آکادمیا کافه
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Rfdesign - 23-09-2011

...............................................................................................................................................................................................
خلاصه تاپیک
...............................................................................................................................................................................................

به منظور خرید تعهدات تحصیلات رایگان به آموزش دانشگاه محل تحصیل مراجعه کنید و تقاضای آزاد سازی مدرک ( دانشنامه و ریز نمرات ) رو بدهید. با توجه به سال ورود ،رشته و منطقه مبلغ بدهی محاسبه شده و بعد از پرداخت بدهی و تحویل فیش پرداخت به آموزش کل، پروسه صدور دانشنامه و ریز نمرات طی خواهد شد.
نحوه محاسبه: نرخ آزاد کردن مدرک در هر رشته و نیز با توجه به سال ورود به دانشگاه،متفاوت است. این مبلغ در تعداد ترمهای تحصیلی ، و سپس در منطقه دانشجو ضرب می شود. .یعنی اگر منطقه یک هستند همان مبلغ را می دهند و اگر منطقه 2 هستند مبلغ محاسبه شده در2 ضرب می شود. برای کاهش هزینه دانشجو می تواند به سازمان سنجش مراجعه کند و در صورت امکان نامه ای بگیرد که در آن قید شده باشد که اگر با همان درصد ها که در کنکور زده اید با سهمیه منطقه شرکت کرده بودید؛ باز هم این دانشگاه قبول می شدید. با این نامه دانشجوی متقاضی جزو منطقه یک محسوب خواهد شد. . طبق بخشنامه، از سال 89 قیمتها افزایش پیدا کرده اند ولی برای دانشجویانی که رتبه اول ورودی خود هستند و همینطور خانوادهای شهدا و افرادی که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی برای خرید تعهد اقدام می کنند در نظر گرفته شد. علاوه بر این افرادی که قصد برگشت به ایران را دارند می توانند با دادن وثیقه به وزارت علوم، اقدام به آزاد کردن مدرک کنند.

برای مشاهده جدول محاسبه هزینه آزاد سازی مدرک تحصیلی به لینک های زیر مراجعه کنید:
محاسبه هزینه ها تا سال 85
محاسبه هزینه ها 86-87
محاسبه هزینه ها 87-88
محاسبه هزینه ها 89-90
محاسبه هزینه ها 90-91

محاسبه هزینه ها تا سال تحصیلی 1392-93

در حال حاضرقانون كاريابي و كسر تعهد رايگان از طريق كار در حين تحصيل ( برای دانشجویان روزانه ) منتفی شده و قابل اجرا نيست. برا ی کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید.

لینک اول
لینک دوم

همچنین برای دوستانی که از منطقه‌های دو و سه در کنکور قبول شده‌اند، این امکان وجود داره هزینه‌ها رو بدون ضریب پرداخت کنند. برای توضیحات بیشتر به این ارسال مراجعه کنید.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی یکی از دوستان لطف کرده بودند توضیحاتی دادن
اما به فرض اینکه حالا 6 ماه نتونستیم صبر کنیم
هزینه های آزاد کردن مدرک اگه در دوره ی روزانه در کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل کرده باشیم ،
چقدر میشه و مراحل آزاد کردن مدرک به چه صورنه؟
مرسی.
........
ویرایش توسط pama به علت به روز رسانی ارسال

هزینه آزاد کردن مدرک - Nasim67 - 23-09-2011

سلام
نرخ های آزاد کردن مدرک در هر رشته و نیز با توجه به سال ورود شما به دانشگاه،متفاوت است.
این نرخ در تعداد ترمی که شما مشغول به تحصیل بودید، ضرب میشه و اصولا نرخ رشته های مهندسی بالاتر از سایر رشته هاست.
برای نمونه،من خودم لیسانسم حسابداری بوده و ورودی سال 85 بودم.در سال 89 که مدرک رو آزاد کردم نرخ برای هر ترم تحصیل 912600 ریال بود که ضرب در 8 ترم میشه 7300800 ریال.
مراحل کار به این صورته که وقتی فارغ التحصیل میشد،به آموزش کل دانشگاهتون مراجعه می کنید و میگید می خواید مدرکتونو آزاد کنید(یا به اصطلاح،ریز نمراتتون رو بخرید)،اونجا با توجه به رشتتون مبلغ بدهیتونو حساب می کنن و باید اونو به حساب وزارت علوم،تحقیقات و فناوری واریز کنید و فیش رو برای آموزش کل ببرید.بعد هم که پروسه ی صدور دانشنامه و تحویل ریز نمرات.
دوره ی کارشناسی ارشد اصولا نرخ های بالاتری دارند.
موفق باشید

