آکادمیا کافه
تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: تجربیات آزمون‌‌های GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-GRE-General)
+----- موضوع: تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-GRE-iBT-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4)

تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش - eliroz - 13-12-2013

سلام دوستای عزیز 
دوستان عزیزی که در تاریخ های 30 نوامبر، 16 و 21 دسامبر  امتحان جی ار ای کامیپوتری سنجش رو ثبت نام کردن، ممنون میشیم تجربیات شون رو در اختیار ما قرار بدین. 
موفق باشین

RE: تجربیات آزمون GRE CBT (کامپیوتری) سنجش - Leopold - 16-12-2013

سلام، یکی از دوستای من که در این سایت عضو نیست امروز (16 دسامبر 2013) در سنتر سنجش امتحان GRE داشت. ازش خواستم که تجربش در اختیار کاربران قرار بده. 

"آزمون 16 دسامبر هم دچار مشکل شد. داستان به این صورت که ازمون جی ار ای در همه جا کامپیوتر بیس است یعنی سوال ها و پاسخ دوستان در کامپیوتر ذخیره میشه و به صورت یکجا به ای تی اس فرستاده میشه. ولی آزمونی که در ایران برگزار میشه قرار که به صورت اینترنتی شبیه تافل برگزار بشه (دلیلش میتونه عدم اطمینان به ایران باشه یا اینکه کلا ای تی اس می خواهد نحوه برگزاری ازمون در همه جا دنیا عوض کنه و کجا بهترین از ایران برای تست اینکار) یعنی صبح امتحان سوال ها دانلود بشه و اگر اینترنت قطع بشه امتحان دچار مشکل میشه و زمانی که ازمون مشکل داشت یکسری کد وارد کرده بودند و سیستم کامل از سنجش منتقل شده بود به ای تی اس، تا مشکلات بررسی کنند. از قبل شروع ازمون مسئولین استرس زیادی داشتند و هر سوالی با عنوان اینکه بار اول دارن اینکار می کنن با تردید جواب می دادن و تقریبا خودشونم مطمئن بودن با مشکل برخواهند خورد (وقتی امتحان قطع شده بود یکی از مسئولها می گفت که ما به ای تی اس گفتیم که آزمون 30 نوامبر، دوباره بعد از این آزمون بزارند که اینها مشکلات این آزمون پیدا کنند چرا که مطمئن بودند آزمون امروز هم با مشکل برگزار میشه) آزمون به خوبی ادامه داشت که متاسفانه وقتی سکشن 5 تموم شد یک ایرور رو صفحه بوجود اومد و ادامه کار غیر ممکن می کرد. همه کسایی که کاغذی امتحان داده بودند می گفتند سیستم کامپیوتری خیلی راحت تر و وقت بیشتری هم بود و جالب بود من خودم تو وربال خیلی وقت کم نیاوردم و تو کوانت هم کلی وقت اضافه اومد. نکته جالب هم این بود که دو سری متفاوت سوال وجود داشت دلیل اینکار شاید جلوگیری از تقلب باشه. چند ساعت هم همه نگه داشته بودند و می گفتند که در تلاشند که مشکل حل کنند و می گفتند اگر برید و امتحان دوباره اغاز بشه مسئولش خودتون هستید. خیلی از افرادی که اونجا بودند واقعا به نمره امتحان احتیاج داشتند و شرایط سختی داشتند. ادعا می کردند که خیلی تلاش شده برای رفع مشکلات و طی هفته گذشته هم تغییراتی در سیستم داده بودند. "

RE: تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش - eliroz - 22-12-2013

دوستان کسی امروز 22 دسامبر امتحان جی ار ای کامیپوتری نداشته؟ کسی خبر نداره که جلسه بدون مشکل برگزار شده یا نه ؟
ممنون

RE: تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش - Torkan - 22-12-2013

تجربه یکی از دوستان شهرستانی بنده از امتحان:
فقط توجه کنید که این نظر ایشون هست و ممکنه مثلا ریاضی واسه یکی آب خوردن باشه واسه دیگری فندق شکستن با دندون!

""امروز امتحان GRE سنجش برگزار شد. همه چی خوب بود. فقط این مانیتور که افقی روی میز بود خیلی اذیت می کرد
سوال های کوانت به نظر من خیلی سخت بود اما وربال راحت تر بود. مخصوصا ریدینگ هاش خیلی خوب بود اما سوال هاش یه ذره پیچونده بود.
موبایل و کیف نمی ذاشتن سر جلسه ببری اما خوراکی و جامدادی و اینا می تونستی ببری. برگه سه تا میدادن بعد اگه می خواستی دوباره می دادن. بعد از هر سکشن هم 60 ثانیه برک می داد. اون 10 دقیقه وسط هم می تونستی بری بیرون و بیای
سوال رایتیگش این بود که چرا الان مثل گذشته نمی تونی قهرمان پیدا کنی. اون یکی هم یه مطالعه ای روی کتاب هایی که می خونن literary یا mysterious بود که مطالعه نشون می داد از مردم پرسیدن میگن ادبی می خونن ولی بیش تر کتاب هایی که از کتابخانه امانت گرفته شده mysterious بوده

من فقط اکانت مگوش رو داشتم و سوال های اونو کار کرده بودم. یک ماه هم خیلی پراکنده یه هفته می رسیده بخونم یه هفته نه. وربال شدم 151 کوانت هم 151. مگوش هم تقریبا همین نمره ها رو بهم داده بود. باید بیش تر وقت میذاشتم. حیف که نشد. امیدوارم دوباره برسم بدم .""

بااحترام

RE: تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش - فرید - 14-01-2014

من چند روز پیش زنگ زدم به ای تی اس که در مورد وضعیت برگزاری آزمون و تاریخ های برگزاری امتحان در سنجش  جویا بشم و اینکه فقط سه چهار روز مانده به امتحان تاریخ جدید باز کردن و خیلی سخت اماده شدن تو این مدت کم بعد از توضیحات من رفت با مسئولش صحبت کرد و بعدش گفت که می تونید امتحان ندید ولی دیگه تو ژانویه امتحان نیست و امتحان بعدی تو فبریه قراره (احتمالا اگر به مشکل برنخورند) برگزار بشه

RE: تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش - Mohammad.m20 - 19-06-2014

سلام دوستان خواهشا راهنماییم کنید. من میخوام آزمون GRE General رو در سنجش بدم، محل برگزاری آزمون همون محل برگزاری تافلشون هست؟ منظورم اینه من یه بار امتحان تافل رو در سنجش دادم، مانیتورهاش از اون قدیمی های 14 اینچ و صفحه کوچک ها بود که به صورت نیمه خوابیده قرار داده بودند، کوچک بودن متن ها و صفحه مانیتور و دور شدن اون به دلیل نحوه قرار گرفتنش خیلی در بخش ردینگ اذیتم کرد. حالا نگرانم برای GRE هم همون وضعیت باشه. آیا اطلاعی از مانیتورها و اینکه عوض شده باشند دارید؟ در کل وضعیت امکانات سنجش چگونه بوده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.