آکادمیا کافه
مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4

مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - Faraz - 01-02-2011

در این تاپیک درباره نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه های ایتالیاصحبت خواهد شد.

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - Mohammad - 08-02-2011

مدارک زبان مورد نیاز دانشگاه پلی تکنیک میلان:

Language certificate

attesting the knowledge of the English language (for programmes taught in English) or the Italian language (for programmes taught in Italian).
This document doesn’t influence the outcome of your evaluation. As we know that the whole process of registering for the tests and receiving the test results may take several months, we have set a different deadline to provide us with your English/Italian certificate.
Be aware that if you fail to submit this document by the set deadline, your application won’t be considered for scholarships and above all, even if you will be admitted, without it, you won’t be allowed to enroll in the university.

The minimum requirements for English language proficiency are shown here following:

* TOEFL CBT: 213
* TOEFL IBT: 82
* TOEFL PBT: 550
* Our TOEFL code is 9795 *
* TOEIC: 690
* IELTS: 6
* Cambridge Proficiency: C
* Cambridge Advanced: C
* Cambridge First Certificate: C
* MELAB (Michigan English Language Assessment Battery): 74

Note: only English mother tongue students and those who can prove that English was the medium of instruction of their Bachelor Degree (at least for 3 years) are exempted from providing any English language certification. In this last case, students are required to send a document certified by the university attesting that their programme was entirely taught in English.

The minimum requirement for Italian language proficiency is B1 level (Common European Framework).

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - brotherhood - 14-09-2011

خوب میگفتید اینارو باید اصل باشه یا کپی برابر اصل یا کپی - باید ایمیل کنیم یا پست؟ به چه ایمیلی یا چه ادرسی؟

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - spt - 15-09-2011

اگه تافل باشه باید خود ETS بفرسته و اگه آیلتس باشه کپی میکنی و میفرستی...

به نظرم اگه از گرفتن پذیرش شروع کنی بهتره چون اینجا که ما اون موضوع ها رو بحث نمیکنیم که!! اینجا موارد مربوط به دانشگاه رو بحث میکنیم...
راستش باید قبل اینکه این پست رو بخونی اون ها رو بلد باشی!!! Big Grin
به نظرم یه سر به ویکی هم بزنی بد نیست مثلا اینجا و یا اینجا و اینجا و میتونی فروم گرفتن پذیرش رو هم یه نگاهی بندازی...

ببین اینجا یه سری نظم و اینا داره و خب همه چیز توی موضوع خودش بررسی میشه... سعی کن ذهنیتت بیاد توی حالت فروم ها...

موفق باشی Smile

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - brotherhood - 15-09-2011

ببخشید ولی لینک هایی که دادین اصلا باز نشد میشه یکی همه مدارک رو بزاره؟
برا همین پلی تکنیک میلان
میشه یک تایپیک باز کنید از اول تا اخر پذیرش رو بزارین؟
مثلا :
درست کردن رزومه - فرستاند ایمیل به .... - مدارک - ویزا - و ..... همه چیز در یک پست بدون اسپم این خیلی عالی میشه

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - spt - 16-09-2011

ببین دوست من اینجا بهت توضیح بدم بهتره...
نمیدونم خاسته ی زیادی ازت دارم یا نه اما به نظر میاد عمدا نمیخای نظم این فروم ها رو رعایت کنی....
اولا که لینک ها رو همه رو دوباره چک کردم و کار میکنه ممکنه ایراد از اینترنتت و یا مرور گرت باشه..
دوما این طرز حرف زدن مناسب برای فضای فروم نیست.. سعی کن رعایت کنی...
سوما اگه هر نفری میومد میگفت فلان چیز رو میخام بعدش جوابش رو میگرفت که کلا فروم رو هوا بود که.. هر جا یه نظمی لازم داره...
چهارما این مطالبی که شما میخای هرکدوم یه فروم جداگانه داره و باید شما توی فروم مربوط بهش بپرسی..
پنجما اینجا به طور کلی کسی برای شما پذیرش نمیگیره... این جور کار ها رو شما خودت باید انجام بدی و وقتی بری توی سایت یک دانشگاه همون اول مدارک مورد نیازش رو زده خیلی اینجا پرسیدنش معنی نداره... اگه خیلی دوس داری بری ایتالیا باید براش زحمت بکشی و هر کسی که تا حالا تونسته بره زحمت کشیده و همینطوری واسه خودش نرفته...
شما اینقد جدی هستی باید الان رفته باشی سایت پلیتکنیک میلان رو زیر و رو کرده باشی بجای اینکه اینجا اینقد سوال بپرسی... با توجه به اینکه داری زبان هم میخونی کلی برات مفیده...
توی تاپیک مدارک مورد نیاز میتونی راجع به این بپرسی و توی تاپیک گرفتن پذیرش...