هزینه آزاد کردن مدرک - Faraz - 23-09-2011

یک نکته ای را هم بنده به صحبت های نسیم عزیز اضافه کنم
همونطور که نسیم جان گفتند نرخ پایه که برای هر سال متفاوت است ضرب در تعداد ترم ها می شود ولی بعد ضرب در منطقه فرد می شود.یعنی اگر منطقه یک هستند همون مبلغ را می دهند و اگر منطقه 2 هستند ضرب در 2 می شود!!
البته یک راه فرار از این مشکل مناطق وجود دارد.شما باید به سازمان سنجش مراجعه کنید و نامه ای بگیرید که اگر با همون درصد ها که در کنکور زده اید منطقه یک بودید باز هم این دانشگاه قبول می شدید.با این نامه شما رو منطقه یک حساب می کنند.
همچنین متاسفانه چند روز پیش خبر دار شدم نرخ خرید تعهدات تحصیلات رایگان برای بعد از سال 88 به شدت افزایش یافته و چند برابر شده(مسئولش به شوخی بهم گفت که یارانه این بخش هم حذف شدهSmile )

هزینه آزاد کردن مدرک - Rfdesign - 23-09-2011

با تشکر از نسیم عزیز و فراز دوست داشتنی
سوالم رو دقیق تر می کنم
من 81-86 برق خوندم منطقه دو هم هستم
88-90 هم کارشناسی ارشدم طول می کشه یعنی پنج ترم باز منطقه ی دو
میشه حدودی بهم بگید چقدرمیشه پول خریدشون.
خیلی ممنون.

هزینه آزاد کردن مدرک - aida_11041 - 05-12-2011

(23-09-2011, 08:42 PM)Rfdesign نوشته: با تشکر از نسیم عزیز و فراز دوست داشتنی
سوالم رو دقیق تر می کنم
من 81-86 برق خوندم منطقه دو هم هستم
88-90 هم کارشناسی ارشدم طول می کشه یعنی پنج ترم باز منطقه ی دو
میشه حدودی بهم بگید چقدرمیشه پول خریدشون.
خیلی ممنون.
این فایل جدول هزینه های آزادسازی مدرکه
مطابق ورودیت حساب میکنن ، بعنی چون ورودی 81 بودی ، باید ببینی هزینه هر ترم ورودی 81 تو رشتت چنده ، اون رو ضرب در ترمهایی که خوندی کنی و اگه منطقه 2 بودی ، باید دو برابرش کنی
چون ورودی 81 بودی پول کارشناسیت چیزی نمیشه اما ارشدت اگه ورودی 88 بودی قیمتش خیلی بالاست

هزینه آزاد کردن مدرک - Pejman - 05-12-2011

آیدا جان ممنون از فایلی که گذاشتی و توضیحاتی که دادی. البته تا جایی که من یادم هست نحوه محاسبه هزینه ها به این صورت بود که مبلغ هر سال تحصیل معادل مبلغی است که از دانشجویان ورودی اون سال گرفته می شه.
مثلاً برای این دوستمون برای سال اول مبلغش برابر مبلغی است که برای ورودی های 81 هست، برای سال دوم برابر مبلغی که ورودی های 82 می دند و به همین صورت.
البته من اطلاعاتم مال پارسال هست.

هزینه آزاد کردن مدرک - Nasim67 - 05-12-2011

ممنونم آیدا جان،نرخ محاسبه ی سال های بعد از 85 رو هم دارید؟ممنون میشم اگر اونم آپلود کنید.
مرسی

هزینه آزاد کردن مدرک - Faraz - 05-12-2011

پژمان جان روش محاسبه ای که برای من نرخ رو حساب کردند همون روشی بود که آیدا عزیز گفتند.ممکن است دانشگاه به دانشگاه فرق کند ولی روش آیدا در شهید بهشتی به همین شکل اجرا می شد

هزینه آزاد کردن مدرک - Pejman - 05-12-2011

فراز جان من فکر نمی کنم این مورد چیزی باشه که دانشگاه به دانشگاه فرق بکنه. وقتی نرخ ها سراسری است، قاعدتاً شیوه محاسبه هم سراسری است.
اینطوری که من فهمیدم شما می گید که مثلاً اگر هزینه تحصیل هر ترم برای ورودی های سال 81 مثلاً 50 هزار تومان باشه و شخصی هشت ترمه تمام کرده باشه باید 400 هزار تومان بده؟ (با فرض منطقه یک بودن)

هزینه آزاد کردن مدرک - Faraz - 05-12-2011

دقیقا همین شکلی که مثال زدی محاسبه می شود.من دو بار ریز نمرات گرفتم و چون اون موقع در aa مدیر بودم و روی این موضوع حساسیت داشتم به صورت دقیق درباره روش محاسبه از مسئولش پرسیدم به همین دلیل درباره شهید بهشتی از حرفی که می زنم مطمئن هستم.
من الان با موبایل on شدم و نمی تونم فایلی رو که ایدا جان قرار دادن رو باز کنم ولی می دونم نرخ برای رشته های مختلف فرق دارد.رشته ها به چند گروه مثل علوم انسانی،مهندسی،آزمایشگاهی و غیره تقسیم می شدند و نرخ برای رشته های مختلف متفاوت بود و نرخ تنها بر اساس سال ورود ، رشته و منطقه تعیین می شد.