IELTS Score DataBase - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS) +----- انجمن: تجربیات آزمونهای IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-IELTS) +----- موضوع: IELTS Score DataBase (/Thread-IELTS-Score-DataBase) |
IELTS Score DataBase - Bahram - 12-01-2011 لطفاً در این قسمت وضعیت نمرات امتحان آیلتس خود را با ذکر مشخصات در غالب زیر بیان کنید. Listening: Reading: Writing: Speaking: Overall: ضمن اینکه حتماً این اطلاعات را تکمیل فرمایید تا سایرین نیز بتوانند از تجربیات شما استفاده کنند. روش برنامه ریزی برای مطالعه، کتابهایی که مطالعه کردید، مدت زمان مطالعه، سطح عمومی زبان قبل از شروع، کدام مرکز امتحان، نکات مهم برای روز و محیط امتحان، و سایر نکاتی که میتواند برای سایرین مفید باشد. RE: IELTS Score DataBase - partow - 08-07-2011 خودم : Listening: 6 Reading: 5 Writing: 5 Speaking: 6.5 Overall: 5.5 خواهرم: Listening: 6.5 Reading: 5 Writing: 6 Speaking: 7 Overall: 6 واسه امتحانم برنامه ریزی بلند مدت نداشتم ... به جز کلاسایی که تو دبیرستان و دانشگاه رفته بودم ، سه ماه کلاس خصوصی واسه آمادگی آزمون رفتم به همراه خواهر ... که تو این کلاس ها کتاب های Focus on Ielts, Writing in Ielts, Ielts Plus 1 &2 رو خوندیم... قبل از کلاس ها، سطح من در حد Interchange بود ... ولی خواهرم قبلش کلاس زبان رفته بود ، کتاب های آکسفورد رو خوند... و آمادگی بیشتری داشت ... در آزمون ایران آیلتس ثبت نام کردیم و محل آزمون هم باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران بود ... زمان آزمون به جای ساعت 8 ساعت 9:15 برگزار شد ... دیگه همینا ... موفق باشید ... RE: IELTS Score DataBase - m.ost - 29-01-2012 Listening: 8 Reading: 7.5 Writing: 6.5 Speaking: 7.5 Overall: 7.5 روش برنامه ریزی: دو سال قبل که یکبار امتحان دادم (7 شدم) کلاس های آریانپور میرفتم. نمیتونم بگم خوب بود یا بد. برای من که زبانم بد نبود وسیله ای بود برای مرور بیشتر. امسال هیچ برنامه ریزی خاصی نداشتم. فقط قبل از امتحان شروع کردم به زدن تست های کمبریج. کتابهایی که مطالعه کردم: دو سال قبل (New Insight into IELTS، تست کمبریج 4 فقط) امسال فقط تست های کمبریج کتابهای 6 و 7 کامل. مدت زمان مطالعه: 1.5 ماه سطح عمومی زبان قبل از شروع: خوب بود از اول دبیرستان جدی میخوندم. کدام مرکز امتحان: ایران آیلتس (سنجش) اکتبر 2011 نکات مهم برای روز و محیط امتحان: محلش هتل اسپیناس بود. من 7 صبح اونجا بودم و نیم ساعت همه یخ زدیم تا درها واشد و رفتیم تو بعد هم یکساعت تا 8.5 نشستیم تا امتحان شروع بشه. خلاصه اینکه دیر نرید ولی اگر دیر هم رسیدن هول نشین. خیلی ها راس 8.5 وارد شدن. سایر نکات: من رایتینگم بد نیست، دفعه قبل 7 شده بودم. ولی اشتباهی که این دفعه کردم این بود که روی اولی زیادی وقت گذاشتم و برای دومی که مهمتر هم هست وقت کم آوردم. خلاصه این که خیلی رو رایتینگ اول وقت نگذارین که مثل من نمرتون کم میشه. RE: IELTS Score DataBase - Pejman - 20-12-2012 