باور کن اگه نظم اینجا بهم بخوره افرادی مثل شما ضرر میکنن و وظیفه ی ما اینجا حفظ نظمه...
موفق باشی

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - HodaA - 19-12-2011

سلام برای پذیرش در آکادمی ها آیا مدارک آیلتس یا تافل لازمه؟

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - spt - 20-12-2011

(19-12-2011, 12:13 PM)HodaA نوشته: سلام برای پذیرش در آکادمی ها آیا مدارک آیلتس یا تافل لازمه؟
منظورتون رو از آکادمی ها متوجه نشدم اما برای اون دانشگاه هایی که ایرانی ها الان دارن میرن بله مدرک آیلتس یا تافل لازمه....
نمره شون هم متفاوته که میتونید به قسمت مدارک لازم برید فک کنم لینکش باشه...
البته همه ی اینها وقتی هست که بخاید به انگلیسی درس بخونید...
میتونید با شرکت در یه سری کلاس های ایتالیا ای و گرفتن مدرک ایتالیا ای با امتحانی که سفارت میگیره هم برای تحصیل تشریف ببرید... Smile

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - mahmoodifar - 13-06-2012

سلام
من امروز پذیرش از دانشگاه میلان گرفتم (نه پلی تکنیک)برای مستر
این دانشگاه http://www.unimi.it رشته informatica
خود دانشگاه تو سایتش زده بود IELTS 4.5 به بالا و من هم 5.5 داشتم اقدام کردم
ولی یادمه سفارت نوشته بود 6
کدومشون مهمتره دانشگاه یا سفارت ؟
ممنون می شم جوابمو سریع بدین وقتم کمه برای سفارت رفتن

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا - Shihan - 13-06-2012

(13-06-2012, 03:55 AM)mahmoodifar نوشته: سلام
من امروز پذیرش از دانشگاه میلان گرفتم (نه پلی تکنیک)برای مستر
این دانشگاه http://www.unimi.it رشته informatica
خود دانشگاه تو سایتش زده بود IELTS 4.5 به بالا و من هم 5.5 داشتم اقدام کردم
ولی یادمه سفارت نوشته بود 6
کدومشون مهمتره دانشگاه یا سفارت ؟
ممنون می شم جوابمو سریع بدین وقتم کمه برای سفارت رفتن
دروود.
دوست عزیز ابتدا تبریک برای پذیرشتون، اما سفارت ایتالیا به هیچ وجه مئارک زبان مورد نظر دانشگاهها رو مورد تایید قرار نمیده. بنابراین شما باید معادل یکی از این نمرات را داشته باشید والا صدور ویزا برای شما امکانپذیر نخواهد بود.
TOEFL IBT: 80
IELTS : 6
MCHE: 60
TOLIMO: 550

شما بایدیکی این موارد بالا را داشته باشید تا بتوانید فرایند ویزا را پیگیری نمایید. به نظر خودم بهتره تو این زمان محدود با سفارت یک رایزنی در خصوص ازمون زبان انجام بدهید و در ازمون 30 تیر MCHE وزارت علوم شرکت نمایید. ادرس >> سایت وزارت علوم ازمون زبان