نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های ریاضی و فیزیک - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: ریاضی و فیزیک (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%88-%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9) +--- موضوع: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های ریاضی و فیزیک (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%88-%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9) صفحات
1
2
|
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته های ریاضی و فیزیک - Bahram - 02-02-2011 دوستان عزیز، در این تاپیک مباحث مختلف پیرامون موضوع « نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک » بررسی خواهند شد. اگر چنانچه پرسش یا مطلب مفیدی در این زمینه دارید، در این تاپیک آن را مطرح فرمایید. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - arad - 24-10-2011 نظرتون در مورد دانشگاه تورنتو در رشته ی فیزیک چیه؟ RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - abi - 11-12-2012 به سایت usnews.com یه سری بزن. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - laleh.saif - 11-08-2013 سلام [align=right]من ازتون کمک میخوام لطفا راهنمایی کنید
من رشته کارشناسیم فیزیک هسته ای بود شبانه از دانشگاه رازی کرمانشاه که 5 سال طول کشید و در نهایت با معدل 12 تموم شد سال بعدش ژئوفیزیک دانشگاه تهران قبول شدم و 3 سال طول کشید با معدل 16.32 تموم ش4 تا مقاله کنفرانسی داخلی دارم سعیمو میکنم یه مقاله ISI بدم به زبان برناه نویسی پایتون و مطلب مسلطم زبانم متوسطه و هنوز gre ندادم میخوام واسه جبران معدل کارشناسی gre subject physic بدم فروردین 2014 و gre general بهمن ماه ، و تابستون سال دیگه آیلس بدم که تا اواخر تابستون 93 مدارکم آماده باشه آیا gre subject میتونه جای گزین معدل پایین کارشناسیم باشه ؟ مقاله واجبه؟ اینکه 3 سال پشت کنکور کارشناسی بودم و لیسانسمو 5 ساله با معدل افتضاح تموم کردم حدر دادن این مدت زمان چقدر تو گرفتن پذیرش تاثیر داره ؟ چرا اینجا درمورد ژئوفیزیک چیزی گفته نشده ؟
RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - masi001 - 13-08-2013 سلام لاله جان، خوشحالم که یه ژئوفیزیکی که میخواد اپلای کنه پیدا کردم. رشته من هم ژئوفیزیک و گرایشم زلزله اس. بهمن 90 دفاع کردم و از اون موقع تا حالا زبان خوندم و پایه ام رو قویتر کردم. و الانم دارم واسه تافل آماده میشم که ایشالا واسه سال بعد اپلای کنم. تو پیام هایی که گذاشته بودی دنبال پارتنر میگشتی، هرچند به هم نزدیک نیستیم ولی گفتم حالا که هم رشته ایم و تقریبا تو یه زمان واسه اپلای اقدام میکنیم اگه با هم پیش بریم هم انرژی و هم انگیزه مون بیشتر میشه. خوشحال میشم با هم در تماس باشیم. میلمم هم masume.saghir@yahoo.com RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - مهشید شادفر - 19-01-2014 سلام من رشته کارشناسیم فیزیک هسته ای بوده از دانشگاه رازی کرمانشاه معدلمم 13/33 بوده دوره ارشدم رو در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان با معدل 18/55 تموم کردم و رتبه اول از بین هم ورودی های خودم شدم فعلا یه مقاله داخلی دارم دو تای دیگه هم فرستادم که حداقل یکیش قبول میشه, فعلا مدرک زبان ندارم بنطرتون من میتونم از یه دانشگاه معتبر آلمانی بورس کامل بگیرم؟ RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - penguinsjr - 07-04-2014 سلام دوستان می خواستم شرابط اخذ پذیرش در رشتهی غیر مرتبط رو اگه میشه بهم توضیح بدید. از رشته کامپیوتر به رشته فیزیک خصوصا گرایش اتمی - مولکولی.. ممنون می شم راهنمایی کنید. RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - nanock - 07-06-2015 با سلام، من ارشد الکترونیک دارم و چندتا سوال در مورد فیزیک داشتم .... اگه یکبار دیگه کنکور ارشد بدم و اینبار فیزیک : 1- شانس پذیرش برای دکتری چطوری تغییر میکنه؟ بدتر میشه یا خیلی بدتر میشه؟ 2- دوستانی که فیزیک میخونن، ژورنال های معتبر برای چاپ مقالات چیا هستن؟ 3- مقایسه سطح علمی فیزیک در ایران با خارج مثل مهندسی ایران با خارجه؟ 4- یه کار علمی خوب آیا نیازمند داده های اندازه گیری در آزمایشگاههای پیشرفته هستش یا نه امکان ارائه مقالات خوب فقط بصورت تئوری هم زیاده؟ خیلی ممنون RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - venous68 - 25-09-2015 سلام دوستان اگر ممکنه کمکم کنید من کارشناسی ارشد رشته ریاضضی گرایش تحقیق در عملیات دارم. سوالم اینه که برای سرچ کردن باید تو چه دانشکده ای برم؟ RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته فیزیک - butterfly - 25-09-2015 (25-09-2015, 02:40 AM)venous68 نوشته: سلام سلام، شما باید صفحه دپارتمان ریاضی دانشگاه مربوط رو باز کنید. معمولا دپارتمان ریاضی خودش متشکل از گروه های پژوهشی در زمینه ها و گرایش های مختلف هست که شما می تونید گروه مرتبط با گرایش خودتون و یا اساتیدی که در اون زمینه کار می کنند رو پیدا کنید. اگر هم در دپارتمان ریاضی پیدا نکردید می تونید دپارتمان مهندسی صنایع رو هم چک کنید. |