آکادمیا کافه
بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9

بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - najmeh62 - 28-12-2012

در این تاپیک شانس متقاضیان برای قبولی و یا فاند برای رشته  اقتصاد بررسی میشود

سلام
من فوق لیسانس اقتصاد از دانشگاه الزهرا با معدل 18.37 هستم و لیسانسم معدلم 16.37 در دانشگاه شیرازبوده. متاسفانه بجز یه مقاله در کنفرانس بین المللی شیراز در سال 83 هیچ مقاله ی دیگه ای ندارم .امیدوارم تا شهریور بتونم آیلتس حداقل 6.5 رو بیارم .ممنون میشم کمکم کنید تا بتونم دانشگاه مناسبی رو برای تجصیل با فاند پیدا کنم .

دوستان عزیز لطفا از الگوی زیر برای طرح سوال در مورد شانس پذیرش، استفاده بفرمائید؛

مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: 
رشته مورد نظر:
معدل لیسانس: 
رشته لیسانس: 
دانشگاه لیسانس:
معدل ارشد:
رشته ارشد:
دانشگاه ارشد:
مدرک زبان انگلیسی: 
سایر مدارک زبان:
مقالات خارجی: 
مقالات داخلی:
کنفرانس: 
تالیف کتاب:
سابقه کار: 
سایر مدارک:
دانشگاه مورد نظر برای پذیرش (پیشنهادی):

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - Nasim67 - 28-12-2012

(28-12-2012, 05:27 PM)'najmeh62' نوشته: سلام
من فوق لیسانس اقتصاد از دانشگاه الزهرا با معدل 18.37 هستم و لیسانسم معدلم 16.37 در دانشگاه شیرازبوده. متاسفانه بجز یه مقاله در کنفرانس بین المللی شیراز در سال 83 هیچ مقاله ی دیگه ای ندارم .امیدوارم تا شهریور بتونم آیلتس حداقل 6.5 رو بیارم .ممنون میشم کمکم کنید تا بتونم دانشگاه مناسبی رو برای تجصیل با فاند پیدا کنم .

سلام نجمه جان
شما معدل ارشدتون خوبه و معدل لیسانستونم بد نیست، اما یادتون باشه که برای گرفتن پذیرش در رشته اقتصاد، دانشگاه ها از شما نمره GRE هم می خواهند. بدون داشتن نمره این امتحان و نیز نمره قطعی آزمون آیلتس، واقعا نمیشه نظری برای انتخاب دانشگاه داد. ضمنا بهتون پیشنهاد می کنم روی مقاله هم کار کنید تا بتونید مجموعه قوی ای برای سال آینده به دانشگاه ها ارائه کنید.
موفق باشید

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - mona - 15-03-2013

با سلام
میخواستم بدونم برای دکتری گرایش اقتصاد هنر هم داریم در دانشگاه های استان مانیتوبا یا استان بریتیش کلمبیا از کانادا ؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - y.rahimi - 07-05-2013

سلام!
من کارشناسی علو کامپیوتر با معدل 15:60 از دانشگاه شریف دارم و دوره ی افرعی قتصاد دانشگاهمونم با معدل 16:30 گذروندم  یعنی 25 واحد از دانشکده اقتصاد برداشتم.
یه مقاله اقتصادی هم داشتم
نمره تافلمم طرفای 90 میشه
امکان پذیرش 1دانشگاه خوب تو  آمریکا رو دارم آیا؟

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - spt - 09-05-2013

(07-05-2013, 11:59 PM)'y.rahimi' نوشته: سلام!
من کارشناسی علو کامپیوتر با معدل 15:60 از دانشگاه شریف دارم و دوره ی افرعی قتصاد دانشگاهمونم با معدل 16:30 گذروندم  یعنی 25 واحد از دانشکده اقتصاد برداشتم.
یه مقاله اقتصادی هم داشتم
نمره تافلمم طرفای 90 میشه
امکان پذیرش 1دانشگاه خوب تو  آمریکا رو دارم آیا؟

سلام   Smile
والا مورد شما یکم خاص هست...  دانشگاه شریف توی آمریکا شناخته شده هست و این فاکتور مثبتی هست اما مطمئن نیستم کافی باشه برای اینکه بتونید اینطوری رشته تون رو تغییر بدید...   حتی اگه توی ایران ارشد اقتصاد رو بخونید و بعدش اقدام کنید شانستون بیشتره اما همینطوری...
من به شخصه واقعا نمیدنم!  البته هیچ چیزی غیر ممکن نیست ، اگه نمره ی جی آر ای بالا داشته باشید مخصوصا خیلی کمک میکنه... 
شاید بهتر باشه مثل دکترا اقدام کنید! منظورم اینه که به هر حال با پیشینه ی کامپیوتری شما میشه روی یه سری مسایل مانور داد، روش های تحقیقی ای که معمولا بچه های اقتصاد سر در نمیارن و یا مدل های ریاضی پیچیده...   نمیدونم قبول میکنن که شما دانش عمومی کافی برای تحصیل در اقتصاد رو دارید یا نه اما اگه یه پروپوزال خوب بنویسید و توش بگید که برنامه دارید از یه سری روش های خاص استفاده کنید که بچه های اقتصادی بلد نیستن فک میکنم شانستون خیلی بالا میره...
این لازمش تحقیق و مطالعه ی زیادیه که نمیدونم وقت و حوصله اش رو دارید یا نه اما به نظر من بهترین راهکاره....
امیدوارم موفق بشید و بدونید که اگه تلاش کنید همه چیز ممکنه...
ایکاش میتونستم بیشتر کمک کنم اما واقعا مورد شما خاصه!!
موفق باشید   Smile