امتحان آکادمیک - تهران آیلتس - 8 دسامبر 2012 (توضیحات در مورد روز آزمون و محیط آزمون رو اینجا دادم) Listening: 6.5 Reading: 7 Writing: 7 Speaking: 7 Overall: 7 پیش بینی خود از نمرات اینطوری بود: Listening: 7.5-8 Reading: 7-7.5 Writing: 7-7.5 Speaking: 6.5-7 غیر از لیسنینگ که با اختلاف زیاد از نمره مورد نظرم کمتر شدم، بقیه رو تقریباً همونی که فکر می کردم شدم. لیسنینگ آزمون ما خیلی راحت بود و همه این رو قبول داشتند. من هر چی فکر می کنم یادم نمیاد بیشتر از 3-4 تا رو غلط زده باشم. احتمال خیلی زیاد جواب ها رو دقیق و کامل ننوشته بودم و یا در spell و اینها اشتباه داشتم. رایتینگ رو به نظر من بد نمره ندادند. من خیلی می شنوم همه می گند رایتینگ آیلتس رو اخیراً بد تصحیح می کنند. ولی من فکر می کنم مشکل جای دیگه است. ما ایرانیا عموماً گرامرمون خیلی خوب نیست و در punctuation ضعیف هستیم. حتی اگر متن خوبی هم بنویسیم و از نظر خودمون متن جذاب و کاملی باشه، همین ضعف هایی که گفتم کافی هست که نمره رو کم بکنه. توضیحات دیگه در مورد رایتینگ رو اینجا دادم. اسپیکینگ رو به نظرم خوب نمره داده خانم شادی، چون من واقعاً راضی نبودم از خودم. البته به نظر خودم در حالت کلی لهجه خوبی دارم و می تونم روان صحبت کنم. ولی چون مدتها با کسی صحبت نکرده بودم و تمرین کافی هم نداشتم، یه کمی از روان صحبت کردنم کم شده بود و واسه همین خوب نبودم. توضیحات بیشتر رو اینجا دادم. ریدینگ هم که همیشه جزو قوی ترین اسکیل های من بوده، فکر می کردم بهتر بشم. البته 4 تا سوال رو خالی گذاشتم چون وقت کم آوردم، ولی بقیه رو خیلی با اطمینان زده بودم. به هر حال ریدینگ ما به نسبت سخت بود و اکثراً وقت کم آورده بودند. ------------------------ من پایه زبانم خوبه و سالهاست به واسطه درس، مقاله، نامه نگاری با استادا، مصاحبه با استادا، اینترنت گردی و فیلم و سریال دیدن (و در سالهای دورتر کلاس زبان رفتن)، با انگلیسی در ارتباط هستم. قبلش دو بار تافل داده بودم که نمره ام expire شد. ولی خب تافل خیلی متفاوت از آیلتس هست و آمادگی قبلیم در تافل چندان به دردم نخورد. من برای این آزمون مجموعاً 1 ماه زمان گذاشتم، که با توجه به زمان کمی که صرفش کردم از نمره ام ناراضی نیستم، هرچند نمره بهتری رو می خواستم... دلیل اینکه وقت کافی نداشتم این بود که دیدم ثبت نام آیلتس خیلی سخت شده و گفتم شاید در آینده به مشکل بر بخورم، اینه که سریعترین زمان ممکنه رو ثبت نام کردم. من کلاً دو تا کتاب خوندم. یکی New Insight into Ielts بود که کتاب خیلی خوبیه به نظرم و خوندنش رو واجب می دونم. کاملاً با بخش های مختلف آزمون آشناتون می کنه. برای اسپیکینگ و رایتینگ هم دقیقاً بهتون می فهمونه که مصحح ها دنبال چه چیزهایی هستند. کتاب بعدی که خوندم Target Band 7 بود که خوندن این کتاب رو هم توصیه می کنم. کتاب کوچک و مختصری است که تکنیک ها رو برای هر مهارت نکته وار توضیح می ده. خوندنش وقت خیلی کمی می گیره ولی اثر خوبی داره. البته به نظرم یه جاهاییش هم نظراتش درست نیست، یا حداقل در مورد من نمی تونست