ارسال نامه یا بسته از امریکا به ایران - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: ارسال نامه یا بسته از امریکا به ایران (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) |
ارسال نامه یا بسته از امریکا به ایران - ARNAVAZ - 10-10-2013 درود دوستان اگه از امریکا بخوان برامون بسته ای بفرستن با پست تهران یا قزوین چند روز طول میکشه و حدود قیمتها چطوره؟ با تی ان تی میفرستن؟ با چی میفرستن؟ RE: مشاهدات و تجربیات فرهنگی و اجتماعی در آمریکا - lavender - 10-10-2013 (10-10-2013, 08:14 PM)'ARNAVAZ' نوشته: درود با پست معمولی 10 روز طول می کشه USPS البته اگه برگشت نخوره یا گم نشه.
اگه مدرک باشه بهتره بگید با DHL بفرستن که اون هم 4-5 روز طول میکشه نهایتاً RE: مشاهدات و تجربیات فرهنگی و اجتماعی در آمریکا - ARNAVAZ - 10-10-2013 (10-10-2013, 09:10 PM)'lavender' نوشته:
سپاس
قیمتهاش رو هم بگی ممنون میشم هم معمولی هم دی اچ ال فقط همین دو راه هست برای فرستادن بسته به ایران یا راههای دیگه هم هست غیر از پست؟ RE: ارسال نامه یا بسته از امریکا به ایران - lavender - 10-04-2014 (10-10-2013, 09:29 PM)'ARNAVAZ' نوشته: من بعد از چند قرن اومدم و این پست رو دیدم
قیمت پست USPS به ایران به ازای هر کیلو 20 دلار هست تقریباً. برای دی اچ ال پاکت پستی در سطح مدارک حدود 60$. چون به گرم حساب می کنه!( خدایی نامردیه) RE: ارسال نامه یا بسته از امریکا به ایران - lavender - 10-04-2014 خب بریم سره مصائب پست به ایران. چند ماه پیش خیر سرم می خواستم یه بسته برای خانوادم بفرستم ایران که مثلاً برای عید برسه... کلی خوشحال..لباسهای بهاری ژیگول. بسته رو بردم USPS ..فرم مخصوص رو پر کردم ...گفتن چیا توشه ؟ گفتم لباس و یه کفش. گفتن مشکلی نداره فقط ارزش اجناس باید زیر 2500$ باشه . گفتم هست. شاید حدود 150$ اینا. توی فرم ریز به ریز نوشتم که چند تا بلوزه، چند تا شلوار و..... قیمت رو هم زدم gift :130$ کلی خوشحال بودم که برای عید همه چی میرسه ایران و کلی ذوق می کنن. یه روز اومدم خونه دیدم خیلی شیک بسته برگشت خورده! روی بسته هم یه نامه نوشته بودن که چیزایی که تو بسته هست بر خلاف قوانین پست هست!!!!!!! و قیمت بالای 100$ گفتم جـــــــون؟ بسته رو بردم پست و کلی با رئیسه سرو کله زدم. گفت پولت رو هم نیم دیم چون اینجوری نوشته!!! گفتم پدر آمرزیده توی فرمتون نوشته زیر 2500$. بعدشم من چی رو بر خلاف قوانین فرستادم؟ بیا این بسته بهم بگو چی مشکل داره؟ هیچ چی نمی تونست بگه...بعد از 1.5 ساعت چونه زدن باهاشون گفتن پولتو پس نمی دیم و من از طریق بانک اقدام کردم برای پس گرفتن پولم. حالا اینا بماند. امروز رفتم پست رئیس اصلی رو پیدا کردم گفتم اینه قضیه... گفت بسته رو داری؟ گفتم بلی حتی بازش هم نکردم دوباره. گفت برو بیار رفتم بسته رو آوردم داستا رو با سوز شدیدی توضیح داردم ...آقا ما دانشجوییم... آقا 68$ واسه ما کم پولی نیست... چرا خب نمی گید از اولش که نمیشه فرستاد و اینا... یارو اصن اشک تو چشاش بودا... میخواست یه 100$ دستی بهم بده )))))) خلاصه گفت این بسته رو دوباره می فرستم به صورت رایگان! توی کاستم فرم هم نوشتم ارزش کالا ها 91$ هست. ایمدوارم این دفعه برسه. RE: ارسال نامه یا بسته از امریکا به ایران - Torkan - 25-05-2014 دوستانی که ایالات متحده هستن میتونن بگن الان بهترین روش فرستادن نامه (به خصوص مدارک) به ایران چی هستش؟ dhl که تحریم نیست؟ ولی شنیدم گرونه واسه ایران؟usps هم که میگن ممکنه نرسه؟در این صورت برمیگرده یا اصلا اونم تحریمه؟ اگر بخوام میشه مثلا از طریق dhl بفرستم دبی یا ... که از طریق شرکت هایی که میدونیم ببرن ایران؟u اگر dhl استفاده کنم باید برم شعبه dhl که نمیدونم میشه از طریق دانشگاه اقدام کرد یا نه یا ...؟ بااحترام RE: ارسال نامه یا بسته از امریکا به ایران - MaMi - 25-05-2014 1- با UPS بفرستی دبی (کشور ثالث)، و اونجا از طریق شرکت واسطه، مدارک رو بفرستی ایران، که خب هزینه خودش رو داره، آخرین باری که یکی از دوستان مدارکش رو با این روش فرستاده بود ایران، از امریکا تا دبی، حدود 55 دلار (چون با Priority Mail ارسال کرده) و از دبی تا ایران هم حدود 150هزار تومان هزینه داشت. البته مدارک 5 روزه رسید ایران (تا دبی Tracking Number هم داشت).
2- شما از امریکا نمیتونی هیچ مدرکی رو از طریق DHL بفرستی ایران، چون DHL امریکا، مثل Fedex، ایران رو تحریم کرده و اصلا مسئله قیمت در موردش مطرح نیست. 3- میتونی با پست معمولی USPS مدارک رو بفرستی ایران که طبق تجربه من، حدود 45 روز طول میکشه تا برسه. ضمن اینکه بعضی دوستان، با تجربه گم شدن نامه! مواجه بودند و البته یکی از دوستان هم بسته اش بعد از 40 روز به آدرسش برگشت خورد! 4- میتونی بفرستی به آدرس یکی از دوستان در کشورهای دیگه و از اونجا DHL کنند (اگر عجله داری). 5- میتونی بفرستی کانادا، از کانادا با Aramax بفرستند ایران (ظاهرا این روش از روش 1 ارزونتر هست). 6- میتونی مدارک رو به مسافرانی که راهی ایران هستند، بسپاری تا در ایران تحویل خانواده بدن. 7- در مورد DHL هم، تا جایی که من میدونم هم میتونی به صورت آنلاین این کار رو انجام بدی و هم اینکه به دفتر DHL مراجعه کنی. |