد چند بار بخونند و برای کارشناسی یا دکترا به دلیل طولانی بودنشون کمتر رایج هست. این دوباره خوندن ها به طور معمول در یک گرایش دیگه انجام میشه طوری که قابلیت های تحصیلی/کاری فرد رو بهبود بده و اگر بخواهید در همون گرایش دوباره و به صورت تکراری در دانشگاه دیگری بخونید یک مقدار توجیه کردن اینکه این کار برای بهبود قابلیت های تحصیلی و کاری شما هست سخت میشه. RE: اقدام جهت دکتری دوم - مهمان - 13-05-2015 با درود مهدی هستم. در حال حاضر دانشجوی دکترای عمران گرایش سازه هستم. هدفم پذیرش پست داک از آمریکا یا یه کشور خوب دیگه بعد از فارغ التحصلیل دکتری در ایران هست. اما خوب میدونم گرفتنش سخته چون از ایران مدرک می گیرم. می خواستم برای پذیرش دکتری عمران گرایش زلزله اقدام کنم به نظرتون میشه دکتری سازه از ایران گرفت و دکترای زلزله که گرایش دیگه ای از مهندسی عمران است گرفت؟ استاد ها پذیرش می دن؟ اصلا تو مدارک فارغ التحصیلی خارج گرایش ذکر میشه؟ اگه میشه دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنید ممنون. RE: اقدام جهت دکتری دوم - M1KE - 14-05-2015 فکر نمی کنم استادها با این موضوع مشکلی داشته باشند. برای اونها بیشتر مهمه که دانشجوی موردنظرشون در اون زمینه سررشته داشته باشه که گرایش های سازه و زلزله هم در عمل تفاوت چندانی با هم ندارند و همپوشانی زیادی با هم دارند. دلیل اینکه این اتفاق (دو بار دکترا خوندن) زیاد نمی افته طولانی بودن دوره های اونهاست به عکس مستر دوم که بیشتر اتفاق می افته. تا جایی که من اطلاع دارم گرایش عنوان نمیشه و همون عنوانی که برای Program روی سایت دانشگاه نوشته شده مثل PhD in Civil Engineering یا PhD in Civil & Environmental Engineering و مانند اینها نوشته میشه. این خود شما هستین که بر اساس نوع تز و موضوعی که انجام دادین در مورد تخصص خودتون توضیح میدین. برای اطمینان می تونید از دانشگاه موردنظرتون هم بپرسید. پینوشت: اینکه می گین گرفتن فوق دکترا با داشتن مدرک دکترای ایرانی سخته به نظرم درست نیست و افراد زیادی با این شرایط پذیرش پست داک می گیرند. RE: اقدام جهت دکتری دوم - مهمان - 14-05-2015 Mike عزیز درود از پاسخت ممنون البته توی یک سری دانشگاه ها شرط گذاشتند که طرف باید برای پذیرش دکتری باید قبلا دکتری نداشته باشه. شما گفتید "فکر نمیکنم استادها با این موضوع مشکلی داشته باشند ....." حدس زدید؟ یا میدونید؟ البته دوست یکی از همکار ها استرالیاست اون میگفت اگه از ایران دکتری بگیری پست داک سخته. البته به نظر من اگه فرصت مطالعاتی کسی بره خارج که خودم این تصمیم رو دارم با استادهای اونجا آشنا بشه راحت تر میتونه برای پست داک اقدام کنه. |