مفید باشه. برای تست زدن هم فقط دو سری تست لیسنینگ و ریدینگ از کتاب کمبریج 8 و یه سری هم از کمبریج 6 زدم. این کتابهای کمبریج خیلی عالی هستند و به نظرم خیلی به آزمون اصلی شبیه هستند. برای رایتینگ چون Task 2 رو برای تافل و GRE بارها جواب داده بودم، دیگه تمرینی نکردم. برای Task 1 هم فقط یه دونه نوشتم که از نظر تنظیم زمان و تعداد لغت دستم بیاد. اسپیکینگ هم تمرین خاصی نداشتم و اگر تمرین می کردم قطعاً نمره ام بهتر از این می شد. فقط روز قبل از آزمون یه کمی به بعضی از این سوالات Task 1 واسه خودم تنهایی جواب می دادم. برای کسب نمره 7.5 و بالاتر فکر می کنم برای فردی با سطح زبان من، حداقل 2 ماه خوندن همراه با تمرین فراوان و تست زدن زیاد لازم هست. با آرزوی موفقیت. RE: IELTS Score DataBase - neginjoon - 23-12-2012 speaking 6 writing6 reading5 listening5 ovreal: 5.5 من فقط دو سه ترم کلاسای عادی زبان رفتنم که اون موقع headway درس میدادن بعدش بینش وقفه افتاد ولی من چون خودم علاقه داشتم به زبان کمو بیش میخوندم ...بعدش تعیین سطح دادم و رفتم کلاسایielts تقریبا 4ماه طول کشید و کتابای focus on ieltsو کمبریج و crack ielts in a flash همه مهارتاش خوندم اما راستش خیلی جدی نخوندم ایران آیلتس آکادمیک اکتبر 2011 هتل اسپیناس بود 7 اونجا بودیم اما 9 امتحان شروع شد ریدینگ سخت بود لیسنینگ خیلی دقت میخواد که متن رو گم نکنید اما از اسپیکینگ و رایتینگ راضی بودم اگه بیشتر میخوندم نمره ام بهتر میشد ...چون سطح زبانم خوب بود خیلی حیف بود که بیشتر نشدم ... RE: IELTS Score DataBase - starry_eyed - 07-10-2013 Listening: 8 Reading: 8.5 Writing: 6.5 Speaking:6.5 Overall:7.5 روش برنامه ریزی برای مطالعه: برنامه ریزی برای آیلتس یه مقدار سخته چون منابعش زیاده و اولش آدم گیج میشه که چطوری بخونه. من اول از همه شروع کردم به تمرین اسپیکینگ و رایتینگ از حدود یکسال قبل و به صورت پراکنده و البته کمترین نمره رو هم در این 2 بخش آوردم برای اسپیکینگ، اول پارت 1 و 3 کتاب ایروانی رو با دوستم تمرین کردم و بعدا پارت 2 رو از کتاب crack ielts in a flash. رایتینگ هم پراکنده و مثل تمرینای کانونهای زبان که باید سامری مینوشتیم، داستان کوتاه یا مقاله از مجله میخوندم و سامریشو مینوشتم البته از دیکشنری لانگمن استفاده میکردم تا رنج لغتم بالا بره و کالوکیشنها رو هم یاد بگیرم ولی رایتینگهای مشابه امتحان کم نوشتم و کتاب خاصی هم برای رایتینگ نخوندم فقط چند نمونه تسک 1 از کتاب crack ielts in a flash و چند تا از نمونه رایتینگهای کتابهای کمبریج که فکر میکنم دلیل کم شدن نمرهام در این بخش هم به همین دلیله و اگه نمونه رایتینگ با نمره بالا بیشتر خونده بودم و سعی کرده بودم ساختارهای به کار رفته در اونها رو یاد بگیرم نمرهام بهتر میشد البته سر جلسه هم روی تسک 1 زمان زیادی گذاشتم و برای تسک 2 زمانم کم بود و در نتیجه هول هولکی نوشتم و وقت مرور کردنش هم نداشتم. به نظر من خیلی مهمه که چندین بار رایتینگو مشابه شرایط امتحان تمرین کنید (حتی توی برگه مشابه ) تا سر جلسه هم زمانبندیتون صحیح باشه و هم اینکه از تعداد کلمات مطمئن باشید. برای ریدینگ و لیسنینگ هم به نظرم بهترین منبع کتابهای کمبریج هستن. من نمرههام مشابه نمرههایی شد که از این کتابها میاوردم. در مورد ریدینگ از قبل قوی بودم و این مدت 1سال هم گاهی داستانهای کوتاه انگلیسی و مقاله از مجلات میخوندم. 