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - mayra - 07-08-2013

سلام دوستان، ممنون می شم کمکم کنید

لیسانس مهندسی صنایع- امیرکبیر- 14.7

فوق لیسانس اقتصاد- دانشگاه تهران- 18.2

تافل امتحان ندادم اما احتمالا بین 90 تا 100 میشم

GRE، هم writing و ریاضیش برام راحته اما لغاتش رو خیلی مسلط نیستم و احتمالا یه نمره متوسط بیارم

4 سابقه کاری (2 سال مرتبط)

یه مقاله Submit کردم و مقاله دوم رو هم احتمالا تا آخر پاییز submit می کنم

در حال حاضر هم یه کتاب(به زبان فارسی) در دست چاپ دارم

برای Business Schoolها رشته finance میخوام اقدام کنم، به نظر شما چقدر شانس خواهم داشت؟ برای دانشگاه های رنک 50 تا 150 چقدر احتمال داره که بتونم فاند بگیرم؟

با تشکر

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - spt - 09-08-2013

(07-08-2013, 11:21 PM)'mayra' نوشته:
سلام دوستان، ممنون می شم کمکم کنید

لیسانس مهندسی صنایع- امیرکبیر- 14.7
فوق لیسانس اقتصاد- دانشگاه تهران- 18.2

تافل امتحان ندادم اما احتمالا بین 90 تا 100 میشم

GRE، هم writing و ریاضیش برام راحته اما لغاتش رو خیلی مسلط نیستم و احتمالا یه نمره متوسط بیارم

4 سابقه کاری (2 سال مرتبط)

یه مقاله Submit کردم و مقاله دوم رو هم احتمالا تا آخر پاییز submit می کنم

در حال حاضر هم یه کتاب(به زبان فارسی) در دست چاپ دارم

برای Business Schoolها رشته finance میخوام اقدام کنم، به نظر شما چقدر شانس خواهم داشت؟ برای دانشگاه های رنک 50 تا 150 چقدر احتمال داره که بتونم فاند بگیرم؟

با تشکر

شرایط شما خوبه و مدرکتون هم از دانشگاه های خوشنامه....
به طور کلی بین ایرانی ها میتونم بگم که وضعتون خوبه...   (اگرچه نگفتید مقاله رو کجا سابمیت کردید)
اما بیزینس اسکول ها خیلی گیرن و به راحتی فاند نمیدن...  برای همین نمیشه گفت صد در صد شانس دارید...  البته فایننس یکم راحت تره که اون دیگه بستگی به قدرت مخ زنی تون داره با توجه به رشته های مختلفی که خوندید...   اگه بتونید ربط مناسبی پیدا کنید که وضعتون بهتر هم میشه...
به طور کلی به نظر من بیشتر از پنجاه درصد شانس فاند گرفتن دارید...   و این رو دارم بد بینانه میگم   Smile
موفق باشید   Smile

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - mr.h.gm - 28-08-2013

شاهین جان اگه بخواییم با لیسانس از ایران برای دکترا در آمریکا اقدام کنیم نکته منفی محسوب نمیشه ؟ و آیا تمام دانشگاه ها این اجازه رو می دن ؟ اگه نه اکثرشون اجازه می دن یا فقط بعضی هاشون ؟ ( اقتصاد )

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - spt - 29-08-2013

(28-08-2013, 08:32 PM)'mr.h.gm' نوشته: شاهین جان اگه بخواییم با لیسانس از ایران برای دکترا در آمریکا اقدام کنیم نکته منفی محسوب نمیشه ؟ و آیا تمام دانشگاه ها این اجازه رو می دن ؟ اگه نه اکثرشون اجازه می دن یا فقط بعضی هاشون ؟ ( اقتصاد )

بعضی هاشون..
منظورت از نکته ی منفی چیه؟ چرا باید نکته ی منفی حساب بشه؟!!   نه عزیزم هیچ نکته ی خاصی حساب نمیشه   Smile

RE: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - mr.h.gm - 29-08-2013

(29-08-2013, 02:58 AM)'spt' نوشته:
بعضی هاشون..
منظورت از نکته ی منفی چیه؟ چرا باید نکته ی منفی حساب بشه؟!!   نه عزیزم هیچ نکته ی خاصی حساب نمیشه   Smile

از این بابت گفتم منفی چون خیلی ها با فوق لیسانس اقدام می کنن.
منظورم به صورت نسبی بود نه اینکه ماهیتش بد باشه ! نسبت به کسانی که با فوق اقدام میکنن گفتم