اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) صفحات
1
2
|
اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - Nasim67 - 04-03-2013 سلام آیا ضروریه که نمره امتحان زبان تا زمان ورود به دانشگاه های مقصد اعتبار داشته باشه یا همین که در زمان اپلای همچنان منقضی نشده باشه کافی هست؟ و آیا صحت داره که اگه برای دانشگاه هم این قضیه مشکلی نداشته باشه، سفارت ایراد خواهد گرفت؟ ممنون از راهنمایی شما RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - Babak - 04-03-2013 در مورد دانشگاههای امریکا تا اونجا که من اطلاع دارم چنین ضرورتی وجود نداره و مدرک زبان شما باید موقع گرفتن پذیرش اعتبار داشته باشه، نه موقع ورود به دانشگاه. برای سفارت هم چنین نیازی وجود نداره و اصلا مدرک زبان جزو مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزا نیست. البته متاسفانه گاهی دیده شده که سفارت امریکا برای این که ویزا نده به هر بهانهای متوسل میشه و اگر احیانا چنین اتفاقی بیافته حتی اگر مدرک زبان شما معتبر هم باشه، بهانه دیگری پیدا میکنند. RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - ahmadpashaei - 04-03-2013 من همین یکی دو روز پیش تو سایت چندتا دانشگاه آمریکا میگشتم درباره تافل و ریپورتش اطلاعات به دست بیارم یکجا خوندم که تافلی که گزارش میشه به دانشگاه وقتی برای اپلای استفاده میشه در اون دانشگاه(اسمش یادم نیست) باید حداقل ... باشه و از اعتبارش حداقل 6ماه باقی مانده باشه.گفتم بگم بهتره(نمیدونم کدوم دانشگاه بود فقط) RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - maryam4312 - 04-03-2013 (04-03-2013, 04:21 PM)'ahmadpashaei' نوشته: من همین یکی دو روز پیش تو سایت چندتا دانشگاه آمریکا میگشتم درباره تافل و ریپورتش اطلاعات به دست بیارم یکجا خوندم که تافلی که گزارش میشه به دانشگاه وقتی برای اپلای استفاده میشه در اون دانشگاه(اسمش یادم نیست) باید حداقل ... باشه و از اعتبارش حداقل 6ماه باقی مانده باشه.گفتم بگم بهتره(نمیدونم کدوم دانشگاه بود فقط)برایGREهم من دیدم یه جاهایی میگن زمان پذیرش (نه زمان ورود ب دانشگاه) باید مثلا حداکثر 3سال قبل داده باشید ازمونو RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - blur - 04-03-2013 ولی توجه کنین این قضیه عمومیت نداره و درسته گاها دانشگاه ها زمان متفاوتی از اعتبار رو برای نمرات لحاظ میکنن ولی اونایی که همون 2 سال و 5 سال رو در نظر می گیرن در اکثریتن...مثل هاروارد، برکلی، UCDavis و Central Florida و..... RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - Babak - 05-03-2013 طبیعتا دانشگاهها میتونند قوانین و شرایط خاص خودشون رو برای پذیرش داشته باشند، ولی اگر شرایط خاصی نذاشته باشند، اعتبار مدرک موقع فرستادن درخواست پذیرش کافیه و نیازی نیست که تا موقع ورود به دانشگاه اعتبار داشته باشه. همون طور که blur هم گفت اکثر دانشگاهها در زمینه اعتبار امتحانات شرایط خاصی ندارند و همون اعتباری که ETS یا سایر ارگانهای مربوطه تعیین کردهاند رو قبول دارند. [برش] سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply با توجه به deadline - vahid.araban - 19-04-2014 سلام دوستان :-) آزمون تافل باید تا زمان اپلای و بررسی دانشگاه ها اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به دانشگاه ؟ منظورم اینه که اگر آزمون تافل من تا پاییز امسال اعتبار داشته باشه می تونم برای سال تحصیلی آینده اقدام کنم یا اینکه باید تافلم تا آغاز سال تحصیلی اعتبار داشته باشه ؟ RE: سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply با توجه به deadline - vahid.araban - 25-04-2014 (19-04-2014, 12:17 AM)'vahid.araban' نوشته: سلام دوستان :-) آزمون تافل باید تا زمان اپلای و بررسی دانشگاه ها اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به دانشگاه ؟ منظورم اینه که اگر آزمون تافل من تا پاییز امسال اعتبار داشته باشه می تونم برای سال تحصیلی آینده اقدام کنم یا اینکه باید تافلم تا آغاز سال تحصیلی اعتبار داشته باشه ؟ البته خوب منطقیش اینه که تا زمان بررسی دانشگاه اعتبار داشته باشه :-D نظری ندارین ؟
RE: سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply با توجه به deadline - reza_1st - 26-04-2014 (19-04-2014, 12:17 AM)'vahid.araban' نوشته: سلام دوستان :-) آزمون تافل باید تا زمان اپلای و بررسی دانشگاه ها اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به دانشگاه ؟ منظورم اینه که اگر آزمون تافل من تا پاییز امسال اعتبار داشته باشه می تونم برای سال تحصیلی آینده اقدام کنم یا اینکه باید تافلم تا آغاز سال تحصیلی اعتبار داشته باشه ؟ به دانشگاه بستگی داره، هر دو حالتش هست و دانشگاههایی که میگن باید تا زمان ثبتنام اعتبار داشته باشه هم کم نیستن. لازمه از دانشگاهی که مد نظرتونه مستقیماً بپرسین ..
موفق باشین RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - blur - 13-12-2014 یکی از دوستانم یه سوالی پرسیدن که من ترجیح میدم اینجا مطرح کنم چون خودم هم اطلاعی در موردش ندارم. بابک عزیز تو پست های قبلی گفتن که اعتبار نمره زبان باید تا زمان گرفتن پذیرش باشه. این عمومیت داره؟ یعنی اگر تا ددلاین اعتبار داشته باشه در واقع از نظر اونها قابل قبول نیست؟ این برا آمریکا مطرحه یا در مورد بقیه شکورها هم کسی اطلاعی داره؟ بعد اگر اعتبار نمره تا ددلاین باشه نمیشه ریپورتش کرد و بعدا اگر نیاز شد دوباره امتحان داد؟ |