1ماه مونده به امتحان هم شروع کردم به تست زدن. لیسنینگ هم کتابهای تستی که در قسمت بعدی نوشتم و بخشی از تستهای A Collection of 95 IELTS Listening Practice Test رو کار کردم. برای لیسنینگ خیلی مهمه که تمرین کنید تا کاملا موقع تست زدن تمرکز داشته باشید. سر جلسه امتحان هم یه لحظه بخواید به جوابی که نوشتید یا سوالی که از دست دادید فکر کنید، سوال بعدی از دستتون رفته. کتابهایی که مطالعه کردید: برای تست: کمبریج های 4تا 9- پلاس 2 و 3- تست بیلدر 2 کتاب اسپیکینگ ایروانی و crack ielts in a flash A Collection of 95 IELTS Listening Practice Test مدت زمان مطالعه: 1 ماه بطور کامل و از یکسال قبل به صورت پراکنده سطح عمومی زبان قبل از شروع: من پایه زبانم خوبه چون کلاسهای کانون زبان ایرانو تا سطح advanced خونده بودم ولی تقریبا 6 سالی بود که هیچ مطالعه انگلیسی به جز منابع تخصصی رشته خودم نداشتم و خیلی از لغات و گرامرها رو فراموش کرده بودم.اسپیکینگم هم ضعیف بود. کدام مرکز امتحان: تهران آیلتس نکات مهم برای روز و محیط امتحان: دوستان قبلا همه نکات مهمو گفتن فقط اینو اضافه کنم که سرجلسه امتحان نمیشه خوراکی برد. روزی که من امتحان داشتم، امتحان دیر شروع شد و به علت مشکلی که سر جلسه امتحان واسه یکی از شرکت کنندگان پیش اومده بود یه نیم ساعت 40 دقیقه ای هم امتحان متوقف شد و در نتیجه به قسمت رایتینگ که رسیدیم من واقعا گرسنهام شده بود. توصیه من اینه که حتما آبنات داخل جیبتون باشه که بتونید بخورید و در ضمن اگه کیفو موبایل همراهتون باشه باید قبل امتحان مدت طولانی توی صف بایستید تا اونا رو تحویل بدید بنابراین اگه خوراکی دیگهای هم با خودتون ببرید که توی اون مدت نوش جان کنید شاید کمتر سرجلسه مشکل داشته باشید. در مورد اسپیکینگ و رایتینگ هم من خیلی از نمراتم شوک شدم و انتظار نمره بهتری داشتم، فکر میکنم یه امتحان آزمایشی که آدمو با شرایط امتحان آشنا کنه میتونه مفید باشه مخصوصا واسه اسپیکینگ چون توی امتحانای آزمایشی ضعفاتونو بهتون میگن. من اصلا نمیدونم چرا اسپیکینگ 6.5 شدم چون اونطوری نبود که مثلا هول کنمو نتونم سوالا رو جواب بدم یا متوجه نشم و به نظر خودم خوب جواب دادم بنابراین به نظرم یه امتحان آزمایشی میتونست کمکم کنه که بفهمم اشکال کارم کجاست. RE: IELTS Score DataBase - Bahram - 17-04-2014 IELTS - General Training Module - Macquarie University Listening: 8.5 Reading: 7 Writing: 7 Speaking: 7.5 Overall: 7.5 روش برنامه ریزی برای مطالعه، من مهارت زبانیم از قبل نسبتاً خوب بود و قبلاً این امتحان رو داده بودم، مضاف بر اینکه 3 ساله در کشور انگلیسی زبان هم زندگی میکنم. عمدتاً وقتم رو برای تست زنی گذاشتم و از کتابهای 9 گانه کمبریج استفاده کردم.
RE: IELTS Score DataBase - Atlantis - 15-06-2016 سلام Listening: 6 Reading: 7 Writing: 6.5 Speaking: 6.5 Overall: 6.5 روش برنامه ریزی برای مطالعه، زدن تست های نمونه کمبریج آیلتس به تعداد 8 تا بعلاوه دو تست دیگه که یکیش رو اینجا برای دانلود قرار دادم. کتابهایی که مطالعه کردید، IELTS Strategies and Tips، انتشارات Barrons Cambridge IELTS 9 و 10 مدت زمان مطالعه، 1 ماه قبل آزمون سطح عمومی زبان قبل از شروع، من فارغ التحصیل کانون زبان ایران بودم و پایه زبانم قوی بود. در طول یک سال قبل از آزمون هم برای GRE میخوندم که همین باعث شد دایره لغاتم بره بالا. البته برای آیلتس خیلی نیاز به دونستن لغات سخت نیست، اما خوب تو قسمت رایتینگ میتونه به کار بیاد. کدام مرکز امتحان، تهران. دانشگاه آزاد. 8 صبح نکات مهم برای روز و محیط امتحان، حتما به موقع سر جلسه حاضر بشید تا استرس نداشته باشید. برای احتیاط یک ساعت زودتر خوبه. من از شهرستان اومده بودم تهران برای آزمون و صبح یکمی دیر رسیدم (نیم ساعت)، هرچند آزمون با یک ساعت تاخیر برگزار شد، اما استرس تاثیر منفی خودشو گذاشت. بعلاوه اینکه جامدادیم رو هم جا گذاشتم که به نگرانیم اضافه کرد! البته سنتر آزاد به تعداد فراوون مداد، پاک کن و مدادتراش سر جلسه گذاشته بود برای امثال من! در قسمت ریدینگ، توجه داشته باشید که 5 دقیقه آخر اگه از 40 تا سوال موردی مونده که پاسخ نداده باشید، حتما حتما شانسی پاسخ بدید و خالی نزارید. باز اگه فرصت بود میتونید پاک کنید و جواب درستش رو بنویسید. من متاسفانه به این موضوع توجه نکردم 4 5 تا سوال true false not given رو خالی گذاشتم که واقعا حیف شد. توجه داشته باشید که معمولا مراقب سر یک ساعت برگه رو بی رحمانه میگیره و اگه ندید تخلف محسوب میشه. اینجا مثل پایان ترم دانشگاه نیست که به مراقب بگید 2 دقیقه دیگه 2 دقیقه دیگه! لیسنینگ. هرچند با اسپیکر تمرین کرده بودم، متاسفانه سر جلسه خیلی جاها برام واضح نبود. بعضی از بچه ها هم بعد از جلسه که ازشون پرسیدم موافق بودن، و البته بعضی هم با صدا هیچ مشکلی نداشتن. به هرحال من اگه برگردم حتما میرم یه سنتری که هدست ارائه بده. اسپیکینگ. جدای از بحث های فنی، نباید مصاحبه گر احساس کنه شما منتظر تموم شدن جلسه هستید. من همیشه به دوستان میگم که فکر کنید مصاحبه گر خاله (دایی) تون هست و قراره چند ساعت با اون صحبت کنید. شما باید با آرامش، متانت و ادب خودتون از نظر شخصیتی هم روی اون فرد تاثیر بذارید. البته این بحث تاثیر گذاشتن روی مصاحبه گر واسه من خیلی مطرح نبود! از شانس من یه مرد شکم گنده درب و داغون ! واسم افتاد که مشخص بود هیچی بارش نیست. توصیف رفتار و حرکات این شخص از حوصله این بحث خارج هست.. و سایر نکاتی که میتواند برای سایرین مفید باشد. پیشنهاد میکنم اگه نمونه سوالای آیستس رو در کامپیوتر یا اینترنت دارید حتما پرینت کنید و به صورت کاغذی امتحان بدید، نه پشت کامپیوتر. از اسپیکر برای قسمت لیستنینگ استفاده کنید، نه هندزفری. هرچه قدر سوالا سخت یا دور از انتظار بود خودتون رو نبازید. ممکنه سوالا با اون نمونه سوالایی که شما حل کردید متفاوت باشه از نظر درجه سختی. در آخر. من باز هم اگه برگردم آیلتس رو انتخاب میکنم به جای تافل با آرزوی موفقیت برای همه IELTS taker ها @automotive RE: IELTS Score DataBase - شیمن - 25-11-2016 speaking:9 reading: 9 writing: 8 listening:7.5 Here are some tips for those wishing to get an acceptable band score in the IELTS examination:
expand your vocabulary (work on synonyms in particular)
practice on a daily basis under time constraints(just like the real exam)
go through the sample speaking questions, answering them all as you would in the real exam (try to use the related newly-learned words in your speaking in order to activate them )
ask your tutor or a proficient person to check your writing samples and give you feedback on your errors
practice spelling
if you don't have the time or enthusiasm to figure out the exam techniques and tricks you'd be better off with a tutor (someone who has already done the exam )
at least one week before your speaking interview do your best to be exposed to the English language as much as possible (read, listen and speak in English, review your ielts vocabulary, practice speaking in front of the mirror etc.)
fingers crossed to all of you out there
|